mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
چقدر سخته ها
تشويق نكنيد :blush: ! ممنون.شرمنده ميشم:happy: چيز مهمي نبود.
تا خواهر مشغول نوشتن spoil ش هست، منم دوباره اين توضيح رو بدم که من و برادر امير در حال دانلودش هستيم ولی با اين سرعت کی تموم شه خدا ميدونه!!!:blink: از طرف من 20 قسمت اين طور ها دانلودش تموم شده.سیتی هانتر یکی دیگه از منگاهای معروف ژاپنی کاری از Tsukasa Hojo می باشد که در سال 1980 توسط کمپانی Sunrise تبدیل به انیمه شد. این سریال از 140 قسمت در 4 فصل تشکیل می شود.همچنین جز مجموعه های کمدی-پلیسی تقسیم شده.
منظورت دو فصل اول بود ديگه نه؟البته Hideyuki Makimura فقط در 2 قسمت اول هست اما همین آقا که بعدا می گم کیه باعث شکل گیری گروه ریو وکائوری می شه
منظورت دو فصل اول بود ديگه نه؟
spoiler
ببينم بعداً ميميره؟ :blink:چون تو angel heart ازش خبری نيست
، و ماجرايی آشنايی hideyuki makimura و کائوری با ريو رو يه جور ديگه نشون ميدن!:blink: کائری پرستاره، ريو زخمی ميشه و کائوری از روی دل رحمی کمکش ميکنه. اصلاً ريو قرار بوده ميکيمورا رو بکشه ولی چون کائوری جونش رو نجات داده در مقابل اونم جون ميکيمورا رو نجات ميده
و از بعد از اون پيشه اين خواهر و برادر ميمونه!
ولی اگه اشتباه نکنم تو city hunter اول اين 2 تا پسر با هم دوست بودن بعداً ريو خواهر دوستش رو ميبينه!
نه؟
![]()
SPOIL:
*
یکی از شخصیت های اصلی داستان مردی به نام ریو سیبا Ryo Saeba می باشد .کسی که در خود منگا مثل
روبنده ای معرفی شده که مجرمین رو از توی خیابان ها جمع می کنه:
. Ryo Saeba, who works as a "sweeper" .He "sweeps" crime off the streets
البته این آقا تنها خودشون به عنوان یه نیمه از سیتی هانتر شناخته می شن.نیمه دوم کائوری مکیمورا
Kaori Makimura می باشد.این خانم جوان رفتاری بسیار خشن نسبت به این ریو داره می شه گفت کاملا پسرانه
City Hunter
اینو فرانسویا چی بهش میگفتن....اها یادم امد Nicky Larson
چند وقت پیش چند قسمتشو از کانال مانگا دیدم ولی از اونجایی که از زبون فرانسه سر در نمیوردم بیخیالش شدم![]()
در کل انیمه قشنگی هست![]()
----------------------------------------------------------------
راستی خواهر فریدا قسمت 15 -16
Jigoku_Shoujo_Futakomori
هم امد بیرون
کاملا موافقم:devil:خیلی هم هیجان داره مخصوصا وقتی Kaori با چکش میوفته به جون Ryo![]()
آره.می کشنش البته ریو می فهمه قاتل کیه و انتقام می گیره.هدیوکی قبل مرگش یه انگشتر می ده به ریو بدهه به کائوری یه چیزی هم می گه در موردش که وقتی ریو به کائوری می گه گریشو در میاره اما چون به قول خودت به زبان شیرین فرانسه بود من درست نفهمیدم جریانش چیه![]()
برم بقيه اش رو ببينم بهت ميگم دقيقش چيهراستش اونجوری که من توی انیمه دیدم یوکی (مخفف کردم)سریع می میره بعد سر یه پرونده ریو کائوری رو می بینه که ادای یه مرد رو داره در میاره مثلا کاراگاه وقتی به کائوری حالی می کنه که آقا من فهمیدم تو کی هستی و توی اون پرونده به کائوری کمک می کنه تصمیم می گیرن با هم زندگی کنن از اون به بعد داستان ادامه پیدا می کنه................ اگه درست یادم مونده باشه همین طوریا بود
ا ... يادم رفته بگم؟:blink:راستی خواهر فریدا قسمت 15 -16 Jigoku_Shoujo_Futakomori هم امد بیرون
من کل داستانشو خوندم راست می گی عوض کردن کل داستان رو... از هر قسمت تقریبل 60 دقیقه ای فقط 30 دقیقه نشون می دن...ااینم لینک اگر خواستین بخونین بعضی از سریال های دیگه سایتش رو هم می شه دانلود کرد
http://www.tv.com/all-saints/show/1541/episode_guide.html
خوب اینم یه خبر داغ
انیمه Toki wo Kakeru Shojo (The Girl Who Lept Through Time) بهترین انیمه سال در آمد.
نتایج 6مین جشنواره بهترین انیمه های سال ژاپن اعلام شد و از این قبیل است :
...
1 جايي 1 تقسيم بندي ديدم براي سريالهاي معروف.البته به درد اساتيد نميخوره! ولي واسه تازه وارد ها راهنماي خوبي ميتونه باشهاگه د.ستان زحمت تكميل كردنش رو بكشن كه ديگه حرف نداره.:happy:
...
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Majou no joken
Forbidden Love
[/SIZE][/FONT]
گفتم که براتون سريال عشق ممنوع رو ميفرستم:happy: ولی ديدم بد نيست قبلش آهنگش رو هم گوش کنين. خواننده اين آهنگ utada hikaru ست و فکر کنم جمله زير کافی باشه که بدونين اين آهنگ چقدر معروفه!
First Love is the most commercially successful debut and overall album by a Japanese artist in Japanese music history, having sold over 10 million copies throughout Asia, nearly 8 million copies sold in Japan alone.[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]
برادر سیمور واقعا ممنون :happy: متوجه شدم :lol: ( فکر کنم قبلا یه توضیحی در مورد تلفظ رئیس جمهور ژاپن هنگام تبریک به رئیس جمهور آمریکا برای انتخاب ش گفته بودید.... اتفاقا به خیلی از سوالهای دیگه من هم جواب دادید....![]()
کامل تر از این نمی شد.... باز هم متشکرم. :blush: