• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چه شباهتی بین دیوا و فریدا دیدی؟
297.gif

راستشو بگو:p

.

راستش اولین بار خیلی وقت قبل از برگزاری مسابقه تاپیک شایسته فیلم سینما که انیمیشنهای خودمون اول شد فهمیدم نام درست فریدا ملکه انیمیشنهاست!ولی مونده بودم چه جور کاکتریه!بلاخره مطمئن شدم شبیه دیواست!باکلاسه و قشنگه !دور برش یه عالمه چوالیتور داره وملکست!بعلاوه باعث گسترش انیم فریکیسم در ایران شده و اگه نباشه انیمه بین ها هم نیستن!عین بلاد !دور برش یه سری ادم نزدیک داره 0(لرد سیاه شینوبی و...!)که خیلی شبیه چوالیتورهای دیوان !البته شباهتهای فردی دیگه هم هست!به هر حال چون اولین بار از واژه ملکه انیمیشنها من استفاده کردم مد نظرم یه همچین کاراکتری باکلاسی بود!;)اگه به من باشه برا هرکسی یه کاراکتر شبیه دارم ولی خوب برا خیلیل نمی گم بر نخوره!فعلا پرشیانا با کیکیو و فریدا با دیوا همخونی دارن!;)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینو هم دوس دارم: Gankutsuou - The Count of Monte Cristo به نظرم رنگها و طراحیش یه کم عجیب و غیر طبیعین نه؟! ولی جذاب ان به خاطر همین رنگها و فضای عجیبش انتخابش کردم برا دیدن. برادر بابک(Kakashi) شما این دو تا رو دارین؟!
39.gif

attachment.php

gank_lg_14.jpggank_lg_23.jpgGankutsuou The Count of Monte Cristo.jpggank_lg_03.jpggank_lg_05.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستش اولین بار خیلی وقت قبل از برگزاری مسابقه تاپیک شایسته فیلم سینما که انیمیشنهای خودمون اول شد فهمیدم نام درست فریدا ملکه انیمیشنهاست!ولی مونده بودم چه جور کاکتریه!بلاخره مطمئن شدم شبیه دیواست!باکلاسه و قشنگه !دور برش یه عالمه چوالیتور داره وملکست!بعلاوه باعث گسترش انیم فریکیسم در ایران شده و اگه نباشه انیمه بین ها هم نیستن!عین بلاد !دور برش یه سری ادم نزدیک داره 0(لرد سیاه شینوبی و...!)که خیلی شبیه چوالیتورهای دیوان !البته شباهتهای فردی دیگه هم هست!به هر حال چون اولین بار از واژه ملکه انیمیشنها من استفاده کردم مد نظرم یه همچین کاراکتری باکلاسی بود!;)اگه به من باشه برا هرکسی یه کاراکتر شبیه دارم ولی خوب برا خیلیل نمی گم بر نخوره!فعلا پرشیانا با کیکیو و فریدا با دیوا همخونی دارن!;)

حالا میخوام امروز یه ذره شیانو اذیت کنم :p:D داداش چوالیتور چیه ؟؟!!! شوالیر ;);) اینویوشه ؟؟؟!! اینویاشا :D دس ناتس ؟؟؟!!! دس نوت :cool::cool:;):f34r:

حالا من برم سنگر بگیرم :p:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
چه شباهتی بین دیوا و فریدا دیدی؟
297.gif

راستشو بگو:p

سهیل فریدا-ساما نیست سوء استفاده میکنی ;) من خودم شوالیر فریدا-ساما هستم ها :cool:

اینو هم دوس دارم: Gankutsuou - The Count of Monte Cristo به نظرم رنگها و طراحیش یه کم عجیب و غیر طبیعین نه؟! ولی جذاب ان به خاطر همین رنگها و فضای عجیبش انتخابش کردم برا دیدن. برادر بابک(Kakashi) شما این دو تا رو دارین؟!
39.gif

نه من اینارو ندارم
ashamed0006.gif
:blush::blush: ولی به نظر جالب میاد
download.aspx

امروز Gantz رو دیدم :f34r: بابا چرا داستان بعضی از این انیمه ها همیشه ضدحاله آخه
download.aspx

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سهیل فریدا-ساما نیست سوء استفاده میکنی ;) من خودم شوالیر فریدا-ساما هستم ها :cool:

نه من اینارو ندارم
ashamed0006.gif
download.aspx

امروز Gantz رو دیدم :f34r: بابا چرا داستان بعضی از این انیمه ها همیشه ضدحاله آخه
download.aspx

میگم بابک اگر دی وی هاتو فعلا نمیخوای بدم علی عجله داره:D
برادر دریم بویز هم همینطور
خیلی وقته واسه جفتتون رایت زدم;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

بابا چرا نمیخوام :(:(:( صبر کن برگردم تبریز بعد بفرست ;);) فردا فکر کنم تبریزم :happy:

حالا تو چرا انقدر خشن شدی ;);););)

خودشم علی که بچه نیست:p :D

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

ممنون شیان جان :lol:

نه من اینارو ندارم
ashamed0006.gif
download.aspx

download.aspx

من کجا سوء استفاده کردم تنها کاری کردم یکی دو تا اسپمه ( بیشتر نه ها یکی دو تا فقط :p) :blush:

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
City Hunter همون nicky Larsone اسمش؟
اینی که تو لیست بچه ها هست کامله
73.gif

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
princesse mononoke رو کسی دیده ؟
تو لیست دنلود هم نبود :)

princesse_mononoke_ost.jpg

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
آهنگاشو كه نگيد، فوق العاده قشنگ هست، بهترين انيمه سال 2003 در زمينه هاي داستان، رمانتيك بودن، OST، موسيقي آغازين و خاتمه، بهترين كاراكتر(آخ من چقدر اين nyo‌رو دوست دارم، Dreamboy آواتورش هم همينه)
elfen lied قشنگ هست:به خاطر موسیقی زیباش.به خاطر داستان خوبش(که البته به درستی پرداخت نشده) و به خاطر خیلی از نکات ریز و درشت دیگه ای که اون رو در زمره! یکی از انیمه های محبوب من قرار میده.ولی
Laie_63A.gif
این دلیل نمیشه که به ایرادات فراوانش! از جمله بعضی از سکانسهای زائد و بی معنیش،استفاده بیش از حدش از بعضی عناصر!، صحنه هایی که به زشتی! پرداخت شد ند و گهگاه حوادثی که به دور از منطق داستانی هستند و دلیلی برای وجودشون نیست؛اشاره ای نکرد.

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
City Hunter همون nicky Larsone اسمش؟
اینی که تو لیست بچه ها هست کامله
73.gif
بله ،City Hunter همونnicky Larsone.(همون كه از كانال منگا مي داد)فكركنم تا 19 قسمت رو فريدا جون فرستاده باشه.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

بابا چرا نمیخوام :(:(:( صبر کن برگردم تبریز بعد بفرست ;);) فردا فکر کنم تبریزم :happy:

حالا تو چرا انقدر خشن شدی ;);););)

خودشم علی که بچه نیست:p :D

روزبه جان من زيادي عجله تو كارم نيست ، كاراي بچه ها رو بده ، وقت كردي براي منو هم بزن. ;):rolleyes:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سيمور بد نيست، ارزش ديدن داره، كلا داستانش كند ميره جلو ولي خوب داستان بدي نداره. من از 10 بهش 8 ميدم.
به نظرم اگه Elfen Leid رو نديدي حتما بزار تو ليست ديدن. يه نفرم به من كمك كنه وقت پيدا كنم انيمه ببينم:(:(
elfen lied عالی بود ... چون شخصیت های فرعی اش ، همه شون پرداخت های خوب و قوی داشتن ... گذشته شون مشخص بود ... برعکس اینجا که مثلا برادرهای این دختره ، فوق کلیشه ای هستن !!
garfield.gif
...
سیمور جان من اینو 5 قسمت اول رو دیدم و یه ضرب رفتم تا آخرش :p:D خیلی خوشم اومد ;) بیشتر از کاراکتر هاش خوشم اومد :happy:
دقیقا از کدوم کاراکترها خوشت اومده ؟
download.aspx

