• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دانلودش تموم شد
آره منم اول میخواستم اونی که شما لینک کردی رو بگیرم ولی وقتی فهمیدم مشکل کدینگ داره و صدا هم پس و پیش هست دیگه سراغش نرفتم
اینو ندیده بودم الان رفتم ANN
Comment:
Contains three short movies: Oukashou (桜花抄), Cosmonaut (コスモナウト), and Byousoku 5 Centimeter (秒速5センチメートル).
حواسم به لغت Contains نبود فکر میکردم 3 قسمتیه:p
من الان یه دقیقه اولش رو دیدم نکته ای که خیلی جلب توجه میکنه نقاشی خیلی زیبا این انیمه هست:eek:
و یه چیز دیگه کل مدت زمان این انیمه فقط نیم ساعت هست ولی مستر پیس شده
3925.gif

43puckg.jpg
منم تعریف اینو خیلی شنیدم(خوندم!)
دیروز اتفاقی تو یکی از انیمه وبلاگا دیدمش رفتم یه مقدار سرچ کردم دربارش.همه جا ازش تعریف کرده بودن ریتینگشم همه جا عالی بود..10 از 10.وA مثبت.همه جا ازش به عنوان یه انیمه ی must see اسم برده شده بود.:eek:

و یه نکته ی دیگه دربارش اینکه creator این انیمه و Voices of a Distant Star که شینوبی جان قبلا دربارش نوشتن یه نفره.

فایل های ضمیمه

• H2.jpg
    H2.jpg
    260.2 KB · نمایش ها: 6

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
منم تعریف اینو خیلی شنیدم(خوندم!)
دیروز اتفاقی تو یکی از انیمه وبلاگا دیدمش رفتم یه مقدار سرچ کردم دربارش.همه جا ازش تعریف کرده بودن ریتینگشم همه جا عالی بود..10 از 10.وA مثبت.همه جا ازش به عنوان یه انیمه ی must see اسم برده شده بود.:eek:

و یه نکته ی دیگه دربارش اینکه creator این انیمه و Voices of a Distant Star که شینوبی جان قبلا دربارش نوشتن یه نفره.

الان رفتم ویکی پدیا بازم به شک افتادم
تو ویکی نوشته بود که این داستان حدود 1 ساعت هست ولی اینی که من گرفتم نیم ساعته
از طرفی تو ANN نوشته نیم ساعت:wacko:
خوب عیب نداره من شروع کنم به اسپویل کردن این انیمه
فعلا
--------------------------------------------------------
راستی بروبچ Melancholy of Haruhi Suzumiya تا قسمت 11 دان شد

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25

Byousoku 5 cm

43puckg.jpg

Tono Takaki وShinohara Akari دوستای صمیمی بودن تا اینکه بعد از اتمام دوره ابتدایی بخاطر نقل مکان خانوادهاشون از هم جدا میشن ولی بخاطر دوستی عمیق این دختر و پسر کماکان ارتباطشونو باهم حفظ میکنن
اما اونا ازین نگرانن که بعد از جداشدنشون از هم دیگه نتونن همدیگه رو ببینن
تا اینکه یه روز Takaki تصمیم میگیره به دیدن Akari بره ......این فیلم شامل سه بخش هست که افکار و روابط دو نوجون رو به هنگام جدایی و ملاقات با هم نشون میده البته از دو دیگاه یکی دیدگاه خودشون و دیگری از دیدگاه اطرافیون

خوب این خلاصه داستان از زبون ANN بود از اونجایی که من هنوز این انیمه رو وقت نکردم ببینم پس خودم نمیتونم اسپویل کنم در نتیجه اطلاعاتی رو که تا به الان از سایتای دیگه جمع آوری کردم رو مینویسم
البته زیاد زبانم تعریف نداره ولی دیگه خودتون.............:blush:

