Capitan7ir
Registered User
:happy: سلام rax یه سری هم به تاپیک اوشین بزن.
مثل اینکه یه قولایی دادی!
به وجود شما اونجا بیشتر نیازه.
:happy: سلام rax یه سری هم به تاپیک اوشین بزن.
بهترين راه براي ديدن فرمتflv همين media player classic خودمونه كه توي چند صفحه قبل لينك داده بودم. من كه اصلا مشكلي ندارم ديگه نيازي به تبديل نيست
اين لينك K-Lite Codec Pack Full كه خودش مديا پلير كلاسيكو نصب ميكنه با چند تا Codec كه ممكنه لازم بشه
mirror
ميگم منم 2000 پسته شدم پس چرا کسی به من تبريک نميگه!؟؟؟
از کجا دانلود ميکنی؟
راه هل برادر ميثم هم خيلی خوبهولی اگه خواستی تبديل کنی ميتونی از نرم افزار Riva FLV Encoder استفاده کنی. اگه خواستی کامل برات بگم چی کار بايد بکنی.
![]()
بالای صفحه سمت چپ نوشته user cp. اونجا کليک کن. تو صفحه جديد دوباره بالای صفحه سمت راست زير قسمت کنترل پنل، نوشته edit signature. ديگه اونجا هر جور دوست داری درستش کن.![]()
nini list
TITAL TYPE EP
Akira M 1 D
Blood + S 50
...
یادم رفته بودخوش اومدی :blush:
من يه سوال داشتم:
کيا تو عيد ميرن مسافرتکيا ميمونن پای کامپيوتر هاشون؟
![]()
معلومهمایه دارا میرن مسافرت، فقیرا میشینن تو خونه :lol:
اوه چه خبره اينجا!!!!!:blink:شماها چرا همه بيدارين؟:blink:
برادر rax اگه وقت داشته باشی من به برادر شينوبی بگم که باهات تماس بگيره:happy:. دنيل رفت؟:blink: چه زود!:blink: ناقلا خدافظی نکرد!!!
برای پرژه بعد ميخواستم ببينم کسی سراقی از تورنت سريال استراليايی all saints نداره؟!!!
![]()
از بابت forbbiden lode NTF خيلی ممنون:happy:، منم چند تا سريال ژاپنی و چينی دان کردم که ميفرستم البته همه درام کمدی هستن!
راستی انيميشن اوروپايی از کجاا ميشه دان کرد؟ لينک داری؟![]()
بچه ها کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
من یه فیلم با فرمت RMVB دارم زیر نویس انگلیسیشو هم به صورت TEXT دارم حالا چه جوری می شه اینا رو با هم مخلوط کرد و یه فیلم با زیر نویس انگلیسی داشت؟
لطفا راهنمایی فرمایید.![]()
بچه ها کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
من یه فیلم با فرمت RMVB دارم زیر نویس انگلیسیشو هم به صورت TEXT دارم حالا چه جوری می شه اینا رو با هم مخلوط کرد و یه فیلم با زیر نویس انگلیسی داشت؟
لطفا راهنمایی فرمایید.![]()
یعنی می شه من به عشقم بروان برسم!
الان بیشتر از یه ساله سریال برسی می کنیم !
متوجه شدم تمام داستان سریالو عوض کردن!![]()
![]()
من يه سوال ديگه دارم:
به نظر شما (نظر همه رو ميخوام، ممنون:happy: ) ما بايد جواب کسانی که بعد از تموم شدن خريد های دست جمعی ميآن و ميگن که ما هم سريالها رو ميخوايم (پولی يا مجانی، فرقی نميکنه) رو چی بديم؟
به نظرتون بايد اين سريالها فقط بين ما که پولشو داديم بمونه يا اينکه بايد به ديگران هم بديم؟ اگه جوابتون مثبت هست ، بايد مجانی به بقيه بديم يا اينکه شرايط دار بايد بديم؟ و چه شرايطی؟
خيلی خيلی ممنون ميشم که نظراتتون رو بگين، ميخوايم يه جمع بندی کلی بکنيم.![]()
من کل داستانشو خوندم راست می گی عوض کردن کل داستان رو... از هر قسمت تقریبل 60 دقیقه ای فقط 30 دقیقه نشون می دن