• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
خب Dragon Ball يا Dragon Ball Z چطوره ^_^
یک قسمت هم کامل ندیدم نه از محیط داستانش خوشم امد نه شخصیتهاش(شوخی بود منظوری نداشتم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اي داد خواهر، اين چه حرفيه
48.gif
راستي مرسي از لينک مربوطه، ولي من ديگه کم کم دارم وحشت ميکنم! انگاري کامپيوتر من جن زده شده! من اصلا اين پست رو نديده بودم، تازه الان خيلي از کوت هايي که تو پست هاي شماها مي بينم اصلشو نميتونم پيدا کنم! يا من يه چيزيم شده يا براي من سانسور شده اش مياد
55.gif
!!!
فکر کنم کامپيوترت جنی شده باشه :D
حيف شد، من عروسکيشو در به در دنبالشم
من بايد از استادم (در ضمينه يه کارتون :p ) بپرسم ، اون ممکنه بدونه از کجا ميشه تورنتشو گير آورد شايدم داشته باشه!!! :hmm: الان بايد رو هوا باشه از بوستن به بالتيمر. 1 ماهه رفته برای کنفرانس، زودتر برگرده کانادا يه کم با هم بحث شيرين نقد anime بکنيم :rolleyes:، آه...
راستي اون پسره که سيلر مون عاشقش بود اسمش چي بود (اخه منم ازش خوشم ميومد ^_^) خيلي شيک و مرتب بود، با اون گل رزش و اينکه هميشه سر بزنگاه براي کمک مي رسيد ^_^
اصله اسمه ژاپنش Mamoru Chiba يا Tuxedo Kamen يا Prince Endymion بود ولی تو ترجمه اينگيليسيش Darien يا Tuxedo Mask !!!! :blink::blink::blink: منم خيلی درين رو دوست داشتم
11_1_217v.gif
اينم چند تا عکس به افتخارش!
اسمه دختره Usagi Tsukino بود ولی Serena ترجمه کرده بودن!!!!! :eek::eek::eek:
راستی mamoru يعنی protect

راستي اون ربات يا اسباب بازي گربه ايه که اون دختر کوچولو مو صورتيه داشت واقعا چي بود؟
در واقع يه چيزی مثله لونا خود گربه سرينا بود و ميتونست باهاش transfer بکنه. نميدونم ميدونی يا نه!؟ که اون دختره، دختره خوده سرينا و درين بود. :)

خوب PT رو هم که murderer عزيز برات توضيح دادند ^_^
خيلی خنگ شدم جديداً :wacko:
خواهر جان اين http://www.animez.info/torrents.html انگاري براي من کار نمي کنه، صفحه اش باز نمي شه
ببين خوده animez.info رو امتهان کن، اگه نشد رو يه کامپيوتر ديگه امتهان کن چون بعزی وقتا من با تورنت هاش مشگل دارم و با vnc به کامپيوتر دانشگاه وصل ميشم لينک تورنت رو ميگيرم و بعد رو کامپيوتر خودم دانلود ميکنم. ولی اگه بازم نشد اون وقت ببين فيلتر شده يا نه و يه کم ... به اينترنت ايران بده!
4_2_204v.gif

راستی لرد سياه
شما اين کارتون ها رو دانلود ميکنين يا تو TV ميبينين؟
4_12_12.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
BASILISK اقای شینوبی دانلود کردن من از ایشان گرفتم . بعضی مواقع تو این کانال های ماهواره یه چیزای میبینم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
ميدونم خارج تاپيک هست ولی ديدم حيفه که اين عکس ها رو نبينين.
اين سايت رو ببينين و برين تو photo 2005 . شنبه يه اين هفته توی beacon Hill park دوباره اين ماجرا تکرار ميشه و من حتماً عکس ميگيرم، من خودمم تا هالا نرفته بودم. اينم لينک خوده پارک هست:

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی در مورد Ranma اطلاعاتی داره؟
واقعا ارزش ساختن این همه قسمت رو داشته؟
مرسی.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از Stray Dog :
سلام
کسی در مورد Ranma اطلاعاتی داره؟
واقعا ارزش ساختن این همه قسمت رو داشته؟
مرسی.
سلام برادر kiba
نويسنده ranma 1/2 همون نويسنده inuyasha هست ولی لانما جزه اولين کاراش مهسوب ميشه و به اندازه يه inuyasha قشنگ نيست ولی به نوع خودش خيلی قشنگه يعنی ميخوام بگم که تو هيچ قسمتی fun سريال از بين نرفته و يه نواخت نميشه و هميشه يه چيزی برايه خندوندن شما وجود داره، ولی اصلاً انتزاره يه کارتون جدی مثله wolf's rain رو نداشته باشين!
لانما (R در ژاپنی L تلفظ ميشه) ماجرای يه پسر به اسمه لانما هست که وقتی با پدرش برای ياد گيری martial arts به چين ميره، توی يه درياچه cursed مييوفته و از اون به بعد هر وقت لانما توی آب سرد بيفته تبديل به يه دختر ميشه و اگه آبه گرم روش بريزن ، دوباره پسر ميشه. هالا لانما برگشته ژاپن و پدرش و دوسته پدرش نامزدی لانما و آکانه رو برنامه ريزی کردن !!! هالا بگزريم که آکانه از پسرها متنفره!!!!
ماجرای لج و لج بازی يه اين دوتا و اينکه نسفه پسر های مدرسه عاشقه لانمای دخترميشن و نسفی هاهم عاشق لانمای پسر، خيلی جالب ديدنی و خنده داره.
از نظره انيميشن چون کارتون قديمی يه انتزار چندانی نداشته باشين ولی آماده باشين که هسابی بخندين!
خوده سريال لانما 161 در 7 season مختلف است يه ova يازده قسمتی و 3 تا فيلم داره و از ساله 1989 تا 1992 ساخته شد.
Seen in part or in whole by 1751 users, rank: #61
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.7658 (Very good-.23), std. dev.: 1.6444, rank: #495
Weighted mean: 7.664 (Very good-.33), rank: #498
Bayesian estimate: 7.6587 (Very good-.34), rank: #295

http://www.youtube.com/watch?v=RrNX03psSCI&search=ranma
http://www.youtube.com/watch?v=v6EwipwTfB0&mode=related&search=ranma

اينم opening theme 3rd season که من آهنگشو از اونای ديگه بيشتر دوست داشتم

Omoide ga Ippai by CoCo :
http://www.youtube.com/watch?v=6o-pU5JC9G0&search=ranma season
لانمای پسر

آکانه

ريوگا

لانمای دختر

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی به خاطر راهنمایی خوبتون.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linghuchong :
lol وای خواهر از دسته تو! از خنده مردم!

آخه اصولا من گوله ي نمکم!! :lol::lol::lol:

واقعاً سريال کارتونی از اين تولانی تر کسی سراق داره؟؟؟ البته اصل خوده dragon ball يه زرافت هايی توش داشت که بد نبود، dragon ball z شايد هيجانش بيشتر بود ولی واقعاً خدا به داد برسه هر tournament سد قسمت طول ميکشيد!!!!!!
dragon ball GT هم که جای خود داره ، از نظر انيميشن بيشرفت کردن ولی بقيه چيزا ....!!!!

به نقل از lord cyah :
یک قسمت هم کامل ندیدم نه از محیط داستانش خوشم امد نه شخصیتهاش(شوخی بود منظوری نداشتم)

واقعا اينقدر طولاني بود؟ راستش من خودم چند قسمتشو بيشتر نديدم، اونم چون قبل از Sailor Moon ميدادش چند تاشو ديدم ولي ديگه نگاهش نکردم. Dragonball Z رو شايد فقط يه قسمتشو ديده باشم اين Dragon ball GT رو هم که ميگي اصلا نميدونم که چيه!

لرد سياه عزيز، اشکالي نداره که نگاش نکرديد و خوشتون نيومده چون منم نگاش نکردم (شايد 5 قسمتشو فقط ديده باشم) همينجوري چون ديدم سيلور مون خيلي دخترانه بود گفتم اين يکي رو بگم شايد اين مورد پسندتون بوده :p

اصله اسمه ژاپنش Mamoru Chiba يا Tuxedo Kamen يا Prince Endymion بود ولی تو ترجمه اينگيليسيش Darien يا Tuxedo Mask !!!! منم خيلی درين رو دوست داشتم اينم چند تا عکس به افتخارش!
آخ درين نفس بيد (پس اين بود اسمش به انگليسي)
kez_09.gif
ميگم ولي اون تاکسيدو مسک هم همچين ترجمه ي بيراهي نبوده ها ^×^ (عجب، پس اون دختر کوچولوئه دختر اين دوتا بود؟! خوب شد گفتي، من هميشه فکر مي کردم اين خواهر سرناست!! در ضمن مرسي از عکس هاي مربوطه ^_^

خوب، به سلامتي و ميمنت در Youtube براي ما تخته شد و داتک قبل از همه مفتخر به ف ي ل ت ر کردن اين سايت شد. اين واقعه ي خجسته و ميمون را به همه ي مصرف کنندگان اينترنت داتک تبريک مي گم (بقيه هم خيلي خوشحال نباشند، حتما مال اونام تا چند وقت ديگه همينطور ميشه >_<).

لانما (R در ژاپنی L تلفظ ميشه) ماجرای يه پسر به اسمه لانما هست که وقتی با پدرش برای ياد گيری martial arts به چين ميره، توی يه درياچه cursed مييوفته و از اون به بعد هر وقت لانما توی آب سرد بيفته تبديل به يه دختر ميشه و اگه آبه گرم روش بريزن ، دوباره پسر ميشه. هالا لانما برگشته ژاپن و پدرش و دوسته پدرش نامزدی لانما و آکانه رو برنامه ريزی کردن !!! هالا بگزريم که آکانه از پسرها متنفره!!!!

وه! اين عجب چيز جالبي به نظر مياد، چه ايده هايي دارند اين ژاپني ها (جالبترش اينه که اون درياچه ي نفرين شده تو چين بوده نه ژاپن ^0^) ~_^

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اينم يه انيميشن رباتي که چند سال پيش KANAL D مي داد به اسم Red Baron:

197721.jpg

[FONT=Times New Roman, Times, serif]Production Information[/FONT]
Japanese Name
Redo Baronu

English Name
Red Baron

Director
Akio Saga

Screenwriter
Takegami Junji, Kobe Kazuhiko

Designs
Noguchi Ryu

Animation
Hirayama Satoshi

Production Company
Tokyo Movie Shinsha & Nihon TV

Cast/Voices

- Yamaguchi Kappei (Kurenai Ken)
- Iwatsuba Rie (Gojou Ryoko)
- Sawaki Ikuya (Kaizer)

داستانشم در مورد يه پسري به نام Kurenai Ken ه که هدايت ربات بزرگي به نام رد بارون (بارون قرمز) رو بر عهده داشت و مي خواست در مبارزات آهني (اسم مبارزاتي بود که بين رباتها اتفاق ميفتاد و در زمان وقوع داستان در دنيا بسيار طرفدار داشت) عنوان برترين مبارز آهني/ فلزي (Metal Fighter) رو به دست بياره، البته کار به اين راحتي ها نبود چون افراد قويتر از اون هم وجود داشتند مثل ببر که بايد بر اونها پيور مي شد تا ميتونست اون مقام رو به دست بياره (آخرشم فکر کنم موفق شد چون انگاري همه ي رباتهاي رقيب رو از بين برد!).

197722.jpg

راستي خواهر لينخو، تو که داري ژاپني ميخوني، اونا هم قرمزشون مثل قرمز انگليسي "red" ميمونه که تايتل ژاپنيشو نوشته Redo؟

197720.jpg
197718.jpg

197719.jpg

اديت:

خودم عکس هايي رو که گذاشته بودم نميتونستم ببينم دوباه آپشون کردم!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
از این بحث که بگذریم من امروز میخوام راجع به سری کارهای Final Fantasy حرف بزنم که سه فیلم و سیزده بازی از روی ان ساخته شده
منتظر میمونم که اگر کسی خواست راجع بهشون بدونه واسش تعریف کنم تا یه وقت حوصله بقیه سر نره
این اوتار منم یکی از شخصیت های همون سری است
قرار بود در مورد Final Fantasy صحبت کنی؛ پس چطور شد؟ :(
ما بی صبرانه منتظریم! :rolleyes:
در ضمن قسمت دومش رو دیدی؟ از کجا میشه پیدا کرد؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
واقعا اينقدر طولاني بود؟ راستش من خودم چند قسمتشو بيشتر نديدم، اونم چون قبل از Sailor Moon ميدادش چند تاشو ديدم ولي ديگه نگاهش نکردم. Dragonball Z رو شايد فقط يه قسمتشو ديده باشم اين Dragon ball GT رو هم که ميگي اصلا نميدونم که چيه!
DB ها خيلی معروفن، ranking اولشون رو ببين، 2 رقمی هست، يعنی خيلی معروف، ولی بقيه ranking ها 4 رقمی هستن، يعنی ارزش ديدن نداره.
ما ها (کارتون بين های حرفه اي) کارتون هايی که بقيه ranking هاشون تا زير 300 باشه رو، کارتون خوب مهسوب ميکنيم و بقيه کارتون ها رو so so تا حدود 1000 از اونجا به بعد رو اصلاً وقت تلف کردن ميدونيم. البته من DB ها رو چون TV نشون ميداد و اون موقع ها هم چيزه ديگه اي برايه ديدن نبود ، ديدمشون ولی الان که با کارتون هايی که دانلود کردم و ديدم مقايسه ميکنم ، ميبينم که ... :wacko:

dragon ball: 153 episodes, 4 movies
Seen in part or in whole by 2713 users, rank: #24
Median rating: Good
Arithmetic mean: 6.7154 (Good-.28), std. dev.: 2.1001, rank: #1420
Weighted mean: 6.6214 (Good-.37), rank: #1449
Bayesian estimate: 6.63051 (Good-.36), rank: #1112

dragon ball Z: 291 episodes, 16 movies :eek::blink:
Seen in part or in whole by 2925 users, rank: #19
Median rating: Good
Arithmetic mean: 6.3099 (Decent+.30), std. dev.: 2.4875, rank: #1781
Weighted mean: 6.1997 (Decent+.19), rank: #1819
Bayesian estimate: 6.2106 (Decent+.21), rank: #1423

dragon ball GT: 64 episodes, 1 movie
Seen in part or in whole by 2195 users, rank: #40
Median rating: So-so
Arithmetic mean: 5.2086 (So-so+.20), std. dev.: 2.4863, rank: #2506
Weighted mean: 5.1201 (So-so+.12), rank: #2510
Bayesian estimate: 5.15461 (So-so+.15), rank: #1726

خوب، به سلامتي و ميمنت در Youtube براي ما تخته شد و داتک قبل از همه مفتخر به ف ي ل ت ر کردن اين سايت شد. اين واقعه ي خجسته و ميمون را به همه ي مصرف کنندگان اينترنت داتک تبريک مي گم (بقيه هم خيلي خوشحال نباشند، حتما مال اونام تا چند وقت ديگه همينطور ميشه >_<).
عجب پس داتک در youtube رو تخته کرد، خوب اول هم اين server های معروف ميکنن بعد بقيه! ok پس من مجبورم از اين به بعد لينک دانلود کليپ ها رو بزارم ، never mind از خود sailor moon شروع کنم اينم لينک دانلود اون دوتا لينک:
http://d.turboupload.com/d/794020/derian.flv.html

خوب بعد تلاش فراوان من بآلاخره ياد گرفتم که چه جوری ميشه فايل های flv رو به فايل های avi و mpeg تبديل کرد ولی خوب پدر در ميياره کلی هم وقت ميگيره . اينم فايل تبديل شده:

وه! اين عجب چيز جالبي به نظر مياد، چه ايده هايي دارند اين ژاپني ها (جالبترش اينه که اون درياچه ي نفرين شده تو چين بوده نه ژاپن ^0^) ~_^

تازه جالب ترش اينه که وسط سريال يه دختری که قبلا لانما تو چين شکستش داده بود (وقتی دختر بود) ميياد ژاپن که انتقام بگيره و بعدش ميفهمه که لانما واقعاً پسره و عاشقش ميشه ولی جالبيش به اينه که يه در ميون چينی حرف ميزنه، فکر کنم تو خيلی اين کارتون رو دوست داشته باشی;):p
راستي خواهر لينخو، تو که داري ژاپني ميخوني، اونا هم قرمزشون مثل قرمز انگليسي "red" ميمونه که تايتل ژاپنيشو نوشته Redo؟

نه خواهر قرمز به ژاپنی ميشه آکا aka ولی ژاپنی ها هر وقت ميخوان لغت های انگيليسی رو تلفز کنن يا يه O ميچسبونن آخرش يا يه E مثلاً last song رو lasto songe تلفز ميکنن. فکر کنم ماجرايه اينم همين باشه. :blink:

خوب هالا يه چيزی در مورده Yamaguchi Kappei . اين کارتون بايد به زمان خودش کارتون خوبی بوده باشه که Yamaguchi Kappei توش حرف زده. Yamaguchi يکی از دوبلر های معروفه ژاپنه که مخصوصاً دختر ها خيلی دوسش دارن و جالب که بدونين که Yamaguchi به جای inuyasha و ranma هم حرف زده!!

20060407164807_818910464.jpg

اينم يه کليپ از اينوياشا وقتی که اومده بوده به دنيای کاگومه يعنی دنيای امروزی و دوستای کاگومه هم اومده بودن خونش که کاگومه رو ببينن و اينوياشا رو اتفاقی ميبينن ولی هيچ کدوم خوشبختانه نميفهمن که اينوياشا half demon - half human هستش و کاگومه بيچاره تو ترس اين بود که نکنه اينا بفهمن ولی اونا خيال ميکنن که اينوياشا دوست پسر جديد کاگومه هست :D:

http://d.turboupload.com/d/794306/inuyasha.mpg.html

اگه کسی بتونه بگه اواتر من ماله چيه جايزه داره!!!
4_1_7v.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آقا قرار بود در مورد Final Fantasy صحبت کنی؛ پس چطور شد؟
ما بی صبرانه منتظریم!
در ضمن قسمت دومش رو دیدی؟ از کجا میشه پیدا کرد؟
منظورتون از قسمته دوم ، قسمته دوم فيلمشه يا سريالش؟
دنبال تورنتش ميگردين؟ اگه بخواين من ميتونم لينک دانلودشو بهتون بدم. :happy:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
Yu Yu Hakusho بد نبود حدود 20 قسمتش را تونستم ببینم .

Yu_Yu_Hakusho017.jpg

مخصوصا از شخصیت Kurama خوشم می امد (کلا شخصیت های ارام وساکت را دوست دارم)

kurama.jpg

اینم خوب بود Hiei
1108808930_HieiHiei40.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب طبق قولی که به يکی از دوستان دادم :) امروز ميخوام Rain's Wolf رو بهتون معرفی کنم:
WR محصول ساله 04-2003 هستش و 26 قسمته و يه ova داره که خلاسه شده يه قسمت های آخره سريال هستش. اينم rating های اين سريال:

Seen in part or in whole by 2447 users, rank: #32
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.0062 (Very good+.00), std. dev.: 1.7011, rank: #283
Weighted mean: 7.9285 (Very good-.07), rank: #351
Bayesian estimate: 7.92296 (Very good-.07), rank: #168

البته به نظر من اين rating برای wr خيلی کمه و بيشتر از اينا حقش بود.من فکر کنم تا الان بيشتر از 200 تا سريال کوتاه و بلند از 11 قسمتی گرفته تا 200-300 قسمتی ديدم ولی تا هالا چيزی مشابه WR نديدم.نميخوام بگم masterpeice هست ولی در نوع خودش واقعاً تکه. :):happy: البته تم گيج کننده اي داره و بايد بشينين فکر کنين ببينين کی به کيه و چی به چيه، داستان سر راستی نداره که راحت بفهمين چی داره ميگزره بايد با 6 دنگ هواستون گوش کنين و بدش تجزيه و تحليل کنين ولی کارتون قشنگه :thumbsup:
ok
و اما داستان از اين قراره که در آينده دور اينجور فرض ميشده که نسل گرگ ها از بين رفته و منقرز شدن و تقريباً يه موجود افسانه اي شده بوده، ولی اين حقيقت نداره و گرگ ها هنوز وجود دارن و ميتونن به فرم انسان ها در بيان و در مييون اون ها زندگی کنن. تا اينجا همه چيز خوبه، تا اينکه يه روزی يه گرگ به اسمه کيبا kiba وارد شهر ميشه به فرم خوده گرگ، به دنبال بوی گل. يادم رفت بگم که يه افسانه بين مردم هست که فقط گرگ ها راه رفتن به بهشت رو بلدن. هالا اين بويه گل مربوت به دختری به اسمه چزا cheza ميشه که کليد رفتن به بهشته. کيبا توی شهر با 3 تا گرگ ديگه آشنا ميشه ولی رابطه اين 4 تا گرگ اصلاً به دوستی شباهت نداره !!
به هر جهت برای پيدا کردن چزا همه با هم همراه ميشن و بقيه ماجرا ها که اگه براتون بگم ديگه فايده اي نداره!! :p
آهنگ اول اين سريال رو steve conte خونده به اسمه stray اينم mp3 آهنگ:
اينم فايل

WR يه کارتون super جدی هست و تا اونجا که من يادمه من يه بار هم نخنديدم سرش! چرا يه بار خنديدم ولی ...، و محيطی که داستان توش اتفاق مييفته هم مخصوص خودشه ... عکس ها رو ببينين:

کيبا

تسومه

هيگه

توبوئه

چزا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از lord cyah :
Yu Yu Hakusho بد نبود حدود 20 قسمتش را تونستم ببینم .
مخصوصا از شخصیت Kurama خوشم می امد (کلا شخصیت های ارام وساکت را دوست دارم)

kurama.jpg
:lol::lol::lol: لرد سياه نظرتون در مورده اين قسمته شخصيته کوراما چيه؟
36_1_21.gif

ولی از شوخی گذشته يو يو هاکوشو يکی از کارتون های قشنگی يه که من ديدم
36_1_11.gif
و ميخواستم يه روز مفصل در موردش حرف بزنم :p، با اينکه قديميه ولی خيلی قشنگ کار کردن و هتا يه قسمت هم تو 112 پيدا نميشه که شما اهساس کنين خسته شدين يا حوصلتون سر رفته يا اينکه کارتون تکراری شده :happy:. و کوراما هم يکی از مورده علاقه ترين شخصيت های منه!
36_3_13.gif
لرده سياه هم سليقه ايم. :D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linghuchong :
ما ها (کارتون بين های حرفه اي) کارتون هايی که بقيه ranking هاشون تا زير 300 باشه رو، کارتون خوب مهسوب ميکنيم و بقيه کارتون ها رو so so تا حدود 1000 از اونجا به بعد رو اصلاً وقت تلف کردن ميدونيم

اي کارتون بين حرفه اي ^0^ (اين فونتهاي من چرا اينقدر کله گنده شدند يهو؟!!)

