• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
فکر میکنم بتونم کمک کنم.میشه بگین سهمی چقدر میشه؟

سلام. ممنون که شما هم همکاری میکنین!در مورد سندباد هم فکراتونو بکنین.هنوزم میتونین توی خریدش شریک بشین.
:D خب!خواهر فریدا هم اومدن!
با شما مجموعا 7 نفر میشیم!

آقای دنیل
آقای زیرنویس
آقای محمودی
خواهر ساحل
خواهر فریدا
خانم یا آقای مهسا نینی:blink:
و من

بدون در نظر گرفتن هزینه پست و DVD خام 40$ کانادا که بین ما تقسیم میشه!:blink: خیلی هزینه کمی شد!
واقعا عالی میشه اگه بازم چنین مشارکتهایی باشه!هزینه یه سریال خیلی کم میشه.

خواهر فریدا تا کی وقت داریم که لیستو اعلام کنیم؟شاید بازم کسی اضافه بشه.

راستی عکسای علائدین دیزنی لند باز نمیشه!:f34r:​

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
پس تو هم جدی دوست داری
cloversmileyb.gif
.... راستی هیچ کدوم از کارتونا رو دیدی؟
upsidedown.gif

آره، فکر کنم البته اکثر B ها باید جدی بپسندن ولی خوب من جدی بعلاوه Dark و شایدم خشن!! فلسفی هم باشه یه مقدار زیادی بد نیست:D

من Gundam Destiny و Robotech را هر کدوم تا قسمت 10 دیدم، بعد تازه فهمیدم که Gundam خالی هم توی اینا هست! (فکر کنم طبیعتا باید اول اونو می دیدم) بعدش افتادم دنبال Matroska Player که VLC خیلی حجمش برای دانلود توسط این اینترنت ذغالی من زیاد بود در نتیجه یه نسخه از Jetaudio کشف کردم که به زیبایی تمام پخشش می کنه.. به محض اتمامش می خوام یه چیزکی هم در موردش بنویسم.

ن

قيمت سريال که تا اينجا 41 دلار کانادا شده (البته من آخر نفهميدم با tax بود يا بدون tax!:blink: البته زياد هم مهم نيست فوقش 5-6 دلار گرونتر بشه;)!) تقسيم بر تعداد بچه هايی که ميخوان، هر چی تعداد بيشتر شه سهم بقيه پايينتر ميآد!:happy:

اگه شما هما هم بياين تقسيم بر 7 ميشه!:)

!;)

اگه شما بتونین یه ذره به حافظه من کمک کنین و بگین اون چه ضرب المثلی بود که توش Power یا Strength داشت بعلاوه Number (بعبارتی "قدرت در اتحاد است" و "یه دست صدا نداره" و این حرفا lol ) من هم شراکت می کنم. (سوء تفاهم نشه، اگه نگفتینم من هستم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا تا کی وقت داریم که لیستو اعلام کنیم؟شاید بازم کسی اضافه بشه
.
1-2 هفته، چون پسته اين سريع يه!:happy:
راستی عکسای علائدین دیزنی لند باز نمیشه!:f34r:
لينک پست رو بده من يه نگاهی بهش بکنم;). لينک پست رو بده نه صفحه پست. رو شماره پست که گوشه سمت راست پست هست کليک کنی آدرسو بهت ميده يا فقط بگو پست شماره يه چنده!:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من Gundam Destiny و Robotech را هر کدوم تا قسمت 10 دیدم، بعد تازه فهمیدم که Gundam خالی هم توی اینا هست!
سلام برادر
gundam خالی هم هست ولی ربطی به seed ها نداره:D. ولی تو seed ها اول بايد خوده gundam seed رو ببينی و بعدش seed destiny، وگرنه چيزی ازش نميفهمی!:p
اگه شما بتونین یه ذره به حافظه من کمک کنین و بگین اون چه ضرب المثلی بود که توش Power یا Strength داشت بعلاوه Number (بعبارتی "قدرت در اتحاد است" و "یه دست صدا نداره" و این حرفا lol ) من هم شراکت می کنم. (سوء تفاهم نشه، اگه نگفتینم من هستم)
اينو بايد از سيمور بپرسی!:D راستی سيمور کوش؟:blink: خلی وقته نيست!!!:eek:
سيمور قهر نکن:lol:، قول ميدم spoil نکنم;). خودت فعلاً بيا بقيه spoil ت رو ادامه بده!:D:rolleyes:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه موضوع رو در پست قبلی فراموش کردم :

چند وقت پیش به یکی از نمایشگاههای محصولات ال جی رفته بودم... در قسمت تبلیغ تلویزیون های پلاسما متوجه شدم که کارتون کنشین رو دارند نمایش می دند ... اون هم با دوبله فارسی!:blink:

صدای انتخابی برای شخصیت کنشین تقریبا با صدای اصلی ( ژاپنی ) متناسب بود ( هر چند که به نظرم تن صدایی که در دوبله انگلیسی استفاده شده بود بهتر بود! ) و اینکه ترجمه جمله ها هم خیلی خوب و زیبا بود _ البته همان چند دقیقه ای که من آنجا بودم و تونستم ببیننم.

در پاسخ به این سوال که دوبله این کارتون رو چه شرکت یا موسسه ای انجام داده چیزی دستگیرم نشد ولی گفتند که در بازار به راحتی میتونی تهیه کنی !!

البته این نظر شخصی منه : ولی فکر کنم کلا مطالب ارائه شده در این تاپیک ( چه معرفی کارتون ها یا توزیع آنها و ... ) تاثیرات خیلی گسترده ای در این زمینه ( انیمیشن ) در کشور داشته.

چندی پیش یکی از تاپیکهای پرشین تولز رو عینا در یک فروم دیگه کپی و پیست کرده بودند !! حتی از جملاتی که به عنوان شوخی هم در تاپیک مطرح شده بود نگذشتند . علیرغم قوانین مناسب و خوبی که در نظر گرفتید ( مثلا دو ضامن یا معرف;) ) فکر نکنم با این جو شدید در خواستها در بین علاقه مندان و از طرف دیگه فروشنده های حرفه ای تاثیر زیادی بر این موضوع ( جلو گیری از سوء استفاده های احتمالی ) بذاره .

وجود این جمله " سعی در نگه داشتن جو صميمانه و دوستانه اين تاپيک" که در قوانین مطرح کردید به نظرم خیلی اساسی و مهمه شاید بهتر باشه تاکید بیشتری هم برای رعایت آن توسط اعضای جدید و قدیمی بشه.

نمی دونم چرا این روز ها این قدر فراموشکار شدم!:eek: تازه یادم اومد که اصلا کسی از من نظر نپرسیده بود که این همه سر همه رو درد آوردم :D :p

در هر حال امیدوارم موفق باشید. :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی از اینکه جواب سوالم رو دادی اما حسابی دلم رو آب کردی چون بعد از اینکه از داستانشون با خبر شدم و عکس هاشونو تماشا کردم حالا باید دنبالشون بگردم و خود انیمه رو پیدا کنم و ببینم
خاهش خانومی
saiunkoku monogatari که هست از دنيل بگيرش;). راستی دنی تا قسمت چندشو داری؟ اگه کامل نيست و سپهر ديگه نميتونه دان کنه بگو من بفرستم ادامشو!:)
روزبه حساب و کتاب اينا رو ميتونی تو اون ليستت نگه داری؟:eek:

ديگه 12 kingdoms که حتماً ميفرستم، ayashi no ceres رو هم ممکنه بفرستم.

ولی روزبه ليستو دوباره با هر چی هر کی ميخواد آپديت کن يه سوال هم از برادر وحيد بپرسيم که اگه از تو اون ليست چيزی داره من بيخود نفرستم به جاش يه چيزه ديگه بدم بياد.:happy:

راستی يادم افتاد برادر سيفروس هم zero no tsukaima رو خاسته بود:

اديت:

ميخواستم بگم اين سريال به علاقمندان هری پاتر توصيه ميشه که ببينن و بخندن!:D تشابه کاراکتر ها جالبه!;) مخصوصاً ايشون:lol::

Dumbledore.jpg

dumbledore.jpg

راستی از برادر کسی خبر نداره؟ :eek:هالشون خوبه؟ همينطور برادر ويلی خيلی وقته نيستن!:blink: خواهر آريانا؟ خواهر شين يين؟:eek:
هر کسی هر خبری داره ممنون ميشيم ما رو هم در جريان بزارين.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وجود این جمله " سعی در نگه داشتن جو صميمانه و دوستانه اين تاپيک" که در قوانین مطرح کردید به نظرم خیلی اساسی و مهمه شاید بهتر باشه تاکید بیشتری هم برای رعایت آن توسط اعضای جدید و قدیمی بشه.
بازم تاکييد ميشه!:happy:

به هر جهت اميدوارم اين معزل رعايت نکردن حق کپی رايت هم هل شه!:rolleyes: کسی کاره ديگه اي نميتونه بکنه!:)

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
خواهر آريانا؟ خواهر شين يين؟:eek:
هر کسی هر خبری داره ممنون ميشيم ما رو هم در جريان بزارين.:)

سلام خواهر

آریانای عزیز که درگیر درس و مشق هستن و گفتن تا یک هفته دیگه حضور منظم در فروم خواهند داشت فقط نگرانی من خواهر شین یین هست که کسالت داشتن .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر

آریانای عزیز که درگیر درس و مشق هستن و گفتن تا یک هفته دیگه حضور منظم در فروم خواهند داشت فقط نگرانی من خواهر شین یین هست که کسالت داشتن .
ممنون برادر
منم خيلی نگرانشونم، اميدوارم هر چی هست بخير بگزره!:happy:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام برادر
gundam خالی هم هست ولی ربطی به seed ها نداره:D. ولی تو seed ها اول بايد خوده gundam seed رو ببينی و بعدش seed destiny، وگرنه چيزی ازش نميفهمی!:p

اينو بايد از سيمور بپرسی!:D راستی سيمور کوش؟:blink: خلی وقته نيست!!!:eek:
سيمور قهر نکن:lol:، قول ميدم spoil نکنم;). خودت فعلاً بيا بقيه spoil ت رو ادامه بده!:D:rolleyes:
سلام
برادر سيمور انگار رفته مسافرت توي امضاش گذاشته تا سه شنبه نمياد

در مورد قوانين قوانين خيلي خوب هستن منم چندتا نظر دارم كه بعدا ميگم

راستي بنظر شما deathnote چجوري شده بدتر يا بهتر لايت قاتل بنظر من بهتر بود ولي داستان داره خوب پيش ميره البته من هنوز قسمت 20 رو نديدم
در مورد gundam seed داستان جالبي داره وهم موسيقيه خوبي داره و هم از نظر بصري خوبه ولي تا اينجا كه من ديدم هيجانش كم بوده

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
shikamaru.jpg

Which character are you test by Naruto - Kun.com
اينم شخصيت من
كسي ديگه هم اين شده يا نه(زياد شبيه من نيست نميدونم چرا)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر سيمور انگار رفته مسافرت توي امضاش گذاشته تا سه شنبه نمياد
خوب پس :p
در مورد قوانين قوانين خيلي خوب هستن منم چندتا نظر دارم كه بعدا ميگم
حتماً;)
راستي بنظر شما deathnote چجوري شده بدتر يا بهتر لايت قاتل بنظر من بهتر بود ولي داستان داره خوب پيش ميره البته من هنوز قسمت 20 رو نديدم
من لايت بدجنس رو بيشتر دوست داشتم. داستان هم به طور کلی خوبه ولی death note بدون شينگامی اونقدری نميچسبه!:(
در مورد gundam seed داستان جالبي داره وهم موسيقيه خوبي داره و هم از نظر بصري خوبه ولي تا اينجا كه من ديدم هيجانش كم بوده
از قسمت 20 به بعد هيجان شروع ميشه!;) ولی حتماً ادامه بدين. از قشنگ ترين سری هايی هست که من تا به حال ديدم!:wub: و ost ش هم که واقعاً جای خودشو داره!:D

