• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
همش درسته و باحال بود . ممنون . اما اون میشکا و موشکا رو فکر کنتم اشتباهه .
مرسی که اطلاع دادین.من واقعا دیگه بریدم با این وضعیت فیلتری:(
حدس میزدم که منبعتون باید همشهری جوان باشه.
بچه ها قبلا همشونو توی تاپیک عکسهای خاطره انگیز گذاشتن.دیگه نیازی به گذاشتن مجددشون توی این تاپیک نیست.
تکراری بودنش رو دقیق نمیدونم اما برای من تازه بود و گذاشتم ضمن اینکه منبع رو هم عنوان کردم.
مرسی.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ميگم سيمور ناراتو رو از علي گرفتي!;)
نه ، الان همه درگیر مشکلات و گرفتاری های شخصی هستن ...
rainingcamilla.gif

آها ... من به یه شرط حاضرم ناروتو رو ببینم ، سری دوم school rumble رو باید اول یکی واسه ام بفرسته ... بعدش حاضرم ...
wassat.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من همه اش هک/ساین رو با کد/گس قاطی می کنم !
263cylj.gif
... (مثل قضیه ناروتو و بلیچ) ...

فکر کنم آخرین انیمه ای که قبل از رفتن به سربازی ببینم همین هک/ساین باشه ... خوشم میاد آیا ؟
idea.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من همه اش هک/ساین رو با کد/گس قاطی می کنم !
263cylj.gif
... (مثل قضیه ناروتو و بلیچ) ...
چه ربطی دارن به هم؟:blink::eek: باز ناروتو و بليچ از لحاظ اکشن بودن به هم شبيهن!:D اين 2 تا که زمين تا آسمون فرق شونه!:wacko:
فکر کنم آخرین انیمه ای که قبل از رفتن به سربازی ببینم همین هک/ساین باشه ... خوشم میاد آیا ؟
idea.gif
آره با سليقه تو جوره ;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چه ربطی دارن به هم؟:blink::eek: باز ناروتو و بليچ از لحاظ اکشن بودن به هم شبيهن!:D اين 2 تا که زمين تا آسمون فرق شونه!:wacko:

آره با سليقه تو جوره ;)
والا نمی دونم ... چون فقط اسم این دوتا رو شنیدم و هیچ شناختی ازشون ندارم ، احتمالا چون اسماشون دو قسمتی هستش ، مغزم اینا رو در یه طبقه از کمد قرار داده ...
thk.gif

البته فکر کنم ترجیح میدادم با school rumble 2 تموم کنم سال رو ! ... که یه ذره بخندیم این آخر عمری ! ...
10.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته فکر کنم ترجیح میدادم با school rumble 2 تموم کنم سال رو ! ... که یه ذره بخندیم این آخر عمری ! ...
10.gif
school rumble سری دوش بهتر از سری يک هست! :D يه کم بيشتر احساسات به خرج ميدن، زياد خوابت نميبره!:p دنی هم که برگشته، يقه دنی رو بگير تا در نرفته!:devil:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
پس شد school rumble 2 و Hack//Sign. بفرستم؟ نفرستم؟!
1628.gif

//

تبريك خيلي ديرهنگام به ين ين عزيز
hostlov.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
school rumble سری دوش بهتر از سری يک هست! :D يه کم بيشتر احساسات به خرج ميدن، زياد خوابت نميبره!:p :devil:
به سری کمدی مورد علاقه من توهین کرد ! ...
11794086150.gif

پس شد school rumble 2 و Hack//Sign. بفرستم؟ نفرستم؟!
1628.gif
بفرست ، داداش !... ایول ... منتظرم
91.gif
... (هماهنگ می کنم باهات)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من بالاخره بعد از نیم قرن موفق شدم Midori no Hibi رو ببینم.بسیار خشنگ بود
AddEmoticons12662.gif

http://www.************/files/q8nzomlsquys9ogfk88c_thumb.pnghttp://www.************/files/6z788yf22rluaxd6pytp_thumb.png​

اما در پس پرده ی بانمکی و بامزگی این انیمه فرهنگ نفرت انگیز مرد سالاری نهفته بود:hmm:

این انیمه بدویت نهفته در وجود بعضی مردهای شرقی رو به خوبی نشون داد ...
a03cbf1e_2.gif
موافقم ... ضمن اینکه هم مایه های Ecchi داشت ، هم شیان از این سری خوشش میاد ؛ در نتیجه میشه بعنوان سری مردسالار روش حساب کرد ...
slap_1gtk.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من بالاخره بعد از نیم قرن موفق شدم Midori no Hibi رو ببینم.بسیار خشنگ بود
AddEmoticons12662.gif

من از خواهر پسره خیلی خوشم اومد.

http://www.************/files/q8nzomlsquys9ogfk88c_thumb.pnghttp://www.************/files/6z788yf22rluaxd6pytp_thumb.png​

اما در پس پرده ی بانمکی و بامزگی این انیمه فرهنگ نفرت انگیز مرد سالاری نهفته بود:hmm:
دختره بعد از اینکه تبدیل شد به دست پسره نه تنها ناراحت نبود بلکه خیلی هم خوشحال و راضی بود.کارهای خونه ی پسره رو انجام می داد,حمومش می کرد مشقاشو می نوشت.وقتی مریض شد از اینکه پسره رو به دردسر انداخته معذرت خواهی می کرد.حتی تو قسمت های آخر یه جا دختره داشت بافتنی می بافت در حالی که پسره مشغول خوندن مجله ی بی ادبی بود.
دخترها خودشون رو به آب و اتش می زدند تا به پسر مورد علاقشون ابراز علاقه کنند ولی همیشه ناامید می شدند.

این انیمه بدویت نهفته در وجود بعضی مردهای شرقی رو به خوبی نشون داد .به محض اینکه دختره ناپدید شد پسره به همون Mad Dog که بود رجعت کرد و شروع کرد کتک کاری و بلافاصله رفت محصولات پو..رنو خرید.دیگه از این واضح تر نمی شد این مسئله رو نشون داد.
a03cbf1e_2.gif

خوب میدوری اومده تو خونه سامورا(مد داگ!) می خوره !می خوابه !باید یه کار مفیدیم بکنه دیگه!بعدشم میدوری الگوی دختر نازه! میگم ساحل ناراتو رو ندیدی یه دختر داره به اسم ساکورا دست شانارو از پشت بسته!!خلاصه به عنوان یه افسانه شجاعانی باید به حمایت از دخترا شبیه شنگو (مثل میدوری‍) .......
در مورد اینکه رفت دعوا !!خوب دست راستش یه دختر بود وقتی دست نداشت نمی تونست مبارزه کنه !وقتی سالم شد رفت سراغ مبارزاتش!تازه بنده خدا همیشه از ضعیف ترا دفاع می کرد!در ضمینه مجله هم خوب ازادی دیگه!;)
در مورد دردسرم خوب دست راست ادم یه دختر باشه قطعا باعث دردرسر هست!ولی من حاضرم دست راستم میدوری باشه!

موافقم ... ضمن اینکه هم مایه های Ecchi داشت ، هم شیان از این سری خوشش میاد ؛ در نتیجه میشه بعنوان سری مردسالار روش حساب کرد ...
slap_1gtk.gif

ته انیمه بود!دختر باید ناز و خجالتی و ... باشه!انیمه هم باید یه نموره +16باشه!بعدشم کجاش مرد سالاری بوداخه!چند روز خونه مد داگ خورد و خوابید!کلی از کار و زندگی انداختش!جاش چهار تا غذا درست کرد!

در مورد بافتنی ها هم برا مدداگ که نمی بافت!لباس می بافت برا خودش با ارم ای لاو سامورا!:lol:
همه اش هک/ساین رو با کد/گس قاطی می کنم ! ... (مثل قضیه ناروتو و بلیچ) ...

داری میری خدمت!اونم بدون دیدن نارتو!سعی کن معافی بگیری!نرو!جنگ می شه می برننت خط مقدم!
نه ، الان همه درگیر مشکلات و گرفتاری های شخصی هستن ...
rainingcamilla.gif

آها ... من به یه شرط حاضرم ناروتو رو ببینم ، سری دوم school rumble رو باید اول یکی واسه ام بفرسته ... بعدش حاضرم ...
wassat.gif
ناراتو ندیده نری سربازی!;)

راستی ساحل جان من ادرسمو با اییدی داداشم برات پی ام می کنم اگه وقت داشتی این کارتونROCH رو هم برام بزن!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سرنديپيتي اصلا يك اسم من در آوردي نيست. Serendipity توي انگليسي به معني خوشبختي يا نعمت غيرمترقبه است، دقيقا مثل ورود سرنديپيتي صورتي‌ رنگ اين كارتون به جزيرة ناشناخته.

كُنا و سرنديپيتي توي 26 قسمت چنان با جزيره و ساكنانش جفت و جور شدند و يكي دو بار چنان با شجاعت جزيره را نجات دادند (مثل همان قسمتي كه پيلا‌پيلا را نجات دادند) كه توي قسمت‌هاي آخر ديگر كسي فكر نمي‌كرد كه اين دو نفر توي اين جزيره غريبه‌اند، انگار كه نگهبانان ابدي و ازلي آن‌جا بوده‌اند، همان‌طوري كه از افسانه‌هاي قديمي ژاپني برداشت مي‌شد. راستي اين را هم داشته باشيد كه توي عربستان به اين كارتون مي‌گفتند: «ميمونه و مسعود».

منبع: همشهری

سلام

بله صد البته كلمه "Serendipity" كلمه معنا داريست. معناي انگليسي آن را كه شما لطف كرده و بيان نموديد.البته اگر اجازه بدهيد اين معنا را هم به توضيح شما اضافه كنم: با خوش اقبالي و يا به طور اتفاقي به كشف مهمي نائل آمدن.جالب اينجاست كه اين كلمه از يك افسانه باستاني ايراني به نام سه شاهزاده سرنديپ گرفته شده.

نام "ميمونه و مسعود" را مسئولين دوبلاژ تلويزيون كويت براي اين كارتون انتخاب كردند و گرنه مسئولين تلويزيون عربستان در زمينه دوبلاژ مهارتي ندارند.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بعد از مدتها به بخش انيميشن سر زدن و لينك نگذاشتن اصلا كار پسنديده اي نيست! :blush: بنابراين لينك دانلود Trailer انيميشن مورد علاقه ام را اينجا گذاشته و آن را به فريداي عزيز تقديم مي كنم:

2yo91xw.jpg

کد:
http://www.4shared.com/file/35603874/f9ee5a4/Video_Alpenrose_Yamatovideo_Trailer_DVD.html

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اين هم لينك دانلود يك ويدئو كليپ زيبا كه از تركيب چند انيمه مشهور ساخته شده :happy::

کد:
http://www.youtube.com/watch?v=TOBEPfP0y9A

1.jpg
2.jpg
3.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بله میدوری الگوی یه کلفت ناز برای مرداس که اینقدر بی فکره که حتی با وجودی که می دونه مادرش و خانوادش چقدر ناراحتن و با وجود زندگی مرفهی که داره باز میره می چسبه به دست یه پسر وحشی که به جز خوردن و خوابیدن و کتک کاری و مجله ی و فیلم بی ادبی تهیه کردن هیچ کار دیگه ای بلد نیست و هیچ خاصیت دیگه ای نداره.تحقیر می شه و کلفتی می کنه تازه خوشحال هم هست.
خجالتی بودن و تو سری خور بودن یه دختر حسن بزرگی برای مردا محسوب می شه تا حق مسلم خودشون بدونن که هی ازش کلفتی بکشن و هر وقت هم حرفی زد بکوبن تو ملاجش.