اما سر تیتل داستان چی میگه
Alternative title:
Byousoku 5 cm
秒速5センチメートル (Japanese)
5 Centimeters per Second یه جا دیگه اینطوری ترنسلیت کرده بود Speed of 5 Centimeters per Second
اما ما چی معنی کنیم ----->5 سانتی متر در ثانیه یا سرعتی معادل 5 سانتیمتر در ثانیه

دلیل این نامگذاری رو براحتی در خلال فیلم میفهمید
اما کارگردانش کیه--------->Makoto Shinkai
خوب همونطور که ویلی اشاره کرد این همون کارگردان Voices of a Distant Star هست ولی اینبار علی رغم انیمه های قبلی که ساخته بود بجای عناصر فانتزی و فراطبیعی بیشتر به حقایق و زندگی روزمره افراد پرداخته
خوب بهتره زیاد از موضوع پرت نشیم شما میتونید اطلاعات کافی در مورد این کارگردان رو تو ویکی پیدا کنید
و شرکت سازندش CoMix Wave Inc. هست
رنکین ANN
کد:
Seen in part or in whole by 180 users, rank: #1089
Median rating[COLOR="Red"][B]: Masterpiece[/B][/COLOR]
Arithmetic mean: 9.0603 (Excellent+.06), std. dev.: 1.8768, rank: #27
Weighted mean: 9.004 (Excellent+.00), rank: #26
Bayesian estimate: 8.80248 (Excellent-.19), rank: #12

اما داستان به زبون دیگر فن سایتها fan sites

خوب رسیدیم به جزئیات
البته من زیاد با گفتن جزئیات حال نمیکنم چون مزه دیدن رو از آدم میگیره
Mr Shinkai که کارگردان باشن در رابطه با این انیمه میگن که:
تو این انیمه سعی شده دنیای واقعی و زندگی روزمره در قالب یه انیمه به تصویر کشیده بشه
ناراحتی ها و تراژدی ها .غم.شادی.آرزو ه و حوادثی که در زندگی ما رخ میدن و زیبایی ها و تلخی و شیرینی هایی
که به این زندگی ارزش میدن و ..در این انیمه سعی شده به زندگیاز دیدگاه مختلف نگاه بشه

اما داستان ما شامل 3 قسمت میشه که من فکر کنم قسمت اولشو گرفتم
1655.gif

قسمت اولEpisode 1: Oukashou ("Excerption from long story about cherry brossom")
Takaki و Akari کلاس چهارمی هستن و در شهری به نام Goutokuji که در غرب توکیو واقع شده زندگی میکنن
ایندو دوستای خیلی صمیمی هستند و تصمیم گرفتن که به یه junior high school برن (اسم این مدرسه Nishi-chu:West JHS هست)
به هر حال طی اتفاقی که میوفته آکاری به Tochigi میره و بعد از اتمام ابتدایی اکاکی به Tanegashima میره و در اونجا تحصیل مبکنه
در سال 1995 تاکاکی در سن 13 سالگی یه junior high student میشه و هنوزم ایندو باهم نامه ردو بدل میکنن
تا یه روز تاکاکی تصمیم میگیره به دیدن آکاری بره

قسمت دوم(Cosmonaut):
در سال 1999 اتفاق میوفته و یه دختر بنام Akari Shinohara با تاکاکی همکلاس میشه و بهش علاقه مند میشه
ولی نمیتونه علاقشو به تاکاکی ابراز کنه و...........قسمت دوم در شهری بنام Tanegashima اتفاق میوفته

قسمت سوم(Byousoku 5 Centimeters):
چند سالی بعد از قسمت دوم یه روز تاکاکی بیرون میره و طرفای ایستگاه قطار یه زن رو با چهره ای آشنا رو میبینه ولی وقتی میخاست دوباره نگاه کنه قطار میرسه و اون زن ناپدید میشه......

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

میگم داداش روزبه با این شرایط زحمتت فکر کنم چند برابر بشه!:cool: دانلودش که کردی و نگاشم که کردی حالا مونده پخشش:p :happy:

این دفعه می خوام یکی از کاراکترهای مورد علاقمو معرفی کنم (نمیشه که همیشه نی نی جان کاراکترهای باحال رو معرفی کنه که!:D )

Itachi_uchiha.jpg

نام : اوچیها ایتاچی (Uchiha Itachi)
کشور : کشور آتش – شهر پنهان برگ (Hidden Leaf Village)
تاریخ تولد : 9 ژوئن
گروه خونی : AB (مثل خودم)
اولین مشاهده : مانگا : چپتر 139 – انیمه قسمت : 80
روابط : اوچیها ساسکه (Uchiha Sasuke) – هوشیکاگه کیسامه (Hoshigaki Kisame)

هیچ کاراکتری در انیمه ناروتو شخصیت پیچیده تری از ایتاچی ندارد. او یجورایی تو دنیای خودش تنهاست هیچکس تا حالا اونقدر بهش نزدیک نشده که هدف واقعی اورو بفهمه. ما میدونیم که اون یکی از اعصای گروه آکاتسوکی هست و ظاهرا بین میسینگ-نینها (Missing-Nin)(نینجا هایی که شهر خود را ترک کرده باشند.) از مقام و احترام بالایی برخوردار است. هدفش(اگه با هدف بقیه اعضای گروه آکاتسوکی یکی باشه) اینه که تمامی بیجو ها رو جمعاوری کنند چه شوکاکوی گارا و چه کیوبی ناروتو. ایتاچی فرد تنهایی بود. بیشتر وقتشو صرف تمرین در جنگل یا انجام ماموریت برای آنبو(ANBU)(گروهی که ماموریت دفاع از شهرهای پنهان را دارند – چه دفاع از شهر در برابر دشمن و چه از بین بردن میسینگ-نین ها) و نیروی پلیس کونوها. اتاچی دوستی بنام اوچیها شیسوی(Uchiha Shisui) داشته که ظاهرا فقط بخاطر بدست آوردن مانگکیو شارینگان(Mangekyuu Sharingan) (شارینگان پیشرفته) بود.

گرچه ایتاچی اینگونه شد ولی اون هرچیزی رو که برای یک نینجای خوب شدن لازم بود رو داشت. بسیار با استعداد ، او بالاتر از انتظارات ظاهر شد ، او بهترین تازه کار بود و آکادمی رو فقط در یک سال در سن 7 سالگی تمام کرد. یک سال بعد در سن 8 سالگی توانست بلادلاین پیشرفته قوم اوچیها رو که شارینگان باشه ، فعال کنه ، چیزی که در آن سن واقعا یه استثناء بود. حتی برادرش ساسکه شارینگانش رو در سن 12 سالگی فعال کرده بود. با فعال شدن شارینگانش پله های ترقی را بسرعت طی کرد تا جایی که در سن 10 سالگی چونین(Chuunin) شد و بعدا در سن 13 سالگی توانست جونین و رئیس گروه آنبو شود. خسته از زندگی میان کسانیکه آنها را ضعیف می نامید، تصمیم به آزمایش قدرت خود گرفت ، او کارهای شیطانیش را با کشتن بهترین دوستش اوچیها شیسیو شروع کرد و با این کار به مانگکیو شارینگان دست یافت. مدتی گذشت تا که قدم بعدی ایتاچی برداشته شد و احساس کشتن در اون اوج گرفت.

یک شب در لباس آنبوی خودش ، اخرین کارش را در کونوها شروع کرد. قتل عام کل مردم قوم خودش. او بدن هیچ مشکلی موفق شد. همه افراد را که پدر و مادرش هم جزو ـنها بودن به استثناء ساسکه کشت. دلایل زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه چرا ساسکه زنده ماند که ایتاچی نتوانست همه مردم قومش را بکشد و یکی را زنده گزاشت و شاید بخاطر اینکه ساسکه در آینده رقیب خوبی برای او خواهد شد که ارزش کشتن را دارد.