Toys.2.Petit,Studio.Gundam.Seed.Destiny.jpg

اينم شخصيت من
كسي ديگه هم اين شده يا نه(زياد شبيه من نيست نميدونم چرا)
من:D، منم شيکامارو بودم، مونده بودم ديگه کی هست!:happy: تنها شباهتی که به من داره تنبل بودنش هست!:lol: يا شباهت من به اون!;)

shikamaru-zzzzz.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر ميثم در مورد ترجمه openin و ending که نظر منو پرسيده بودين راستش من يه مقدار با ترجمه جمله اول مشگل دارم:f34r::

within the spreading darkness, we exchanged vows of revolution

لغت مجبور يه کم برای من ناهماهنگه! از يه طرف ديگه هر چی فکر ميکنم که چه چيزی ممکنه خوش آهنگ ترش کنه، چيزی به فکرم نميرسه!:wacko: احتمالاً سيمور بيشتر ميتونه کمک کنه، چون زبانش از همه بهتره!:D

يه چيز ديگه رو که دقت کردم فاعل جمله دوم رو بعضی از fan sub ها "ما" و بعضی ها "من" ترجمه کردن ولی يه چک هم که با ليريک های تو net کردم ديدم مثله اينکه فاعل "من" بيشتر از "ما" هست.:cool:

يه چيزه جالب تر اينکه lyrics توی net با مال fan sub ها متفاوته!!!!:blink:

در مورد جمله "پايانی که هيچ کس نميخاهد " فکر کنم بايد ميگفتيم پايانی که همه ميخواهند! البته باز بستگی به اين داره که از کدوم ترجمه دارين استفاده ميکنين!:eek:
بقيه اش به نظر من خوب بود.:)

در مورد ending هم به نظر من خوبه ولی مثله شما با لغت trickster مشگل دارم! :f34r: چی بگيم بهتره! هقه باز، نيرنگ باز، شياد!؟؟؟:blink: نظر سيمور شرطه!:happy:
و البته همه اساتيد ديگه!:) اگه شما بودين چی ترجمه ميکردين؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها ميخواستم ببينم کدومتون آهنگ once upon a december رو دارين مال دينا کارتر از کارتون آناستازيا!:rolleyes: اگه دارين پليز پليز برای من اپلود کنين!
23_31_4.gif
من تنها ورژنی که يافتم اين بود:(:

http://www.4shared.com/file/11705924/2b76d4c1/Anastasia_-_Once_Upon_A_December.html

10898423.jpg

Artist: Deana Carter
Song: Once Upon a December

Dancing bears,
Painted wings,
Things I almost remember,
And a song someone sings
Once upon a December.

Someone holds me safe and warm.
Horses prance through a silver storm.
Figures dancing gracefully
Across my memory...

(Instrumental interlude)

Someone holds me safe and warm.
Horses prance through a silver storm.
Figures dancing gracefully
Across my memory...

Far away, long ago,
Glowing dim as an ember,
Things my heart
Used to know,
Things it yearns to remember...

And a song
Someone sings
Once upon a December

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها ميخواستم ببينم کدومتون آهنگ once upon a december رو دارين مال دينا کارتر از کارتون آناستازيا!:rolleyes: اگه دارين پليز پليز برای من اپلود کنين!

سلام خواهر فریدا!
من فکر کنم دارمش البته الان عجله دارم فردا صبح براتون آپلود میکنم;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم ranking سری جديد ناروتو رو ديدين؟؟؟!!!:blink::blink::blink:

Seen in part or in whole by 566 users, rank: #479
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 8.5098 (Excellent-.49), std. dev.: 2.849, rank: #123
Weighted mean: 8.6275 (Excellent-.37), rank: #87
Bayesian estimate: 8.55222 (Excellent-.44), rank: #30

big1.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا!
من فکر کنم دارمش البته الان عجله دارم فردا صبح براتون آپلود میکنم;)
ممنون برادر

خواهر ساحل برام پيدا کردنش:) البته اين 2 دقيقه و 45 ثانيه هست، اگه ماله شما بلند تره برام آپلود کن:D. ممنون ميشم.:happy:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان
خیلی وقت بود اینجا سر نمی زدم
خلاصه ببخشید
48.gif

اول چند تا خبر ::
نمی دونم انیمه Guyver The Bioboosted Armor 1-26 رو کسی داره یا نه ولی من الان دو هفته ای هست که برای دانلود گذاشتم و تا الان 15 قسمتش دانلود شده
همینطور چند تا از انیمه ی دیگه که خواهر فریدا لینک دانلود avi اونا رو گذاشته بود
دوستان خواستید در خدمتم

در مورد قوانینی که خواهر مطرح کردند من به توسط برادر لورد مطلع شدم و کاملا با قوانین موافقم
هر چند که جایی از قوانین نیستم ولی اگر کمکی از دستم بر میاد در خدمتم

mahsa_nini
قوانینش نه نه خیلی سخته نه خیلی آسون.فکر میکنم پاس کنم.
amir hrv و (mohammad (mohamad mohseni
قبوله!!

ایشون مورد تایید من هست و از قرار معلوم در زمینه ی انیمه هم بسیار فعالند
نمی دونم مهسا خانم لیستی که به من دادید رو اینجا هم گذاشتید یا نه ولی اگر نه که ممنون می شم بذارید

------
پاسخ دوستان
معذرت با کمی تاخیر ::

این شوخی بیده یا جدی؟ :eek: اگه جدیه عروسکیش رو دارین؟ اگه آره، "چرا زودتر نگفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacko:

راستش عروسکیش نه !! انیمه کارتونیش رو دارم
اگه شد یه تیکه هاییش رو آپلود می کنم اینجا می ذارم ببینید

نه امیر اقا ای دی اس ال را جای دیگه مصرف کنید این را برایتان میفرستم احتیاجی به دانلود نیست.

ممنونم برادر
کلی باید به شما زحمت بدیم

این ادامه همون دژ فضایی خودمونه که بعد از 20 سال ساخته شده....به لحاظ قدرت ساخت انیمیشن بی شک با کیفیت ترین و قشنگ ترین انیمیشن موجود به شمار میره....
با عرض شرمندگی هیچ تورنتی ازش ندارم ...آخه خودم که دانلود نکردم...ولی فکر کنم تو www.torrentspy.com/ جستجو کنید پیداش میکنید

ممنون از توضیحتون
چطور می تونم این رو ازتون تهیه کنم
منم از طرفدارای این دژ فضایی هستم

سلام برادر
خواهش ميکنم چيزی نبود:happy:، من و سپهر روزی چندين تا تورنت ميزاريم:p. فقط برادر چرا شماا ميخواين چيزايی که دانلود شده رو دوباره بگيرين:blink:، به من بگين من خودم يه ليسته بلند بالا دارم که ميتونم بدم خدمتتون، کلی هم دعا تون ميکنم!:D:p اين موارد همون طور که لرد سياه فرمودن ، الان در دسترسه! از برادر ها بگيرين:).

خب چون نمی خوام زیاد مزاحم شما و دوستان بشم سعی می کنم تا جایی که می تونم خودم دانلود کنم
در هر حال من با برادر لورد تماس می گیرم و لیستم رو کامل می کنم
حد اقل از این به بعد چیزی برای دانلود خواستید انجام بدید من رو هم توی لیست دانلودرها بذارید
اگر اینجا کم سر می زنم شرمندم هم باید وبسایت ها و وبلاگهام رو آپ کنم و هم ... به همین خاطر گاهی کم بود وقت پیدا می کنم
اگر تونستید یه پی ام یا آف برام بذارید خودم رو می رسونم
در هر حال بازم سعی می کنم بیشتر اینجا بیام و همکاری کنم

امید وارم چیزی جا نمونده باشه..
بازم از تمامی دوستان بایت زحماتی که می شکند تشکر می کنم
موفق باشید..

بالا