• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میبینم که هنوزم که هنوزه , بمبارونه پست هست اینجا
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
برادر ميثم در مورد ترجمه openin و ending که نظر منو پرسيده بودين راستش من يه مقدار با ترجمه جمله اول مشگل دارم:f34r::

within the spreading darkness, we exchanged vows of revolution

لغت مجبور يه کم برای من ناهماهنگه! از يه طرف ديگه هر چی فکر ميکنم که چه چيزی ممکنه خوش آهنگ ترش کنه، چيزی به فکرم نميرسه!:wacko: احتمالاً سيمور بيشتر ميتونه کمک کنه، چون زبانش از همه بهتره!:D

يه چيز ديگه رو که دقت کردم فاعل جمله دوم رو بعضی از fan sub ها "ما" و بعضی ها "من" ترجمه کردن ولی يه چک هم که با ليريک های تو net کردم ديدم مثله اينکه فاعل "من" بيشتر از "ما" هست.:cool:

يه چيزه جالب تر اينکه lyrics توی net با مال fan sub ها متفاوته!!!!:blink:

در مورد جمله "پايانی که هيچ کس نميخاهد " فکر کنم بايد ميگفتيم پايانی که همه ميخواهند! البته باز بستگی به اين داره که از کدوم ترجمه دارين استفاده ميکنين!:eek:
بقيه اش به نظر من خوب بود.:)

در مورد ending هم به نظر من خوبه ولی مثله شما با لغت trickster مشگل دارم! :f34r: چی بگيم بهتره! هقه باز، نيرنگ باز، شياد!؟؟؟:blink: نظر سيمور شرطه!:happy:
و البته همه اساتيد ديگه!:) اگه شما بودين چی ترجمه ميکردين؟:eek:

سلام
جدا مرسي ميدونستم كه توي opening يه اشتباهي دارم ولي هرچي كلنجار ميرفتم نمي دونستم كجاش مرسي كه گفتين بازم نميدونم چي جاش بزارم
دومي ام درسته بيشتر من استفاده كردن عوضش ميكنم
در مورد آخرش چون من بيشتر آهنگو از c1anime ترجمه كردم اونا trickster رو بدون معني گذاشته بودن من گفتم نكنه منظوري داشتن منم اونطوري گذاشتم
در كل من ترجمم عالي نيست براي اولين كار فكر كنم خوب بوده
درواقع اينو گذاشتم تا اگه كسي علاقه مند به ساب زدن ببينه كه همچي كاري شدنيه وخيلي آسون و يه ساب فارسي از يه انيمه پرطرفدار بتونيم داشته باشيم ولي انگار زياد علاقه مند وجود نداره يا همه كار دارن (البته برادر سيمور وريور دراگون ودو سه نفر ديگه اعلام آمادگي كردن ولي هيچ كدوم يه انيمه مشخص براي كار نگفتن )
بازم مرسي

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
خیلی وقت بود اینجا سر نمی زدم
خلاصه ببخشید
48.gif

Quote:
mahsa_nini
قوانینش نه نه خیلی سخته نه خیلی آسون.فکر میکنم پاس کنم.
amir hrv و (mohammad (mohamad mohseni
قبوله!!

ایشون مورد تایید من هست و از قرار معلوم در زمینه ی انیمه هم بسیار فعالند
نمی دونم مهسا خانم لیستی که به من دادید رو اینجا هم گذاشتید یا نه ولی اگر نه که ممنون می شم بذارید

------

موفق باشید..

