• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این بی مهری تازه واردها مربوط به این نمی شود که آنها کارتون را مجانی از شما گرفته
و خود آنها را به دیگران با قیمتی گران می فروختند؟
سلام برادر/خواهر (؟);)

راستش چرا، در واقع همين موضوع باعث اين ماجرا شده و من و چند تا از دوستای ديگه الان داريم با هم صحبت ميکنيم که چه کنيم که بتونيم جلوی اين قضيه رو بگيريم يا حداقل کمش کنيم:(. چون دوستای قديمی که شناخته شدن و ما با هم مشگلی نداريم. فقط اون سری آدم ها که ما ميشناسيمشون ميتونن با يه ID جديد بيان تو و دوباره از ما چيزی بخوان!:eek: به خاطر همينه که ما نسبت به کاربر های جديد يه مقدار محتاط شديم. ولی خوب شايد با اين فکری که کرديم بشه يه کاراييش کرد. من منتظر تاييد 2 تا ديگه از دوستان هستم، بعدش شرايط رو ميزاريم تو تاپيک که ببينين.:happy:

راستی دنيل ليست کارتون های بچه های جديد رو هم به ليستمون اضافه کن. فکر کنم از برادر متين و خواهر ين ين هم ليستشون رو بگيری بد نباشه.:D

منم اگه برسم ليستمو امشب آپديت ميکنم بايد 10-20 تای ديگه اضافه شده باشه!:D:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد مسافر کوچولو
http://www.amazon.com/gp/offer-list...043-5412867?ie=UTF8&qid=1171298092&sr=&seller
اگر فریدا گفته که زحتمش رو می کشه، ممنون ازش، ولی من جایی چیزی ندیدم نوشته باشه. فریدا خانم، OK-ه ؟
سلام برادر
ببخشيد جوابتون دير شد. من ok هستم:). ولی با اجازتون از amazon کانادا ميخرم که قيمتش ميشه تقريباً 40 دلار کانادا.
برادر متين ميتونی مسئول سر و سامون دادن به اين يکی بشی؟ :eek::happy: کيا ميخوان؟ چند نفريم و از اين چيزا ...

آماده که شدين بگين من بخرم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:D :D :D :D
شما هم مث اینکه قصد دارین از G7 استعفا بدین با این Tech Support تون. حالا شماره این Tech Support چنده یه ذره ازشون راهنمایی بگیریم؛ این توصیه ها روی این ویروس جدیدی که من گرفتم جواب نمی ده..:blink: (همون محض خندیدن)

بسی جالب بود:lol: اتفاقا چند وقت پیش ایمیلی برای شرکت InterVideo فرستادم. و البته جواب هم دادند.و جالب ترین قسمت تشابه این جمله بندی ها بود و دیگه این که در اون مورد توضیحاتشون کمکی نکرد...
مثل اينکه همه برادر های تاپيک از اين متن خوششون اومده! :D:p

ولی مطمئن باشين که اين متن ها در اتحاد G7 هيچ خللی وارد نميکنه ;)و راستای فکری يه فيمينيستی اين گروه همچنان پا بر جاست!:D:lol:

برادر ها اصولاً توصيه ميشه که اصلاً به ورژن wife آپگريد نکنين;). هم به نفع شماست هم خانوم ها و ديگه اهتياجی به tech support هم ندارين!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با اجازه لرد سياه من اين ليست رو مرتب کردم که راحت تر بتونيم کارتون ها رو پيدا کنيم.:)
بچه ها اگه کسی اهيانن تو پست ها به چيزه جالبی برخورد کرد بگين که به اين ليست اضافه کنيم.
ممنون:happy:

بازم از لرد سياه ممنون:blush:;)

راستی ممکنه من تو کپی و پيست ها اشتباه کرده باشم، يه چک بکنين ببينين همه لينک ها کار ميکنن يا نه!:cool:

ليست کارتون های معرفی شده:

A
Aachi & Ssipak
Afro Samurai a
Age of Shura
Aim for the Ace

Air
Akira a
Aladdin
Angel Heart
Angel Sanctuary
Animal Farm
Anne of Green Gables
Ario, The Little Hero a
Arthur et les Minimoys

Asatte no Houkou
At the Ends of the Earth

Avenger
Ayashi no ceres a
Azusa, Otetsudai Shimasu
B
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Baldr Force EXE Resolution
Bambi
Bartender
Basilisk a b c d
Belle and Sbastien
Berserk a b c d e f g
Black Cat
black lagoon
Black Blood Brothers
Bleach a b c d e
Blood + a b c
Blue Seed
Bokura ga Ita a b
Bokurano a
Boundin
Burst Angel
Busou Renkin
Byousoku 5 cm
C
Castle in the Sky a b c

Chicken Little
Chicken Run

Ciel
City Hunter a
Claymore a
Code Geass Lelouch of the Rebellion
Cowboy bebop
Crane Feathers
D
D. GRAY-MAN
Daddy Long Legs a
Darker than Black a b c
Dears
Death Note a
Deer's Bell
Deltora Quest
Dennou Coil
Densha Otoko
Devil May Cry a b c d e f
Divergence Eve
Dragon bal
E
El Cazador De La Bruja
Elfen Lied a b
Emily of New Moon

Ergo Proxy a b c
Escaflowne a
Evangelion a
F
Fallen Art
Fantastic Children a
Fantik
Fate Stay Night
Final Fantasy a b c d e f g h
Forbidden Love a
Full Metal Panic a
Fullmetal alchemist a b c d
Fushigi Yuugi a
Future Boy Conan
G
Garasu no Kantai /Glass Fleet
Gedo Senki / Tales From Earthsea

Get Backers
Ghost Hunt a
Girls Bravo

Gundam seed a b c d e f
Gunslinger Girl a
Guyver The Bioboosted Armor a
H
Hack//SIGN a
Hajime no Ippo

Hana Kimi
Hana Yori Dango a
Hanada Shounen Shi

Hand Maid May

Haruka 8
Haunting Ground
Hayate no Gotoku a
Heat Guy J

Heavy Metal
Heroic Age
Higurashi no Naku Koroni a
Himawari
History's Strongest Disciple Kenichi
Hokuto no Ken

Honey & Clover
Howl's Moving Castle a
I
Ice

Idol Master Xenoglossia
Innocent Venus
Inukami
Inuyasha a b c d
J
Jack Hollborn
Jigoku Shoujo Futakomori
Jyo oh sei a
K
Kamikaze Kaitou Jeanne

Kamisama Kazoku
Kanon
Karas
Kasimasi Girl Meets Girl
Kaze no Stigma

Kekkaishi
Kemonozume
Kiba
Kikoushi Enma
Kimi Ga Nozomu Eien a
Kobukuro - Tsubomi
Koutetsu Sangokushi a
Kurau: The Phanton Memory
Kyo Kara Maoh a b
L
La Corda D'Oro ~primo passo a
Legend of condor heroes
Lotus Lantern
Loveless

Lovely Complex a
Lucky Star
Lupin III
M
Mai Otome a
Marmalade Boy
Martian Successor Nadesico

Metropolis a
Midori no Hibi a b
Millennium Actress

Monster
Muhammad, The last prophet

Murder Princess
My Name is Kim Sam Soon

N
Najica Blitz Tactics
Nana a
Naruto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
NHK ni Youkoso
Night Head Genesis
Nodame Cantabile
Noein a
O
Oban Star Racers
Onegai twins
Ouran High School Host Club
P
Paprika
Paradise Kiss
Peace Maker Kurogane
Pinchcliffe Grand Prix
Pink Panther a
Pokemon
Pretear
Pumpkin Scissors
Q

R
Rahxephon
Ranma 1/2
Ratatouille a b c

Red Baron
Revolutionary Girl Utena
RG Veda
Robotech a b c
Robots
Rune Soldier
Rurouni Kenshin a b
S
Sailor Moon
Saint Beast : Kouin Jojishi Tenshitan

Saint Seiya
Saiunkoku Monogatari
Samurai Champloo
Samurai Deeper Kyo
Scrapped Princess
Seirei No Moribito
Seto No Hanayome
Shadow Skill
Shakugan no Shana
shaman king a
Shingetsutan Tsukihime
Shining Tears X Wind a
Shinobuden

Shounen Onmyouji
Shuriken School

Sinbad a
Sirius no Densetsu

Soukou no Strain
Soul taker
Space Pirate Captain Harlock
Speed Grapher
Starcraft II
Street fighter
T
Tales of Rebirth
Tales of Legendia
Tenjho Thenge a
The Cars
The Cathedral

The last unicorn
The Light That Shines Itself Into The Darkness
The Rose of Versailles a
The Song of Wind and Trees / Kaze to Ki no Uta
The Strongest Bride on Earth
The Twelve Kingdoms Juuni Kokki a , b
Toki wo Kakeru Shoujo a
Tokimeki Tonight

Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou
Touka Gettan
Toward the Terra
Trapp Ikka Monogatari
Trigun a
Trinity Blood

Tsubasa Chronicle

Tsuhikime
U
Utawarerumono a
V
Vampire Hunter D

Vampire Princess Miyu
Voice of Distant Star
Vision of Scaflowne
Voltron a
W
Way of the Samurai 2
Witchblade
Witch Hunter Robin
Wolf`s Rain a
Y
Yu Gi Oh
Yu Yu Hakusho
Z
Zaczarowany Olowek

Zero no Tsukaima a

شخصيت های معروف:

CLAMP
Hajime Saito
Jin
Akabane Kordo
Kubo Tite

اصطلاحات و نکات جالب: کيمونو سیخی چند ؟ 1
كي ژاپني بلده
بلند ترین انیمه ژاپنی چی هست و چند قسمت داره؟
اوتاکو بودن خودتون رو بسنجين؟ چند تا از کارتون هايی که در اين کليپ هست را ديدين؟
زنان و دختران در انیمه

پست مخوف
لينک آپلود فايل های حجيم
منبع آموزش ژاپنی
انقلاب ميجي
این لینک دانلود VLC
این لینک دانلود Windows Media Player

خواستگاری انیماتورها!
اولین انیمیشن جهان !
رابطه تاپيک انيميشن و تاپيک افسانه شجاعان!
بزرگ زنان تاريخ والت دیزنی

چگونه قفل dvd را بشکنيم؟

ديزنی لند کاليفرنيا:

1 2 3 4 5 6 7 8

ديزنی لند فلوريدا:

1

از بريتيش کلمبيا تا آلبرتا:

1 2 3 4

ويسلر شهر المپيک زمستانی 2010
کلکسيون ماشين های قديمی

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
من اين ليست رو مرتب کردم که راحت تر بتونيم کارتون ها رو پيدا کنيم.
بچه ها اگه کسی اهيانن تو پست ها به چيزه جالبی برخورد کرد بگين که به اين ليست اضافه کنيم.
اختیار دارید من فقط استفاده کردم زحمت اصلی را شما وبقه دوستانی کشیدند که انیمه ها را معرفی و دانلود کردند

دست شماهم درد نکنه خیلی پیدا کردنشان راحت شد.
دست لرد هم درد نكنه اين كار جدا لازم بود چون تعداد صفحه ها خيلي بالاست و براحتي نميشد چيزي كه ميخواي و پيدا كني
بسیار ممنون از زحمتی که کشیدیدن. واسه تاپیک های بالای10-20 صفحه یک چنین چیزی حیاتیه چه برسه به این تاپیک 300 صفحه ای
دوم یه تشکر مخصوص از لرد سیاه که زحمت کشید و تاپیک رو ایندکس کرد . من شرمنده شدم
ممنونم :blush:
کاری نکردم وظیفه بود شما چرا شرمنده بشید.
:blush: :blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این تاپیک و خانم فریدا
یه عرض کوچکی خدمت شما داشتم.شاید بهتر بود با پیغام خصوصی مزاحم می شدم اما بد ندیدم در خود تاپیک مطرح کنم.شاید بعضی دوستان با من هم عقیده باشند.
اولین سری DVD هایی که شما زحمت کشیدید و به ایران فرستادید توسط یکی از دوستان شما_خانم هدیه_در اختیار دوستان قرار گرفت.ایشان بسیار زحمت کشیدند و رایت تعداد زیادی DVD با لبتاپ کار آسانی نیست.اما نکته ای که مایلم در این جا به ان اشاره کنم اینست که خانم هدی سری ها را بر وری DVD های Princo که هر پک 25 تایی آن 5500 تومان می باشد رایت می کردند و بعد هر DVD را با دیگران 1000 تومان حساب می کردند.احتمالا هزینه ی برق و استهلاک سیستمشان را هم محاسبه می کردند.هزینه ی پیک را هم کمی بالاتر می گفتند تا احیانا مجبور به پرداخت مبلغی از جیب خودشان نباشند.

توجه کنید من به هیچ وجه قصد جسارت به ایشان را ندارم.به هر حال زحمت می کشیدند و هر کس که از ایشان DVD گرفته بود با کمال میل و با توجه به شرایط این کار را کرده بود و هرگز شکایتی در میان نبوده.سری ها هم آنقدر ارزشمند بوده اند که به هیچ وجه جنبه ی مادی آن مورد توجه قرار نگیرد.افرادی هم که به تهیه ی این سری ها اهمیت می دادند مطمئنا از نظر مادی مشکلی با مسئله ندارند .

اما مسئله اینست که در چنین تاپیک هایی همیشه گفته شده که هزینه ی DVD خام و پیک و پست اخذ شود. به نظر شما سوال برانگیز نیست که چرا DVD که 230 تومان قیمت دارد با اعضا ی فروم1000تومان محاسبه شد؟
افرادی هم که در این فروم تاپیک ها و یا پست هایی مبنی بر فروش سری هایشان زده اند و شاید واقعا خودشان دانلود کرده باشند نیز تقریبا با همین قیمت می فروشند.تنها فرق آن اینست که نام زحمتی که دوست شما می کشیدند Sharing بود اما این افراد لفظ فروش را برای آن به کار می برند.

به نظر من شایسته نیست که خانم محترمی مثل شما بیش از این خود را درگیر مسائلی که بعد از فرستادن یک سری به ایران می شود_که به راحتی در نت نیز قابل دسترسی است و کم نیستند کسانی که اینترنت پرسرعت دارند_کنند و ذهن خود را مشوش نمایند و در پی وضع قانون و قرارداد و تایین افراد معتمد کنند.
به هر مصلحت ملک خویش خسرووان دانند.
امیدوارم مطالب بنده باعث رنجش کسی نشود.
سلام به شما دوست قديمی

حرف شما متينه ولی من خودم به دوستم گفته بودم که پول استهلاک dvd رايترشون رو هم حساب کنن .کما اينکه بار ها هم به برادران ديگری که الان دارن زحمت اين کار رو ميکشن گفتم. و مثال اين ماجرا هم سوختن dvd رايتر هديه بود که بعد از آن از اين کار استعفا داد! چون واقعاً به جز زحمت چيزه ديگه اي نيست!
و شمای نوعی هم وقتی که dvd رايتر ميسوزه پول خريد مجدد اونو نميدين. ولی برادران اين بار با بزرگواری تمام اسرار کردن که فقط پول dvd رو بگيرن.

البته من خدا رو شکر ميکنم که الان خوده بچه های تاپيک دارن اين کار رو ميکنن وگرنه حتماً به اينکه اين قضيه برای من سود مالی هم داره، محکوم ميشدم!:happy:

و البته تا اونجا که من ديدم قيمت dvd های فروشی در بقيه جاها dvd اي 3000 تومان هست نه 1000 تومان. واقعاً يه نفر بايد چقدر محتاج 700 تومان روی هر dvd باشه!!!

به هر جهت من دوست ندارم کارتون هام فروخته بشه! قبلاً هم گفتم يه بار ديگه هم ميگم، اسمش رو بگزاريد خودخواهی يه بچگانه!:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
... اما مسئله اینست که در چنین تاپیک هایی همیشه گفته شده که هزینه ی DVD خام و پیک و پست اخذ شود. به نظر شما سوال برانگیز نیست که چرا DVD که 230 تومان قیمت دارد با اعضا ی فروم1000تومان محاسبه شد؟ ...

سلام دوست عزیز :happy:

باقی صحبت های شما یه جورایی به من ارتباطی نداره، ولی در مورد اینکه تو تاپیک گفتیم که فقط هزینه DVD خام و پیک از دوستان گرفته میشه؛ الان دقیقا همین روش رو داریم پیاده می کنیم. یعنی این حرف ها مربوط به زمانی که هدیه عزیز زحمت رایت و پخش کارتون ها رو به عهده داشتن نیست، مربوط به من و باقی دوستانه که در حال حاضر این کارو انجام میدیم
rollingf.gif

در مورد سوء استفاده یک سری افراد هم ، اگر کسی بیاد و چیزی رو که خودش دانلود کرده به هر قیمتی میخواد بفروشه هیچ حرفی نیست، کما اینکه به عنوان مثال تاپیکی تو بخش بازارچه هست و خیلی از کارتون هایی که توی لیست این تاپیک هست و بچه ها زحمت دانلودشونو کشیدن اونجا هم داره به فروش می رسه؛ و چون مشخصه که صاحب اون تاپیک خودش کارتون ها رو دانلود کرده هیچ حرف و حدیثی هم پیش نیومده و نمیاد. این که دوستان میگن افرادی سوء استفاده کردن، مطمئن باشید موردش رو دیدن و اطمینان دارن که اینطور میگن .

موفق باشید ;)

ادیت : الان دیدم فریدا هم همین حرفا رو زده
biggestgrin.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بچه ها منو برادرا لرد سياه و شينوبی و دنيل به اين نتايج زير رسيديم. ببينين اگه شماها هم چيزه ديگه اي به نظرتون ميرسه که کم کنيم يا زياد کنيم، بگين.;) البته اين پست فقط مال افراد تازه وارده چون قديمی ها که به همه چيز واقفن.:)

بازم من تاکيد ميکنم که هدف همه ماهايی که تو اين تاپيک هستيم اينه که کارتون ببينيم و مقدار زيادی هم ببينينم.:D و نميخايم برای کارتونی که همين الان موجوده وقت و پول اينترنت و برق و استهلاک کامپيوتر مجدد صرف کنيم. ميخوايم از ديدن کارتون هامون و بحث در موردشون لذت ببريم و با حرف های طعنه و کنايه دار نميخايم محيط دوستانه اينجا رو از بين ببريم.:cool:

با سلام به تمام عزيزان علاقمند به انيميشن

اول اينکه به جمع ما بسيار خوش اومدين و اميدواريم که از مطالب اين تاپيک لذت ببرين و همچنين با تقسيم اطلاعات و نظرات خودتون به هر چه بهتر شدن اين تاپيک کمک کنيد.

با توجه به اينکه اين تاپيک امسال محبوب ترين تاپيک بخش فيلم، سينما و تئاتر شناخته شد و تعداد بالای دوستان تازه وارد و سعی در نگه داشتن جو صميمانه و دوستانه اين تاپيک، چند مورد هست که از تمام دوستان می خواهیم که به آنها دقت کنند:

1- لطفاً در حفظ اين جو دوستانه کوشا باشيد.

2- در اين تاپيک تمام اعضا کارتون های خودشان را با هم تقسيم ميکنند. هر نوع خريد و فروش انيمه در اين تاپيک ممنوع است و کارتون ها فقط با پرداخت هزينه رايت در اختيار اعضای اين گروه (Trusted Members) قرار ميگيرد.

3- به دليل مشاهده سوء استفاده بعضی از کاربران جديد، اعضای قديمی اين تاپيک به اين نتيجه رسيدند تا از پخش کارتون ها بين دوستان تازه واردی که فاقد شرايط زير هستند، خود داری کنند:

- در صورت توصيه 2 تن از اعضای قديمی، دوستان تازه وارد ميتوانند بدون هيچ قيد و شرطی از آرشيو انيمه اين تاپيک استفاده کنند.

- در صورتی که کاربران جديد هيچ کدام از اعضای قديمی را نشناسند، ميتوانند تا سقف 2 dvd (يک سريال 50 قسمتی يا 2 سريال 25 قسمتی يا 4 سريال 13 قسمتی) از آرشيو اين تاپيک دريافت کنند؛ مشروط بر اينکه بعد از ديدن اين انيمه ها نظر خودشان را در مدت زمان مشخصی مثلاً 2 هفته در تاپيک بگويند و در بحث های تاپيک شرکت کنند. در اين صورت با موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه، اسم اين اشخاص به ليست Trusted Members اضافه ميشود. در غير اين صورت از دادن هر گونه انيمه يا سريال ديگری به اين دوستان، معذوريم.

- در صورتی که دوستان تازه وارد بتوانند به کامل کردن آرشيو انيمه، مانگا و يا سريال های اين تاپيک کمک کنند، ميتوانند از آرشيو اين تاپيک استفاده کنند.

4- دوستان تازه وارد ميتوانند در خريد های دست جمعی تاپيک مشارکت کنند.

5- در صورت مشاهده و يا احتمال هرگونه سوء استفاده، عضويت اعضا لغو ميشود.

6- مسئولين پخش کارتون های اين تاپيک برادران دنيل و شينوبی برای تهران و لرد سياه برای شهرستان ها ميباشند.
7- از تمام اعضا (قديمی و جديد) خواهش ميکنيم که در تعداد کارتون های درخواستی شان، ملاحظه اين 3 برادر عزيز را بکنند و بيش از 15 dvd در هر نوبت سفارش ندهند.

8- دوستان ميتوانند ليست کارتون های موجود را از لينک زير دانلود کنند:

دوستان توجه کنند که اين ليست 4 صفحه دارد.

9- دوستانی که از طريقه پخش انيمه ها در اين تاپيک ناراضی هستند ميتوانند انيمه های مورد علاقه خودشون رو از لينک های پايين تهيه کنند:

آرشیو کارتونهای قدیمی پخش شده از تلویزیون

10- ليستی از پست ها که حاوی اطلاعات مفيد در رابطه با انيمه ها ، ... بوده، توسط لرد سياه تهيه شده که ميتواند در انتخاب کارتون های مورد علاقه کاربران، مفيد باشد:

با تشکر

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
نوشته ای از .:lllll:. View Post
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این تاپیک و خانم فریدا
یه عرض کوچکی خدمت شما داشتم.شاید بهتر بود با پیغام خصوصی مزاحم می شدم اما بد ندیدم در خود تاپیک مطرح کنم.شاید بعضی دوستان با من هم عقیده باشند.
اولین سری DVD هایی که شما زحمت کشیدید و به ایران فرستادید توسط یکی از دوستان شما_خانم هدیه_در اختیار دوستان قرار گرفت.ایشان بسیار زحمت کشیدند و رایت تعداد زیادی DVD با لبتاپ کار آسانی نیست.اما نکته ای که مایلم در این جا به ان اشاره کنم اینست که خانم هدی سری ها را بر وری DVD های Princo که هر پک 25 تایی آن 5500 تومان می باشد رایت می کردند و بعد هر DVD را با دیگران 1000 تومان حساب می کردند.احتمالا هزینه ی برق و استهلاک سیستمشان را هم محاسبه می کردند.هزینه ی پیک را هم کمی بالاتر می گفتند تا احیانا مجبور به پرداخت مبلغی از جیب خودشان نباشند.

