- نوشتهها
- 503
- لایکها
- 3
من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...![]()
تایید میشه...
من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...![]()
[/QUOTE]هر چی پست داری بیار بجز اون اعدام ساکورا
راستش یارو می گه چشت هفته! من به اشناشم سفارش می کنم گواهی پزشکی برات بده نه و ده !ولی پولش زیاده!بدم یه وقت کلاهبردار بود!هم پولم رفته هم رفتم خدمت!(جنگ شه من می رم دخترای مظلوم امریکاییراستي يادم رفت بگم شيان داري ميري سربازي؟
از بس تو فروم جديد درگير شدم وقت نمي كنم درست پست هاي اينور رو حتي بخونم
اگه يارو قابل اعتماده خوب بخر، بعد به منم بگو بخرم اين سربازي عجب دردسري هست
چرا گفتن چشمات بخاطر داشتن شارینگا برا خدمت معاف نیست!من از هر خطر سربازی رفتن راحتمهه هه دلتون بسوزه
![]()
خوب شدیم منو تو سیمور و یلی !خوبه اینجا هم چراغش خاموش نمی مونه!من از گروه 2 طرفی ها هستم![]()
خوب امیدوارم موفق بشم!راستی به نمایندگی از همه بچه هایی که نظر صدرصد موافق نداشتن!باید بگم ...... نمی گفتم از غصه قبل از اعزام و خدمت رفتن می مردم!:lol:در مورد فعاليت تو 2 طرف، جدا نمي رسم به هر دو طرف نگاه بندازم، اونجا فعلا در حال راه اندازي هست، مشكلات اوليه زياد داره كه بايد بر طرف بشه، بعدش بايد دعوت نامه ارسال كنيم ، برنامه داريم به تمام بچه هاي انيميشني كه تو همه فروم هاي ايراني فعاليت مي كنند دعوت نامه بفرستيم (البته اين ايده خودم هست) ، ديگه بالاخره كاربراي خوبي پيدا كنيم كه براي فاز بعدي كه سايت باشه دستمون پر باشه.
مایه افتخار منه که بعضی از پستهای من از نظر دوستان اینقدر ارزش داشته که رفته اونور !:happy:راستي شيان فروم خودتم هست ، بالاخره پستات داره مياد، دلمون مي خواست خودت پستاتو بياري، اگه دوست داشتي بيا
زئوس جان پارتی يه تو کلفته!!!حیف شد من تازه اومده بودم! انمیه گذاشته بودم برای دانلود،می خواستم یه انیمه ..
نه همينا که گفتی!از قراره معلوم کاربراب جدید باید سماق بمیکن![]()
و خبرایی از یه فروم جدید هست
چیز دیگه ای هست که من ندونم؟![]()
________
در مورد فعاليت تو 2 طرف، جدا نمي رسم به هر دو طرف نگاه بندازم، اونجا فعلا در حال راه اندازي هست، مشكلات اوليه زياد داره كه بايد بر طرف بشه، بعدش بايد دعوت نامه ارسال كنيم ، برنامه داريم به تمام بچه هاي انيميشني كه تو همه فروم هاي ايراني فعاليت مي كنند دعوت نامه بفرستيم (البته اين ايده خودم هست) ، ديگه بالاخره كاربراي خوبي پيدا كنيم كه براي فاز بعدي كه سايت باشه دستمون پر باشه.
راستي شيان فروم خودتم هست ، بالاخره پستات داره مياد، دلمون مي خواست خودت پستاتو بياري، اگه دوست داشتي بيا.
واکاريماشتایادم نمی یاد مطلب خاصی اینجا گذاشته باشم ( البته به جز چند تا شوخی) ... ولی ترجیح می دم نوشته هام به فروم های دیگه منتقل نشه ! :f34r:
ممنون .:happy:
آدرس که دادم :blink:آدرس بدين همه بياييم ديگه:happy:
اونجا مگه گفتگوی ازاد نداره !مگه فریدا همش نمی گفت شیان تاپیکت گفتگوی ازادیه!خوب من می گم ببریمش
گفتگوی ازاد!اصلا به نظرم ساکورا کلا جاش همون جاست!
--------------------
چرا گفتن چشمات بخاطر داشتن شارینگا برا خدمت معاف نیست!
--------------------
خوب شدیم منو تو سیمور و یلی !خوبه اینجا هم چراغش خاموش نمی مونه!
من از هر خطر سربازی رفتن راحتم هه هه دلتون بسوزه
ای خدا چقده دوست داشتنی هستی فریدای گلمزئوس جان پارتی يه تو کلفته!!!نگران نباش ... وقتی آرام کسی رو معرفی کنه کسی نه نميگه!
==========
من خودم جز کسايی هستم که 2 طرف ميمونم.فقط چه جوری ميخوام وقت کنم خدا خودش عالمه!!!
آدرس : http://animparadise.com/forums/
قدم همه هم رو چشم ماست!خوشحال ميشيم همه رو اون ور ببينيم.:happy:
بخاطر یه چیزیه بنام G6PD :f34r: حالا اگه متوجه شدی میبینی جزو کدوم گروه معافی ها هستمحالا ندونستی بگو بگم
------------
سلام محمد
خوبی خوشی؟
اول از همه اينکه يادم نرفته، برات dvd ها رو ميزنم و ميفرستم فقط سرم خيلی شلوغه!:wacko:
دوم اينکه ممنون به خاطر توصيه old town! عالی بود!!!حالا عکس هاشو ميزارم!
اتفاقاً امشب فستيوال يونانی ها بود اينجا شام رفتيم (خودمونيم رقص يونانی ها شبيه رقص عربيه يه کم ها!!!) :blink::blink::blink: ، دقيقاً ياد old town افتاديم!
کلی يادت کردم گفتم يادم باشه حتماً ازت تشکر کنم.:happy:
![]()
سوم اينکه چرا media player من error ميده اينو اصلاً نشون نميده!!![]()
سرباز شدی هنوز دست و نداشتی:happy]
او.نجا مگه گفتگوی ازاد نداره !مگه فریدا همش نمی گفت شیان تاپیکت گفتگوی ازادیه!خوب من می گم ببریمش
گفتگوی ازاد!اصلا به نظرم ساکورا کلا جاش همون جاست!
من که موافقم.
چه روباه کشونی بشه:blink:
راستش یارو می گه چشت هفته! من به اشناشم سفارش می کنم گواهی پزشکی برات بده نه و ده !ولی پولش زیاده!بدم یه وقت کلاهبردار بود!هم پولم رفته هم رفتم خدمت!(جنگ شه من می رم دخترای مظلوم امریکاییرو نجات بدم البته از دخترای وطنم هم دفاع می کنم!![]()
![]()
چرا گفتن چشمات بخاطر داشتن شارینگا برا خدمت معاف نیست!
!![]()
چرا دارهولی جایی برای ضد ساکورایی ها نداره ( البته تاپیکش ) شما که سرور مایی بابک جان
:happy:
فاویسم؟![]()
ایول بابا ، حالا بگو من دکتر نیستم:happy: میدونی چیه دیگه
یعنی من رو خیلی چیزا محروم کرده
![]()