• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ماجرای اين اسمايلی چيه؟؟؟!!! :blink: من نميدونم؟!!!:eek:
نه بابا ماجرایی نداره:p
فقط من نسبت بهش احساس خوبی ندارم تو هم هی تازگی ها زیاد ازش استفاده میکنی منم همش اینطوی میشم:wacko:

علی هم قبلا تو هر پستی شونصد بار استفاده میکرد ازش:wacko: برا همین میگم راه علی رو نرو:p
البته هر جور دوست داری من برا خودم گفتم که اینطوری مشم:wacko:
:lol:

راستی چند وقت پیش انمیه Tales of Symphonia ( یه بازی هم به همین اسم داره برای PS2 احتمالا از روی اون درست شده باشه بازیش چون قشنگ بود گفتم انیمش رو هم ببینم که چطوریه:p ) دیدم چون کوتاه بود و از روی بازی درست کرده بودن انتخابش کردم فقط 4 قسمت، اخرشم انگار دیگه تصمیم ندارن بسازن چون از قسمت اخرش 1.5 سال گذشته و هنوز نساختن داستان جالبی داره و اخراش هم جالب تر میشه ولی حیف که ادامش ندادن بد جایی داستان رو تموم میکنن اخرش حال ادم گرفته میشه:p
ولی در کل بد نبود به یه بار دیدم میارزه خصوصا اپیزوداش خیلی کمه.

tales_symphonia.jpg

Last edited:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
گفتي Tales of Symphonia الان ياد Tales of Abyss افتادم.... فكر كنم 14-15 تا گروه (شينسن هم يكيشون) دارند اين انيمه رو ساب مي كنند. اونقدر ورژن هاي سابش زياده كه آدم وحشت مي كنه (يك چيز تو مايه هاي وان پيس:p:D:cool:)

آهنگ اول بازيش رو خيلي دوست داشتم. بازيش هم بد نبود.. نمي دونم اگه بخواند داستان رو عين بازيش پيش ببرند كه حالا حالا ها سر كاريم! ولي انيمه قشنگي شده، حتما ببينيدش :D:cool:

9387.jpg

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فریدا جون :)
وای چقدر دلم برات تنگ شده بود یه مدتی بود هرچی به AP سر می زدم (هرچند دیر به دیر ) کم پیدا بودی .

راستش یه قسمت از این انیمه ها رو دیده بودم میخواستم ببینم چطورین. هرچی تو بگی دربست قبوله.

یه انیمه دیدم کلی وحشتناک بود خیلی خوشم اومد اسمش فکر کنم dead space downfall بودآخرش همه مردن.
یکی دیگه هم hunter x hunter
و یکی هم hack gu triology

مرسی از توجهتون:happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نه بابا ماجرایی نداره:p
فقط من نسبت بهش احساس خوبی ندارم تو هم هی تازگی ها زیاد ازش استفاده میکنی منم همش اینطوی میشم:wacko:

علی هم قبلا تو هر پستی شونصد بار استفاده میکرد ازش:wacko: برا همین میگم راه علی رو نرو:p
البته هر جور دوست داری من برا خودم گفتم که اینطوری مشم:wacko:
:lol:

راستی چند وقت پیش انمیه Tales of Symphonia ( یه بازی هم به همین اسم داره برای PS2 احتمالا از روی اون درست شده باشه بازیش چون قشنگ بود گفتم انیمش رو هم ببینم که چطوریه:p ) دیدم چون کوتاه بود و از روی بازی درست کرده بودن انتخابش کردم فقط 4 قسمت، اخرشم انگار دیگه تصمیم ندارن بسازن چون از قسمت اخرش 1.5 سال گذشته و هنوز نساختن داستان جالبی داره و اخراش هم جالب تر میشه ولی حیف که ادامش ندادن بد جایی داستان رو تموم میکنن اخرش حال ادم گرفته میشه:p
ولی در کل بد نبود به یه بار دیدم میارزه خصوصا اپیزوداش خیلی کمه.

اره ..چرا اینو ادامشو نمیسازن:wacko:
نفهمیدیم آخرش چی میشه...رفتن به یه دنیای دیگه که مثلا این دختره رو بر گردونن به حالت اولش:eek:
ولی جالبه که فرشته های ماجرا جزو آدم بدآن:rolleyes:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
گفتي Tales of Symphonia الان ياد Tales of Abyss افتادم.... فكر كنم 14-15 تا گروه (شينسن هم يكيشون) دارند اين انيمه رو ساب مي كنند. اونقدر ورژن هاي سابش زياده كه آدم وحشت مي كنه (يك چيز تو مايه هاي وان پيس:p:D:cool:)

آهنگ اول بازيش رو خيلي دوست داشتم. بازيش هم بد نبود.. نمي دونم اگه بخواند داستان رو عين بازيش پيش ببرند كه حالا حالا ها سر كاريم! ولي انيمه قشنگي شده، حتما ببينيدش :D:cool:

