linghuchong
مدیر بازنشسته
اين يکی رو چی؟ اينو کسی نداره؟
Burst Angel

سيگار نکش، برای سلامتيت خوب نيست!:cigar:خدا رحم کنه![]()
امروز داشتم با البرز حرف ميزدم، قرار شد برام بفرستهسوال خوبیه جوابی براش ندارمتنها راهش اینه که وقتی اینترنت پرسرعت دار شدم اونم دانلود کنم
![]()
الان که rem برگشت يه کم بهتر شد، يعنی کلاً با برگشتن حافظه ها بايد کم کم برگرده به حالت قبليش!واقعا امیدی هست بهش؟راستی آهنگ op و en ش که خیلی باحاله، به خصوص op![]()
![]()
:lol::lol::lol:این که همون Bakuretsu Tenshi هست..همه دارن.
حتماً!این اولین انیمه ای بود که من دیدم.جناب لرد سیاه برام فرستادن.من خیلی خوشم اومد.البته چون تازه کار بودم.ولی الان هم می گم قشنگه.Spoil کنم؟؟
سلام
خوش اومدين. من هنوز متوجه نشدم شما خواهرين يا برادر؟!
anyway, در مورد گرفتن کارتون ها از بچه ها لطفاً لينک پايين رو بخونين. ما سعی کرديم همه چيز رو يه جا بنويسيم که کاربرهايی که مثل شما تازه به اين تاپيک ميآن بدونن چی به چيه!:happy:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1031741&postcount=3483
ولی راستش هنوز اون اختلاف نظر من با شما سرجاشه!لطفاً اگه چيزی از ما ميگيرين، بعدن چه داخل PT, چه خارج PT، از اونها برای فروش استفاده نکنين. اگه ميخواين به دوستانتون بدين يا شما هم تو پخششون کمک کنين حرفی نيست ولی لطفاً با شرايط اين تاپيک باشه، يعنی خريد و فروشی در ميون نباشه.:happy:
در مورد کارتون های قديمی خيلی سخت ميشه تورنتی ازشون پيدا کردو فکر کنم هر چی بوده رو تا الان ما گرفتيم
. يعنی بايد بگم که سايتی که مورد نظر شماست وجود خارجی نداره.:f34r:
ولی به هر جهت اميدوارم از مطالب اين تاپيک لذت ببرين.
ادم یاد هری پاتر میفتهقشنگه خواهر اين اسمش چيه؟
بار اول فقط به شباهت توجه کردم . اسمش رو عکس است D.Gray-manمیخواستی اسم این انیمه قشنگ رو به من بگی . اما انگار یادت رفت؟
ادم یاد هری پاتر میفته- این کتابش اخریش کی میات خیال ما راحت شه.![]()
قبلا برام سوال بود که چرا صدا سیما انقدر کم انیمه پخش میکنه . حلا میبینم نه این بیچاره ها هرچی می تونستند گذاشتند. دیگه چیزی نبوده که بتوند بزارند
چون از نظر صدا سیما یا مشکل کله پاچه ای داره ، یاقانون اینکه نباید از انگشت کسی خون بیاد.
خود نویسنده که قول داده امسال تابستان کارشو تموم کنه اصلشو سریع می شه پیدا کرد مهم ترجمه اونه که من خودم شخصا مال ویدا اسلامیه ترجیح می دم حدودا یکی دو هفته بعدش در می یاد.البته الان دو تا داستانش اومده که ربطی به خود نوسنده کتاب رولینگ نداره یکیش ایرانی یکیش هم اگه درست یادم باشه چینی(مطمئن نیستم.)ادم یاد هری پاتر میفته- این کتابش اخریش کی میاد خیال ما راحت شه.![]()
سلام به همه دوستان گل انيميشن و انيمه باز ... :happy: ببخشيد كه سالي ماهي يه بار اينجا مينويسم ولي هميشه تايپك رو ميخونم
چقدر جامعه انيميشن دوست زياد شده (الاهي بشم (با لهجه محلي :happy:))
قربون همگيتون دستتون درد نكنه
به خواهر فريدا:
چه خبر از ايندكسينگ سايت :wacko: ببخشيد تايپك :happy:
كمك نميخوايد؟:happy: :blush:
مخلصم![]()