این انیمه که مال دوران سامورایی ها و شوگان ها نبود که بره سراغ مبارزاتش و یا بکشه یا بمیره.مال ژاپن سال 2004 بود که ادب و نزاکت اولین دستور و قانون زندگی برای هر فردیه. انسان عاقل چه نیازی داره بره کتک کاری و مثل حیوانات با دست و پا و شاخ نداشته اش بره به گفتگو با هم سن و سالاش(کاری که مردای قلدر انجام میدن)

بری یه کول پشتی پر از فیلم چیزی بخری که برای حمل و نقلش احتیاج به حمال باشه و تمام پول ماهانه ات رو براش بدی اسمش آزادی نیست اسمش مریضیه.

در نتیجه اینکه با نظراتت مخالفم.
200577181561.gif
شاعر اینجا میگه کاش معشوق از عاشق طلب جان می کرد!اینهمه پسر تو اینهمه انیمه پریدن جلو گلوله برا نجات دخترای انیمه ها یه نفر نگفت چرا ازشون سوئاستفاد می شه!حالا نیموجب میدوری اومده یه ذره غذا درست کرده برا سامورا!....;)
در مورد حرف زدن سکانس حرف زدن رقیب عشقی میدوری با اون لاتا(که زدن تو گوشش!) یا سکانس مذاکره اون رفیق بچگی میدوری(پسرخاله همین ویلی خومون بود!) با لاتایی که دزدیده بودنش!نشون میداد مذاکره چقدر مفیده!سمورا فقط از ضعیفا دفاع میکرد!هیچ موردی از سوئاستفاده از قدرتش وجود نداشت! در هردو مورد اگه خشونت به خرج نمی داد دو موجود مظلوم مورد ریپ و ... قرا م گرفتن!(مبارزه و دفاع از ضعیف ترا مال همه دوره هاست!)
در ضمن ما اینو در نظر بگیرم که میدوری خودشو به سامورا تحمیل کرده بود!
در ضمینه مجله هم کسی که تا سن هفده سالگی دوست دختر نداشته باشه مخطاره از اون مجله ها به هر مقدار بخره!;)
راستی ساحل میگم گاتزو دیدی!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینهمه پسر تو اینهمه انیمه پریدن جلو گلوله برا نجات دخترای انیمه ها یه نفر نگفت چرا ازشون سوئاستفاد می شه!حالا نیموجب میدوری اومده یه ذره غذا درست کرده برا سامورا!....;)
مگه پسره رو هل دادن جلوی گلوله ؟ ... خود ابله اش پریده !! ...
4076.gif

ضمن اینکه مگه داره گردو می خری که حساب دو دو تا چار تا می کنی ؟ ... یکی بخاطر عشقش فداکاری کرده ، در نتیجه بقیه همجنس هاش باید سوء استفاده کنن از ملت ؟ ...
Rulezzz_07.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میگم مگه دختره رو هم مجبور کردن!

مرد بد: خشونت! ، قلاب سنگ! ، گلوله!
زن بد: خشونت! ، قلاب سنگ! ، گلوله!
wink.gif
(شوخی!
mocking_mini.gif
)

قدرت دست هر کدوم باشه ، از نظر گروه مقابل ظالم و وحشی و مریض و حیوون حساب میشن.(یه کم از ادب و نزاکت خارج شد! ، ببخشید!)

بعدشم 90% شعرها ، 90% آهنگ ها ، 90% فیلمها ، 90% رمانها ، 90% انیمه ها (این یعنی که "این" ، آف تاپیک نیست!) ، و... ، داستانهای عاشقانه ای هستن که توسط مردها در ستایش معشوقشون (که خانم باشن!) خلق شدن (و چقدر هم زیبا!) (ها؟! من چی وگوئم؟!)

پ.ن: معذرت وخام پابرهنه پریدم وسط!
wink.gif

بالا