Mangekyou%20Sharingan.jpg

روش مبارزه ایتاچی شاید ترسناکترین روشی است که ما تابحال دیده ایم. او هر جنبه از نینجوتسو (Ninjutsu)(Ninja Arts) – جنجوتسو(Genjutsu)(Illusion Arts) و تایجوتسو(Taijutsu)(مبارزه تن بتن) را کاملا یاد گرفته. روش مبارزه او متشکل از ترکیبی از جنجوتسو های زیادی همراه با حرکات بسیار سریع است که حتی جونین کارکشته ای همچون هاتاکه کاکاشی(Hatake Kakashi) هم بسختی می توانست تشخیص دهد. او ترسناکتر از همه شارینگان ایتاچی است که توانایی حرکت سریع همراه با پیشبینی حرکات دشمن را می دهد و فرم ترسانکتر که مانگکیو شارینگان ، تسوکیومی (Tsukiyomi)( خدای ماه خونین) نام دارد تکنیکی است که مهارش غیر ممکن است. با این تکنیک ایتاچی فرد را در بعد دیگری بدام می اندازد که توانایی انجام هر کاری را در آن بعد دارد و ترسانک ترین خصوصیت این تکنیک زمان انجامش است که 1 ثانیه در دنیای واقعی برابر 72 ساعت در بعد تسوکیومی است. گواه اینکه این تکنیک بسیار قوی است اینکه حتی کاکاشی هم در این تکنیک گیر افتاده بود.

خوب برادر روزبه منتظر اسپویل کامل انیمه هستیم:D :lol: خودشم خسته نباشید.

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

gunslinger-girl.jpg

یه کارتون غمناک درمورد دخترایی که تبدیل به قاتلین حرفه ای شدن. اونا از گذشتشون هیچی نمیدونن. مغزشون رو شستشو دادن و بدن بیومکانیکی اونها قدرتی مافوق انسانی رو به اونها داده که در طول داستان میبینید چه کارهایی رو میتونه انجام بده.
بچه هایی با چهره معصومانه که برای کشتن کوچکترین تردیدی به خودشون راه نمیدن و اصلا هم رحم سرشون نمیشه.
این قاتلین خونسرد که محصول یه پروژه فوق سری هستن وظیفه نیروی زد ترور دولت ایتالیا رو انجام میدن

Henrietta ، Rico ، Claes ، Triela و Angelica پنج دختری هستن که برای این پروژه انتخاب شدن
هر کدوم از اونها یه طوری درحال مرگ بودن (این قسمت توضیحش سانسور میشه). یه روز از خواب بیدار میشن و یک نفر که از این به بعد مربی اونها محسوب میشه براشون اسم میگذاره. بعد از این مطیع دستورات مربی میشن و تحت آموزش های نظامی قرار میگیرن تا به یک Gunslinger تبدیل بشن.

بیشتر داستان دور Henrietta و مربیش Jose میگرده، چون روابط بهتری با هم دارن. اما بازم برای بقیه شخصیتها به اندازه کافی وقت گذاشته شده و حتی نکات ریزی رو ازشون نشون میده.

تحقیقات این پروژه که توسط یه سازمان رفاه اجتماعی خصوصی انجام میگیره هنوز کامل نشده و مشکلاتی وجود داره
رفتار مربی ها تاثیراتی روی این موجودات :blink: داره و باعث میشه اونها تحت کنترل کامل نباشن، هر دفعه که مشکلی پیش میاد یه شستشوی مغزی براشون تجویز میشه و این کار باعث کوتاهتر شدن عمر اونها میشه
پنج دختر با گذشته نامعلوم و آینده ای نامعلوم تر
برا اینکه مثل خودم سر کار بمونید بقیش رو نمیگم :D

