• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ops
وای من اصلاً متوجه نشده بودم
4_18_5.gif
! صحنه خيلی تاريک بود و 5 ثانيه هم بيشتر نبود. تو که گفتی دوباره رفتم ديدم، تازه دوزاريم افتاد!
4_18_2.gif

البته تو کارتون ها از اين جور چيز ها ميبينی ولی نه اين کارتون!:blink: :eek:چی بگم؟!
10_12_9.gif

من خودمم اگه نمیخوندم نمی فهمیدم...
hanghead.gif

به هر حال اینم از شانس بد منه...
cry2.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یه کم زیادی فمنیست بود
3895.gif

من از بابای هانیکو خوشم میومد با خود هانیکو
1628.gif

آره درسته يه خورده زيادي لي لي به لا لا ي هانيكو ميذاشت. از ابهت بابا ي هانيكو خوشم ميومد. پدربزرگه هم آدم جالبي بودش. راستي آقاي شينوسكه يادتونه؟ به طرز مضحكي چندش آور بودش!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
هنر پيشه زن اين سريال matsushima nanako خيلی معروف و نازه :happy:و فکر کنم از سر سريال great teacher onizuka که با Takashi Sorimachi بازی کرد خيلی مشهور شد.:D

ost_1.jpg

gto-drama10.jpg

zrzutekranu04kg.png

gto04.jpg

من اینو دیدم , هم انیم , هم فیلمشو
تقریبا شبیه هم هستن ولی یکم فرق میکنن , تو انیم یکم دستکاری کردنو یکی دوتا بازیگر اضافه کردن.
البته کلا خوبه (یعنی اگه بیکار بودید) ولی داستانش یجوریه انگار یه بچه 12 ساله داستانشو نوشته
vomit.gif
شخصیت پردازی شون هم زیاد جالب نیست ,
بازیگراش هم که دیگه هیچی , البته من از همه Live action های ژاپنی و چینی بدم میاد , اصلا نمیتونن خوب بازی کنن , تاحالا یه بازیگر درست حسابی ندیدم . وقتی هم که رمانتیک بازی در میارن ->
em12.gif
31.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
در مورد سوالای فریدا درباره Death Note راستش فیلمشو نصفه دیدم واسه همین جوابشونو نمی دونم. ولی هر وقت دیدم با مانگا مقایسه می کنم و میگم فرقشون چیه
فیلمش رو نگاه نکنید بهتره , افتضاح
1148394932.gif
dead_horse.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
فريدا جان من يه ليستي پيدا كردم. اينجا ميذارمش بينم كدومش رو مي خوايد تا لينكهاش رو هم بذارم:

Tom & Jerry Shiver Me Whiskers

Mickey , Donald , Goofy

King Kong animated vol.1

The Road To El-Dorado

The Legend of Zelda

Walt Disney - Cars

The Ant Bully

Cinderella

Everyone's Hero

Hoodwinked

Zone Of The Enders

Full Metal Panic

BLOOD - The Last Vampire

Macross 7

Violinist of Hamelin

Vampire Hunter D

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Daneel Olivaw :
سوال: چرا اينوياشا و کيبا ناقسن؟
چون DVD هایی که از سپهر و بهروز گرفتم یه سری از اپیزودا نه باز میشه نه کپی نه رایت
حالا دوباره می گیرم کامل می کنم

اینا رو بهم پی ام بده با سری بعد بهت بدم ... بیبین Yu Yu Hakusho رو من دانلود کردم به هدی دادم بگو بگرده.... چون پاکشون کردم :f34r:

به نقل از mehdivirus :
من اینو دیدم , هم انیم , هم فیلمشو
تقریبا شبیه هم هستن ولی یکم فرق میکنن , تو انیم یکم دستکاری کردنو یکی دوتا بازیگر اضافه کردن.
البته کلا خوبه (یعنی اگه بیکار بودید) ولی داستانش یجوریه انگار یه بچه 12 ساله داستانشو نوشته شخصیت پردازی شون هم زیاد جالب نیست ,
بازیگراش هم که دیگه هیچی , البته من از همه Live action های ژاپنی و چینی بدم میاد , اصلا نمیتونن خوب بازی کنن , تاحالا یه بازیگر درست حسابی ندیدم . وقتی هم که رمانتیک بازی در میارن ->

من واقعا لذت می برم وقتی می بینم انقدر با علاقه می شینی فیلما و کارتون های مورد علاقتو می بینی :D

آه دنيل حواسم نبود سپهر عاشق :wub: هاياسه هست نبايد پشته سرش حرف بزنيم!

می خوای اینجوری نگو :D ...

