مینویسم که تا سال دیگه یادم نره![]()
استاد رکس بشته اول که ازش قطع امید شد
بسته دوم هم نرسیده
استاد امیر . بسته نرسید![]()
استاد لینخو هیچ خبری از بسته شما هم نیست:wacko:
استاد لرد همچنان چشم انتظار پستچی هستم.:blink:
استاد دانیال دستتون درد نکنهبسته شما رسید.شب عیدی تو کف نموندیم
![]()
این ساعتهای آخر یه خبری هم ما بدیم![]()
آخرین انیمیشن کارگردان بزرگ هیاو میازاکی تابستان 2008 روی پرده میرود. ظاهرا داستان در مورد یه پسر بنام ساسوکه و ماهی طلائیش که می خواهد انسان بشه.
خوب باید صبر کرد تا بیاد بیرون ببینیم اینبار چیکار کرده؟
اینم عکسش :
![]()
این سفارشاتو یادداشت کن یه جا، بعد عید یه پی ام بزن بهم بگو چون اینطوری یادم نمی مونه حسابش از دستم در میره :happy:
دمت گرم کاکاشی جان
من که با فیلم قلعه متحرک هاولش و شهر اشباحش خیلی حال کردم // جدا کارگردان بزرگیه واقعا مخ میخواد این فیلمارو ساختن // میگم بعد قلعه متحرک فیلم دیگه ایم ساخته؟
ممنون ... جای همه دوستان خالیهدنيل مسافرت خوش بگزره، جای ماها رو ها خالی کن. عکس هم يادت نره!
عيدت هم مبارک:happy:
دانیل جان کاربر فعال شدنت مبارک!(البته با عرض شرمندگی به خاطر تاخیر!:blush: )
راستی مسافرت هم خوش بگذره!![]()
:blush: ممنون خواشان عزیز ...اول کاربر فعالشدنتون رو بهتون تبریک می گم
البته شما خیلی وقته که کاربر فعال هستین از نظر ما :happy:
راستش اصل کار نظر فریداست ، من چیکاره بیدمولی در مورد تاپیک , به نظر من باید انیمه هایی که طرفدار داره براشون تاپیک جدید زد
چرا ؟ ...
بدلیل اینکه اینجا تعدد و تنوع پست و کاربر خیلی زیاد , به سختی می شه در مورد یه موضوع بحث کرد , خیلی خلط مبحث می شه
دوم , دیدگاه شما به نظرم باید این باشه که در آینده ما انشاالله در کنار بخش های فیلم , موسیقی و... بخش خاص انیمیشن رو هم داشته باشیم
خواهر لینخو شما چنین آرزویی ندارین ؟ :happy:
اگر جواب مثبته , نباید همه ی حرف ها و مطالب انیمیشن رو اینجا مطرح کرد , که حقیقتا گنجایشش رو نداره
خوب کمتر از 1 ساعت مونده به سال تحويل، البته برای من که تقريبی!
دنيل حرف دل منو زد، پارسال اصلاً سال خوبی برای من نبود ولی آشنايی با PT و بودن با شماها باعث شد که من کمتر اين تلخی رو حس کنم و لحظات شيرينی رو در کنار شما داشته باشم.:happy: