• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لينك دانلودش كسي نداره؟
لينك دانلودش كسي نداره؟
سوال اولتون منظورتون کدوم سريال هست؟
سوال دوم: سری قديميشو نه ولی سری يه جديد رو من شايد بتونم از دوستام بگيرم.

youtube رو هم بعضی از بچه ها لين پين دارن ، شانار رو ميکشن ميرن توش:D. حالا من شايد وقت کنم براتون آپلودشون کنم.:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
يعنی هديه اينا رو چی کار کرده؟ hana yori dango که ماله قديم نديما بود خودش ديده بود پس بايد دستش باشه! gravitation هم که با اين سری يه جديد اومد! نميشه نسفيش رسيده باشه نسفيش نه که!!!!!:blink:
Gravitation رو که نمی دونم ... تو اون سری که اول فرستادی و از هدی گرفتم که یافت می نشد؛ ازشم پرسیدم گفت همش همونا بود و چیزی جا نمونده .... تو اونایی که لرد سیاه زحمت کشید برام زد هم نبود ... http://*****************/confused-smiley-17435.gif

هانا چی چی رو هم هدی گفته بود که با یه سریای دیگه دست کسیه. قرار شد هر وقت رسید دستش بهم خبر بده
127fs3394998.gif

راستی از اين بچه يه تو چيزی موند اينقدر به جونش قسم ميخوری؟؟؟
36_1_16.gif
نگران نباش ... حالش خوبه ... سلام داره خدمتتون ...
byebye.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مي بخشيد اين مربوط به پست78
اين لينك توش رفتم دانلود چطوري ازش؟ هيچ كدوم نيامد؟
مي بخشيد پست زيرخاكي بالا اوردم
فکر نکنم لينک هاش کار کنن اگه هم بکنن به زبان شيرين ايتاليايی هست!:blink::eek: ولی ميتونی از برادر بابک بپرسی شايد ايشون بدونن.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Gravitation رو که نمی دونم ... تو اون سری که اول فرستادی و از هدی گرفتم که یافت می نشد؛ ازشم پرسیدم گفت همش همونا بود و چیزی جا نمونده .... تو اونایی که لرد سیاه زحمت کشید برام زد هم نبود ... http://*****************/confused-smiley-17435.gif
اي خدا اين هديه رو چی کار نکنه ...
4_13_3.gif
4_14_4.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میخوای برم بزنمش؟ نزدیکه ها ... یه ربعه میرم بر می گردم
Ghelyon.gif

گناه داره بنده خدا
127fs3017718.gif
ساعت چنده؟ 5 و نيم صبح؟!:cool: خوبه، فکر کنم تازه بخواد بخوابه! :D برو از جانب من وکيلی!;):lol:
15_4_128.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
درباره اینکه Souske مسلمون هستش یا نه ( فریدا معتقده که نیست و ظاهرا حق داره) ، من بازم مطالعه کردم ( که با توجه به اینکه سری سوم رو ندیدم کمی خطرناک بود
263cylj.gif
) : ظاهرا عضو نیروهای " مجاهدین " بوده ( افغانی ) ... و یه جور " مسلمان ظاهری و اسمی " هستش
pokerface.gif
... توی مدخل ویکی پدیا که خیلی روی این قضیه مانور داده ، ولی نمی دونم آیا اطلاعاتش معتبره یا نه ( شاید براساس مانگا باشه ) ..
1655.gif
اتفاقاً ميخواستم بگم برعکس 2 سری قبل سريه آخرش خيلی جدی و سياسی ميشه:f34r:. به قول خودت خطرناک ميشه!:D اوايلش هم خسته کنندس آخرش باز خوب ميشه:cool:.

حالا اين سری رو که ديدی گوش کن ببين چيزی از مسلمونی ميگه!:eek:؟ من که يادم نميآد؟ با گروه های مسلمون بود چون اونا بزرگش کرده بودن ولی اينکه خودش هم باشه ...!:blink: نميدونم !:eek:

احتمالاً هم هدست درسته چون تو ويکيپديا هم هی ريفر ميده به کتاب ها. شايد تو مانگا چيزی گفته!

index-second_raid.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نظره منم قشنگ بود !:D روزبه رزمی نميپسنده!:(

header_samurai_champloo.jpg

فیلما وکارتونای رزمی فلسفه عمیقی دارن!;)
راستی اون پسره می تی کمنو کشته بود!(وقتی قرار شد رازاشونو بگن!فهمیدین جین و فو چی میگن!)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
کس دیگه ای میتونه در رایت انیمه برای شهرستان ها کمک کند خیلی سفارش ها زیاد شده البته من کار خودم را انجام میدم ، فقط این طوری دیر اماده میشه .
اگر کسی حاضر است بگه.:cool:
بیشترش بخاطر این کلاس تاریخ اشپزی که جمعه ها میزاره اخه من بدبخت از کجا میدونستم اینقدر طرفدار داره:wacko: .

