• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خوب خوب...
من بالاخره فارغ التحصيل شدم...:cool:

از امروز شروع كردم به طور جدي انيمه ديدن....
از كنشين شروع كردم... نظري پيشنهادي داريد كه بعدش برم سراغ چي؟

تا الان 7 قسمتو ديدم... اگه با همين ريتم هم ببينم فكر كنم يه سالي طول بكشه كه كل انيمه هايي رو كه گرفتم ببينم...:wacko:

به هر حال سعيد جان من آماده ام اگه سفارشي بهت رسيد بگو كمكت كنم...

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shinobi :
مگه قبلا جور دیگه ای مینوشتی
تا جایی که حافظه فوق العاده من یادش میاد تو همیشه همینجوری مینوشتی
البته چرا بعضی وقتا هم بود که سعی میکردی بهم ربطشون بدی
ولی بازم همینجوری که ربطی ندی بهتره

تو تمام پست منو ول می کنی می ری دقیقا راجب اونجاییش که اف تاپیکه نظر می دی ؟ :D
خیلی هم خوب می نویسم :D

به نقل از Daneel Olivaw :
مون آخر کارتون رو دیدم که شک کردم شاید زنده باشه .... وگرنه مطمئن بودم مرده. ولی راست میگی شایدم سولومون باشه. به این احتمال فکر نکرده بودم

ولی آبی بودن روبان فکر کنم به خاطر رعایت کنتراست باشه. چون کای وقتی گل رو دید یه جوری گفت "اونم اومده" که به نظرم منظورش به هاجی بود در هر حال امیدواریم هر جا هست سالم و سلامت باشه

راستی اون یارو خبرنگاره رو نگفتی ناتان بود یا نه؟

به نقل از RoOozbeh :
من فک میکنم آخر Blood + اونجا که اون گل رو نشون میده یعنی هاجی زنده اس
سولمون که خیلی وقت پیشش مرده بود
اما برام جالبه که شاید اون رمان نشون دهنده اینه که خواهر چشم آبیش هم تو انجا دفن شده

اولا شما به چه حقی سلمون رو کشتید ؟:D چون فریدا نیست من از حقوق سلمون دفاع می کنم !
سلمون اخرین لحظه ها برادر بزرگش رسید بالا سرش مسلما به خاطر برادریشونم که شده سلمون رو درمان می کنه اما معلوم نیست که رو اونم تاریخ مصرف می زاره یا نه !
دوما شما به چه حقی مطمعن بودید هاجی مرده ؟ :D اونم وقتی یبار تونست اون یارو رو شکست بده پس دوباره هم می تونه !
سوما اونم نمی دونم ولی احتمالا ناتانه دیگه ! اگه سیزن بعد بیاد حتما یجوری ماسمالیش می کنن ! :D
چهارما تو این همه کارتونی که دیدم روش جنگیدن هاجی از همه ابتکاری تر بود مخصوصا اون یارو که می زد وسط دعوا !

===

ورود افتخار افرین خواهر ین ین رو تبریک می گیم
از برنامه ی شبانه ی جناب سیمور هم تقدیر می کنیم !

===

اگه کسی راه دیگه ای به ذهنش میرسه لطفا بگه تا سریعتر به یه جمع بندی برسیم

به نقل از seymour :
یه راه حل هم اینه که یه لیست از " خودی ها " تشکیل بدیم ( trusted ها )

به نقل از Shinobi :
بهتره خودی ها و غیر خودی ها رو مشخص تر کنیم

اون لیست خودی ها رو هم باید زودتر درست کنیم.

اره باید معلوم بشه که کی خودیه کی غیر خودی ! :D ..... خوب به جای اینکه هی یه جمله رو تکرار کنید یه لیست درست کنید 15-20 نفر که بیشتر نمی شیم که ! ... یکی یه لیست درست کنه بعد اگه کسی اعتراض داشت یه بازنگری می کنیم !(باز بیاید بگید اره باید لیست درست کنیم !) .... این که خودم لیست نمی دم دلیلش اینه که تنبلیم می اد بشینم فکر کنم :D
از این به بعد هم اگه کسی خواست به لیست اضافه شه باید 5 تا کارتون ارائه بده که تو لیست فریدا نباشه :D .... البته این خودش باعث می شه هیچ کس اضافه نشه :D

===

11قسمت گم شده ی اینویاشا دانلود شد !

احیانا کسی Wolf Rain یا .Hack رو ندیده ؟

Skull.JPG

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saheljunior :
جدیدترین اثر میازاکی
Gedo Senki

ممنون از معرفی حالا این زیر نویس داره ؟ برای دانلود این فایل ها هم من اینجا رو پیدا کردم که خودم نتونستم ازشون بگیرم ! ... البته اسم همون هایی که گزاشته بودید رو سرچ کردم این اومد :D

یادمه خواهر ین ین در مورد کارگردان این کارتون گفته بود که این پسر میازاکی هست .... اها پیداش کردم ! اینجا بود !