یه چیزه اعصاب خورد کن این انیمه این بود که همش داشتن اینور اونور ایتالیا رو معرفی میکردن. من اصلا از ایتالیا خوشم نمیاد :(
با وجود خط سیر کسل کننده و پراکنده ای که داره، آدم رو دنبال خودش میکشونه تا ببینی آخرش چی میشه. من که تا آخرای قسمت آخرش سر کار بودم :lol:
برخلاف ظاهر انیمه که بنظر میاد درمورد سیاست باشه، داستان اصلی درمورد رابطه انسانی بین هرکدوم از دخترا و مربیشون هست و واقعا فکر آدم رو حسابی مشغول میکنه
درکل شدیدا غم انگیزه، از اول اولین قسمت تا پایان قسمت آخر. یه جا درمورد این انیمه نوشته بود اگه دور و برتون چیزی مثل تیغ یا قرص خواب یا هر چیزی که بتونید باهاش بخودتون صدمه بزنید هست، توصیه میشه این انیمه رو نبینید :D :lol:

این انیمه 13 قسمته و محصول 2003 هست

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام :happy:

خب طبق قولی که داده بودم , الان یه فرصتی شده که وجه التسمیه انیمانگای بلیچ رو بگم

البته هیچ کدوم از اینها رسمی تایید نشدن ;)

بعضی از موارد رو جناب سیمور قبلا گفته بودم که برای اینکه به صورت کلی باشه من هم ...

اول در مورد معنی لغوی بلیچ بگم , به معنی ... سفید کردن ... رنگبری ... است

1- هیچ دلیلی نداره , فقط به خاطر اینتونیشن قشنگی که داره , این اسم مورد استفاده قرار گرفته

2- نویسنده ی این مانگا از جمله ی طرفداران یک گروه موسیقی راک است , یکی از آلبوم های این گروه بلیچ نام داره , به همین خاطر نویسنده از این کلمه استفاده کرده

3- به رنگ موهای ایچیگو مربوط می شه که به رنگ نارنجی هستن ,... رنگ موهاش مثل این می مونه که آنها رو رنگ کرده یا به عبارتی دیگه از رنگ سیاه به رنگ نارنجی آنها رو تبدیل کرده , با توجه به اینکه مادر و پدرش موهای سیاه داشتن

4- می تونه یه اشاره ی تلویحی به تغییر رنگ لباس روکیا از سیاه به سفید باشه , زمانی که ایچیگو قدرتش رو گرفت و تبدیل شد به ...

5- اشاره به نیمه هالو ( hollow ) بودن ایچیگو داره , با توجه به اینکه ماسکش که نشونه ی هالو بودن رو داره , دارای دو رنگ سفید و سیاه است .

6- با توجه به اینکه بلیچ به معنی پاک کردن رو هم می ده , می شه گفت دلیل نامگذاریش اینه که ایچیگو داره دنیا رو از hollow و سیاهی پا ک می کنه , در واقع از بین بردن سیاهی از دنیا ... بلیچ کردن سیاهی به سفیدی ...

--------------------------
به نظر من مورد 6 درستره
بعد از 6 , فکر می کنم که 5 می تونه باشه
البته از کنار گذینه ی 1 هم نباید ساده گذشت

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
از اونجایی که خودم به والپیپرهای انیمیشن ها خیلی علاقه دارم , اگر دوستان اجازه بدن والپیپرهای بعضی از انیمه هایی رو که به نظرم قشنگ هستن رو براتون اینجا بزارم

جون می دن برای بکگراند دسکتاپ

بلیچ

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
این هم برای دوست داران ناراتو

ناراتو

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اوه اوه بابا عجب گردو خاکی کردن اینا
49hokti.gif

بابا بزارین اسپویل من خشک بشه بعد اسپویل کنید
vahidrk.gif

شوخی کردم دست همگی درد نکنه
4637.gif

-----------------------------------------------------------------------
بروبچ بهتر نیست والپیپراتونو داخل گروپ هم بزارین
اینطوری یه کالکشن هم ایجاد میشه
blush.gif

----------------------------------------------------------------------
راستی برادر ویلی اگر شما هم اطلاعاتی در مورد Byousoku 5 cm دارین بزارین تا اسپویلش کامل شه

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
هر کدوم از اونها یه طوری درحال مرگ بودن (این قسمت توضیحش سانسور میشه).

دیگه سیاه بازی و شطرنجی نداشتیما:lol:
ها من خیلی مشتاق بیدم اون قسمت سانسورش رو توضیح بدی:D

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
:) از دستم در رفت!!! عجله داشتم وارد شم! عکس و شعرش هم خیلی خوب بود! ببخشید! یه نمه دستم کجه!!! lol
oni هم یعنی demon !!

:D
هیچ اکشالی نداره. اتفاقا خیلی هم خوب شد. بیشتر دیده شد :happy:

خدا این جمله بندیت منو کشته
ugly_confused3.gif

منظورت ترجمه اون جمله که تو امضامه هست

مگه جمله بندیم چه ایرادی داشت :blink:
ببینم جدی جدی تو چیزی غیر از معنی جمله تو امضات برداشت کردی :blink: مثلا معنی اون لینک رو فکر کردی گفتم

こんにちは みんなーさん :lol:
من چند روز قبل عيد 25 سالم شد، پاک پير شديم رفت... از اين به بعد بايد ojii-san ( پدر جان ) صدام کنين :cool:

oni يعنی demon، يعنی "ديو"، يعنی "هيولا"، يعنی "بابا خطرناک !"، يعنی "منو نخور ! منو نخور !"...
onimusha هم يعنی demon warrior ( يعنی همون که نی نی-چان گفت :happy: )

تولد تاریخ گذشتت مبارک :D
از توضیحاتت هم ممنون. خیلی جالب توضیح میدی ;) بازم از این کارا بکن :lol:

IF, IF is good!;)
فکر کنم استعفا بدم بهتر باشه!:p
اولاً که قابلتو نداره، اگه کسی بخواد خجالت بکشه منم

:D
نه استعفا نده ;) بهتره پیشنهادت رو پس بگیری :lol:
انقدرم تعارف نکن :blush:

Jigoku Shoujo Futakomori
خوب بزارین اول از همه سیراب شیردون این انیمه رو بریزیم بیرون و ببینیم اصلا این انیمه رو کی ساخته و از کجا امده و چند مرده حلاجه

تا اسپویل بعد بای;)
Byousoku 5 cm

Tono Takaki وShinohara Akari دوستای صمیمی بودن تا اینکه بعد از اتمام دوره ابتدایی بخاطر نقل مکان خانوادهاشون از هم جدا میشن ولی بخاطر دوستی عمیق این دختر و پسر کماکان ارتباطشونو باهم حفظ میکنن

نمردیم و دوتا کار هم از بهروزبه (اینجوری هم بهروزه هم روزبه) دیدیم :D

و یه نکته ی دیگه دربارش اینکه creator این انیمه و Voices of a Distant Star که شینوبی جان قبلا دربارش نوشتن یه نفره.​

:D گفتم کارش درسته

از اونجایی که خودم به والپیپرهای انیمیشن ها خیلی علاقه دارم , اگر دوستان اجازه بدن والپیپرهای بعضی از انیمه هایی رو که به نظرم قشنگ هستن رو براتون اینجا بزارم
http://m1.freeshare.us/view/?129fs4279927.jpg

منم همیشه والپیپرام یا مال انیمه هست یا بازی :D دستت درد نکنه​

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه سیاه بازی و شطرنجی نداشتیما:lol:
ها من خیلی مشتاق بیدم اون قسمت سانسورش رو توضیح بدی:D

سیاه بازی چیه :D
اون قسمت برای سن من مجاز نبود :blush:
البته تو خود انیمه هم چیز بدی نشون نمیدن

