Tono Takaki وShinohara Akari دوستای صمیمی بودن تا اینکه بعد از اتمام دوره ابتدایی بخاطر نقل مکان خانوادهاشون از هم جدا میشن ولی بخاطر دوستی عمیق این دختر و پسر کماکان ارتباطشونو باهم حفظ میکنن
اما اونا ازین نگرانن که بعد از جداشدنشون از هم دیگه نتونن همدیگه رو ببینن
تا اینکه یه روز Takaki تصمیم میگیره به دیدن Akari بره ......این فیلم شامل سه بخش هست که افکار و روابط دو نوجون رو به هنگام جدایی و ملاقات با هم نشون میده البته از دو دیگاه یکی دیدگاه خودشون و دیگری از دیدگاه اطرافیون
خوب این خلاصه داستان از زبون ANN بود از اونجایی که من هنوز این انیمه رو وقت نکردم ببینم پس خودم نمیتونم اسپویل کنم در نتیجه اطلاعاتی رو که تا به الان از سایتای دیگه جمع آوری کردم رو مینویسم
البته زیاد زبانم تعریف نداره ولی دیگه خودتون.............:blush:
اما سر تیتل داستان چی میگه
Alternative title:
Byousoku 5 cm
秒速5センチメートル (Japanese)
5 Centimeters per Second یه جا دیگه اینطوری ترنسلیت کرده بود Speed of 5 Centimeters per Second
اما ما چی معنی کنیم ----->5 سانتی متر در ثانیه یا سرعتی معادل 5 سانتیمتر در ثانیه
دلیل این نامگذاری رو براحتی در خلال فیلم میفهمید
اما کارگردانش کیه--------->Makoto Shinkai
خوب همونطور که ویلی اشاره کرد این همون کارگردان Voices of a Distant Star هست ولی اینبار علی رغم انیمه های قبلی که ساخته بود بجای عناصر فانتزی و فراطبیعی بیشتر به حقایق و زندگی روزمره افراد پرداخته
خوب بهتره زیاد از موضوع پرت نشیم شما میتونید اطلاعات کافی در مورد این کارگردان رو تو ویکی پیدا کنید
و شرکت سازندش CoMix Wave Inc. هست
رنکین ANN
کد:
Seen in part or in whole by 180 users, rank: #1089
Median rating[COLOR="Red"][B]: Masterpiece[/B][/COLOR]
Arithmetic mean: 9.0603 (Excellent+.06), std. dev.: 1.8768, rank: #27
Weighted mean: 9.004 (Excellent+.00), rank: #26
Bayesian estimate: 8.80248 (Excellent-.19), rank: #12
اما داستان به زبون دیگر فن سایتها fan sites
خوب رسیدیم به جزئیات
البته من زیاد با گفتن جزئیات حال نمیکنم چون مزه دیدن رو از آدم میگیره
Mr Shinkai که کارگردان باشن در رابطه با این انیمه میگن که:
تو این انیمه سعی شده دنیای واقعی و زندگی روزمره در قالب یه انیمه به تصویر کشیده بشه
ناراحتی ها و تراژدی ها .غم.شادی.آرزو ه و حوادثی که در زندگی ما رخ میدن و زیبایی ها و تلخی و شیرینی هایی
که به این زندگی ارزش میدن و ..در این انیمه سعی شده به زندگیاز دیدگاه مختلف نگاه بشه
اما داستان ما شامل 3 قسمت میشه که من فکر کنم قسمت اولشو گرفتم
قسمت اولEpisode 1: Oukashou ("Excerption from long story about cherry brossom")
Takaki و Akari کلاس چهارمی هستن و در شهری به نام Goutokuji که در غرب توکیو واقع شده زندگی میکنن
ایندو دوستای خیلی صمیمی هستند و تصمیم گرفتن که به یه junior high school برن (اسم این مدرسه Nishi-chu:West JHS هست)
به هر حال طی اتفاقی که میوفته آکاری به Tochigi میره و بعد از اتمام ابتدایی اکاکی به Tanegashima میره و در اونجا تحصیل مبکنه
در سال 1995 تاکاکی در سن 13 سالگی یه junior high student میشه و هنوزم ایندو باهم نامه ردو بدل میکنن
تا یه روز تاکاکی تصمیم میگیره به دیدن آکاری بره
قسمت دوم(Cosmonaut):
در سال 1999 اتفاق میوفته و یه دختر بنام Akari Shinohara با تاکاکی همکلاس میشه و بهش علاقه مند میشه
ولی نمیتونه علاقشو به تاکاکی ابراز کنه و...........قسمت دوم در شهری بنام Tanegashima اتفاق میوفته
قسمت سوم(Byousoku 5 Centimeters):
چند سالی بعد از قسمت دوم یه روز تاکاکی بیرون میره و طرفای ایستگاه قطار یه زن رو با چهره ای آشنا رو میبینه ولی وقتی میخاست دوباره نگاه کنه قطار میرسه و اون زن ناپدید میشه......