• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها اول يه کف مرتب برای قهرمان
4_17_5.gif
tetris بزنين
36_1_75.gif
. ايول
4_1_204.gif
اين بازی يه محبوب منه!:D:happy:
شینوبی فعلا نمی تونه بیاد تو نت قرار شد من بگم که یه وقت نفرستی دوباره کاری بشه
1537.gif
مرسی، برام off گزاشته بود:happy:. خيلی حيفه که نميتونه بياد! جاش خاليه!:(
اگر لیست کارتونا رو میگی، تو این پست توضیح دادم
راستی منم بايد ليستمو update کنم.:p
ایول ... جالب بود .. میگم کلی بهت خوش گذشته ها
خيلی :) جای همتون خالی بود.;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حالا اینو میگم ، فکر کنم برای خیلی ها جالب باشه:lol:

قرار انیمه سری بازی مشهور Devil May Cry رو 2 ماه دیگه پخش کنند. تاریخ شروع پخشش : 14-06-2007
این انیمه در 12 قسمت و سازنده انیمه Madhouse Stadio میباشد که انیمه ایی چون Death Note و Claymore که خواهر فریدا گفتند رو ساخته:cool:
از داستانش که هنوز چیزی رو لو ندادن

لینک ANN

picture.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Touka Gettan

Touka%20Gettan.bmp

قسمت اول اين کارتون هم امروز در اومد:). خوب راستش من 20 دقيقه اين کارتون رو نگاه کردم ولی هيچی ازش نفهميدم!:lol:

چيزايی که من از اين کارتون فهميدم اينه که اين کارتون يه مقدار +18 ساله:eek:، يه مقدار shojou ai هست (فکر کنم، نميتونم قطعی بگم):blink:. يه مقدار از افسانه های قديمی ژاپنی الهام گرفته :Dو با وجود اينکه تو دنيای امروزی اتفاق مياوفته قدرت های supernatural و spiritual رو تو هوا ميتونين لمس کنين!:p

آهنگ های با تم قديمی قشنگی ميشنوين که حال و هوای ژاپن قديم بهتون دست ميده!:happy: . flashback ها در گيج کردن بيشتر شما خيلی موثر هستن و کلاً من آخرسر نفهميدم کی به کيه!:blink::lol:
اينم خلاصه اي از مشاهدات اينجانب از اين کارتون!:p;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قرار انیمه سری بازی مشهور Devil May Cry رو 2 ماه دیگه پخش کنند. تاریخ شروع پخشش : 14-06-2007
برادر کاکاشی promo ش رو اينجا گزاشته بودم، اگه خواستی ببين. البته بازم چيز زيادی نشون نميده:(. ولی من يه جا خوندم که يه side story از داستان بازی هست:blink:. حالا بايد ببينيم چيه!:rolleyes:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اه این ژاپنی ها هم دیگه شورشو در اوردنا , بلیچ رو دو هفته میدن , یه هفته نمیدن , دوهفته میدن , یه هفته نمیدن
frustratedf.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Fantastic Children

FC.jpg

خوب اين کارتونی هست که الان دارم دانلود ميکنم و هفت قسمتش تا الان تموم شده. 26 قسمته و محصول 2005-2004.

Seen in part or in whole by 339 users, rank: #760
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.1124 (Very good+.11), std. dev.: 1.7923, rank: #272
Weighted mean: 8.0407 (Very good+.04), rank: #264
Bayesian estimate: 7.98486 (Very good-.01), rank: #169

و اما من الان 2 روزه سره کارم!!!:blink: به قيافش نگاه نکنين، فريبندس ولی از اون کارتون های جدی که وسطش ممکن هم هست بخندين ولی در کل جدی هست و راستش مخلوطی از همه چيزه، ترسناک هست (نيمچه)
36_1_7.gif
، فانتزی
15_3_39.gif
، مهيج
36_1_21.gif
و از همه بيشتر اسرار آميز!
36_6_6.gif
الان توضيح ميدم:D:

خوب اين کارتون ماجرای 7 تا بچه هست که هميشه در سن 11 سالگی به مدت 500 ساله که ديده ميشن:blink:. کارتن همينطور در حال پرش از حال به گذشته از کزشته به آينده، از آينده به حاله! :wacko:و يه کم طول ميکشه که بفهمين که الان تو کدوم زمان دارين به سر ميبرين!:p اين بچه ها به بچه های شيطان هم معروف هستن، از يه چيزی که تعقيبشون ميکنه در حال فرارن و در حال جستجو برای پيدا کردن يه چيزه ديگه!:blink: اينکه اينا چين يا کين هنوز معماست! تنها چيزی که ميشه ازش فهميد، تناسخ اين بچه هاست.

آها يه نقاشی اي هم هست که اين منظره ايست که تو عکس ميبينين و اينا ميخوان اينجا برن من يه مقدار اولش به الدورادو و آتلانتيس و از اين جور جاهاشک کرده بودم ولی اين جور که به نظر ميرسه يه جای ديگست. البته همه چيز مجهوله، اينا همش نظريه ست!

در کنار اينکه اين بچه ها رو نشون ميده يه داستان ديگه از يه بچه اي که تو يه جزيره زندگی ميکنه و به يه دختر و پسر ديگه کمک ميکنه تا از يتيم خون فرار کنن، رو نشون ميده. اين دختر هم عکس همون منظره رو ميکشه. و در کل هر وقت اين پسره رو نشون ميده امکان اينکه بخندين زياده! حالا بايد همه اينا به هم مرتبط شن ولی هنوز خبری نيست!

چندين و چند نفره ديگه هم تو داستن هستن، يه کارگاه، يه خبر نگار، يه گروه تحقيقاتی که اينا مال زمان حال هستن، بقيه زمان ها هم جای خودشون رو دارن:

نميدونم از اين چيزايی که من گفتم چيزی سر در آوردين يا نه؟ خودم که سر در نياوردم. اين همه وراجی کردم ولی حرف آخر اينه که کارتون بسيار جالبيه، چون همه چيز توش هست و اصلاً نميتونين يه دقيقه ديگه اش رو حدس بزنين چه برسه به آخرش!:thumbsup: فقط کاش کاراکتر هاشو خوشگل تر نقاشی ميکردن!

ديگه ... آها و اما آهنگ ending اين کارتون:

آهنگ آخر اين کارتون کاملن تم متفاوتی با بقيه آهنگ ها داشت ولی وقتی فهميدم خوانندش کيه ياده آهنگ اول ghost in the shell هم افتادم! خواننده اين آهنگ olga bitalevna jakovleva هست که يه خواننده روسه و مدتی هم تو ژاپن زندگی کرده و اين آهنگ رو هم به ژاپنی و هم به روسی خونده که روسی اين آهنگ راحت پيدا شد ولی پدرم در اومد تا ژاپنيش رو هم گير آوردم. خوب لطفاً گوش کنيد:

origa.jpg

Last edited:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خواهر لینخو این رفیقتون که جواب پی ام ادمو نمی ده!بلاخره ماهم رفتیم تو لیست دوستداران شازده کوچولو یا نه!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اه این ژاپنی ها هم دیگه شورشو در اوردنا , بلیچ رو دو هفته میدن , یه هفته نمیدن , دوهفته میدن , یه هفته نمیدن
frustratedf.gif

خوب ناروتو رو هم 2 هفته یکبار (2 قسمت باهم) نشون میدن:(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

اوپس!آره...اما تو هم خیلی تیزی!;)

اسم اصلیش و لینکش تو animenewsnetwork رو برادر ویلی پیدا کرده بودند.اما حتی یدونه عکس هم ازش پیدا نشد چه برسه به تورنت یا لینک دیگه ای.
قرار بود تو ایام عید هم دوباره پخشش کنند اما دریغ

خوب شد یادم افتاد.سیمای نوجوان شبکه ی 1 قراره تا 9 روز دیگه هر روز بعدازظهرها فیلم سینمایی پخش کنه.به نظرم احتمال اینکه توشیشانم پخش کنن خیلی زیاده.هر روز ساعت 16:15 .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر لینخو این رفیقتون که جواب پی ام ادمو نمی ده!بلاخره ماهم رفتیم تو لیست دوستداران شازده کوچولو یا نه!;)
برادر متين کجايی؟:blink: درياب.:happy:

نگران نباش برادر شيان جای تو محفوظه!;):D

خوب شب همگی ديگه بخير
36_1_50.gif
، مردم از بس کارتون تعريف کردم امروز
10_3_1v.gif

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: دوستان خوب کار درست،خصوصا خواهر پانتی و ساحل که در امر یافتن تورنت و فایلهای کمیاب و نایاب تبحر زیاد دارن،از زمزمه گلاکن چیزی توی نت پیدا میشه؟

WHISPERGLOCKEN.jpg

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: اینو کسی یادشه؟خیلی حرف زدنش با مزه بود.
اگه تورنتی ازش دیدین ما رو هم خبر کنین.
La Linea یا The Line

La_linea.gif

کاری از مرحوم اوسوالدو کاوندولی، کاریکاتوریست اسپانیایی متخلص به کاوا

il_maestro.jpg

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه خبر خوفه خوف :D

dvd های مسافر کوچولو امروز رسيد دستم:). از بابت اين خيالتون ديگه راحت باشه. نو و آکبند بود و طبق قرارمون اصلش ميرسه به کسی که پيداش کرده يعنی برادر مهمودی.:happy:

26 قسمته و به 2 زبان اينگيليسی و اسپانيايی. زيرنويس نداره. و روی 4 تا dvd 9 زدنش. که من بايد تقيسيمشون کنم و رو 8 تا dvd 5 بندازم.:wacko:

متين پس اگه ميخوای سهم بچه ها رو ازشون بگيری با هساب 8 تا dvd، حساب و کتاباتو بکن.;)

اينم از خبر خوب امروز.:rolleyes:

B000A0D1N8.01._SS500_SCLZZZZZZZ_.jpg

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:) سلام دوستان.من دنبال دی وی دی پرنسس مونونوکه میازاکی هستم.

من خودم این سه تا کار رو از میازاکی روی دی وی دی دارم و میتونم در اختیارتون بذارم.:happy:
spirited away
Howl's moving castle
Castle in the sky

اگه کسی پرنسس مونونوکه رو روی دی وی دی داشته باشه و یه نسخه ش رو به من بده خیلی ازش ممنون میشم!:blush:

راستی یه جایی شنیدم که سریال دختری بنام نل از اولین کارای میازاکیه.حالا نمیدونم چقدر صحت داشته باشه.
ولی امکان داره اگه میازاکی باشه فقط یه تشابه اسم باشه؟کسی در موردش چیزی میدونه؟
ولی از یه بابت کاملا مطمئنم که انیماتور نل و توشیشان یکی هستند.اگه دقت کرده باشین کارکتر دوست دختر توشیشان همون نل بود با موهای مشکی بافته شده.همینطور مادر توشیشان و مادر نل!و مهمتر از همه کیت (شاگرد ساعت فروشی پدر بزرگ نل) با کارکتر توشیشان یکی بود.;)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
خوب يه خبر خوفه خوف :D

dvd های مسافر کوچولو امروز رسيد دستم...
124.gif

171.gif
مرسی خواهر!و خوش به حال آقای محمودی:happy:

دستتون درد نکنه.
پس مبلغ تمام شده ،به اضافه هزینه پست رو بگین.بهتره من خودم مبلغ کاملو به دوستتون بدم و بعد از اون با دوستان این طرف هزینه رو تقسیم میکنیم.:happy:

راستی فکر میکنین کی به دستمون برسه؟
84.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس مبلغ تمام شده ،به اضافه هزینه پست رو بگین.
راستی فکر میکنین کی به دستمون برسه؟​

مبلغ همونی يه که قبلاً هم بهت گفته بودم الان يادم نيست. فکر کنم ديده بوديش. و اينکه کی ميآد؟ هر موقع بابای من بخواد برگرده :p که ميشه حدود يه ماه ديگه فکر کنم.;)

بالا