بطور خلاصه یه همچین چیزی:

Henrietta, Rico, Claes, Triela, and Angelica are five girls chosen for the project. None of these girls' past is a happy one. Henrietta witnessed her family's murder before being brutally raped and left for dead; Triela was the victim of snuff films; Rico was bedridden and dying of sickness; and Angelica's parents tried claiming insurance by running over her with their car​

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سیاه بازی چیه :D
اون قسمت برای سن من مجاز نبود :blush:
البته تو خود انیمه هم چیز بدی نشون نمیدن

بطور خلاصه یه همچین چیزی:

Henrietta, Rico, Claes, Triela, and Angelica are five girls chosen for the project. None of these girls' past is a happy one. Henrietta witnessed her family's murder before being brutally raped and left for dead; Triela was the victim of snuff films; Rico was bedridden and dying of sickness; and Angelica's parents tried claiming insurance by running over her with their car​

سنت که آره کفاف نمیده 29 سال :wacko: :D
نه بیاد نشون بده:lol:
پس بدبختا حق داشتن برن قاتل بشن
معنی متن تو امضام هم اینه
هم اکنون فهمیده ام چه نیرویی ازم میگیره برای تا آخرین لحظه خندیدن

بهروزبه دیگه چه صیغه ای بود:lol: نخواستیم اصلا آقا منو همون روزبه صدا کنید
dash3.gif

اون از برادر کاکاشی که یه بار اول پستش میزنه بهروز بعد آخر پستش میزنه روزبه نه به تو که رفتی ادغامشون کردی
argh.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به به جای سيمور خالی!:lol: از همه spoil کنندگان عزيز ممنون! :happy: منم به حوس انداختين spoil کنم. :D

Kurau
Phantom Memory

main.jpg

خوب گفتم که دانلود انيمه kurau رو شروع کردم. فقط چند قسمت اولشو ديدم ولی ازش خوشم اومده چون نه خيلی جدی و خشکه نه اينکه زياد کمدی يه که دلتون و بزنه، يعنی اصلاً تا اينجاا کمدی نبود، نيمه جدی که من خيلی ميپسندم.:happy:

و اما داستان کارتون:

کورائو دختر بچه کوچکی هست که با پدرش زندگی ميکنه و مادرش فوت کرده. پدرش يه دانشمنده و خيلی دخترشو دوست داره. روز تولد کورائو چون پدرش کار داشته و نميتونستن با هم بيرون برن، کورائو هم همراه پدرش به آزمايشگاه ميره و در حين آزمايش دستگاه دچار مشگل ميشه، و اين اتفاقی که تو عکس ها ميبينين رخ ميده، و چيزی وارد بدن کورائو ميشه:

دختر بچه به پدرش ميگه که اين بدن کورائو هست و کورائو منو احضارم کرده و من يه رانيکس هستم. و وقتی پدرش ميگه که کورائو رو به من پس بده جواب اينه که رانيکس ها به صورت جفت زندگی ميکنن و چون جفت من ضعيفه الان نميتونه پديدار باشه ولی وقته اون بياد من ميتونم از اين بدن خارج شم! پس مجبوريم صبر کنيم!:blink:

رانيکس يا کورائوی جديد دارای قدرت های مافق باشری هست و خيلی راحت ميتونه تبديل به نور بشه و از بين ديوار بگزره، پرواز کنه ... :blink:
ولی در ضمن تمام خاطرات کورائوی حقيقی رو هم داره و اخلاق و رفتارش هم کاملن شبيه همون هست. تری که پدرش قبول ميکنه که رانيکس همون دختره خودشه! ولی در ضمن به خاطر اين قدرت های عجيب و قريب، کورائو موش آزمايشگاهی هم ميشه! که ...:wacko:

داستان چندين سال بعد رو نشون ميده که کورائو تنها زندگی ميکنه، هدودن 20 سال اينطور هاشه و از تنهاييش هم ناراهته تا اينکه يک شب جفتش که يه دختر کوچولو هست ميآد پيشش و کورائو اونو به عنوان خواهرش معرفی ميکنه ولی قافل از اينکه تمام اين مدت يه سازمان تحقيقاتی مثل سايه داره تعقيبش ميکنه. و وقتی ميفهمه به همراه خواهرش فرار ميکنه و ... :D

اين کارتون محصول 2004 هست و 24 قسمته.:)

Seen in part or in whole by 254 users, rank: #916
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.9542 (Very good-.04), std. dev.: 1.3917, rank: #413
Weighted mean: 7.9123 (Very good-.08), rank: #366
Bayesian estimate: 7.8566 (Very good-.14), rank: #214

حالا اصلاً چی شد که من اينو براتن spoil کردم؟:D چون آهنگ ending ش خيلی خيلی قشنگه :wub:و چون لايسنس شده بود پدرم در اومد تا يافتمش!:wacko: گوش کنين;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شاگرد بزرگ گروه خواشن کاربر فعال شدن کوه مقدس، برادر خواشن عزيز رو تبريک ميگويد!
23_28_125.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينو دارم برای خودم مينويسم که بعدن ها که نگاه کردم يادم بياد: اين پست 2222 م هست! :D

خوب چطوره يه نگاهی به کارتون های جديدی که قراره به زودی بيان بندازيم. خوب فکر کنم اين يکی, از کارتون های مورد علاقه من بشه
36_1_21.gif
:
اول يه يادی از اين 2 موجود دوست داشتنی بکنيم:p:

item_1928_1.jpg

خوب حالا ادامه بديم;):
Romeo × Juliet

r.JPG

قسمت اول اين کارتون رو فعلاً تو TV نشون دادن ، حالا ببينيم کی به ما ميرسه:rolleyes:، اين لينک ANN که داستانش رو بخونين;):

اينم يه ويدئو ازش که من کلی بدبخت شدم تا با کيفيت خوبش رو پيدا کنم :wacko:. خانوم ها و آقايون لطف کنين ببينين:(:

فایل های ضمیمه

• 07.gif
    07.gif
    20.2 KB · نمایش ها: 11
  • 08.gif
    08.gif
    20.1 KB · نمایش ها: 4
  • 12.gif
    12.gif
    20.9 KB · نمایش ها: 10
  • 14.gif
    14.gif
    18.2 KB · نمایش ها: 5
  • 05.gif
    05.gif
    20.1 KB · نمایش ها: 11

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من يه پيشنهاد دارم:D:

راستش اين کار برادر ميثم منو حسابی وسوسه کرده!:happy:

سر راست و مستقيم:

کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ چند نفری يا تکی هر کسی انيم مورد علاقه اش رو برداره و شروع به sub زدن بکنيم و همه هم زير يه اسم کار بکنيم که به اين ترتيب تنوع و تعداد انيمه هايی که هر هفته ميآد بيرون زياد ميشه!:cool: و هر کسی هم رو اون چيزی که دوست داره کار ميکنه!;) مثلاً روزبه حتماً kanon رو بر ميداره، دنيل هم حتماً berserk! لرد سياه که دارن رو ناروتو کار ميکنن، برادر ميثم و برادر کاکاشی هم که خوب معلومه ... هر کسی يا با هم, ميتونين يه چيزی رو بر دارين (فقط اينوياشا و هانا يوری دانگو رو برای من بزارين کنار!:p ) ...

ميتونيم يه تاپيک جداگانه هم برای اين کار بزنيم و مشکلات encoding و ترجمه هامون رو اونجا مطرح کنيم و جاهايی که اشکال داريم به هم کمک کنيم. :happy:

بعد يه فکری هم به حال اينکه چه جوری اينا رو آپلود کنيم که بقيه هم استفاده کنن، ميکنيم.:)

نظرتون چيه؟:rolleyes:

بالا