• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
از کمپانی والت دیزنی

Fantasia_1994

Fantasia_2000

امیدوارم دیده باشین!چون اگه غیر از این باشه هنوز از دنیای بزرگ انیمیشن لذت کافی نبردین

دستت درد نكنه مثل اين كه اينكاره ايم هان

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم انیمه خیلی دوست دارم! با اجازتون من هم چند تا پست تو این مورد بزنم.:)
در ضمن اگه مطلبی را از جایی دیگر مینویسید لطف کنید لینک منبع رو هم بذارید:blush:
فعلا.

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
کارگردان: مارک ديندل.
فيلمنامه: استيو بنکيک، ران فرايدمن.
موسيقي: جان دنبي.
تدوين: دان مولينا.
صداپيشگان: زيک براف[جوجه کوچولو]، گري مارشال[باک کلاک]، دان ناتز[شهردار بوقلمون]، پاتريک استوارت[آقاي ولنزورث]، امي سداريس[...سي لاکسي]، جوآن کسو...[ابي مالارد].
٨١ دقيقه.
محصول ٢٠٠٥ آمريکا.

يک سال از افتضاحي که جوجه کوچولو با ديدن ماهي پالامود در دهکده به راه انداخته بود، مي گذرد. او تصميم گرفته تا با پيوستن به تيم بيس بال دهکده بار ديگر احترام پدرش و اعتماد اهالي را کسب کند. اما اين بار يک موجود فضايي بر سرش نازل مي شود. او دچار وحشت مي شود، اما به خاطر ترس از ناباوري اهالي اين واقعه را فقط با دوستان صميمي اش – يک ماهي، يک اردک و يک خوک- در ميان مي گذارد. آنها تصميم مي گيرند تا براي نجات دنيا از چنگ موجودات فضايي دست به کار شوند.

mmr2h3.jpg

اولين محصول ديزني پس از جدايي از شرکت پيکسار نوعي مبارزه طلبي در اين عرصه است. در پانزده سال گذشته نمايش هر انيميشن تازه خبر از کشف امکانات جديد در اين عرصه داده و جوجه کوچولو نيز پر از ابداعات نو است. فيلم که با استفاده از امکانات کمپاني ILM و بودجه اي ٦٠ ميليون دلاري توليد شده، فقط در آمريکا ١١٨ ميليون دلار نصيب سازندگانش کرده است. از شايعات بر مي آيد که ديزني در ١٩٣٤ بر اساس قصه مورد اقتباس فيلمنامه نويسان انيمشن کوتاهي به همين نام توليد کرده است و در ابتدا قرار بوده تا هالي هانتربه جاي جوجه کوچولو حرف بزند.

بهترين فرصت براي منتقدان و سينما دوستان که در هنگامه رقابت ميان شرکت هاي ديزني، ...س و دريم ورکز يک انيميشن فوق العاده را تماشا کنند. البته اين يک فرصت براي بزرگ تر ها هم هست که همراه کودکانشان به سينما رفته و در لذت آنها از يک محصول مفرح شريک شوند.

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
من خودم انیمه خیلی دوست دارم! با اجازتون من هم چند تا پست تو این مورد بزنم.
در ضمن اگه مطلبی را از جایی دیگر مینویسید لطف کنید لینک منبع رو هم بذارید

سلام دوست من انجام شد
آره بزار منم استفاده مي كنم

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
به نقل از mohammad_1ta :
دوسته عزیز اگه میشه راجع به جدید ترین کار دریم ورکز یعنی بالای حصار هم توضیح بدید

سلام محمد جانم اينارو فقط گير آوردم

شرکت دریم ورکس در تلاش برای انجام کارهای پایانی آخرین انیمیشن رایانه ای خود به نام "بالای حصار"است.در دوبلاژ این انیمیشن بازیگران مشهوری چون بوریس ویلیس ایفای نقش خواهند کرد.دریم ورکس در تلاش است تا 19 ماه می این انیمیشن را به اکران برساند.

jzy2w2.jpg

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک انیمیشن هم چند سال پیش از تلویزیون پخش شد به نام یونیکورن ،کسی می داند اسم انگلیسی آن چی بود.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
آقا این فیلم والت دیزنی رو کسی دیده ؟ the Emperor`s New Grooveواقعا" خداست
ولی من همون کارتون سند باد و پینوکیوی ژاپنی رو دوست دارم هنوز :( روباه مکار و جینا و گربه نره

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
جناب بابک ممنون

كسي از عصر يخ دو خبر داره؟ در حال ساخته ؟ يا ساخته شده؟

بله ولی کو تا بیاد ایران و دوبله بشه!
اینجا هم تریلرش هست واسه من که فیلتره http://www.imdb.com/rg/title-tease/trailers/title/tt0438097/trailers

به نقل از IcedAngel :
آقا این فیلم والت دیزنی رو کسی دیده ؟ the Emperor`s New Grooveواقعا" خداست
ولی من همون کارتون سند باد و پینوکیوی ژاپنی رو دوست دارم هنوز :( روباه مکار و جینا و گربه نره
ایول چه سلیقه ای عین خودم
تنها عکسی که گیر آوردم این بود ببخشید که محتویاتش عوض شده
pinochio5.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
اگر اشتباه نكنم اخرين انيميشن سينماي ايران جمشيد وخورشيد است

از دوستان كسي ديدتش چطور بود؟ از نظر جذابيت، گرافيك،موضوع.​

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mohammad_1ta :
جناب بابک ممنون

pinochio5.gif

ممنون از عکسه ... کلی خاطره بود :)
کسی آخر فیلم The Emperor's New Grooveرو ندیده ؟

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32

ممنون محمد جان كلي خاطره رو زنده كردي دمت گرم بيشتر بيا تا با هم راجع به انيميشنا صحبت كنيم

آخره فيلمش من خابم برد :wacko: كس ديگه اي نديده

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از iman2 :
یک انیمیشن هم چند سال پیش از تلویزیون پخش شد به نام یونیکورن ،کسی می داند اسم انگلیسی آن چی بود.
شما مطمئن هستيد كه اسم اين انيمشين يونيكورن بود؟ آمريكايي بود يا ژاپني؟ چون يك Unico هست كه ژاپنيه و شخصيت اصلي اش يك تك شاخ كوچولوه كه ظاهرا ساخته اسامو تزوكا، يكي از پيشگامان انيمه هستش. اين هم لينكش:
http://www.imdb.com/title/tt0083258/combined
و اين هم عكسش
ride.jpg

يك فيلم يونيكورن دار ديگه هم كه تلويزيون ايران نشون داده، آخرين تك شاخه يا همون Last Unicorn. اين هم لينك اين يكي:
http://www.imdb.com/title/tt0084237/combined

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Ramin99 :
شما مطمئن هستيد كه اسم اين انيمشين يونيكورن بود؟ آمريكايي بود يا ژاپني؟ چون يك Unico هست كه ژاپنيه و شخصيت اصلي اش يك تك شاخ كوچولوه كه ظاهرا ساخته اسامو تزوكا، يكي از پيشگامان انيمه هستش. اين هم لينكش:
http://www.imdb.com/title/tt0083258/combined
و اين هم عكسش
ride.jpg

يك فيلم يونيكورن دار ديگه هم كه تلويزيون ايران نشون داده، آخرين تك شاخه يا همون Last Unicorn. اين هم لينك اين يكي:
http://www.imdb.com/title/tt0084237/combined
من اون رو یادمه ... همونی که نسیم روز کمکش میکرد و نسیم شب هم در تعقیبش ؟! آخرش هم دختره رو بستن با زنجیر به برج یه قلعه خفن ... داشتانش یادم نیست زیاد خیلی بچه بودم فقط یادمه یکی هم باهاش بود که از جنس سنگ بود و با شاخش همه چیز رو سوراخ میکرد که نمیدونم چرا باعث ناراحتی ینیکورن میشد !
اگه کسی یادشه بگه خیلی حوس کردم یادم بیادش :)

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از IcedAngel :
من اون رو یادمه ... همونی که نسیم روز کمکش میکرد و نسیم شب هم در تعقیبش ؟! آخرش هم دختره رو بستن با زنجیر به برج یه قلعه خفن ... داشتانش یادم نیست زیاد خیلی بچه بودم فقط یادمه یکی هم باهاش بود که از جنس سنگ بود و با شاخش همه چیز رو سوراخ میکرد که نمیدونم چرا باعث ناراحتی ینیکورن میشد !
اگه کسی یادشه بگه خیلی حوس کردم یادم بیادش :)

دقیقا همین که گفتی

با راهنمایی رامین 99 پیداش کردم:
اسم اصلی اشTHE FANTASTIC ADVENTURES OF UNICO است و عکس های آنرا در لینک زیر می توانید ببینید :
http://members.tripod.com/~teddy_bear_7/unico/unico.html

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از iman2 :
دقیقا همین که گفتی

با راهنمایی رامین 99 پیداش کردم:
اسم اصلی اشTHE FANTASTIC ADVENTURES OF UNICO است و عکس های آنرا در لینک زیر می توانید ببینید :
http://members.tripod.com/~teddy_bear_7/unico/unico.html
آقا واقعا" دمت گرم ...
داستانش دقیق یادت نیست ؟!؟! یه سری خدا توش بود و یه جادوگر که آخرش اژدها میشد یادمه ... مادرش هم کشته شده بود ... خیلی مبهم یادمه ... یه فرشته مانندی هم کمکش میکنه و آخرش هم شاخش رو فدای یه بابایی میکنه ... تو رو خدا کسی یادش نیست ؟ :(

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
اينو كي گذاشت كه من نديدم عجب فيلميه اينو كسي داره؟

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
متن ها ساده اند اگر سئوالی بود بپرسید :
Unico the Unicorn has the amazing power to make anyone he meets happy. Whether it's because of his personality or the powers of his horn, no one knows. However, the gods become jealous of Unico, thinking that only gods should be able to decide or let people be happy or not. Unico is banished to the Hill of Oblivion, and the West Wind is ordered to take him there. She can't stand giving this fate to an innocent like Unico, so Unico's adventures begin, as the West Wind takes him from one place and time to the next, in a neverending journey to escape the wrath of the gods.
----------------
The gods are jealous of the young unicorn boy Unico who can bring happiness to everybody he loves. They call the West Wind to take Unico away and abandon him in a place without people. But the West Wind takes pity on Unico and instead leaves him in a remote rocky area. There Unico meets the brattish son of the Devil of Solitude, but gradually wins his heart over with love. But this attracts the attention of the gods again and they whisk Unico away and abandon him in the woods. There Unico befriends Chao, a self-absorbed young cat who dreams of being a witch and is certain that an old lady who lives in the woods is a witch and can teach her. To help her, Unico magically transforms Chao into a young woman. Chao befriends the old lady, but is then seduced away by the sinister Baron Ghost. As Unico sets out to rescue her, the gods raise demonic forces and send the Night Wind to destroy him once and for all

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
ای خدا عمرت بده :) کاشکی از اون جونور آخرش هم عکس داشتی ... همونی که از تو دهنش خفاش میومد بیرون

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
ببینم کسی اینجا کارتون Corpse Bride پیتر پن رو دیده ؟! نظراتون چیه ؟ :eek:
مثل همه کارهاش فوق العاده بود ... به نظر من اط شاهکار قبلیش Nightmare Before Christmas خیلی بهتر بود

بالا