در يوتيوب که تخته شده، فيبر نوري هم زهوارش در رفته سرعت بنده رو 1 کيلوبايته الان، دارم مي ميرم از خوشي ديگه!!! راستي مرسي خواهر از اينکه تو اون سايته آپشون کردي ولي الان بهم نخندي ها، ولي اين فلش ويدئو ها رو با چي بايد نگاه کنم @_@ پس تا حالا من اينارو چه جوري مي ديدم؟!! مال سرنا خانم رو هم گذاشتم وقتي سرعتم يه نموره همچي رفت بالا دانلودش کنم، اصلا نمي کشه اين خط!!

نه خواهر قرمز به ژاپنی ميشه آکا aka، ژاپنی ها هر وقت ميخوان لغت های انگيليسی رو تلفز کنن يا يه O ميچسبونن آخرش
عجب! پس اينجوريه، چه جالب!!

اين کارتون بايد به زمان خودش کارتون خوبی بوده باشه که Yamaguchi Kappei توش حرف زده. Yamaguchi يکی از دوبلر های معروفه ژاپنه که مخصوصاً دختر ها خيلی دوسش دارن و جالب که بدونين که Yamaguchi به جای inuyasha و ranma هم حرف زده!!

بدبختانه سال ساختش رو نميدونم ولي مي گم، کانال D حدودا 6-5 سال پيش ميدادش و بنده دوبله به ترکيشو مشاهده نموده ام و خودم براي خودم داستان ساختم براش، بعدا فهميدم که اصل قضيه چي بوده!!! هوم، به نظر من که کارتون قشنگي بود چون من هميشه از ربات ها خوشم ميومده و اينم خب يه ربات بود ديگه
302.gif

اگه کسی بتونه بگه اواتر من ماله چيه جايزه داره!!!

73.gif
297.gif
306.gif

اگه اون آواتار قبليتو مي پرسيدي ميتونستم بگم چون عکسشو اون بالا گذاشتي ولي اين ....؟!

اديت:
فکر کنم سايز فونت هام نرمال شد حالا!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به نقل از linghuchong :
منظورتون از قسمته دوم ، قسمته دوم فيلمشه يا سريالش؟
دنبال تورنتش ميگردين؟ اگه بخواين من ميتونم لينک دانلودشو بهتون بدم. :happy:

منظورم فیلمش بود؛ هر چند اگه لینک دانلود سریالشو هم بدین ممنون می شم.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از Daneel Olivaw :
منظورم فیلمش بود؛ هر چند اگه لینک دانلود سریالشو هم بدین ممنون می شم.:D
چون من نميدونستم منزورتون کدومشه، ماله همه رو گزاشتم :happy::D

Final Fantasy: Unlimited
http://www.mininova.org/tor/319741

Final Fantasy: Legend of the Crystals (OAV)

http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=30130

Final Fantasy: The Spirits Within (US CG movie)
http://www.torrentspy.com/torrent/185197/Final_Fantasy_The_Spirits_Within_2001

Last Order Final Fantasy VII (OAV)
http://www.mininova.org/tor/177214

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Final Fantasy VII: Advent Children (movie)
http://www.mininova.org/tor/299817

[/FONT]
البته اگه عجله ندارين من تا يه ماهه ديگه اينا رو ميفرستم ايران .
راستی يه سوال (اگه فزولی نيست) شما کدوم خته زندگی ميکنين؟ :eek: فکر نکنم ايران باشين يا اينکه مثله خوده من هسابی شب زنده دارين! :D

بالا