اگه کسی دانلود کردخبرشو بده !

mob174_1158069124.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بخش سوم Spoil سریBerserk

Vol-20 :
گاتس و همراهانش دارن دنبال کاسکا می گردن ... اون قلپ (!!) گنده خون هم همینطور می کشه و میره جلو ... در همین حال ، mozgus ( یارو شکنجه گره ) ، با دستیاراش عقب نشینی کردن به عبادتگاه توی برج و قلپ خون هم داره بهشون نزدیک میشه ... mozgus هنوز ایمان مذهبی داره ... حالا دوباره تیم گاتس رو می بینیم که ناگهان روی پله ها با mozgus و دستیاراش مواجه میشن که اولا : بال دراوردن !!! و دوما : کاسکا رو گروگان گرفتن ... ( بعدا می فهمین بال رو کی داده بهشون )

راستی توی تمام این یکی دو فصل ، یه اتفاق دیگه هم میفته ... یه جفت چشم می بینیم که به همه این اتفاقات نگاه می کنه ... ولی الان نمی فهمیم کیه ( چند خط جلوتر میگم ! ) ...

بعد تصادفا لوکا ( دختره که از کاسکا مواظبت می کنه ) پرت میشه از برج پایین .. اما شوالیه اسکلتی میاد و نجاتش میده ... در همین حال گاتس داره با دستیارای mozgus که حالا دم درآوردن ( ببخشید ! بال درآوردن !! ) و قوی تر شدن ، می جنگه ... در اعماق برج ، میرسن به یه جایی که پر لاشه انسانه : گور دسته جمعی همه اونایی که اینجا مردن ... همونجا با صاحب دو جفت چشم آشنا میشن : یه behelit !!! که در واقع یه آدم مطرود بوده که تصمیم می گیره با godhand معامله کنه : دنیایی که می شناخته ( یعنی برج سایه و مردم اطرافش ) رو قربانی کنه و در عوض یه ناجی بیاد تا دنیا رو از پلیدی پاک کنه ( = یعنی گریفیث تناسخ یافته ) ...

اگه می دونستید فهمیدن این دو خط بالایی ( یعنی هدف این تخم مرغه ! ) چه فسفری از من سوزوند ، اشک شوق تو چشماتون جمع می شد .. راستی این تخم مرغه ، بعدا بچه ناقص کاسکا رو هم می بلعه ( از روی همدردی البته !! ) ... و ضمنا بال رو هم همین موجود به mozgus و دستیاراش داد ...

apobej.jpg

Behelit ( که در واقع یکی از apostle هاس )​

در همین حال ، گاتس هم داره تکی با دستیارای mozgus می جنگه ... تعریفش سخته طبیعتا !! ... ولی نکته اش اینه که مثلا نگرش آدمی مثل فارنزه به گاتس عوض میشه که بعدا نقش مهمی توی داستان داره ...

کم کم اوضاع خراب تر میشه ... مردم دور برج جمع میشن .. قلپ خون داره همه جا را می گیره .. ارواح مردگان دارن بلند میشن و همه آدما رو تسخیر می کنن ...زلزله میشه و برج شروع می کنه به ریختن و تبدیل میشه به همون دست گنده که توی انیمه هم دیدید .. همه اینا یعنی : کسوف بعدی داره شروع میشه !!!

گاتس موفق میشه اکثر دستیارا رو شکست بده .. mozgus در میره ( = پرواز می کنه ) ... مردم با دیدنش فکر می کنن معجزه شده و دوباره غلظت ایمان خونشون (!!) میره بالا ... قرار میشه که کاسکا رو بسوزونن ... اینجا یه جمله قشنگی که شوالیه اسکلتی قبلا گفته بود ، معنی پیدا می کنه : " آیا میری که بجنگی یا میری که ( کاسکا رو ) نجات بدی " ... و گاتس میبینه که باید یکی از این دوتا رو انتخاب کنه ...

-------------
Vol-21 :

گاتس گیر افتاده وسط شیاطین ... اما Isidoro ( پسر کوچیکه ) با کمک جروم و بقیه ، کاسکا رو به موقع نجات میدن ... mozgus شاکی میشه و میاد سمتشون ، اما گاتس سر می رسه و شروع می کنه به نبرد باهاش ... دوتا از دستیارای mozgus که باقی موندن هم با بقیه گروه درگیر میشن ...

Mozgus تبدیل میشه به حالت خفن یه apostle ( مثل زاد نامیرا که وقتی عصبانی می شد ، تبدیل میشد ... اصلا همه apostle ها ، اینطورین ) ... اما گاتس واقعا قویه و مثل شیر می جنگه ... در همین حال ، پایین برج ، همه مردم ( = قربانی های کسوف ) دارن تبدیل میشن به حالت اهریمنی ، یا توسط قلپ (!!) بلعیده میشن ...

