Fantastic Children
خوب اين کارتونی هست که الان دارم دانلود ميکنم و هفت قسمتش تا الان تموم شده. 26 قسمته و محصول 2005-2004.
Seen in part or in whole by 339 users, rank: #760
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.1124 (Very good+.11), std. dev.: 1.7923, rank: #272
Weighted mean: 8.0407 (Very good+.04), rank: #264
Bayesian estimate: 7.98486 (Very good-.01), rank: #169
و اما من الان 2 روزه سره کارم!!!:blink: به قيافش نگاه نکنين، فريبندس ولی از اون کارتون های جدی که وسطش ممکن هم هست بخندين ولی در کل جدی هست و راستش مخلوطی از همه چيزه، ترسناک هست (نيمچه)
، فانتزی
، مهيج
و از همه بيشتر اسرار آميز!
الان توضيح ميدم

:
خوب اين کارتون ماجرای 7 تا بچه هست که هميشه در سن 11 سالگی به مدت 500 ساله که ديده ميشن:blink:. کارتن همينطور در حال پرش از حال به گذشته از کزشته به آينده، از آينده به حاله! :wacko:و يه کم طول ميکشه که بفهمين که الان تو کدوم زمان دارين به سر ميبرين!

اين بچه ها به بچه های شيطان هم معروف هستن، از يه چيزی که تعقيبشون ميکنه در حال فرارن و در حال جستجو برای پيدا کردن يه چيزه ديگه!:blink: اينکه اينا چين يا کين هنوز معماست! تنها چيزی که ميشه ازش فهميد، تناسخ اين بچه هاست.
آها يه نقاشی اي هم هست که اين منظره ايست که تو عکس ميبينين و اينا ميخوان اينجا برن من يه مقدار اولش به الدورادو و آتلانتيس و از اين جور جاهاشک کرده بودم ولی اين جور که به نظر ميرسه يه جای ديگست. البته همه چيز مجهوله، اينا همش نظريه ست!
در کنار اينکه اين بچه ها رو نشون ميده يه داستان ديگه از يه بچه اي که تو يه جزيره زندگی ميکنه و به يه دختر و پسر ديگه کمک ميکنه تا از يتيم خون فرار کنن، رو نشون ميده. اين دختر هم عکس همون منظره رو ميکشه. و در کل هر وقت اين پسره رو نشون ميده امکان اينکه بخندين زياده! حالا بايد همه اينا به هم مرتبط شن ولی هنوز خبری نيست!
چندين و چند نفره ديگه هم تو داستن هستن، يه کارگاه، يه خبر نگار، يه گروه تحقيقاتی که اينا مال زمان حال هستن، بقيه زمان ها هم جای خودشون رو دارن:
نميدونم از اين چيزايی که من گفتم چيزی سر در آوردين يا نه؟ خودم که سر در نياوردم. اين همه وراجی کردم ولی حرف آخر اينه که کارتون بسيار جالبيه، چون همه چيز توش هست و اصلاً نميتونين يه دقيقه ديگه اش رو حدس بزنين چه برسه به آخرش!:thumbsup: فقط کاش کاراکتر هاشو خوشگل تر نقاشی ميکردن!
ديگه ... آها و اما آهنگ ending اين کارتون:
آهنگ آخر اين کارتون کاملن تم متفاوتی با بقيه آهنگ ها داشت ولی وقتی فهميدم خوانندش کيه ياده آهنگ اول ghost in the shell هم افتادم! خواننده اين آهنگ
olga bitalevna jakovleva هست که يه خواننده روسه و مدتی هم تو ژاپن زندگی کرده و اين آهنگ رو هم به ژاپنی و هم به روسی خونده که روسی اين آهنگ راحت پيدا شد ولی پدرم در اومد تا ژاپنيش رو هم گير آوردم. خوب لطفاً گوش کنيد: