• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ای ول ، اینو هستم :p:D
------------------------------------------
خوب ساعت 11 پارک جمشیدیه باش ;)

اقايون تبادل شد منم هستما:D:lol:
----------------------------------------
روزبه يعني تا ساعت 10 تو خوابي؟ :O يه بار اين اتفاق داره ميوفته گير دادي به خواب. راستي داشتي ميومدي دني رو هم بيار ، داره زيرآبي ميره:D

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
نگران نباش سروش جان من اينطوري ميام:f34r: كه شناسايي نشم، كدوم انيمه ها؟ به من سفارش دادي؟;)

اشكال نداره علي جان همون طوري عكس ميندازم.
من بايد از سهراب بگيرم.
اما اگه مشكلي نباشه بهت سفارش ميدم. راستي من تا بحال فقط +Blood رو گرفتم چي خوبه؟؟
يه سوال ديگه اين انيمه هاي دانلود شده رو آخر به شما بايد بديم؟؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

اميدوارم به همه تون خيلی خيلی خوش بگزره.:D جای منو هم خالی کنين. :( علی و بابک از جانب من مامورين که از همه عکس بگيرين و بعداً برای من بفرستين.:D

منم فردا دارم ميرم مسافرت برای کنفرانسم. يه هفته نيستم.:( بخش رو سپردم دست خودتون. اگه بره رو هوا من ميدونم و شما! :hmm::p دنی جانشين بر حق من بر تخت سلطنت هست تا من برگردم.;)

يه کم هم برای من دعا کنين.
innocent0001.gif
اولين کنفرانس بين الملليم هست و الان در حال پس افتادن هستم!
scared0002.gif

خوب من برم چمدون ببندم. اميدوارم به شماها هم خيلی خوش بگزره! عکس يادتون نره. ;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همگی

اميدوارم به همه تون خيلی خيلی خوش بگزره.:D جای منو هم خالی کنين. :( علی و بابک از جانب من مامورين که از همه عکس بگيرين و بعداً برای من بفرستين.:D

منم فردا دارم ميرم مسافرت برای کنفرانسم. يه هفته نيستم.:( بخش رو سپردم دست خودتون. اگه بره رو هوا من ميدونم و شما! :hmm::p دنی جانشين بر حق من بر تخت سلطنت هست تا من برگردم.;)

يه کم هم برای من دعا کنين.
innocent0001.gif
اولين کنفرانس بين الملليم هست و الان در حال پس افتادن هستم!
scared0002.gif

خوب من برم چمدون ببندم. اميدوارم به شماها هم خيلی خوش بگزره! عکس يادتون نره. ;)

یه هفته؟؟؟
scared0015.gif
بابا خواهر شما یه روز نیستی ببین اینجا چی میشه ، اونوقت یه هفته!!!!!!!!!!:wacko::f34r:

اصلا نگران نباش خواهر علی از همه عکس میگیره :p:D یه عکس دست جمعی هم میگیریم :lol:
evilgrin0010.gif

موفق باشی ، ما هم دعاتون میکنیم :happy:
innocent0006.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اشكال نداره علي جان همون طوري عكس ميندازم.
من بايد از سهراب بگيرم.
اما اگه مشكلي نباشه بهت سفارش ميدم. راستي من تا بحال فقط +Blood رو گرفتم چي خوبه؟؟
يه سوال ديگه اين انيمه هاي دانلود شده رو آخر به شما بايد بديم؟؟؟

بیا تاپیک مشاوره هر نوع انیمه ای بخوای فقط مشخصات بگو بهترینا رو معرفی می کنیم!در ضمن تضمین می کنیم خوشت میاد!(مثب هجده !خون اشامی !کمدی رمانتیک!سموراییو....!)
به هرحال پیشنهاد می کنم اینو یا شو یرو بگیری یا بریسک یا نینجا اسکرول)فیلم سیمایی!) یا میدوری نو هبی!یا ناراتو!)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
یه هفته؟؟؟
scared0015.gif
بابا خواهر شما یه روز نیستی ببین اینجا چی میشه ، اونوقت یه هفته!!!!!!!!!!:wacko::f34r:

اصلا نگران نباش خواهر علی از همه عکس میگیره :p:D یه عکس دست جمعی هم میگیریم :lol:
evilgrin0010.gif

موفق باشی ، ما هم دعاتون میکنیم :happy:
innocent0006.gif

آره من خودم از همشون عكس ميگيرم كه خودم تو عكس نباشم :D

منم دعا مي كنم كه حول نشيد :D يادتون باشه كه بروبچ انيميشن اينجا همراه شما هستند، هر كسي اومد سوال بكنه عكسشو به روزبه بديد ديگه كارش تمومه :lol:(البته اگه روزبه كتك نخورد:happy:) ، من يكي دو بار تجربه كنفرانس شلوغ رو بيشتر نداشتم ولي يه توصيه كوچلو مي كنم، همه حاضرين رو به مانند گوسفنداني بپنداريد كه شما چوپانشون هستيد :D:D اونوقت براتون راحت ميشه.
بابك جان من هنوز وقت نكردم برم برات پست كنم :(:( ديگه شرمندت افتاد به عصر. اميدوارم زود به دستت برسه.:rolleyes:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
بیا تاپیک مشاوره هر نوع انیمه ای بخوای فقط مشخصات بگو بهترینا رو معرفی می کنیم!در ضمن تضمین می کنیم خوشت میاد!(مثب هجده !خون اشامی !کمدی رمانتیک!سموراییو....!)
به هرحال پیشنهاد می کنم اینو یا شو یرو بگیری یا بریسک یا نینجا اسکرول)فیلم سیمایی!) یا میدوری نو هبی!یا ناراتو!)

مرسي پس من ميرم اون قسمت ميپرسم.
از راهنماييتم ممنون برادر شيان عزيز.
--------------------
خواهر موفق باشيد منم دعا ميكنم. اگه عكستونو انداختن بزاريد اينجا;).
فكر كنم همه دوربين ميارن حسابي عكس ميندازيم جاتونم حسابي خالي ميكنيم.
-------------------
علي فكر نكن ميتوني در ري خودم مسئول عكس گرفتن از خودت ميشم يه عكس از نزديك بگيرم سلولاتم نشون بده:lol::lol::lol::lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علي فكر نكن ميتوني در ري خودم مسئول عكس گرفتن از خودت ميشم يه عكس از نزديك بگيرم سلولاتم نشون بده:lol::lol::lol::lol:
حالا ميبينيم :D ، من خودم هميشه پشت دوربينم سروش جان :cool: ، همين عكس چش بصيرتي بستونه ديگه:cool:، ما چهره پنهان بايد باشيم، يكي فقط يكي اين دني رو بگيره بياره من اساسي مي خوام عكسشو بزارم تو تاپيك(دني برات يه نقشه كاملا شيطاني كشيدم:devil::skull:)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبول نيست؟
چرا كسي نگفت جريان چيه؟
كجا جمع ميشين؟خبربيه؟:lol::lol:
نكنه دني ميخوات زن بگيره:D:D:happy::happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
این الان تجربه ی کنفرانس بود ؟ ..
73.gif
...
:lol::lol:
من اولين باري كه يه كنفرانس داشتم زمينه امنيت داده بود( سيستم هاي رمزنگاري و امنيت در انتقال داده ها) هيچي يكي از دوستان اينطور به من گفت ،منم ديگه اينو يادم مونده:lol::lol: ولي خدا وكيلي كنفرانس تا اونجايش كه سوال نميشه راحته:blush: ولي وقتي زمان سوال ميشه :wacko::f34r:.
همين تابستوني جهاد دانشگاهي ازم خواسته كه مقاله بدم موندم چي بيام بگم، مي خوام در مورد طراحي سيستم عامل هاي نوين مقاله بدم، شايدم در مورد Rootkit ها، هنوز موندم خودمم(شايدم زيرآبي رفتم:p) ولي حقيقت خيلي دوست دارم يه روزي تو كنفرانس Blackhat پرزنت داشته باشم:rolleyes:(البته فكر نكنم بتونم ، خدايي زيادي بارشونه :()
تا حال فقط يه ايراني اونم پدرام اميني اونجا ارائه داشته:blink:
همايش رونمايي موتور ملي من خيلي حال كردم، شايد يكي از بهترين همايش هايي بوده كه شركت كنندش بودم (دقيقا اينطوري :blink: شده بودم)
يه نفرم براي من دعا كنه 3 هفته ديگه دوباره امتحاناتم شروع ميشه،تازه امروز رفتم كتابارو خرديم :((امسال اين فعاليت تو اينجا و انيمه ديدن وقت مارو گرفتا زودي تابستون نصفش رفت:eek:، هنوزم يه كتابم كه از قبل تابستون تصميم داشتم تموم كنم تموم نكردم:(:()

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
دوستان کسی از استاد شینوبی خبر داره ؟

یه مدت بود بودکه به فرم سر نمی زدند ولی در مسنجر یابیده میشدند.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اقايون تبادل شد منم هستما:D:lol:
----------------------------------------
روزبه يعني تا ساعت 10 تو خوابي؟ :O يه بار اين اتفاق داره ميوفته گير دادي به خواب. راستي داشتي ميومدي دني رو هم بيار ، داره زيرآبي ميره:D

جمشیدیه صبحش حال نمیده تازه هوا هم که گرم هست دیگه بدتر اگر ساعت 6 یا 7 بود میشد کاریش کرد
168uav4.gif

آره من خودم از همشون عكس ميگيرم كه خودم تو عكس نباشم :D

منم دعا مي كنم كه حول نشيد :D يادتون باشه كه بروبچ انيميشن اينجا همراه شما هستند، هر كسي اومد سوال بكنه عكسشو به روزبه بديد ديگه كارش تمومه :lol:(البته اگه روزبه كتك نخورد:happy:) ، من يكي دو بار تجربه كنفرانس شلوغ رو بيشتر نداشتم ولي يه توصيه كوچلو مي كنم، همه حاضرين رو به مانند گوسفنداني بپنداريد كه شما چوپانشون هستيد :D:D اونوقت براتون راحت ميشه.
بابك جان من هنوز وقت نكردم برم برات پست كنم :(:( ديگه شرمندت افتاد به عصر. اميدوارم زود به دستت برسه.:rolleyes:

یارو گردن کلفت بود زد زیر پا چشم
black-eye.gif
الان تو بیمارستان بستریم
help.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ببخشید من اشتباه کردم.برادر کاکاشی لطفا کوت پست منو پاک کنید..
تو این تاپیک چرا هی آدم مجبوره توضیح بده.

من دوباره چیز بدی گفتم ؟ :blink::blink: خواهر معذرت میخوام :( الان متوجه شدم جریان چی بود :( به هر حال اعلام ندامت میکنیم
download.aspx

خواهر اگه ممکنه اون پست رو دوباره بزن :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
جمشیدیه صبحش حال نمیده تازه هوا هم که گرم هست دیگه بدتر اگر ساعت 6 یا 7 بود میشد کاریش کرد
168uav4.gif

یارو گردن کلفت بود زد زیر پا چشم
black-eye.gif
الان تو بیمارستان بستریم
help.gif

حالا روزبه تو كدومي؟ اوني كه ميزنه يا اوني كه خوابيده؟:lol:
عيبي نداره ، چون در راه گروه كتك خوردي وظيفت بوده:D ولي ازت انتظار بيشتري داشم
2zqdf8w.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها چه خبره ؟ شنيدم جمعه مراسم نامزدي دنيل :blink: هست آره ؟ بعد جريان ناهارو اينا چيه ؟!؟ اونم ناهار نامزدي دنيه ؟

دني جان خيلي مباركه
heartshape2.gif
flirtysmile4.gif
ايشالا خوش بخت بشين

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها چه خبره ؟ شنيدم جمعه مراسم نامزدي دنيل :blink: هست آره ؟ بعد جريان ناهارو اينا چيه ؟!؟ اونم ناهار نامزدي دنيه ؟

دني جان خيلي مباركه
heartshape2.gif
flirtysmile4.gif
ايشالا خوش بخت بشين

:blink::blink:جدي؟؟
8.gif

من فكر ميكردم بچه ها شوخي ميكنن:happy::happy:
178.gif

پس شيريني ......:
281.gif
lol:;):f34r::p

بالا