توجه کنید من به هیچ وجه قصد جسارت به ایشان را ندارم.به هر حال زحمت می کشیدند و هر کس که از ایشان DVD گرفته بود با کمال میل و با توجه به شرایط این کار را کرده بود و هرگز شکایتی در میان نبوده.سری ها هم آنقدر ارزشمند بوده اند که به هیچ وجه جنبه ی مادی آن مورد توجه قرار نگیرد.افرادی هم که به تهیه ی این سری ها اهمیت می دادند مطمئنا از نظر مادی مشکلی با مسئله ندارند .

اما مسئله اینست که در چنین تاپیک هایی همیشه گفته شده که هزینه ی DVD خام و پیک و پست اخذ شود. به نظر شما سوال برانگیز نیست که چرا DVD که 230 تومان قیمت دارد با اعضا ی فروم1000تومان محاسبه شد؟
افرادی هم که در این فروم تاپیک ها و یا پست هایی مبنی بر فروش سری هایشان زده اند و شاید واقعا خودشان دانلود کرده باشند نیز تقریبا با همین قیمت می فروشند.تنها فرق آن اینست که نام زحمتی که دوست شما می کشیدند Sharing بود اما این افراد لفظ فروش را برای آن به کار می برند.

به نظر من شایسته نیست که خانم محترمی مثل شما بیش از این خود را درگیر مسائلی که بعد از فرستادن یک سری به ایران می شود_که به راحتی در نت نیز قابل دسترسی است و کم نیستند کسانی که اینترنت پرسرعت دارند_کنند و ذهن خود را مشوش نمایند و در پی وضع قانون و قرارداد و تایین افراد معتمد کنند.
به هر مصلحت ملک خویش خسرووان دانند.

خیلی ناپسند و نسنجیده صحبت کردید...حالا دوستان از سر بزرگواری چیزی به شما نگفتن....اگه میدونستی که چه کار سختیه هم دانلود و هم رایت اون همه dvd این حرف رو نمیزدی...حالا دوستان اینجا واقعا مهربون هستند و بدون هیچ چشمداشتی چیزهایی رو که دانلود میکنند را با هزار و یک سختی در اختیار بقیه قرار میدند . ولی آدم باید خودش مراعات ادب رو بکنه و حد و حدود خودش رو بدونه...

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این تاپیک
...

از رک بودنت خیلی خوشم اومد. شمارمو برات پی ام گذاشتم. با من تماس بگیر
خیلی دوست دارم بیشتر با هم آشنا بشیم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اندر احوالات fantasy land، يکی از جاهای ديدنی ماجراهای پينوکيو بود:D:

اينجاا توی يه خونست که دوباره سوار يکی از ماشين ها ميشدين و قشنگيش اين بود که پر در های بسته بود و جلوی هر کدوم که ميرسيديم يه در باز ميشد و اين عروسک های متحرک جلوتون بودن:happy:. داستان رو از همون اول که باباش ساختتش تا وقتی که رفت تو يه تاتر و با گربه نره و روباه مکار دوست شد و بعدش توی اون پارکه گير افتاد و الاق شد و نجات پيدا کرد اومد رفت تو اقيانوس و توی شيکم نهنگه و آخر سرم خونه يه باباش دوباره, درست کرده بودن!:wacko::lol:

اينم رستوران پينوکيو:):

شبتون بخير ديگه;)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:) خواهر فریدا شما زحمت خرید مسافر کوچولو رو بکشین.
تا حالا که 5 نفریم.از خواهر برادرا کسی توی خرید مسافر کوچولو شرکت میکنن؟
تا حالا فعلا آقایون دنیل و محمودی ،آقای زیر نویس،خواهر ساحل و من!
103.gif

خواهر فریدا من ازتون عکسهای علائدین و جزمین رو میخواستم
272.gif

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
از رک بودنت خیلی خوشم اومد. شمارمو برات پی ام گذاشتم. با من تماس بگیر
خیلی دوست دارم بیشتر با هم آشنا بشیم