لوکا ( که شوالیه اسکلتی نجاتش داد ) میاد زیر برج و نینا رو می بینه که گم شده ... هردوتاشون قایم میشن ... گاتس موفق میشه mozgus رو از بین ببره .. دستیاراش هم نابود میشن و گاتس موفق میشه بالاخره کاسکا رو در آغوش بگیره ( چقدر شیرین و رمانتیک !! ) ...

حالا گاتس و تیمش تنها بازمانده های کل آدمای داخل و خارج برج هستن و دارن می جنگن ... ( گاتس به فارنزه میگه : " دعا نکن ... چون وقتی دستات رو بهم گره می کنی ، نمی تونی بجنگی !!" ... واقعا جمله قشنگیه
square.gif
) ..

و کمی بعد : کسوف تموم میشه ... آسمان صاف میشه .. اثری از شیاطین و اهریمن باقی نمونده ... اما در عوض کوشانی ها بهشون حمله می کنن ... اما یه دفعه زاد نامیرا میاد و همه کوشانی ها رو دور می کنه ، بعدش موجود تناسخ یافته ، یعنی گریفیث رو سوار کولش می کنه و میره ...

grifis_luce.jpg

گریفیث جدید ( شاهین روشنایی ) که طی دومین کسوف به دنیا میاد​

نهایتا نینا و اون پسر ترسوه با هم همراه میشن و از بقیه خداحافظی می کنن ... فارنزه هم به گاتس ایمان میاره وتصمیم می گیره دنبالش بره تا به جواب سوالاتی که ذهنشه برسه ( البته نه همین حالا ) ... isidoro هم میره ، البته موقتا ...

-----------

با تموم شدن این vol ، بخش سوم سری ، به اسم " مکافات ( کیفر ) " ، تموم میشه و بخش چهارم به اسم " شاهین هزاره " شروع میشه .. ( بخش دوم سری هم که همه اش رو توی انیمه دیدید و اسمش بود : " band of hawks " )

------------
Vol-22 :

گاتس و کاسکا برمی گردن پیش آهنگر ... اما می فهمن که مرده ( مرگ طبیعی ) ... اما : گریفیث رو می بینن که داره با ریکت صحبت می کنه ... آخه می خواد یه band of hawks جدید تشکیل بده ... گاتس می خواد بهش حمله کنه ، اما زاد نامیرا ( که از این به بعد ، بادی گارد گریفیثه ) ، جلوش رو می گیره ... گریفیث توضیح میده که الان به عنوان یکی از godhand ها ، هیچ احساسی نداره و حتی گاتس هم نمی تونه قلبش رو بلرزونه ( در حالیکه قبلا گاتس ، تنها کسی بود که می تونست این کارو بکنه ) ...

گاتس که حالا خیلی قوی تر شده می تونه حالت اول زاد نامیرا رو شکست بده ، اما هنوز از پس حالت دومش برنمیاد ... طبیعتا دعوا ناتمام می مونه ... چون گریفیث تصمیم می گیره که بره ...

گاتس تصمیم می گیره که کاسکا رو ببره یه جای امن .. اما کجا ؟ ... پاک ( درسته اسمش رو نمیارم ، ولی بعد از گاتس ، بیشترین نقش و دیالوگ رو داره ، البته بیشتر در حد تیکه و اینا .. ولی خیلی نمکه ! ) میگه که ببریمش elfhelm که ظاهرا محل زندگی elf هاس ...

حالا موقتا اینا رو ول می کنیم و می ریم سراغ midland که شدیدا زیر حملات کوشانه ... اما گریفیث با نیروهاش وارد میشه ... دیگه خودتون حدس بزنید که منظور از " نیروهاش " ، یعنی : زادنامیرا ... بعد از اینکه حریف رو له می کنن ... اعضای جدید band of hawks هم کم کم خودشون رو نشون میدن ...

rocks.jpg
laquskas.jpg
gurnbeld.jpg

بعضی از اعضای تیم جدید گریفیث ( همه دارای قدرت های ویژه هستن )​

حالا میریم سراغ فارنزه که دنبال گاتس می گرده و سرپیکو هم همراهشه ... فلاش بک سرپیکو رو می بینم که رابطه شون رو توضیح میده : سرپیکو ، برادر ناتنی فارنزه اس ( از یه مادر دیگه ) ، اما خود فارنزه نمی دونه ... فارنزه از بچگی فوق العاده لوس بوده .. چون پدر و مادرش هیچ وقت بالای سرش نبودن ... در نتیجه "عقده کم توجهی " ( A.D.D ) داره ( حتی قصر رو آتیش میزنه ، بچه تخس !!) ... و تنها کسی که می تونه آرومش کنه ، سرپیکو هستش که از بچگی محافظ و همدم فارنزه بوده ... مشخص نیست که آیا رابطه رمانتیکی بینشون وجود داره یا نه ( تا اخرین قسمتی که منتشر شده ، هیج خبری نیست ، خیالتون راحت !! ) ... بهرحال از طریق فلاش بک متوجه میشیم که فارنزه حاضر به ازدواج نشده و در نتیجه میاد و رئیس تیم شوالیه های کلیسا میشه و بقیه اش رو هم که خودتون می دونید ( مسوول تعقیب گاتس میشه و .... )

( پایان vol-22 )

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همگی

سیمور جان کارت عالیست کی وقت کردی اینو بنویسی.

بازگشت ین ین عزیز هم به پی تی خوش آمد می گم .

در مورد بلفی و لیلیببیت هم حق با بچه هاست کیفیتش پایینه . به نظر من یه یکی دو تا سریال هم اضافه تر سندباد از این عربستانیه بگیریم چون اینقدر قیمت زیر 100 دلارش برای فرستادن بالاست که صرف نمی کنه.

موفق باشید.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
من دوباره می گم.
Air
Asatto no houko
Ayashi no ceres
Ranma 1/2
Gravitation
Saiunkuku Monogatari
Higurashi no naku koro ni
Hanabun no tsuki ga no borouro sara
Gokusen 1/2
forbidden love
مورچه و مورچه خوار
بقیه ی
La Corda D'Oro
دیگه چی..دیگه سلامتی
em28.gif

جناب لرد من آماده ی هر گونه همکاری با شما هستم.البته به جز سریال های چینی 40 قسمتی و جواهری در قصر دوستان شهرستانی برای مابقی لیست می تونند با من تماس بگیرن.لیستمو هم آماده کردم به محض اینکه دی وی دی های خودم به دستم رسید می دم به دنیل جان تا به لیست اصلی اضافه کنه.

میگم چه کم اشتها:lol:
راستی یه نکته ای به ذهنم رسید که نگم نمیشه:rolleyes: اگر دوستان مایل باشن بهتر نیست سری هایی رو که در حال حاضر تموم شده بگیریم چون اونایی که فعلا بطور کامل تموم نشدن و هنوز در حال ادامه هستن مزه دیدنشون از بین میره
چون امکان داره دفعه بعد که فریدا ادامشو میفرسه به کل قسمتای قبل داستان ازیادمون رفته باشه:wacko:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببینید اینطوری لیست کنم خوبه؟

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=64311208377168384324&gk=forex

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اول از همه از سیمور عزيز تشكر ميكنم واقعا عالي بود
دوم هم به خواهر فريدا كه انشائ الله سفر خوبي داشته باشن جاي مارو هم خالي كنن
من ميخواستم اگه لطف كنيد نظرتونو درباره اين دوتا كليپ بگيد
مي دونم كه اصلا اين كا زياد طرفدار نداره ولي ممنون ميشم نظرتونو بگيد در هر مورد اعم از ترجمه وبقيه چيزها
البته حجم اينا كمه فوقش 3 مگ
اين شروع death note
http://www.fileden.com/files/2006/11/19/396014/op.mp4
اينم چند عكس از اون
snapshot20070219022134.bmp.jpg

snapshot20070219022207.jpg

snapshot20070219022239.jpg

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اينم انتها
http://www.fileden.com/files/2006/11/19/396014/en.mp4
اينم چندتا عكس از اون

snapshot20070219023956.jpg

snapshot20070219024055.jpg

البته كيفيت اينها كمي پايين آمده
هركي ميخواد كمك كنه بگه من الان قسمت دوم رو هم تموم كردم
اين كار خيلي لذت بخشه وهم خيلي چيزها ازش ميشه ياد گرفت وقت زيادي هم نمي خواد
ببخشيد كه يكم عكسا اينجا رو بهم زد

فایل های ضمیمه

• snapshot200702190240551.jpg
    snapshot200702190240551.jpg
    25.9 KB · نمایش ها: 13

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
250px-Blood_plus_logo.jpg

+Blood

Saya یه دختر دبیرستانیه که با پدر و برادراش زندگی می کنه. اون به ظاهر یه دختر معمولیه و تنها نکته غیر طبیعی در موردش اینه که وقایع پیش از یک سال اخیر رو نمی تونه به خاطر بیاره، و اینکه زخم هاش خود بخود و سریع درمان میشن؛ ولی در عوض باید سریع خون بهش برسه ...

blood+.jpg

ولی یه روز یه Chiroptera بهش حمله می کنه و از اینجا زندگی عادی اون شروع می کنه به تغییر کردن .... معلوم میشه که Saya تنها کسیه که می تونه Chiroptera ها رو شکست بده. بنابراین Saya به همراه خانواده و دوستانش و به خصوص Haji که شوالیه Saya ست، سفری رو برای مبارزه با Chiroptera ها شروع می کنه و به زودی متوجه میشه که در اصل خودش هم یک Chiroptera است، و اینکه به وجود اومدن تمام Chiroptera ها کار خواهر دو قلوی خودش، Diva است ....

