• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم sorry اين يکی رو هم نميشناسم!:( مطمئنی انيمه هست؟:eek: بيشتر شبيه مانگاست!:blink:

خواهش این چه حرفیه.و.بله خواهر جون مطمئن هستم.

راستی يه تشکر هم بابت spoil کردن کارتون blue seed. من قسمت اولشو 2 سال پيش که ايران بودم از کانال mangas به زبون شيرين فرانسوی ديدم!:p ولی نميدونستم اسمه کارتونش چيه!:wacko:

خیلی عالی بود :happy:

اولا امیدوارم خوشتون اومده باشه .بعدش خواهر فریدا اینجانب نیز این انیمه رو از کانالmangas دو سال پیش تماشا نمودم بقول خودت به زبان شیرین فرانسه.

چقدر خوبه که داره به جمع spoil کنندگان عزيز اضافه ميشه! :D

چون من نمی تونم توی کارای دیگه مثل توزیع انیمه ها کمک کنم با کمال میل این کارو انجام می دم.(البته اگه کارم مورد قبول واقع بشه)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش این چه حرفیه.و.بله خواهر جون مطمئن هستم.

چقدر خوبه که داره به جمع spoil کنندگان عزيز اضافه ميشه!

چون من نمی تونم توی کارای دیگه مثل توزیع انیمه ها کمک کنم با کمال میل این کارو انجام می دم.(البته اگه کارم مورد قبول واقع بشه)

تقصیر من نیست بخدا.خوب نفهمیدم.

یعنی چی؟

سوال قبلی هم این بود/
شرمنده زیاد سوال میکنم.
fansub چیه؟
بازم ار این سایتا هست؟
فارسی هم داره؟
واسه soft sub دیگه( اینو استاد رکس یادم داد)
با چه برنامه ای میشه اضافش کرد؟
یکی ابرهای تیره نادانی رو فوت کنه کنار:happy:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0

یعنی چی؟

سوال قبلی هم این بود/
شرمنده زیاد سوال میکنم.
fansub چیه؟
بازم ار این سایتا هست؟
فارسی هم داره؟
واسه soft sub دیگه( اینو استاد رکس یادم داد)
با چه برنامه ای میشه اضافش کرد؟
یکی ابرهای تیره نادانی رو فوت کنه کنار:happy:

spoil كردن يعني لودادن داستان
از اون سايتا خيلي هست بايد اسم انيمه خودتونو بدونين بعد معلوم بشه ماله چه گروهيه
براي fansub لينك زير يه سري بزن
http://en.wikipedia.org/wiki/Fansub

fan subفارسي نيست من ميخواستم شروع كنم ولي تنهايي نميشد
بيشتر اينا هم هارn ساب هستن
براي اضافه كردن ساب هم من به شما (media player classic)توصيه ميكنم
قبل از اين كه بپرسين اون چيه اگه خواستين اينو دان كنيد توش هست
http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/multimedia/video/k-lite_codec_pack/klcodec285f.exe

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دو عضو ارشد گروه
قبول نيست مال همه رو آواتر گزاشتی ماله منو عکس!!!:(:p
همونجوری خاک خورده ميموند بهتر بود!:D

به 2 عضو عزيز G7 که در قيبت به سر ميبرن ، شديداً توصيه ميشه که به آغوش PT و مخصوصاً جامعه انيمه باز بر گردن.;):happy:

دلمون خيلی براتون تنگ شده!
23_29_120.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سلام به همگی
من تازه از خواب بيدار شدم :pولی هنوز کمرم صاف نميشه!:wacko::lol:

خوب از خبرای خوب شروع کنيم ديگه::)
میبینم که یه دکتر به جمع اضافه شد ;)
اين چند روز خيلی خوب بود مخصوصاً که پی برديم که اعضای تاپيک انيميشن همگی نخبه هستن!:D

برادر ويلی که تا حالا صداشو در نياورده بود!;) برادر بابک که رسماً سد کنکور رو پشت سر گزاشته و يه پله بالاتر رفتن!:D دفعه ديگه منتظر خبر قبولی دکتراييم!:happy:

يه دکتر ديگه هم داره به جمعمون اضافه ميشه:rolleyes:، فعلاً نميگم کيه ببينم به من حق السکوت ميده يا نه؟!:cool: اگه نه لوش ميدم!:lol:

مثله اينکه يه مهندس مکانيک ديگه هم به جمعمون اضافه شده! درسته؟;)