9387.jpg

یه چیزی تو مایه های وان پیس از نظر تعداد اپیزودا نگفتی چون من تعدادش رو میبینم وحشتمیکنم برم سراغش:lol:

اره ..چرا اینو ادامشو نمیسازن:wacko:
نفهمیدیم آخرش چی میشه...رفتن به یه دنیای دیگه که مثلا این دختره رو بر گردونن به حالت اولش:eek:
ولی جالبه که فرشته های ماجرا جزو آدم بدآن:rolleyes:

اره فکر کنم و هم این که هنوز دشمناشون باقیمونده بود که میخواستن دختره رو بکشن ولی حیف شد درست نکردن ادامشو:(

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی تو مایه های وان پیس از نظر تعداد اپیزودا نگفتی چون من تعدادش رو میبینم وحشتمیکنم برم سراغش:lol:

جااااااان؟؟؟:eek::eek::eek:

از كجا مي گي تعداد اپيزود هاش زياده؟ تا الان كه 7 قسمت فكر كنم بيشتر ازش نيومده و توي ANN هم نوشته قراره 26 قسمتي باشه؟

بعدشم... خداييش هر انيمه اي رو نميشه به اندازه وان پيس ساخت و لذت بخش باشه :دييييييييي :p:p:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان داشتم قسمت جديد kuroshitsuji رو ميديدم.:D با حضور يه شينيگامی داستان داره جالب تر ميشه!:rolleyes: و کم کم اگه چشمش نزنيم داره وارد داستان اصلی انيمه ميشه!:p

%5BShinsen-Subs%5D_Kuroshitsuji_-_05_%5B704x400_H264_Vorbis%5D%5BA71F5A7C%5D%5B%28035177%2922-29-04%5D.JPG

ولی نميدونم چرا کارگردان همونقدر که به سرويس چينی رويال آلبرت اهميت ميده به بقيه چيز ها اهميت نميده! :blink: آخه کجای اين بازی شطرنج ، کيش و ماته؟؟؟:blink::blink::blink::eek: من که هر چی نگاه ميکنم، ميبينم يا جای مهره ها درست نيست يا شايد شطرنج اينگيليسی ها با مال ما فرق داره!:lol::p

در کل اين انيمه منو خيلی زياد داره ياد انيمه بسيار جالب matantei loki ragnarok ميندازه!:) و اگه به زيبايی اون باشه، ارزش ديدن رو داره!:rolleyes: (keep my fingers crossed!)

برای اون انيمه هم يه معرفی بلند و بالا نوشته بودم که هيچ وقت ، وقت نشد send ش کنم.:p يه کم عکس برای آپلود لازم داره!:cool: اون انيمه از بابت اينکه تماما در مورد افسانه های اسکانديناوی هست، خيلی خيلی جالبه! در کل مربوط به loki و odin و Frey و بقيه خداهای Norse ميشه، که به طرز جالبی انيمش کردن ولی ... جای صحبت زياد داره.:) سر فرصت معرفيش رو ميفرستم بخونين!;)

LokiMain1.jpg

Last edited:

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در کل اين انيمه منو خيلی زياد داره ياد انيمه بسيار جالب matantei loki ragnarok ميندازه!:) و اگه به زيبايی اون باشه، ارزش ديدن رو داره!:rolleyes: (keep my fingers crossed!)

اون انيمه از بابت اينکه تماما در مورد افسانه های اسکاتلندی هست، خيلی خيلی جالبه! در کل مربوط به loki و odin و Frey و بقيه خداهای Norse میشه...
خوراک متال بازا به خصوص از نوع بلک میتونه باشه!
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif
...

میشه چند تا ازین انیمه های مربوط به خداهای Norse رو که ریت خوبی هم داشته باشن معرفی کنین؟ برای بروبکس متال باز خیلی می تونه جذاب باشه!
pirates5B15D_th.gif
...

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
امروز دیدم دیسک اول وان پیس همچنان دارد چشمک میزند
یادم اومده بود داستان اون دختر مریضه رو که خدمتکارش دزد دریایی بود و نیمه کاره گذاشتم فعلا دارم میبینم تا این قسمتش تموم شه
smiley-face4.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نودامه تموم شد. عالی بود
yes.gif
معرفی بیشتر در پست معرفی آینده.

GTO رو اومدم ببینم ولی خوشم نیومد, با اینکه ریتینگش خـــیلی بالاست. شایدم چون Live Action ش رو قبلا دیدم تکراری شده. دوبله انگلیسی اش هم صد در صد موثر بود
bored.gif

دارم Mushishi می بینم. اسمش آدمو یاد این انیمه های زیر 5 سال می اندازه, ولی بسیار انیمه خوبیه. سبکش از نظر داستانی مشابه Ghost Hunt و بیشتر Jigoku Shoujo ـه
3925.gif

attachment.php

Live Action هم داره
AF1Sheep06b.gif

فایل های ضمیمه

• A5923-8.jpg
    A5923-8.jpg
    10.1 KB · نمایش ها: 47

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
نودامه تموم شد. عالی بود
yes.gif
معرفی بیشتر در پست معرفی آینده.

GTO رو اومدم ببینم ولی خوشم نیومد, با اینکه ریتینگش خـــیلی بالاست. شایدم چون Live Action ش رو قبلا دیدم تکراری شده. دوبله انگلیسی اش هم صد در صد موثر بود
bored.gif

دارم Mushishi می بینم. اسمش آدمو یاد این انیمه های زیر 5 سال می اندازه, ولی بسیار انیمه خوبیه. سبکش از نظر داستانی مشابه Ghost Hunt و بیشتر Jigoku Shoujo ـه
3925.gif

attachment.php

Live Action هم داره
AF1Sheep06b.gif

چی میگییییییییییی:p
موشیشی به گرد دختر جهنمی عمرا برسه خیلی کسالت اوره
155fs287522.gif

منظورت از نودامه ...نودامه کانتابیله دیگه:rolleyes:
من هنوز که هنوزه GTO رو ندیدم:eek:
یعنی ندارم:hmm:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چی میگییییییییییی:p
موشیشی به گرد دختر جهنمی عمرا برسه خیلی کسالت اوره
155fs287522.gif

منظورت از نودامه ...نودامه کانتابیله دیگه:rolleyes:
من هنوز که هنوزه GTO رو ندیدم:eek:
یعنی ندارم:hmm:

آره Nodame Cantabile

موشیشی خوبه که
42kmoig.gif
هر چند من تازه 5 قسمتشو دیدم
scratch.gif

سری اول Jigoku Shoujo هم بالاخره به دستم رسید
11633.gif

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
مشکل اصلی دختر جهنمی اینه با وجود داستان جذاب به سرعت تکراری می شه
1588umc.gif

نودامه هم که لایو اکشنش غیر از اجراهای کلاسیکش زیاد جالب نبود انیمش و ندیدم
f2.gif

GTO به نظر من قشنگه یعنی کمدی جالبی بعضی صحنه هاش واقعا خنده داره خوب من Live Action شو چون می دونستم داستانش تکراری نگاه نکردم
f_crezymoadabm_044bfa2.gif

وان پیس و تا اضافه شدن نفر چهارم به گروه نگاه کردم تا به یک جایی رسیده باشه گرچه هنوز اول راه
3772.gif

هنوز نمی دونم چی می خوام نگاه کنم ولی بعد از ترجمه انیمه Monster به نظرم داستانش جالب اومده کسی نظری در موردش داره امتیازشم که خیلی بالاست
312jtp0.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
آره Nodame Cantabile

موشیشی خوبه که
42kmoig.gif
هر چند من تازه 5 قسمتشو دیدم
scratch.gif

سری اول Jigoku Shoujo هم بالاخره به دستم رسید
11633.gif

عقبی بابا:lol:
سری سومشم امد بیرون هنوزم ادامه داره
منم با رها موافقم خیلی تکرار میشه=کسالت بار
1632.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
یه پک هست که 10 dvd توشه به تعداد 10 نفر هم زدم
از بچه های AP پی ام بدین براتون بفرسم
10 نفر اول که پی ام میدن میتونن بگیرن
اینام توشه
Clannad
code geas r2
Highlander - The Search for Vengeance
Ultra Maniac
Giniro_no_Olynssis
Tales of Eternia DVD [EngSub]
Clannad movie
Moetan
Ayakashi
Mobile Suit Gundam 00
Tenchi_Muyo_GXP
Immortal Grand Prix

راستی زمان پست اینا میوفته واسه 5 شنبه یا برا شنبه بعد(دانشگاه نمیزاره زود پست کنم
dontknow2.gif
)

Last edited:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
این Mobile Suit Gundam 00 سری دومشم داره پخش می شه؟
312jtp0.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
312jtp0.gif
آره قسمت 6 ش اومده بيرون الان! :happy:
هنوز نمی دونم چی می خوام نگاه کنم ولی بعد از ترجمه انیمه Monster به نظرم داستانش جالب اومده کسی نظری در موردش داره امتیازشم که خیلی بالاست
312jtp0.gif
monster رو اگه اون قسمت های recap وسطش رو حذف کنی، انيمه خيلی جالبی هست! :)

Last edited:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
312jtp0.gif

آره سری دومش تا قسمت 6 امده بیرون و هنوز ادامه داره
اینی که من تو این پک براتون زدم سری اولشه
بعد از gandum seed و gundam seed destiny تنها انیمه رباتی بود که واقعا قشنگ کار شده:rolleyes:

بالا