یک قسمت هم کامل ندیدم نه از محیط داستانش خوشم امد نه شخصیتهاش(شوخی بود منظوری نداشتم)خب Dragon Ball يا Dragon Ball Z چطوره ^_^
یک قسمت هم کامل ندیدم نه از محیط داستانش خوشم امد نه شخصیتهاش(شوخی بود منظوری نداشتم)خب Dragon Ball يا Dragon Ball Z چطوره ^_^
فکر کنم کامپيوترت جنی شده باشهاي داد خواهر، اين چه حرفيهراستي مرسي از لينک مربوطه، ولي من ديگه کم کم دارم وحشت ميکنم! انگاري کامپيوتر من جن زده شده! من اصلا اين پست رو نديده بودم، تازه الان خيلي از کوت هايي که تو پست هاي شماها مي بينم اصلشو نميتونم پيدا کنم! يا من يه چيزيم شده يا براي من سانسور شده اش مياد
!!!![]()
من بايد از استادم (در ضمينه يه کارتونحيف شد، من عروسکيشو در به در دنبالشم
اصله اسمه ژاپنش Mamoru Chiba يا Tuxedo Kamen يا Prince Endymion بود ولی تو ترجمه اينگيليسيش Darien يا Tuxedo Mask !!!! :blink::blink::blink: منم خيلی درين رو دوست داشتمراستي اون پسره که سيلر مون عاشقش بود اسمش چي بود (اخه منم ازش خوشم ميومد ^_^) خيلي شيک و مرتب بود، با اون گل رزش و اينکه هميشه سر بزنگاه براي کمک مي رسيد ^_^
در واقع يه چيزی مثله لونا خود گربه سرينا بود و ميتونست باهاش transfer بکنه. نميدونم ميدونی يا نه!؟ که اون دختره، دختره خوده سرينا و درين بود.راستي اون ربات يا اسباب بازي گربه ايه که اون دختر کوچولو مو صورتيه داشت واقعا چي بود؟
خيلی خنگ شدم جديداً :wacko:خوب PT رو هم که murderer عزيز برات توضيح دادند ^_^
ببين خوده animez.info رو امتهان کن، اگه نشد رو يه کامپيوتر ديگه امتهان کن چون بعزی وقتا من با تورنت هاش مشگل دارم و با vnc به کامپيوتر دانشگاه وصل ميشم لينک تورنت رو ميگيرم و بعد رو کامپيوتر خودم دانلود ميکنم. ولی اگه بازم نشد اون وقت ببين فيلتر شده يا نه و يه کم ... به اينترنت ايران بده!خواهر جان اين http://www.animez.info/torrents.html انگاري براي من کار نمي کنه، صفحه اش باز نمي شه
سلام برادر kibaبه نقل از Stray Dog :سلام
کسی در مورد Ranma اطلاعاتی داره؟
واقعا ارزش ساختن این همه قسمت رو داشته؟
مرسی.
به نقل از linghuchong :lol وای خواهر از دسته تو! از خنده مردم!
واقعاً سريال کارتونی از اين تولانی تر کسی سراق داره؟؟؟ البته اصل خوده dragon ball يه زرافت هايی توش داشت که بد نبود، dragon ball z شايد هيجانش بيشتر بود ولی واقعاً خدا به داد برسه هر tournament سد قسمت طول ميکشيد!!!!!!
dragon ball GT هم که جای خود داره ، از نظر انيميشن بيشرفت کردن ولی بقيه چيزا ....!!!!
به نقل از lord cyah :یک قسمت هم کامل ندیدم نه از محیط داستانش خوشم امد نه شخصیتهاش(شوخی بود منظوری نداشتم)
آخ درين نفس بيد (پس اين بود اسمش به انگليسي)اصله اسمه ژاپنش Mamoru Chiba يا Tuxedo Kamen يا Prince Endymion بود ولی تو ترجمه اينگيليسيش Darien يا Tuxedo Mask !!!! منم خيلی درين رو دوست داشتم اينم چند تا عکس به افتخارش!
لانما (R در ژاپنی L تلفظ ميشه) ماجرای يه پسر به اسمه لانما هست که وقتی با پدرش برای ياد گيری martial arts به چين ميره، توی يه درياچه cursed مييوفته و از اون به بعد هر وقت لانما توی آب سرد بيفته تبديل به يه دختر ميشه و اگه آبه گرم روش بريزن ، دوباره پسر ميشه. هالا لانما برگشته ژاپن و پدرش و دوسته پدرش نامزدی لانما و آکانه رو برنامه ريزی کردن !!! هالا بگزريم که آکانه از پسرها متنفره!!!!
قرار بود در مورد Final Fantasy صحبت کنی؛ پس چطور شد؟از این بحث که بگذریم من امروز میخوام راجع به سری کارهای Final Fantasy حرف بزنم که سه فیلم و سیزده بازی از روی ان ساخته شده
منتظر میمونم که اگر کسی خواست راجع بهشون بدونه واسش تعریف کنم تا یه وقت حوصله بقیه سر نره
این اوتار منم یکی از شخصیت های همون سری است
واقعا اينقدر طولاني بود؟ راستش من خودم چند قسمتشو بيشتر نديدم، اونم چون قبل از Sailor Moon ميدادش چند تاشو ديدم ولي ديگه نگاهش نکردم. Dragonball Z رو شايد فقط يه قسمتشو ديده باشم اين Dragon ball GT رو هم که ميگي اصلا نميدونم که چيه!
عجب پس داتک در youtube رو تخته کرد، خوب اول هم اين server های معروف ميکنن بعد بقيه! ok پس من مجبورم از اين به بعد لينک دانلود کليپ ها رو بزارم ، never mind از خود sailor moon شروع کنم اينم لينک دانلود اون دوتا لينک:خوب، به سلامتي و ميمنت در Youtube براي ما تخته شد و داتک قبل از همه مفتخر به ف ي ل ت ر کردن اين سايت شد. اين واقعه ي خجسته و ميمون را به همه ي مصرف کنندگان اينترنت داتک تبريک مي گم (بقيه هم خيلي خوشحال نباشند، حتما مال اونام تا چند وقت ديگه همينطور ميشه >_<).
وه! اين عجب چيز جالبي به نظر مياد، چه ايده هايي دارند اين ژاپني ها (جالبترش اينه که اون درياچه ي نفرين شده تو چين بوده نه ژاپن ^0^) ~_^
راستي خواهر لينخو، تو که داري ژاپني ميخوني، اونا هم قرمزشون مثل قرمز انگليسي "red" ميمونه که تايتل ژاپنيشو نوشته Redo؟
منظورتون از قسمته دوم ، قسمته دوم فيلمشه يا سريالش؟آقا قرار بود در مورد Final Fantasy صحبت کنی؛ پس چطور شد؟
ما بی صبرانه منتظریم!
در ضمن قسمت دومش رو دیدی؟ از کجا میشه پیدا کرد؟
:lol::lol::lol: لرد سياه نظرتون در مورده اين قسمته شخصيته کوراما چيه؟به نقل از lord cyah :Yu Yu Hakusho بد نبود حدود 20 قسمتش را تونستم ببینم .
مخصوصا از شخصیت Kurama خوشم می امد (کلا شخصیت های ارام وساکت را دوست دارم)
![]()
به نقل از linghuchong :ما ها (کارتون بين های حرفه اي) کارتون هايی که بقيه ranking هاشون تا زير 300 باشه رو، کارتون خوب مهسوب ميکنيم و بقيه کارتون ها رو so so تا حدود 1000 از اونجا به بعد رو اصلاً وقت تلف کردن ميدونيم
عجب! پس اينجوريه، چه جالب!!نه خواهر قرمز به ژاپنی ميشه آکا aka، ژاپنی ها هر وقت ميخوان لغت های انگيليسی رو تلفز کنن يا يه O ميچسبونن آخرش
اين کارتون بايد به زمان خودش کارتون خوبی بوده باشه که Yamaguchi Kappei توش حرف زده. Yamaguchi يکی از دوبلر های معروفه ژاپنه که مخصوصاً دختر ها خيلی دوسش دارن و جالب که بدونين که Yamaguchi به جای inuyasha و ranma هم حرف زده!!
اگه کسی بتونه بگه اواتر من ماله چيه جايزه داره!!!
به نقل از linghuchong :منظورتون از قسمته دوم ، قسمته دوم فيلمشه يا سريالش؟
دنبال تورنتش ميگردين؟ اگه بخواين من ميتونم لينک دانلودشو بهتون بدم. :happy:
چون من نميدونستم منزورتون کدومشه، ماله همه رو گزاشتم :happy:به نقل از Daneel Olivaw :منظورم فیلمش بود؛ هر چند اگه لینک دانلود سریالشو هم بدین ممنون می شم.![]()