منم الان 1 ماهه دارم میبینم +Blood :p یه مقداری ضرباهنگش کمه و الان که قسمت 40 رسیدم بد نیستش بهتر شده بعضی قسمتاش هیجانش زیاده بعضی قسمتاش کمه .
قسمت 40 درست میشه ؟ !!
flat.gif
... یعنی 10 قسمت پایانی ؟
blue%5B1%5D.gif
...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب من رسما باید بگم که قسمت های اخیر +blood ، مثلا اپیزود 14 ، اذیت شدم !!
129fs2660850.gif

مثلا من نمی فهمم چرا سهم برادرای خسته کننده saya از داستان ، با سهم شخصیت haji یکیه !!
bored.gif
... تابلوئه که شخصیت haji ، ده برابر اینا ظرفیت دراماتیک داره ...

ضمنا این قضیه " ما خانواده تو هستیم ... ما مواظبتیم !! " دیگه حال آدمو بهم می زنه !
frantic.gif
...

من خواهش می کنم یه نفر به من امیدواری بده ! ... آیا این سری بهتر میشه ؟
begging.gif
... پس romance داستان کجاست ؟ ... این خونواده اش کی حذف می شن ؟!
272.gif
...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
begging.gif
272.gif
...

سيمور تا قسمت 50 شم اين خانوادش هست
25r30wi.gif

بد نيست كلا آخراش بهتر ميشه، ارزش داره ببيني.

من بالاخره تا قسمت 6 كينشين رو ديدم. با اين سرعت ديدن فكر كنم براي 40 روز آينده تمومش كنم
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خب من رسما باید بگم که قسمت های اخیر +blood ، مثلا اپیزود 14 ، اذیت شدم !!
129fs2660850.gif

مثلا من نمی فهمم چرا سهم برادرای خسته کننده saya از داستان ، با سهم شخصیت haji یکیه !!
bored.gif
... تابلوئه که شخصیت haji ، ده برابر اینا ظرفیت دراماتیک داره ...

ضمنا این قضیه " ما خانواده تو هستیم ... ما مواظبتیم !! " دیگه حال آدمو بهم می زنه !
frantic.gif
...

begging.gif
272.gif
...

د رمورد حاجیم حرفتو قبول دارم!زاستی هنوز شخصیت های منفی داستان نیومدن !اونا بیان داستان رمانتیک تر و جالب تر می شه!
سيمور تا قسمت 50 شم اين خانوادش هست
نسخه من فرق داشت!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
elfen lied دقیقا از کدوم کاراکترها خوشت اومده ؟
download.aspx

از اون ماموری که تو آخرین قسمت با دخترش منفجر شد

من بالاخره تا قسمت 6 كينشين رو ديدم. با اين سرعت ديدن فكر كنم براي 40 روز آينده تمومش كنم
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

لاکپشت از تو بیشتر انیمه میبینه :p:D:D

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

نمیدونم چی بگم.

ولی دلم زیادی واستون تنگ شده.

خیلی روزای عجیبی بود.

کلی کارای تازه به دستم رسیده که میخوم شما هم داشته باشین.

فریدا

ساحل

کاکاشی

دنیل

رکس

پرشیانا

آریانا

بهروز

سیمور

روزبه

زیر نویس

شیان

جینی

اسمایلی

امیر

آمارانت

بقیه قدیمیها

جدیدها

برمیگردم....دست پر...

داریم انیمیشن رو کلید میزنیم!

اوشینا رو هم به زودی پست میکنم.سند باد و مسافر کوچولوی منو هم بذارین واسم که دق میکنم!

:heart:

بالا