128fs1864840.jpg

شخصیت های مهم کارتون :

200px-Blood%2B_-_Saya.jpg

Saya ؛ یکی از دو ملکه Chiroptera که بر خلاف خوهر دوقلوش Diva از اول در میان انسان ها و با صلح و آرامش بزرگ شده و به همین دلیل خصوصیات اخلاقیش خیلی بیش از خواهرش شبیه انسانهاست. اون تنها کسیه که می تونه Diva و دار و دسته اش رو از بین ببره، پس مجبور شده ناخواسته نقش منجی بشریت رو بازی کنه ...

tn_saya_010_animestocks%5Bcom%5D.jpg

در کل شخصیتش یه مقدار بی خاصیت و منفعل و خواب آلوده . ولی وقتی شمشیرشو دست می گیره و می جنگه خیلی باحال میشه :D

150px-Blood%2B_-_Hagi.jpg

Haji ، شوالیه اصلی Saya . اون در ابتدا انسان بود ولی در یه حادثه به خاطر حماقت Saya جونشو از دست میده و Saya به خاطر وابستگی شدیدش به اون ، با دادن خونش بهش دوباره زنده اش می کنه، در نتیجه haji به عنوان شوالیه Saya به زندگی بر می گرده .

کلا باحال ترین شخصیت کارتون همین هاجیه، ولی بیشتر وقتا خیلی منفعله و هر کی هر چی بهش بگه میگه چشم؛ به طوری که یه وقتایی - به خصوص اون اواخر - آدم دوست داره خفه اش کنه
perche.gif

در ضمن توی نوازندگی ویولنسل هم مهارت داره
jazzybass.gif

200px-Blood%2B_-_Diva.jpg

Diva ، خواهر دوقلوی وحشی Saya ، که در زمینه اپرا هم ید طولایی داره
violin.gif

150px-Blood%2B_-_Amshel.jpg

Amshel Goldsmith ، شوالیه اصلی Diva . اون خونسرد و حسوده و Diva رو فقط برای خودش میخواد.

150px-Blood%2B_-_Solomon.jpg

Solomon Goldsmith ، شوالیه Diva ، که خیلی احساساتی و رمانتیکه و در هپروت سیر می کنه. بدین صورت :
dreamyeyesf.gif

150px-Blood%2B_-_Carl.jpg

Carl Fei-Ong ، شوالیه Diva ، که در کل خله و سرشار از عقده های روانی
evilmoxie.gif

150px-Blood%2B_-_James.jpg

James ، شوالیه Diva ، که به نظر میرسه در زندگی هیچ کس غیر از Diva براش اهمیت نداشته باشه. یه آدم سرد و خشن و بی احساس.

150px-Blood%2B_-_Nathan.jpg

Nathan Mahler ، شوالیه Diva ؛ در واقع باید گفت عجیب ترین شوالیه، اون چند چهره و بسیار زیرکه و رفتاراش عجیب و غیر قابل پیش بینیه.

شخصیت مورد علاقه من، فقط حیف که نقشش به نسبت بقیه کمه
sigh.gif

150px-Blood%2B_-_George.jpg

George Miyagusuku ، پدر خونده Saya

150px-Blood%2B_-_Kai.jpg

Kai ، برادر خونده Saya که نقش مهمی تو داستان داره.

150px-Blood%2B_-_Riku.jpg

Riku ، برادرخونده و شوالیه Saya

150px-Blood%2B_-_Okamura.jpg

Akihiro Okamura ، عکاسی که تصادفا پاش به ماجرا کشیده میشه؛ اونم به این دلیل که پدرش تو جنگ ویتنام از saya در حال کشتن مردم یه سری عکس گرفته بود و اون میخواد راز این عکسا رو کشف کنه ...

150px-Blood%2B_-_Mao.jpg

Mao Jahana ، دوست دختر Kai ، مزاحم ترین موجود کل داستان
argh.gif

150px-Blood%2B_-_David.jpg

David ، از اعضای اصلی Red Shield ؛ سازمانی که هدفش نابود کردن Chiroptera هاست.

150px-Blood%2B_-_Julia.jpg

Julia ، پزشکی که برای Red Shield کار می کنه.

150px-Blood%2B_-_Lewis.jpg

Lewis ، یکی دیگه از اعضای Red Shield که خیلی آدم بی خیال و باحال و بانمکیه
SEVeyesB08.th.gif

150px-Blood%2B_-_Joel_6th.jpg

Joel ، رئیس سازمان Red Shield . به نظرم دامن تنش کنه بهتره . چون شخصیتش خیلی لطیفه
1655.gif

128fs1866019.jpg

:Music

:OP

Aozora no NAMIDA - Tears of the Blue Sky
Season’s Call
Colors of the Heart
Raion

:EN

Kataritsugu koto - the things I pass down
Cry No More
This Love
Brand New Map

:Rating

User Ratings: 748 ratings have been given
Masterpiece: 145 votes
Excellent: 218 votes
Very good: 192 votes
Good: 94 votes
Decent: 48 votes
So-so: 22 votes
Not really good: 12 votes
Weak: 12 votes
Bad: 3 votes
Awful: 1 vote
Worst ever: 1 vote

Seen in part or in whole by 1631 users, rank: #128
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.1486 (Very good+.14), std. dev.: 1.6275, rank: #250
Weighted mean: 8.0362 (Very good+.03), rank: #273
Bayesian estimate: 8.02256 (Very good+.02), rank: #154

جمع بندی:

کارتون خیلی قشنگ و جذابیه. به هر نوع سلیقه ای توصیه میشه
30upn9j.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت دوستان عزیزم
خصوصا دوست گرامی فریدا خانم
281.gif

آفرین و صد آفرین بر شما
104.gif
104.gif
104.gif

شوری به پا کردید دیدنی

عجب نقدی بود :happy:

شما هم نقد های زیبایی می نویسید :happy:
از شما تشکر می کنم

فکر کنم تا مدتی باید به ذخیره کردن مطالب ارزنده شما دوستان عزیزم ادامه بدهم
تا در فرصت مناسب آنها را مطالعه بکنم
288.gif

همگی خسته نباشید . :happy:
281.gif
104.gif

آرزوی موفقیت برای شما دارم .

خب این هم سورپرایز من تقدیم به شما :happy:
البته اگر قبلا آن را ندیده باشید :blush:

با مراجعه به سایت زیر می توانید موسیقی متن بسیاری از این انیمیشنها را دریافت کنید
287.gif

http://www.coucoucircus.org/ost/index.php

پیروز باشید :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اول اینکه خوشحالم که ین ین عزیز دوباره برگشتن ...
flowerysmile.gif

بخش سوم Spoil سریBerserk

بیشتر از همه از جنبه طنزآمیز Spoil هات خوشم میاد
aquariuss.gif

girl_wink.gif

22-24,26,50,51,52اینا هم ماله Yu Yu Hakush هستند که مفقودی هستن

شینوبی عزیز داره زحمت دانلود بقیه از جمله یویو هاکوشو رو می کشه
Just_Cuz_19.gif

اولا شما به چه حقی سلمون رو کشتید ؟:D چون فریدا نیست من از حقوق سلمون دفاع می کنم !
سلمون اخرین لحظه ها برادر بزرگش رسید بالا سرش مسلما به خاطر برادریشونم که شده سلمون رو درمان می کنه اما معلوم نیست که رو اونم تاریخ مصرف می زاره یا نه !
دوما شما به چه حقی مطمعن بودید هاجی مرده ؟ :D اونم وقتی یبار تونست اون یارو رو شکست بده پس دوباره هم می تونه !
سوما اونم نمی دونم ولی احتمالا ناتانه دیگه ! اگه سیزن بعد بیاد حتما یجوری ماسمالیش می کنن ! :D
چهارما تو این همه کارتونی که دیدم روش جنگیدن هاجی از همه ابتکاری تر بود مخصوصا اون یارو که می زد وسط دعوا !
اولا من نکشتمش خودش مرد. در ضمن امشل بی رحم تر از این حرفاست
Just_Cuz_19.gif

دوما تو نسبت به هاجی تعصب داری پس نمیشه باهات بحث کرد :D درست همونطور که سر اون دختر تو Kimi Ga ... تعصب داشتی
2qwzpqs.gif

اره باید معلوم بشه که کی خودیه کی غیر خودی ! :D ..... خوب به جای اینکه هی یه جمله رو تکرار کنید یه لیست درست کنید 15-20 نفر که بیشتر نمی شیم که ! ... یکی یه لیست درست کنه بعد اگه کسی اعتراض داشت یه بازنگری می کنیم !(باز بیاید بگید اره باید لیست درست کنیم !) .... این که خودم لیست نمی دم دلیلش اینه که تنبلیم می اد بشینم فکر کنم :D
حرف حساب جواب نداره
level1_don018.gif
من یه لیست اولیه از خودی ها درست کردم که وقتی فریدا برگشت میذارم
toff.gif
اگه استقبال خوب باشه زودتر هم می تونم بذارم
byebye.gif

من دارم Hack//SIGN رو می بینم ... جالبه
169.gif
مهم تر اینکه متفاوته ... تمام آهنگاش هم خیلی قشنگن
bagpipe.gif

پ.ن. : اون عکسی که آخر پستت گذاشتی رو هر چی فکر کردم ربطشو به هیچ چیز نفهمیدم . البته فکر کنم قرار نیست به چیزی ربط داشته باشه
049.gif

آفرین و صد آفرین بر شما
104.gif
104.gif
104.gif

شوری به پا کردید دیدنی

عجب نقدی بود :happy:

خواهش توماس جان
blush.gif

باعث خوشحالیه که بازم تو این تاپیک پست می زنی
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

با مراجعه به سایت زیر می توانید موسیقی متن بسیاری از این انیمیشنها را دریافت کنید
287.gif

http://www.coucoucircus.org/ost/index.php

th_Minkoff.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به خروج موقتی من از طوفان سهمگین کارهای عقب افتاده و پروژه های ناتمام و نیمه تمام و همچنین فشردن کلید پاز! مسئولیتهای دل پذیر و بعضا دل ناپذیر فرصتی فراهم شد تا کلید پلی! لحظات فارغ شدن از دنیای واقعی و ورود به دنیای فانتزی رو بفشارم!!!
پس سلام!

خوب ابتدا باید بگم برعکس خیلی از شماها که از رفتن فریدا ناراحتید من از این بابت بسیار مسرورم!(اونم نه به خاطر خودش که به خاطر خودم) زیرا اگر ایشون تشریف نمیبردند معلوم نبود که من بالاخره کی میتونستم به انتهای این تاپیک برسم.:D
در ضمن ذکر این نکته ضروریست که من به رسالتم در قبال تاپیک عمل کردم و در آخرین لحظات موفق به دادن رای آری به تاپیک شدم.
آف دیگه بسه.

فکر کنم قبلا انیمه Nodame Cantabile معرفی شد.

4bgxcfd.jpg

نمیدونم op , ed این انیمه هم اینجا معرفی شدن یا نه ولی به هر حال این کلیپ مربوط به op این انیمه هست.
این آهنگ با نام Allegro Cantabile کاری از گروه Suemitsu and the Suemith هست.

35jcvpi.jpg

آهنگ قشنگیه ولی بیشتر از اینکه سینگینگ توجه رو جلب کنه این صدای دلنشین نواختن پیانوست که جلب توجه میکنه.
در ضمن تصاویر مربوط به این ویدئو کلیپ هم خلاقانه و نسبتا زیبا تهیه شدن.ترکیب دو رنگ سیاه و سفید و بازی با این دو رنگ در تصاویر به خوبی در کلیپ کار شدن.

2h3mqnt.jpg

این هم لینک این کلیپ با حجم(25MB)
Allegro Cantabile

این هم لینک youtube:
Allegro Cantabile

allegrocantabile0107.jpgallegrocantabile0115.jpgallegrocantabile0123.jpgallegrocantabile0112.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام
23_29_100.gif

ميبينم که در نبود من همه اعضای قديمی عزيز برگشتن :D و فقط منتظر رفتن من بوديد:cool: ولی شانس ندارين:D گفتم که اگه شده روحم رو هم ميفرستم که از شر من راحتی نداشته باشين!
4_15_4.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------

خواهر ين ين جون کجا بودی؟
11_4_129.gif
36_1_67.gif
دلمون برات يه ذره شده بود!
4_9_19.gif
اميدوارم هر گرفتاری اي هم داشته هل شده باشه!:happy: راستی چون احتمالاً پست های قبلی رو نخوندی يه بار ديگه هم ازت تشکر کنم
23_30_126.gif
. واقعاً دستت درد نکنه ممنون مخصوصاً بخاطر full house!
36_3_8.gif
(راستی يه سوال تو ذهن من مونده بود از اون موقع تا حالا : ميگم تو کره ماشين لباس شويی ندارن که اينا به دست و پا و ... متوسل ميشدن؟:lol: ) ولی واقعاً محشر بود!;) خواهر ديگه از اين چيزا نداری؟:rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب بازگشت برادر dreams boy و توماس عزيز رو هم تبريک ميگم. :happy:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از همه اينا جالب تر فتح پيروزمندانه تاپيک شايسته (البته تا اين ساعت :p ) رو به همگی تبريک ميگم
23_28_125.gif
و اميدوارم نتيجه همين جوری بمونه;) از همگی بابت رأی شون ممنون:happy:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ديگه... جای همگی تون خاليه، از در و ديوار و هر چی فکر کنين عکس گرفتم:p:lol:، واقعاً قشنگه و اين 2 روز به هيچ کجای اين جای huge نميرسه:(. 310 تا عکس محصول 3 تا دوربين امروز گرفتم و به خودم کلی فحش دادم که چرا يه باتری زاپاس ازفی من همراه خودم ندارم
36_1_4.gif
چون نصفه کاره باطری ها و فيلم های همه دوربين ها ته کشيد و دستم موند تو پست گردو!
4_9_15v.gif
اگه برسم فردا دوباره ميرم اونجا يه سری عکس ميگيرم. ;)

هوا امروز اينقدر گرم بود که من با يه تيشرت داشتم عرق ميريختم
36_1_47.gif
ولی قروب هوا خيلی سرد شد که به لرزيدن افتاديم
36_1_26.gif
!
الانم که تو tv کانال ديزنی همينطور فيلم و کارتونيه که داره نشون ميده و جاتون 100 مرته بيشتر خاليه!
7_17_5.gif