285.gif
سلام داش شینوبی،اگه منم پسر رک و خوبی بشم قصه های جزیره و آن شرلی رو بهم میدی؟:blush: :blush:منم تماس بگیرم؟​

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Haruka 8
Harukanaru Toki No Naka De
Ayashi No Ceres a
Saiunkoku Monogatari ab
Ouran Hight School Host Club
سلام خواهر فریدای عزیز:)
مرسی از اینکه جواب سوالم رو دادی اما حسابی دلم رو آب کردی چون بعد از اینکه از داستانشون با خبر شدم و عکس هاشونو تماشا کردم حالا باید دنبالشون بگردم و خود انیمه رو پیدا کنم و ببینم و گرنه اینم مثل La Corda D'Oro منو دچار سر گیجه می کنه:wacko: ....از شواهد که پیداست همشون جزو انیمهه های خوب و قشنگی هستن و کمی هم دخترونه :D که این خودش منو جزو طرفداراشون می کنه:wub: .حالا ببینم چه کار می تونم بکنم...

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من خواستم صبح در رابطه با انتقاد دوستان نظر بدم اما خوب گفتم آدم قدیمی که جواب بده زیاد هست .حالا که دوستان جواب دادن من فقط نظرم رو میگم.
باور کنید رایت کردن اون همه سفارش حوصله میخوات.در ضمن راه حلش هم این نیست که بگید خوب چون یکی داد 1000 تعطیل بریم خونه(اون هم الان که من بالاخره چندتا دوست رو پیدا کردم که کارتون نگاه میکنن).

قوانینش نه نه خیلی سخته نه خیلی آسون.فکر میکنم پاس کنم.
amir hrv و (mohammad (mohamad mohseni
قبوله!!
سخت نگیرین .کس دیگه ای باهام دوست نیست:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من خودمم هستم;). بکنش 6 نفر. اول ببين همه با اين سهمی که نهشون ميافته موافقن يا نه؟:eek: بعد من ميخرم.:happy:
واهر فریدا من ازتون عکسهای علائدین و جزمین رو میخواستم
272.gif
عکس هايی که داشتم همون ها بودن، چيزه ديگه اي ندارم:(. راستی يادته شماره پست اون پست چند بود؟:eek: يادمون رفته لينکشو بديم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) خواهر فریدا شما زحمت خرید مسافر کوچولو رو بکشین.
تا حالا فعلا آقایون دنیل و محمودی ،آقای زیر نویس،خواهر ساحل و من!
103.gif

خواهر فریدا من ازتون عکسهای علائدین و جزمین رو میخواستم
272.gif

فکر میکنم بتونم کمک کنم.میشه بگین سهمی چقدر میشه؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن راه حلش هم این نیست که بگید خوب چون یکی داد 1000 تعطیل بریم خونه
نه خواهر، به حرف يک نفر که حتی نميتونن حرفشون رو مستقيم و بدون واهمه بزنن:blink::f34r:، من کاری که اينجا شروع کردم رو قطع نميکنم:happy:
amir hrv و (mohammad (mohamad mohseni
پارتی تون قويه خواهر!:lol: تازه شما که دارين تو دانلود هم کمک ميکنيد. شامل بند 3 هم ميشيد!;)
فکر میکنم بتونم کمک کنم.میشه بگین سهمی چقدر میشه؟
قيمت سريال که تا اينجا 41 دلار کانادا شده (البته من آخر نفهميدم با tax بود يا بدون tax!:blink: البته زياد هم مهم نيست فوقش 5-6 دلار گرونتر بشه;)!) تقسيم بر تعداد بچه هايی که ميخوان، هر چی تعداد بيشتر شه سهم بقيه پايينتر ميآد!:happy:

اگه شما هما هم بياين تقسيم بر 7 ميشه!:)

در مورد لينک دانلود ليست کارتون ها، لطفاً يه چند ثانيه صبر کنيد وسط صفحه لينک دانلود رو مينويسه ولی يه کم طول ميکشه!;)

بالا