ممنون امیر جان.زحمت کشیدی.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون برادر

خواهر ساحل برام پيدا کردنش:) البته اين 2 دقيقه و 45 ثانيه هست، اگه ماله شما بلند تره برام آپلود کن:D. ممنون ميشم.:happy:

من از بس این کارتون رو نگاه کردم .هنوز اون شعر رو که آناستازیا رو پله های کاخ میخونه از حفظم.
خواهر ساحل ممنون میشم آپلودش کنی.منم خیلی بهش علاقه دارم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه سوال داشتم.
چه فرقی بین amine و manga هست؟(البته اگه فرقی دارن!)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دوستان من یه سوال داشتم.
چه فرقی بین amine و manga هست؟(البته اگه فرقی دارن!)
خوب انیم اسمش روش هست , انیمیشن هست , مانگا بخوام مثال بیارم که دیده باشی , همون کامیک استریپ های قدیمی , بصورت عکس هستن کمی توضی نوشته بالای هر عکس .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

اول از همه دست لرد سياه عزيز درد نکنه بابت ايندکس کردن مطالب، فقط من يک سري پيشنهادات دارم که نمي دونم جالب توجه هست يا نه: اول اينکه اون کارتون هايي رو که نام فارسي هم براشون هست و شايد با نام فارسي شناخته شده تر باشند را با هر دو نام فارسي و انگليسي بگذاريم (مثلا The Last Unicorn / آخرين تک شاخ) و اينکه يک گروه بندي بين جديد و قديمي هم بکنيم و يا دست کم در کنار هر کدوم از اسامي يک علامت اختصاري قرار دهيم تا مشخص شود کدام ها قديمي و کدام ها جديدند. پرچم کشور سازنده رو هم بذاريم کنارشون بد نيست
icon10.gif

اينو فکر کنم اگر همون انگليسيشو - Crane Feathers - بگذاريم مشخص تر باشه ^_^

راستی ممکنه من تو کپی و پيست ها اشتباه کرده باشم، يه چک بکنين ببينين همه لينک ها کار ميکنن يا نه!
من چند تاشونو (نه همه شونو) چک کردم درست بودند ولي اين دو تا از رو رنگشون مشخصه که مشکل لينک دارند:

soul taker
اين به هيچ جايي لينک نشده و فقط يک اسمه

legend of condor heroes
چون کلمه ي legend of بعدا ظاهرا اضافه شده به هيچ کجا لينک نشده و فقط قسمت دوم که کندور هيروز باشند لينک محسوب ميشه (مي بينيد که بخش اول رنگش هم هنوز سياه است).

در ضمن چرا فانتيک کوچولوي من هيچ جا تو اين ايندکس نبود
107.gif

البته همين نبودنش باعث شد تا بفهم لينک دانلودشو انگاري نگذاشته بودم اينجا درستش کردم ^0^

راستش عروسکیش نه !! انیمه کارتونیش رو دارم
اگه شد یه تیکه هاییش رو آپلود می کنم اینجا می ذارم ببینید
واي!! کاملشو داريد استاد؟ با زيرنويس انگليسي؟ من خودمو کشتم 41 قسمتشو از تو يوتيوب گرفتم ولي هنوز 6 قسمت ديگه اش مونده
obm.gif

خب چون نمی خوام زیاد مزاحم شما و دوستان بشم سعی می کنم تا جایی که می تونم خودم دانلود کنم
اِه، استاد امير هم که مثل خودم مي مونند تو اين زمينه ^.^ منم چون خجالت مي کشم سعي ميکنم بيشتر خودم چيزايي رو که مي خوام دانلود کنم
blush.gif

يه چيز ديگه هم بود که مي خواستم بگم، چي بود ... آها، اين قوانين جديدي هم که تدوين کرده ايد خيلي عالي و دقيق و پروفشناله، انگاري همگيتون صد سال قانون نويس بوديد. نکنه تو جمعمون قاضي و حقوقدان هم داريم آره؟!!
tongue2.gif

.

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نمی دونم انیمه قشنگ Blue seed رو میشناسید یا نه .فعلا چندتا والپیپر ازش می ذارم بعد اگه خواستید و معرفی نشده بود به طور کامل معرفیش می کنم.کلا سریال قشنگی هست .مثل بیشتر انیمه ها در مورد خیر و شره و یه زمینه عاطفی هم داره.در کل جالبه.

فایل های ضمیمه

• 04.jpg
    04.jpg
    81.3 KB · نمایش ها: 8
  • 21.jpg
    21.jpg
    62.5 KB · نمایش ها: 10
  • 41.jpg
    41.jpg
    44.6 KB · نمایش ها: 2
  • 47.jpg
    47.jpg
    29.9 KB · نمایش ها: 8
  • 49.jpg
    49.jpg
    18 KB · نمایش ها: 11

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر ساحل دستتون از آهنگ آنازتازیا درد نکنه خیلی خیلی قشنگ بود.

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
.
1-2 هفته، چون پسته اين سريع يه!:happy:
لينک پست رو بده من يه نگاهی بهش بکنم;). لينک پست رو بده نه صفحه پست. رو شماره پست که گوشه سمت راست پست هست کليک کنی آدرسو بهت ميده يا فقط بگو پست شماره يه چنده!:)
:blush: از کجا فهیدین من از این کارا بلد نیستم؟

ممنون از خواهر ساحل بابت اناستازیا​

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
...درواقع اينو گذاشتم تا اگه كسي علاقه مند به ساب زدن ببينه كه همچي كاري شدنيه وخيلي آسون و يه ساب فارسي از يه انيمه پرطرفدار بتونيم داشته باشيم ولي انگار زياد علاقه مند وجود نداره يا همه كار دارن (البته برادر سيمور وريور دراگون ودو سه نفر ديگه اعلام آمادگي كردن ولي هيچ كدوم يه انيمه مشخص براي كار نگفتن )
بازم مرسي

من متاسفانه در زمینه انیمه از Newbie هم یه چیزی اونورترم بنابراین گفتم اگه دوستان یه چیز مناسب (و به قول خود شما فعلا کم حجم) معرفی کنن، تست می کنیم. من هم به تناسب انگلیسی دست و پا شکسته ام تمام تلاشمو خواهم کرد. در ضمن شما از چه نرم افزاری برای ُSub زدن استفاده می کنین؟

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
دو تا فیلم جدید (البته نه خیلی جدید)از کمپانی کلمبیا و پارامونت:Open season و BarnYard .توصیه می کنم حتما ببینیدشون مخصوصا دوبله کمپانی گلوری که از اصلش خنده دارتره.شخصیت های اصلی داستان چهار پایان هستن.اما موضوع این انیمه ها در مورد دوستی و اعتماد و وظیفه شناسیه.(بسیار بسیار آموزنده اما خنده دار)

فایل های ضمیمه

• openseason_l200609071228.jpg
    openseason_l200609071228.jpg
    30.7 KB · نمایش ها: 8
  • Barnyard_wallpaper_38_small.jpg
    Barnyard_wallpaper_38_small.jpg
    8.3 KB · نمایش ها: 9
  • Barnyard_wallpaper_4_small.jpg
    Barnyard_wallpaper_4_small.jpg
    11.2 KB · نمایش ها: 9

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من قسمتهای اولش را داونلود کرده ام.حالا رسیده ام به قسمت 7
مانده ام بین دو گروه Shinsen-Subs و Shadow Dreams کدام را برای داونلود
قسمتهای بعدی انتخاب کنم.نظر شما چیست؟

سلام
من شخصا اگه بخوام نظر بدم Shinsen-Subs انتخاب ميكنم
نميدونم بقيه چه نظري دارن

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من متاسفانه در زمینه انیمه از Newbie هم یه چیزی اونورترم بنابراین گفتم اگه دوستان یه چیز مناسب (و به قول خود شما فعلا کم حجم) معرفی کنن، تست می کنیم. من هم به تناسب انگلیسی دست و پا شکسته ام تمام تلاشمو خواهم کرد. در ضمن شما از چه نرم افزاری برای ُSub زدن استفاده می کنین؟

منم زياد با انيمه آشنا نيستم و تازه كارم ولي بنظر من بهتر از انيمه هاي پرطرفدار و كم قسمت امتحاني شروع كنيم
من از بقيه ميخوام كه يه نظري در اين مورد بدن ممنون ميشم
براي اين كار چندين نرم افزار هست كه به انتخاب خودتون ميتونين ازشون استفاده كنين مثل
sub station alpha
Aegisub
sabbu
Media Subtitler
SubtitleWorkshop
من خودم دوميو ترجيح ميدم ولي بيشتر از اولي استفاده ميكنن

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

سلام!
ممنون از خواهر ساحل به خاطر آهنگ Once Upon a December آهنگی که من داشتم هم تو همین مایه ها بود;)

از خواهر فریدا هم به خاطر راهنماییشون که واسه انتخاب انیمه به من کمک کردن ممنون:rolleyes:

-------

راستی دوستان کسی راجع به اون آهنگی که گذاشتم نظر نداد ( فکر کنم چون افتاد آخر صفحه کسی ندیدش )
حالا دوباره میزارمش نظرتونو راجع به متن آهنگ بگین ;)

سلام!
چند روز پیش که داشتم یه سری فایل آپلود میکردم چشمم خورد به فایل تیتراز پایانی کارتون شهر ارواح( همون Spirited Away ) که واقعا زیبا ترجمه و دکلمه شده و آهنگ اصلی هم در زمینه ی دکلمه گذاشته شده :

فایل صوتی تیتراز پایانی کارتون شهر ارواح

اینم متن آهنگ :

35.jpg

یه جایی، صدایی از اعماق قلبم صدا می زنه
ممکنه، همیشه خواب ببینم، رویاهایی که قلبمو میبره، با اشک و اندوه و غم بسیار،
می دونم، اون طرف، یه جایی؛ من، پیدات می کنم
هر وقت که زمین می خوریم، به آسمون آبی بالای سرمون نگاه می کنیم، و با رنگ آبی اون بلند می شیم،
اما اولین بار جاده طولانی، تنهایی، انتهای دوردست و ناپدید شدن.
می تونم با این دو دستم روشنایی رو در آغوش بگیرم،
وقتی که خداحافظی کنم، قلبم از حرکت می ایسته،
در احساس لطیف، تن ساکتِ خالی من، به چیزی که حقیقت داره گوش فرا می ده،
تعجب از زندگی، تعجب از مردن
اونوقت با باد و شهر و گل ها، با هم می رقصیم
- - - -
یه جای، صدایی از اعماق قلبم بهم می گه، خواب هاتو ببین، نزار جدا بشن،
ما از غم شما، یا اندوه دردناک زندگی صحبت می کنیم،
گاهی هم به جای صحبت، آوازی برای شما سر می دیم؛ زمزمه صدا،
ما هرگز نمی خوایم فراموش کنیم، در هر خاطر گذرایی، همیشه راهنمایی برای شما وجود داره.
وقتی که آینه شکسته می شه، تکه های متلاشی شده روی زمین پخش می شن،
اونوقت نگاه هایی از زندگی جدید ، دور تا دور ما منعکس می شه،
پنجره ی آغاز، آروم و بی حرکت ، نور جدیدی از سپیده دم.
بزار تن ساکت خالی من، پر بشه و احیا بشه.
نه نیازی به جستجوی بیرون هست، نه از دریا با قایق گذشتن
بزار درون من بدرخشه،
درسته،
اینجا درون منه، من یه روشنایی یافتم که همیشه همراه منه،
یه روشنایی که همیشه با منه.
- - - -

در ضمن این لینک هم مربوط به سایتیه که ظاهرا در اون لینک دانلود آهنگ های این کارتون زیبا که برنده جایزه اسکار هم هست :

لینک سایت آهنگ های کارتون شهر ارواح

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت یه سوال بپرسم ( درباره انیمه های قدیمی)

یه کارتون قدیمی بود درباره یه قاصدک که توی علفزارها این ور اونور میرفت ( چه قدر راهنمایی کردم:p :D )که من همیشه این کارتونو مخصوصا به خاطر موسیقی زیباش نگا میکردم و لذت میبردم. هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد ولی یادمه کارتونش دیالوگ نداشت.

لطفا اگه چیزی از کارتون یادتون میاد بگین (البته شاید قبلا دربارش بحث کرده باشین ولی تا صفحه 22 که من خوندم :wacko: :blink: :happy: چیزی نیافتم.

------

درباره قوانین جدید تاپیک باید بگم که معرکس ---> البته من هنوز جزو Trusted Member های این تاپیک نشدم:eek: آخه تا حالا فرصت نشده بود از دوستان انیمه بگیرم.:p ولی از این به بعد . . .

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

سلام دوستان
دو تا فیلم جدید (البته نه خیلی جدید)از کمپانی کلمبیا و پارامونت:Open season و BarnYard .توصیه می کنم حتما ببینیدشون مخصوصا دوبله کمپانی گلوری که از اصلش خنده دارتره.شخصیت های اصلی داستان چهار پایان هستن.اما موضوع این انیمه ها در مورد دوستی و اعتماد و وظیفه شناسیه.(بسیار بسیار آموزنده اما خنده دار)

من این دو تا رو دیدم
خیلی هم قشنگه
برادر کوچیکم هر دو روز یه بار می شینه از اول تا آخرش رو می بینه
منم که از خدا خواسته :D

ممنون استاد

واي!! کاملشو داريد استاد؟ با زيرنويس انگليسي؟ من خودمو کشتم 41 قسمتشو از تو يوتيوب گرفتم ولي هنوز 6 قسمت ديگه اش مونده
obm.gif

استاد من فقط 19 قسمت ازش دارم :( و با زیر نویس انگلیسی
الان سعی می کنم یه تیکه هاییش رو جدا کنم و آپلود کنم
اینم چند تایی عکس ::

2q0iued.jpg

2aeqhyh.jpg

و شخصیت مورد علاقه ی من ::

4c9j1vk.jpg

خواهر پرشیانا ،، می شه اگه تورتنی ازش دارید بدید بقیش رو دانلود کنم !!
63.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهر پرشیانا ،، می شه اگه تورتنی ازش دارید بدید بقیش رو دانلود کنم !!

متاسفانه من تورنتي ازش ندارم استاد، هرچقدر هم گشتم چيزي پيدا نکردم ولي تو يوتيوب اگر اکانت اين يوزر رو چک کنيد مي بينيد که Sangokushi يا Romance of the Three Kingdoms رو تا قسمت 41 آپلود کرده ولي خب کيفيتش FLV و اندازه ي تصويرش هم کوچک است (320 در نميدونم چند!!)، زيرنويس انگليسيش را هم خيلي سخت ميشه خوند جوري که بعد از يک مدت آدم چشم درد ميگيره (براي همين من 2 قسمتشو هنوز بيشتر نگاه نکردم
302.gif

اينم چند تا عکس ازش:

345iull.jpg
29zbes1.jpg

30a6dmx.jpg
43rn1tz.jpg

به نظر مياد که عکس هايي که شمام گذاشتيد مثل همينا هستند از نظر سايز و کيفيت
happy.gif

شخصیت مورد علاقه ی من ::
منم از لرد گوان (گوان يو) خيلي خوشم مياد، البته تو سري عروسکيش که منو همچنان حسرت به دلش نگه داشته از ليوبي بيشتر خوشم ميومد (به ويژه اسبش، آخه من عاشق اسبم به ويژه اگر تک شاخ باشه ^0^) تو بازي Fate of the Dragon هم ليو بي همچنان فيوريت منه ولي تو اين کارتونش اژدهاي خفته کونگ مينگ رو بيشتر مي پسندم، جانگ في هم که عصبانيت هاش ديدنيه (مثل همون عکس بالا!)‌
girl_haha.gif

اصولا من از همگيشون خوشم مياد، حتي سائو سائو http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

2rp5wnb.jpg

(البته اين عکس جووني هاشه، بعدش جذابتر شده
ph34r.gif
)

(c)

بالا