راستی لس انجلس چقدر بزرگه !!!!!
4_11_9.gif
تهرانو ضرب در 10 بکنين، وهشتناکه!
4_11_8.gif
البته ديزنی که کاملن خارجه LA هست و ما الان تو Anaheim هستيم. (ببخشيد من اگه توضيح ازافی ميدم، چون خودم که بيسواد بودم نميدونستم
4_12_4.gif
. به بزرگی خودتون ببخشيد:blush: ) چيزی که واسيه من خيلی جالبه اينه که من هيچ ايرانی اي تا الان تو اين به اصطلاح تهران جلس نديدم!!!!!
4_12_3.gif
ولی ايرانی ها هم عجب جايی رو برای زندگی انتخاب کردن!
4_6_103.gif
خيلی قشنگه و کلاً متفاوته:D:happy:، گونه های گياهی مخصوصاً!
16_4_19.gif

اينم گزارش سفر من تا به اينجا:p، بازم جای همگی خاليه :happy:
خوب فعلاً ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا الان وقت دارم يه گوشه اين عکس ها رو آپلود کنم:D. نمايش علائدين و جسمين (خيلی شبيه کاراکتر های اصلی انتخاب و گيريمشون کرده بودن:) ):

(توجه کنين که همه گياهان تبيعی هستن!:blink: )

پشت, جلوی صحنه:D:

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

تو دیگه چرا :blink:

تو تمام پست منو ول می کنی می ری دقیقا راجب اونجاییش که اف تاپیکه نظر می دی ؟ :D
خیلی هم خوب می نویسم :D

من که نگفتم بد مینویسی :lol: اتفاقا خیلی هم جالب مینویسی. مثل این نویسنده های مشهور هستن که من نمیشناسمشون:D

تازه تنها قسمت مهم پستت همین بود

از این به بعد هم اگه کسی خواست به لیست اضافه شه باید 5 تا کارتون ارائه بده که تو لیست فریدا نباشه :D .... البته این خودش باعث می شه هیچ کس اضافه نشه :D

این پیشنهادت واقعا جالب بود :blink: فکر کنم اصلا فکر نکردی اینو گفتی :D

منم Wolf Rain رو دیدم. خوب منظور؟ لابد میخوای الان بگی اینم همینطوری الکی پرسیدم :lol:

girl_wink.gif

22-24,26,50,51,52اینا هم ماله Yu Yu Hakush هستند که مفقودی هستن

ردیف شدن :)

تا الان وقت دارم يه گوشه اين عکس ها رو آپلود کنم:D.

ای بیرحم :D چطور دلت میاد دل این همه بچه رو بسوزونی :jealous: :p

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اين پست بود برادر:):
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=946712&postcount=2115

آن شرلی رو هم که من کاری نکردم من فقط خريدم ، اصل کار برادر شينوبی هستن که پولشو دادن!:happy:

سلام فِرِِِِِِدا خانم:D
خیلی ببخشید پست قبلیتونو ندیده بودم شماره 2115 رو میگم:blush: .این یکی پستتونم که کلی گشتم تا پیدا کردم:p

به نقل از linghuchong :
راستی من نتونستم اين لينک رو ببينم. ميتونين لينک خوده پست رو بدين؟

خوب همون پست اول صفحه را گفتم که از این کارتن عکس گذاشته بودید زیاد هم مهم نبود:p
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=729806&postcount=2026

به نقل از linghuchong :
ولی يه چيزی که باعث تعجب بود اين تورنت هست!!!؟:
Saint Seiya Meikai Hen OVA 20 - 21

Saint Seiya Meikai Hen OVA 20 - 21
من واقعاً نميدونم منظورشون از قسمت 21 و 22 چيه؟!!!

بعد از این همه مدت بالاخره فهمیدید منظور از قسمت 21-22 چی بوده؟
به نقل از linghuchong :
باز چون حرف اين کارتون بی نظير شد بد نيست که چند تا از آهنگ هاش رو هم بزارم. ببينم کسی گروه bowling for soup يادش هست؟

اينم opening های سری های جديدش

از آهنگاوopening هم که گذاشتید ممنون:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سام وان هلپ می
داشتم کیبا نگاه می کردم یهو دیدم قسمت 9 به بعد نیست!(یکی برام تعریف کنه قسمت ده تا بیست شش چی می شه!)
راستی هر وقت قسمتایی که از یویو هاکاشو نیست دانلود شد منم بزارید تو لیست کسایی که می خان دو قسمت اخر پیس میکرم می خوام!(اصلا نمی خوام کسی تعریف کنه! همشو یجا بعدا می گیرم!)
راستی من می خوام کله این یوروماشیو بکنم!پزرو از پیشی مورد علاقه من می پرسه وات ایز یور بو سایز!);)

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بخش سوم Spoil سریBerserk

به قدری جالب تعریف کردین که فکر کنم اگه این قسمتها هم ساخته میشد همچنان ترجیح می دادم تا به جای دیدن انیمیشن , Spoil های شما رو بخونم .... عالی بود
4cvj32r.gif

... ( گاتس به فارنزه میگه : " دعا نکن ... چون وقتی دستات رو بهم گره می کنی ، نمی تونی بجنگی !!" ... واقعا جمله قشنگیه
square.gif
) ..

موافقم . خیلی پر معنی بود . ;) :f34r:

موفق باشید.

4g50oht.gif

بالا