از شوخی گذشته به عنوان يه دختر من حاضر نبودم با يه همچين پسری بمونم و يه همچين رفتاری رو تحمل کنم!خيلی

ما به انتخاب هایاسه احترام می گزاریم ....:lol: :p

ولی خدا رو شکر که نگفتی هاروکا، چون دیگه واقعا واویلا میشد! من از همون لحظه اول از این موجود بدم اومد! یه دختر مثبت بی خاصیت که نه هیچ سرگرمی و علاقه مندی و تفریح خاصی داره نه حتی یه اپسیلون شیطنت! بهتر بود تو همون تصادف می مرد

هاروکا کلا نقش هویج رو تو این کارتون ایفا می کرد :D ... بنده خدا ادم منطقی هم بود !

هایاسه خوبه، منم ازش خوشم میومد فقط 2 تا اشکال داشت، یکی اینکه از اون پسر بی خاصیت خوشش میومد، یکی هم اینکه واسه اون دختر بی خاصیت پیش اون پسر بی خاصیت پادر میونی کرد! این جور فداکاریا اصلا تو کت من نمیره

:blush: .... ما بیشتر از همه از اون صحنه ای خوشمان امد که دوست پسره گرفت پسررو زد ... خیلی حال داد ... اونم شخصیت خوبی داشت !

راستی خواهر هاروکا هم باحال بود. به خصوص اونجا که تو بیمارستان زد حال هاروکا رو گرفت همه حرفای دل منو گفت... دلم خنک شد

خوب که دقت می کنم می بینم چقدر به زور نشستی دیدی :D ... فکر کنم به زور تحمل کردی :D

من این انیمه رو اشتباهی گرفتم یعنی می خواستم Elfen Lied رو بگیرم حواسم نبود اینو گرفتم ... عمرا حاضر نبودم از این جور کارتونا نگاه کنم در حالت عادی ....

====

فریدا من Bokura_Ga_Ita رو دیدم ...هیچ احساس خاصی بهم دست نداد :D .... تابلو بود اینجوری تموم می شه ... الان مشکل از منه ؟ :p ... مخصوص که هر دوشون عین قورباغه بودن ... ما که سر در نیاوردیم ....

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فیلمش رو نگاه نکنید بهتره , افتضاح
راستش منم یه نیم ساعتشو دیدم اصلا خوشم نیومد
1670.gif

ولی باید بفهمم موضوعش از چه قراره پس مجبورم ببینم
3847.gif

اینا رو بهم پی ام بده با سری بعد بهت بدم ... بیبین Yu Yu Hakusho رو من دانلود کردم به هدی دادم بگو بگرده.... چون پاکشون کردم
100 قسمتو گرفتی پاک کردی؟!
4743.gif
2450.gif

فعلا که دست هدی نیست ... حالا فقط چند قسمتشو ندارم. یه کاریش می کنیم :D

فعلا Hack//SIGN رو لطف کن برام بزن که بی صبرانه منتظر دیدنشم
907.gif

ما به انتخاب هایاسه احترام می گزاریم ....
چیزه ... خب همین نشونه نهایت علاقه اس (بذار نگیم عشق
302.gif
) که سلیقه هایاسه رو دربست قبول داری :D
.... ما بیشتر از همه از اون صحنه ای خوشمان امد که دوست پسره گرفت پسررو زد ... خیلی حال داد ... اونم شخصیت خوبی داشت !
منم همینطور ... خیلی خوشم اومد از اون صحنه ... آره اون دوست پسره هم از خود پسره خیلی بهتر بود کلا
1508.gif

خوب که دقت می کنم می بینم چقدر به زور نشستی دیدی ... فکر کنم به زور تحمل کردی
دقیقا ... به نظر من زرشک طلایی رو به راحتی می گیره این کارتون جذاب
158.gif

راستی آواتار جدیدت خیلی باحاله ... هر بار دیدنش به ما لذت میده
4212.gif

اینو منم دیدم.از دست دختر بی عرضهه خیلی حرصم گرفت.Mitsuki کلا دختر لایق تری بود.ولی موهاشو چرا کوتاه کرد؟
آره راستی چرا موهاشو کوتاه کرد؟
157.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
یه دونه جا رزو نگه می داریم برای G هفتم.فقط هم در صورتی به گروه راهش می دیم که صد در صد به تایید هر G6 برسه وگرنه اجازه نمی دیم بیاد
pila.gif

:D :D
ظاهرا نفر هفتمتون نمیخواد کسی بدونه که G هست

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام آرینا جان.بله منم فکر می کردم شما بوی هستی.
یه دونه جا رزو نگه می داریم برای G هفتم.فقط هم در صورتی به گروه راهش می دیم که صد در صد به تایید هر G6 برسه وگرنه اجازه نمی دیم بیاد
pila.gif

سلام ساحل جان!