خوب برای همه آرزوی موفقيت و پيشرفت دارم مخصوصاً دوستای کارتون باز :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
" چرا چشم های کاراکترهای انیمه انقدر گنده اس ؟ "
" چون چندین لیتر اشک توش ذخیره شده که باید در موقعیت مناسب ، با فشار زیاد ، عین روخونه ، سرازیر بشه !!! "
يه جايي بحث همين بود يكي ميگفت بخاطر اينكه ژاپني ها خودشون چشماشون كوچيكه عقده اي شدن چشم شخصيت هاي كارتونيو بزرگ طراحي ميكنن
اينيکه برادر ميثم ميگن رو من خيلی شنيدم و خيلی ازم سوال شده! :blink: تا به هر کسی ميگی من انيمه دوستم اولين سوالشون همينه!:eek: جوابی هم که خودشون ميدن هم همينه!:wacko::p

ولی اينيکه سيمور گفت جالب بود:D، من تا حالا نشنيده بودم!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اکشال نداره!:p خوب همه ماها هم روز اول همين بوديم:lol:. ولی فکر نکنم بد باشه کم کم سر فرصت تاپيک رو بخونی (ميدونم کار حضرت فيله!:wacko: ) ولی خيلی از اين چيزايی که نميدونی رو ميتونی متوجه بشی!:happy:

برادر ميثم که برات توضيح دادن منم برات خلاصه کنم.

اون قضيه hard sub و soft sub که برادر rax برات گفتن از اين قضيه fan sub جداست. hard و soft فقط مربوط به نوع زيرنويس کارتون ها ميشه ولی fan sub گروه هايی هستن که زيرنويس ميزنن. حالا اسم های مختلفی دارن. اگه به لينک هايی که من ميدم توجه کنی ميبينی که يه اسم توی براکت هست [] که اون اسم گروهی هست که اون کارتون رو sub زدن. و بعدش اسم کارتون ميآد. مثلاً يادته پرسيده بودی اسم کارتون اون عکس بزرگه چی بود؟:eek: که لرد سياه بهت گفتن D Gray Man ؟! اگه دقت ميکردی يه لينک من بالاش داده بودم که اين بود:

توی براکت نوشته SD که اسم اين گروه fan sub هست بعدش اسم کارتون يعنی d gray man و شماره که يعنی تورنت قسمت چند هست.

حالا بعضی از اين گروه ها خيلی قديمی هستن و همه ميشناسنشون، مثل shinsen sub, A4E (Anime for Ever), C1,... و خيلی های ديگه. حالا کم کم به چشمت زياد ميخوره با همشون آشنا ميشی:).

گروه sub ايرانی هم که نداريم ولی برادر ميثم و لرد سياه جز پيشکسوتان اين کار هستن :D و شايد بشه اولين گروه رو اينجا زد!:cool::happy: خدا رو چه ديدی!:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Terribly Sorry ..تعویض شد:blush: :blush:
حالا خواهر یه آواتاری بده بذارم جاش.
نه بابا شوخی کردم:p، من که خودم اونو گزاشته بودم;)! ولی همينی هم گزاشتی خيلی kawaii يه!:wub:

هر کدوم رو که دوست داری بزار:happy:، من هساسيتی ندارم:D (مثل B ها که خودشون رو اصلاً لو نميدن!!! :blink::blink::lol: )

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
همين الان نشستم دو قسمت death note ديدم بنظر من داره بهتر ميشه جدا حدس زدن اتفاقها حتي توي يك قسمت بعدي اصلا راحت نيست
ولي من اصلا با آهنگاي جديدش نميتونم كنار بيام

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
راستي شما گفتين Captain Harlock دارين ولي من توي ليست نميبينم
چون ميخوام دانلودش كنم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي شما گفتين Captain Harlock دارين ولي من توي ليست نميبينم
چون ميخوام دانلودش كنم
نه نداريمش:(. بگيرينش choice خوبيه!:D

راستی دانلود GunXSword هم الان تموم شد:D:

%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_GunxSword_pana_38548.jpg

سری يه بعد Tenshi na Konamaiki هست:;)

Tenshi_na_Konamaiki.jpg

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا هم براي كسايي كه با تورنت مشكل دارند يك ftp كه مخصوص انيمه است
[

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه خبر بد/خوب هم برای دوستانی که منتظر سندباد بودن!:f34r:

ديروز پست سندباد رو برام آورد ولی متاسفانه به زبان شيرين عربی!:eek: حالا قرار شده که من اين سری رو پس بفرستم و اون يه سری يه جديد بفرسته که مساوی يه با بازم صبر کردن!!!:(

اينم مشکلاتی که اين کار خريد داره!:wacko: ولی اميدوارم اون يکی سری زودتر برسه.:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينجا هم براي كسايي كه با تورنت مشكل دارند يك ftp كه مخصوص انيمه است
[

مرسی برادر :)
سايت خيلی خوبی هست، سرعتش هم بد نبود با 70 شروع کرد ولی بعد رسيد به 20-30 ولی بازم خوبه!:D برای کارتون های قديمی يه همچين سايتی سراغ ندارين؟:eek::(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• bakumatsukikansetsuirohiv8.png
    bakumatsukikansetsuirohiv8.png
    54.1 KB · نمایش ها: 12
  • bakumatsukikansetsuirohox6.png
    bakumatsukikansetsuirohox6.png
    56.2 KB · نمایش ها: 5
  • bakumatsukikansetsuirohzu0.png
    bakumatsukikansetsuirohzu0.png
    56 KB · نمایش ها: 5
  • bakumatsukikansetsuirohsi7.png
    bakumatsukikansetsuirohsi7.png
    56.5 KB · نمایش ها: 10

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Hajime Saito

saitoucollage.jpg

و به افتخار حضور مجدد رييس دون فان در اين تاپيک :D يه کم در مورد سايتو حرف بزنيم:):

هاجيمه سايتو در 18 فوريه سال 1844 در ادو يا همين توکيو امروزی بدنيا اومد و 28 سپتامبر 1915 هم از دنيا رفت. سايتو بدليل اينکه فرمانده اسکادران سوم گروه شينسنگومی يا همون گروه ميبو (که در کارتون samurai deeper kyo بهشون بر ميخورين) بود در تاريخ ژاپن نقش بسزايی داشت و جز معدود افرادی بوده که تونسته از جنگ های بوشين و آيزو جون سالم در ببره و دو پريود زمانی مختلف ژاپن رو ببينه. دوره ادو که در اون بدنيا اومده بوده و دوره ميجی که دوره بعد از انقلاب و يا شکست توکوگاوا شوگانيت يا همون مقارن با زمانی که به باکوماتسو معروف هست, ميشه!

بعد از به هکومت رسيدن دولت ميجی ، سايتو اسم خودش رو به fujita goro فوجيتا گورو تغيير داد و به عنوان پليس شروع به فعاليت کرد. و تقريباً زندگی آرومی رو پشت سر گزاشت.:happy:

اسم همسر سايتو ، سادا تاکاگی بود و يه پسر به اسم تسوموتو و 7 نوه داشتن!:blink::wacko: دقيق تر زندگی سايتو رو ميتونين تو ويکيبديا بخونين.;)

حالا يه نگاهی بکنيم به حضور سايتو در کارتون ها و مانگا و فيلم :D:

خوب اين که کاملن واضح و آشکار که اسم کنشين اولين اسمی هست که به ذهن هر کسی ميرسه که سايتو تقريباً يکی از شخصيت های اصلی کارتون بود.:cool:

saitou.jpg

از کارتون های ديگه اي که به فعاليت گروه شينسنگومی و شخصيت سايتو پرداختن ميتونيم به Peace Maker Kurogane و Age of Shura اشاره کنيم:

pmksaitousleepy.jpg

و اما مانگا ها، از مانگای اين 3 تا کارتون فاکتور ميگيريم، طبق تحقيقات من مانگاهای زير هم به سايتو مربوط ميشن:

Burai

large-bu.JPG

Kaze Hikaru

new_graphic_novel6763.jpg

در فيلم ها ميشه به فيلم mibugishiden saitou - when the last sword is drawn اشاره کرد. اين فيلم در سال 2003 ساخته شد و گروه شنسنگومی رو در اواخر باکوماتسو در سال 1868 نشون ميده:

mibugishiden-saitou.jpg

از فيلمای ديگه اي که در سال 2004 ساخته شده shinsengumi!!! NHK saitou hajime هست:

Saitou-NHK.jpg

و سريال تلوزيونی Shinsengumi Keppuroku محصول 2000:

mibu_gishiden_10.jpg
mibu_gishiden_07.jpg

mibu_gishiden_09.jpg
mibu_gishiden_04.jpg

از بازی ها ميتونيم به bakumatsu renka shinsengumi اشاره کنيم:

brsshijitaki.jpg

و bakumatsu roman: last blade:

lbps2.jpg

Fu-un Shinsengumi

fu-un-shinsengumi-ad-3.jpg

Gunrou-den

shinsengumigunrouden_ps2jpboxboxart_160w.jpg

gunrou-group.jpg

اينم از درس سايتو شناسی!:p;)

به رييس توصيه ميشه که جهت شناخت هر چه بيشتر اين شخصيت، تمام کارتون ها ، فيلم ها و سريال رو نگاه کنند ، مانگا ها رو بخوانند و مقاديری هم play station بازی کنند!:D:lol:

بالا