چرا عکسش این طوری شده!
image.php

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
Gravitation بیشتر مضمونش gay هست
confused0072.gif

شوجو میگن دیگه اره ؟ یا شونین ؟
1656.gif

بهرحال همه کارتونایی که پسرانه هست gay هستن و همه کارتونایی که دخترانه هست ->
05ps_bbs15.gif
cold.gif
em12.gif
retch.gif

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نظره منم قشنگ بود !:D روزبه رزمی نميپسنده!:(

اتفاقا من با رزمی حال میکنم ولی زیاد با سامورایی حال نمیکنم
البته بلچ یه چیز دیگست:cool:
خيلی باهال بود تو مايه های اين کارتون جديد که تازه در اومده tokyo majin gakuen kenpuchou بود، ولی تمومش نکرد که!!!:blink::( فکر کنم به زودی فصل دوش در بياد :D توصيه به سپهر حتماً ببينش ;)

راستش من انتظار يه شخصيت خشن تر از دختره داشتم :eek: ولی خوب قشنگ بود :)

Hantsuki هم قشنگ بود. راستی آخره قسمت آخر يه کارتون ديگه رو معرفی کرد، يادته؟:eek:
اسمش shinigami no ballad هست. بازم شينيگامی ولی اينبار يه دختره ظريف:happy: نقشش هم دقيقاً ازرائيله!:lol:

فریدا image shak ایران فیلتره
vis.gif

فک نکنم واسه Tokko فصل دومی بیادش
4_13_4.gif

------------------------------------------------------
میگم فریدا آواتورت مال AIR نیست؟
دفعه بهد حتما AIR رو هم بفرس:cowboy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
Gravitation بیشتر مضمونش gay هست
confused0072.gif

شوجو میگن دیگه اره ؟ یا شونین ؟
1656.gif

بهرحال همه کارتونایی که پسرانه هست gay هستن و همه کارتونایی که دخترانه هست ->
05ps_bbs15.gif
cold.gif
em12.gif
retch.gif

من فک کنم این مهدی اساسی با ژانرها مشکل داره:D

کد:
Shounen
: 少年 【しょうねん】 
(n.) boys; juveniles.

Demographic indicator for anime and manga aimed at boys. The most obvious and common example of 
shounen is "fighting" anime, where extremely powerful warriors duke it out amongst each other with various forms of martial arts and superpowers. Typical examples of this include Dragon Ball Z, Flame of Recca and 
Rurouni Kenshin.
Giant Robots or "Mecha" are also a very common form of shounen. What began with Mazinger Z eventually evolved into Gundam and Macross. Even though they are huge hulking machines that should have limited mobility, mechas often display a flexibility and range of motion comparable to humans. For this reason, it has been commented that mechas are more an extension/extrapolation of the knight/samurai's armor than an anthropomorphization of tanks/war machines.

Despite a great increase in sophistication through the years, shounen anime remains largely centered on the resolution of conflicts through combat. However, that is not to say this is the only thing. If nothing else, this is proven by the large quantity of romantic comedy "harem" anime where a large cast of attractive females are vying for the attention of the (indecisive) male protagonist, like Tenchi Muyo! and Love Hina. Other examples of non-fighting shounen anime are the sports anime like Initial D that are starting to make an impact in the West.

Above violence or combat, one could say the overarching characteristic of shounen anime is a fast-paced story where action and adrenalin are privileged over plot. Of course, there are exceptions to this, like the serious romantic stories of Oh My Goddess! and Boys Be...

کد:
Shoujo
: 少女 【しょうじょ】 
(n.) daughter; young lady; virgin; maiden; little girl.

Should not be confused with shojou (書状) which means a letter or note, or shoujou (症状) which means the symptoms of a disease, or shojo (処女) which means specifically "virgin" (while shoujo can mean virgin, shojo only means virgin). However, it is commonly spelled as "shojo" due to romanization issues.

"Shoujo" is a demographic indicator for anime and manga aimed at girls. However, among Western fans, it is often misinterpreted to mean "an anime with the stylistic qualities usually associated with shoujo". In other words, shoujo is associated with a visual and storytelling style rather than with a demographic. While it is true that shoujo anime and manga traditionally tend to have a strong focus on relationships and character development, it is far too diverse to be pigeonholed so neatly. Weiss Kreuz, for example, could at first glance be mistaken for a shounen anime with its good guys fighting bad guys. But the emphasis on bishounen (as well as the hordes of female fans) make it clear that this is an anime aimed at girls, and therefore shoujo. And while some shoujo can be totally devoid of any true antagonism, other will feature soul-blithering drama.

There is a popular subgenre of shoujo called mahou shoujo, or "magical girl". While there are many subgenres of shoujo, this one is predominant enough to warrant a special mention. In said subgenre the heroines receive magical powers, usually for the purpose of fighting evil in the name of love and justice. Elaborate transformation sequences and cute costumes are a staple of magical girls. This subgenre also tends to feature more action than traditional shoujo.
بهرحال همه کارتونایی که پسرانه هست gay هستن و همه کارتونایی که دخترانه هست
نه واقعا تو چطور به این نتیجه رسیدی:lol:

بالا