بوي؟ نه من گرل بيدم ! :blush: يه گرل كوچولو مثل شما! :happy:

"فقط هم در صورتی به گروه راهش می دیم که صد در صد به تایید هر G6 برسه وگرنه اجازه نمی دیم بیاد"

دقيقا! كاملا تاييد ميشه! آره ديگه بچه بازي نيست كه! ;)

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی یدونه G دیگه هم داریم؟شما می دونید شینوبی جان؟ خوب تا بهمن ماه بهش فرصت می دیم با دردست داشتن مدارک و شواهد معتبر خودشو به یکی از اعضای G6 معرفی کنه.وگرنه عضویتش کن لم یکن خواهد بود و بعد از انقضای تاریخ غیر قایل مصرف می شود.
26.gif

:D ;) :blush:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یعنی یدونه G دیگه هم داریم؟شما می دونید شینوبی جان؟ خوب تا بهمن ماه بهش فرصت می دیم با دردست داشتن مدارک و شواهد معتبر خودشو به یکی از اعضای G6 معرفی کنه.وگرنه عضویتش کن لم یکن خواهد بود و بعد از انقضای تاریخ غیر قایل مصرف می شود.
26.gif

تاييد ميشه. :cool: حالا ببينيم ليدر عزيز چي ميگن. :happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام سلام بر زيرنويس عزيز:)

خوبين؟ واقعاً بايد بگم: به چه عجب از اين ورا!:blink::p

خوب چيا رو از دنيل دارين ميگيرين؟;)

در مورد کارتون های قديمی متأسفانه خيلی سخت پيدا ميشن، تا اينجا ماها فقط تونستيم بابالنگ دراز، هنا دختری در مزرعه، آنه ، دژ فضايی و تن تن و ميلو رو پيدا کنيم. البته من هواسم هست اگه چيز ديگه اي پيدا کنم خبرشو حتماً ميدم ولی از بقيه فعلاً من چيزی نديدم:(. فوتباليست ها رو فکر نکنم اين season اش رو دوستام داشته باشن فکر کنم اونی که سوباسا و واکی توش بودن رو دارن:eek:. حالا بايد باهاشون چک کنم. ديروز انيم کلاب بود ولی برف اومده بود من نرفتم:p
نظر من؟ لطف دارين:blush:
برادر شما خودتون صاحب اختياريد:happy:. هر چی دوست دارين فقط مثل روزبه چيزيی که من دارم رو دوباره دان نکنيد :p:lol:;)

argh.gif

maniac.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
آخه هيوونی
23_28_102.gif

منم حرص خوردم و اين کارتون ديدم، مخصوصاً از دسته دختره اول و دوم پسره و ...
4_2_204v.gif

[/center]
توجه همه عزيزان رو به ranking مانگا:

Seen in part or in whole by 1210 users, rank: #6
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.9279 (Excellent-.07), std. dev.: 1.5385, rank: #91
Weighted mean: 8.85 (Excellent-.15), rank: #86
Bayesian estimate: 8.8418 (Excellent-.15), rank: #9

و انيمه اين داستان جلب ميکنم:D:

Seen in part or in whole by 3791 users, rank: #19
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.5446 (Excellent-.45), std. dev.: 1.4843, rank: #114
Weighted mean: 8.4579 (Very good+.45), rank: #118
Bayesian estimate: 8.4497 (Very good+.44), rank: #44

البته کارتون بسيار بسيار تهريف شده ولی هنوز قشنگه!:D تهريفاشم اگه بگم ...:p نه نميگم اين ديگه خيلی spoil ميشه!;) (يه بار به دل سيمور راه برم!:lol: )

اگه ميتونی که حرفی نيست:D
میشه گفتfruit basket یکی از بهترین Shoujo هایی بود که من تا بحال دیدم
ولی آخرش رو نتونستن خوب جمع کنن به نظرم تا 5 قسمت دیگه جا داشت ادامه بدن:rolleyes:

-----------------------------------------------------
اما Shoujo چیه؟(برای اونایی که نمیدونن)
(n.) daughter; young lady; virgin; maiden; little girl.

Should not be confused with shojou (書状) which means a letter or note, or shoujou (症状) which means the symptoms of a disease, or shojo (処女) which means specifically "virgin" (while shoujo can mean virgin, shojo only means virgin). However, it is commonly spelled as "shojo" due to romanization issues.

"Shoujo" is a demographic indicator for anime and manga aimed at girls. However, among Western fans, it is often misinterpreted to mean "an anime with the stylistic qualities usually associated with shoujo". In other words, shoujo is associated with a visual and storytelling style rather than with a demographic. While it is true that shoujo anime and manga traditionally tend to have a strong focus on relationships and character development, it is far too diverse to be pigeonholed so neatly. Weiss Kreuz, for example, could at first glance be mistaken for a shounen anime with its good guys fighting bad guys. But the emphasis on bishounen (as well as the hordes of female fans) make it clear that this is an anime aimed at girls, and therefore shoujo. And while some shoujo can be totally devoid of any true antagonism, other will feature soul-blithering drama.

There is a popular subgenre of shoujo called mahou shoujo, or "magical girl". While there are many subgenres of shoujo, this one is predominant enough to warrant a special mention. In said subgenre the heroines receive magical powers, usually for the purpose of fighting evil in the name of love and justice. Elaborate transformation sequences and cute costumes are a staple of magical girls. This subgenre also tends to feature more action than traditional shoujo.
----------------------------------------------------------------------------------
در یه جمله سبکیه که بیشتر تمرکزش رو علایق دختراس

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ظاهرا نفر هفتمتون نمیخواد کسی بدونه که G هست
26.gif
تاييد ميشه. :cool: حالا ببينيم ليدر عزيز چي ميگن. :happy:
باز من رفتم بخوابم و بيام، ببين چه خبرا که نشد؟:blink:

از موافقت و غير موافقت بگزريم يعنی يکی از پسرای گروه دختره؟!:blink: درست فهميدم؟ا...:D چه جالب!;)هر کی هست دمش گرم;);) ولی بزارين يه حدس بزنيم ببينيم کيه؟:eek:

از سپهر شروع کنيم خوبه، نه؟:D:p:lol: بعد ميرسيم به روزبه و دنيل و ويلی و ...:D
ميگم برادر شينوبی بکنه خودتی لو نميدی؟!:eek::blink::D
ديگه کی رو داريم؟؟ سيمور، لرد سياه، زيرنويس ، سيفروث،برادر بابک، دون فان ها، برادر شيان، ... وای چقدر برادر داريم بخوام بگم که تا فردا بايد بگم!:blink:

ولی خوب هر کی باشه فکر نکنم بخواد به بقيه بگه وگرنه از اول ميگفت!:p
any way, من برم که يه جلسه دارم بعدن مييام. فعلاً ;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
باز من رفتم بخوابم و بيام، ببين چه خبرا که نشد؟:blink:

از موافقت و غير موافقت بگزريم يعنی يکی از پسرای گروه دختره؟!:blink: درست فهميدم؟ا...:D چه جالب!;)هر کی هست دمش گرم;);) ولی بزارين يه حدس بزنيم ببينيم کيه؟:eek:

از سپهر شروع کنيم خوبه، نه؟:D:p:lol: بعد ميرسيم به روزبه و دنيل و ويلی و ...:D
ميگم برادر شينوبی بکنه خودتی لو نميدی؟!:eek::blink::D
ديگه کی رو داريم؟؟ سيمور، لرد سياه، زيرنويس ، سيفروث،برادر بابک، دون فان ها، برادر شيان، ... وای چقدر برادر داريم بخوام بگم که تا فردا بايد بگم!:blink:

ولی خوب هر کی باشه فکر نکنم بخواد به بقيه بگه وگرنه از اول ميگفت!:p
any way, من برم که يه جلسه دارم بعدن مييام. فعلاً ;)

دختر چقدر تو اسمایلی میزنی:D
دقیقا 17 تا اسمایلی تو 7 خط زدی مگه میخای رکورد بزنی
2u5e3uo.gif

راستی اون قضیه G7 هم کاملا منتفیه ما از الان نیروهای خودمونو فرستادیم تا این گروه رو منحل کنه
4fwppc8.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دختر چقدر تو اسمایلی میزنی:D دقیقا 17 تا اسمایلی تو 7 خط زدی مگه میخای رکورد بزنی
2u5e3uo.gif
راستی اون قضیه G7 هم کاملا منتفیه ما از الان نیروهای خودمونو فرستادیم تا این گروه رو منحل کنه
4fwppc8.gif
حالا که از من ايراد ميگيری بزار منم ازت ايراد بگيرم:D
پسر خوب تو چرا عکس ها رو از تو quote ات پاک نميکنی؟:eek: (البته فقط تو هم نيستی ها!:p ) من بايد 3 ساعت زحمت بکشم خسته شم scroll کنم تا برسم به پيقام تو:lol:، خوب اين عکس ها رو delete کنين!:cool:

lol :Dدر ضمن در سايه اتحاد گروه شيطانی و گروه خواشن و خنشن شمال، با وجود داشتن 2 شنگو و لينخو و ديگر اعضا هيچ عربی هيچ کاری نميتونه بکنه!
36_5_7.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• kiba_cm-02.jpg
    kiba_cm-02.jpg
    91.9 KB · نمایش ها: 6
  • kiba_cm-05.jpg
    kiba_cm-05.jpg
    95.9 KB · نمایش ها: 5