BRADER SHIAN
Registered User
Fushigi_Yuugi_ می بینم!یارو ادم بده خیلی بده!

چند روز پیش در مقاله ای می خوندم که رندر کردن هر کدام از فرم های انیمیشن پیکسار 24 ساعت طول میکشه!!!!
راستش خیلی عجیب بود.می خواستم بدونم این گفته صحت داره؟
راستش واسم مهمه واسه اینکه خودم کار انیمیشن میکنم و...
سلام![]()
اونجا سیستمش اینطوریه که تا یه پست نزنی اسمت تو لیست نمیره. منم اول همین مشکل شما رو داشتم![]()
نمی تونی وارد شی یعنی نمی تونی لاگین کنی؟![]()
ماجرای این فرم جدید چیه ?
ماجرای این فرم جدید چیه ?
نیستی دیگه سعید خبر نداری از هیچی این آدرسشه همه هم بچه های اینجا هستند
از دیدن استاد عزیزم لرد سیاه خیلی خوشحالم
اوه بچه ها کيا قسمت 21 سريال Seirei No Moribito رو ديدن؟!عجب قشنگ بود!
بسی کيف کردم.
واقعاً جز يکی از قشنگ ترين انيمه هايی هست که من تا حالا ديدم!:wub:
از اين هم يه promo در اومده که با camcorder ضبط شده کيفيت خوبی ندارهاین انیمه جدید روخواهر گفت یاد انیمه Night Wizard - The Animation افتادم . اطلاعات زیادی در موردش نیست ، فقط اینکه مال پاییز هستش. اینم عکسش:
4 تا promo ازش در اومده که من فقط 2 تاشو براتون آپلود ميکنم.راستی قراره انیمه Gundam 00 رو هم پخش کنند
ا....یانگوم خودمنه!:happy:خوب دوستان..پس از چندی دوباره افتخار ورود به بخش انیمیشن رو به دست اورودم.
انیمیشن Jung geums Dream یا رویای یانگوم..انیمه با دوبله ژاپنی و کره ای..
اینم چند تا عکس زیبا...
اگه منتظر يه چيزی تو مايه های claymore و bleach هستی، اين اينجوری نيست!بگی قشنگه حتما قشنگه دیگه...
رفت تو دانلود لیست...![]()
اگه منتظر يه چيزی تو مايه های claymore و bleach هستی، اين اينجوری نيست!تم کندتر و عاطفی تری داره.
:happy:
داستانش در مورد آینده ای است که خوناشامها بر زمین و انسانها حکومت میکنند و انسانها برای مبارزه به شکارچیان خوناشام متکی میشند حالا جالبه که یکی از شکارچیان خودش نیمه خوناشامی ( Dampeal) هستش به نام D که خوناشامها رو برای پول میکشه