• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بزارین من یه مقدار روشن سازی بکنم :)
اولا این انیمه هایی که دست منه سرقفلیش مال خواهر فریداست من مشکلی برای رایت و فرستادن ندارم
دوما به این پست خوفناک توجه بفرمایید:D
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=815115&postcount=446
سوما هم نداره
چهارما روجوع شود به خواهر لینخوچون;) اگر ایشون مشکلی ندارن کپی رایت که کار دو سوته :cool:
:blink: ..... راستی اينقدر خوفناک بود؟!!!:lol::lol::lol:

آخه پسرک خوب من گفتم به قريبه ها ندين نه به بچه های خوده فروم مون که!!!:happy:

فقط بچه ها به هر کسی ندين يا اگه به دوسته دانشگاهتون ميخواين بدين بهش بگين به يه کسی دوباره بده که پس فردا نره تو بازارچه بزارتش برای فروش:eek:، ممنون.:happy:

خوب ميخواستم يکشنبه بهتون خبرشو بدم ولی الان بگم ديگه:

بچه ها تمام فيلما و کارتونا و سريال ها رسيده دسته دوستم:Dو ميتونين ازش بگيرين:p فقط فقط يه نکته رو رعايت کنين: دوست من همين يکشنبه دفاعشه:eek:، بزارين بعد يکشنبه بهش email بزنين و کارتون ها رو بگيرين، دستتون درد نکنه:happy: همين;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فقط یه چیزی بگم بهتون تا یادم نرفته اگه کسی تصمیم گرفت که اینو ببینه اولش بره و داستانش رو بخونه
منظور من اینه که داستان این فیلم خیلی قشنگه ولی اگه بخواین واقعا ازش لذت ببرین باید اتفاقات قبل از شروع داستان فیلم رو که در واقع داستان بازی Final Fantasy 7 هستش رو بدونین
اگه بزرگان این تاپیک راضی باشن من تو یه فرصت مناسب مثلا فردا داستان بازی رو واسه اونایی که علاقه مندند شرح میدم تا با دیدن فیلم سر گردان نشن
وای دستت درد نکنه:)
من 2 تا از فيلم های FF رو دارم (از دوستم بپرسين شايد هم تو سری قبل فرستاده باشم)،سريالش رو هم دارم ميگيرم که کامل شه ، ولی دوستم البرز دقيقاً همين حرف رو زد ، گفت اگه بازی هاشو بازی نکردی و داستان رو نميدونی بيخود نگاه نکن ، سر در نمياری!:hmm: منم نگاه نکردم!:p

برادر خيلی اينجوری خوب ميشه ، دستت درد نکنه:rolleyes:، حتماً تعريف کن که منم برم بشينم ببينم.:D

ps:
راستی همون فريدا خيلی خوبه!:happy:

جواب پست های قبليتون رو هم يادم نرفته بدم:(، سره فرصت همه رو جواب ميدم;)، ok فعلاً من برم خيلی کار دارم.:wacko:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام به تمامی دوستان
عزیزان
برای تهیه این برنامه های انیمیشن
باید به چه شخصی مراجعه کنم
می خواهم کم کم از این برنامه ها
آرشیو درست کنم
ممنون و متشکر
منتظر جواب دوستان هستم
موفق باشید

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
از دوستان هرکی خواست بگه از کدوم شخصیت ناراتو بیشتر خوشش میاد

Kakashi%20pic%20yey.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بچه ها تمام فيلما و کارتونا و سريال ها رسيده دسته دوستم:Dو ميتونين ازش بگيرين:p فقط فقط يه نکته رو رعايت کنين: دوست من همين يکشنبه دفاعشه:eek:، بزارين بعد يکشنبه بهش email بزنين و کارتون ها رو بگيرين، دستتون درد نکنه:happy: همين;)

چه خوب شد گفتی ، چون من می خواستم واسه اش بفرستم ... چشم ...
character0144.gif

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بر و بچ با معرفت تاپیک پس قرار شد من فردا شنبه یه توضیح کامل و مرتب راجع به Final fantay به خصوص واسه شما خواهر فریدا میدم
فقط چون میدونم حجم مطلبی که میخوام فردا بگم زیاده واسه همین ممکنه 5 یا 6 پست کامل رو بگیره...دیگه ببخشین
من وقتی هیجان زده میشم کنترل حرفام از دستم در میره
پس تا فردا ساعت 12 ظهر که کلاسای من تموم میشه خداحافظ

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
:blink: ..... راستی اينقدر خوفناک بود؟!!!:lol::lol::lol:

آخه پسرک خوب من گفتم به قريبه ها ندين نه به بچه های خوده فروم مون که!!!:happy:

فقط بچه ها به هر کسی ندين يا اگه به دوسته دانشگاهتون ميخواين بدين بهش بگين به يه کسی دوباره بده که پس فردا نره تو بازارچه بزارتش برای فروش:eek:، ممنون.:happy:

خوب ميخواستم يکشنبه بهتون خبرشو بدم ولی الان بگم ديگه:

این لفظ پسرکت منو کشته:D
دخترک من :D
پس مشکلی نی;)
نیاز شد یه مقداز از همدیگه بیشتر بدونیم:)
خوب به هر حال دونستن سن و جنس و علایق دیگران میتونه تو رفتار افراد تاثیر بزاره
در نتیجه خودم رو معرفی میکن و از بچه های دیگه هم میخام خودشونو بیان معرفی کنن
خوب اسم اولم روزبه هستم دومی بهروز:cool:
19 سال سن دارم
منطقه 2 تهران هستم
دانشجو رشته عمران در دانشگاه آراد قزوین (سال اولمه:D )
از علایقم بگم عاشق دیدن فیلم و انیمه
یه کمی ورزشکارم :cool: بادی بیلدینگ-فول کنتکت--بسکتبال
snoozer_09.gif
-فوتبال-والیبال--شنا--پینگ پونگ--کونگ فو
cosmomen_01.gif
--....:D
از بروبچ شاد خوشم میاد با آدمای ساف ساده زود بور میخورم.........
عاشق اهنگای لینکین پارک هم هستم
یکمی اخمو ولی اکثر اوقات خندون
فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد:f34r:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25

Kakashi Sensei

The.life.of.Kakashi.gif

Ero Senin
1124393792.gif

ناروتو به اون دومیه چی می گفت؟همون پیرمرد سانینه
تک زبونمه ها
اها یه چیزایی تو مایه زاهد منحرف ببینم درست ترجمه کردم؟:blink:
باحال ترین شخصیت ناروتو که نقش کم رنگی هم داشت اگر گفتین کیه؟
همون کلاغه که هی میاد بالا سرشون میگه(آهوی) تو ژاپنی هم آهوی به معنی احمق هست:D
در حال حاضر تصویری از این شخصیت دردست نی:D
کاکاشی سنسه هم که ما رو با اون ماسکش اوس کرده راستی چرا ماسکشو ور نمیداره؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این لفظ پسرکت منو کشته:D دخترک من :D پس مشکلی نی;) نیاز شد یه مقداز از همدیگه بیشتر بدونیم:) خوب به هر حال دونستن سن و جنس و علایق دیگران میتونه تو رفتار افراد تاثیر بزاره
در نتیجه خودم رو معرفی میکن و از بچه های دیگه هم میخام خودشونو بیان معرفی کنن
خوب اسم اولم روزبه هستم دومی بهروز:cool: 19 سال سن دارم منطقه 2 تهران هستم دانشجو رشته عمران در دانشگاه آراد قزوین (سال اولمه:D ) از علایقم بگم عاشق دیدن فیلم و انیمه یه کمی ورزشکارم :cool: بادی بیلدینگ-فول کنتکت--بسکتبال-فوتبال-والیبال--شنا--پینگ پونگ--کونگ فو --....:D از بروبچ شاد خوشم میاد با آدمای ساف ساده زود بور میخورم......... فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد:f34r:
خب من بگم پسرک اشکال نداره چو ن تقريبن يه دهه ازت بزرگترم:p
البته من خو دمو تا حالا 100 بار معرفی کردم ولی خوب بازم بگم شايد بقيه هم بيان بگن:blink::hmm::D:

اسمه اول و دومم همون فريداست البته شايان زکر هست که من ملقب به مارمولک بودم:p (البته قبل از فيلم مارمولک) و منظور اون کسايی که اين اسم رو به من نسبت داده بودن فکر کنم خوده مارمولک بوده!:lol:
يه اسمه ديگم هم کرم خاکی بود!!!:blink: مثله اينکه بيشتر از يه اسم دارم ، اونم چه اسم هايی:lol:، lol البته lز شوخی که بگزريم اونا اسم های فراموش شده ام هستن، مال موقعی بود که هنوز جوون بودم و پسرا رو ازيت ميکردم!:p:D
خوب 28 سالمم که هست، منطقه 3 بودم. دقيق ترشو بخواين جردن بودم.
ديگه ؟ رشتمم که مکانيک، همه ميدونن:eek:
يه موقعی وقته بچه بودم ژيمناستيک کار ميکردم که الان به فراموشی سپرده شده:(،
يه موقعی شطرنج در حد استانی نه کشوری بازی ميکردم:wacko:. تخته باز قهاری هم هستم:D
ديگه؟ آها نقاشی هم ميکنم البته خيلی وقته چيزی نکشيدم ولی خوب فکر کنم بازم بکشم اگه سرم خلوت شه:(
يه موقعی هم وقتی ايران بودم يه کمکی پيانو ميزدم که الان چندين ساله دستم به کلاويه نخورده:( ، فکر نکنم چيزی يادم مونده باشه! :wacko:
از همه اينا که بگزريم من anime freak و movie geek هستم:D
ببينم چيزی هست که از قلم افتاده باشه؟

چقدر چرت و پرت گفتم! همه کارام مونده ، امروزم نميدونم چرا دستم به نوشتن proposal نميره ، همين طور دارم جيم فنگ ميزنم:eek:
خوب اينم يه عکس از يکی از نقاشی هام، نظرتون چيه؟
راستی کتاب هم زيادی ميخونم ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ناروتو به اون دومیه چی می گفت؟همون پیرمرد سانینه تک زبونمه ها اها یه چیزایی تو مایه زاهد منحرف ببینم درست ترجمه کردم؟:blink:
همين ero senin ديگه:blink: يا به زبون خودمون خدای س ک س
Ero=S... E... X
Senin=God
باحال ترین شخصیت ناروتو که نقش کم رنگی هم داشت اگر گفتین کیه؟ همون کلاغه که هی میاد بالا سرشون میگه(آهوی) تو ژاپنی هم آهوی به معنی احمق هست:D
کدوم کلاغ؟ چرا من يادم نمياد!:eek: ماله کدوم قسمته؟
Aho=stupid
آهو همون احمق منی ميده ولی خيلی هالت دوستانه داره ، baka يه درجه بدتره، و از همه بدتر teme و بعدش kisama هست.
اينم فحش های ژاپنی:D، اين چند وقته کلاس ژاپنيم رو هم نرسيدم برم اون يه ذره اي که بلد بودم هم داره از يادم ميره!

کاکاشی سنسه هم که ما رو با اون ماسکش اوس کرده راستی چرا ماسکشو ور نمیداره؟
ببينم اون قسمت رو ديدی که ساسکه و ناروتو و ساکورا خود کشی ميکنن که صورت کاکاشی رو ببينن ولی نميتونن؟:lol:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خب من بگم پسرک اشکال نداره چو ن تقريبن يه دهه ازت بزرگترم:p
البته من خو دمو تا حالا 100 بار معرفی کردم ولی خوب بازم بگم شايد بقيه هم بيان بگن:blink::hmm::D:

اسمه اول و دومم همون فريداست البته شايان زکر هست که من ملقب به مارمولک بودم:p (البته قبل از فيلم مارمولک) و منظور اون کسايی که اين اسم رو به من نسبت داده بودن فکر کنم خوده مارمولک بوده!:lol:
يه اسمه ديگم هم کرم خاکی بود!!!:blink: مثله اينکه بيشتر از يه اسم دارم ، اونم چه اسم هايی:lol:، lol البته lز شوخی که بگزريم اونا اسم های فراموش شده ام هستن، مال موقعی بود که هنوز جوون بودم و پسرا رو ازيت ميکردم!:p:D
خوب 28 سالمم که هست، منطقه 3 بودم. دقيق ترشو بخواين جردن بودم.
ديگه ؟ رشتمم که مکانيک، همه ميدونن:eek:
يه موقعی وقته بچه بودم ژيمناستيک کار ميکردم که الان به فراموشی سپرده شده:(،
يه موقعی شطرنج در حد استانی نه کشوری بازی ميکردم:wacko:. تخته باز قهاری هم هستم:D
ديگه؟ آها نقاشی هم ميکنم البته خيلی وقته چيزی نکشيدم ولی خوب فکر کنم بازم بکشم اگه سرم خلوت شه:(
يه موقعی هم وقتی ايران بودم يه کمکی پيانو ميزدم که الان چندين ساله دستم به کلاويه نخورده:( ، فکر نکنم چيزی يادم مونده باشه! :wacko:
از همه اينا که بگزريم من anime freak و movie geek هستم:D
ببينم چيزی هست که از قلم افتاده باشه؟

چقدر چرت و پرت گفتم! همه کارام مونده ، امروزم نميدونم چرا دستم به نوشتن proposal نميره ، همين طور دارم جيم فنگ ميزنم:eek:
خوب اينم يه عکس از يکی از نقاشی هام، نظرتون چيه؟
راستی کتاب هم زيادی ميخونم ;)

باشه قبول چون شما یه دهه بزرگتری بگو پسرک منم بهت میگم Granny (ترجمه--------->ننه بزرگ):D
عجب تابلویی با با داوینچی:lol:
خواهره منم پیانو میزنه بیا اینجا یه سمفونی بتهوون راه بندازیم راستی جالبه خواهر منم نقاشه:blink: ولی با انیمه میونه نداره:eek:
که پسرا رو اذیت میکردی بیا ایران بهت میگم کی کی رو اذیت میکنه:D
راستی نترس جاتو به کسی نمیدیم:) proposal مهمتره تا بیای اینجا;) ما هم جاتو خالی نگه میداریم تا بیای:)
امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی:)
ببينم اون قسمت رو ديدی که ساسکه و ناروتو و ساکورا خود کشی ميکنن که صورت کاکاشی رو ببينن ولی نميتونن؟
آره دیدم خیلی باحال بود اونجاش که ناروتو برمیگرده به کاکاشی میگه زیر ماسکت چیه باحالترین جاشه
kez_01.gif

دقیقا همین قسمت که میگی کلاغه از اول تا آخرش هست چطور ندیدیش؟
crazy.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خب این وسط من چیکاره بیدم
اصلا هیچ شخصی منو ندید
دوستان حداقل یکی به سوال من جواب بده
این انیمیشن ها رو از چه شخصی می شود خریداری کرد ؟
عجب !!!!

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
خب بچه های گوگول مگولی:blink:
یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود
یه شهری بود به اسم Midgar که تو یه سیاره ای بود به اسم ؟؟؟ (سیارهش اسم نداره )
خیل خوب حالا جدی جدی داستانش رو میگم
داستان فاینال فانتزی مال یه دنیای خیلی پیشرفتست که تو اون دنیا سوختای معمولی مثل زغال سنگ یا ... تمام شدند و مردم روی اووردن به استخراج یه ماده به نام Lifestream یا Gaia که کشف کردن که این ماده سرتاسر اون سیاره رو فرا گرفته
این وسط یه شرکت عظیم به نام Shin-Ra Electric Power Company با حذف تمام رقبا خودش به تنهایی استخراج و تبدیل ایم جریان انرژی به برق را بر عهده گرفته
این امر سبب میشه که این شرکت فوق العاده عظیم و قدرتمند بشه تا جایی که عملا کنترل اکثر اون سیاره و مردمش میوفته دست این شرکت
بقیشو الان میگم فقط یه دقیقه وقت میخوام کامپیوترمو عوض کنم

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بر وبچ با مرام فوروم مثل اینکه کامپیوتره قاطی کرده من الان بیست دقیقهست میخوام یه صفحه باز کنم نمیشه
حدود یه ساعت دیگه دوباره سعی میکنم پست بزنم تا داستانو بگم براتون
واسه اینکه دلخور نشین اینم یه عکس از Sephiroth
فعلا خداحافظ تا من برم ببینم این کامپیوتر چه مرگشه
7ac-sephiroth-2.jpg

بالا