- نوشتهها
- 761
- لایکها
- 8
ادامه Vampire Hunter D :
دو شخصیت دیگر هم که در این داستان بودند :
و اما سری دیگه ای هم ساخته شده با داستانی مشابه منتها این بار داستان نجات دختری است که یک خون آشام به خواستگاریش اومده !!
و البته این بار این دختر تصمیم به استخدام hanter D می گیره
و باز هم شاهد صحنه های نبرد قهرمان داستان و خون آشام ها خواهیم بود ...
و اما آرواره های شخصیت های داستان هم جالب اند :
پایان سری اول به اینجا ختم می شد ( شبیه فیلم های کابویی !! ) :
و اما پایان این سری به عکس زیر ختم می شود ... ( باز هم شبیه فیلم های کابویی
) :
کلام آخر و چند نکته :
امیدوارم خوشتون اومده باشه
تا یادم نرفته : در این کارتون خونسردی و آرامش و شخصیت hunter D قابل توجه و جالب هست ...
نکته دیگه ای هم که در پست قبل گفتم : یه حس پنهانی به من می گه تهیه کنندگان این کارتون را بیشتر برای مخاطبان دختر ساختند ...
یک بحثی هم در مورد بدهکاری و سود و ... در واقع الان 2 تا کارتون اسپویل شده ولی خودم یکی حساب کردم
:lol:
تا هفته دیگه 

دو شخصیت دیگر هم که در این داستان بودند :
و اما سری دیگه ای هم ساخته شده با داستانی مشابه منتها این بار داستان نجات دختری است که یک خون آشام به خواستگاریش اومده !!

و باز هم شاهد صحنه های نبرد قهرمان داستان و خون آشام ها خواهیم بود ...
و اما آرواره های شخصیت های داستان هم جالب اند :

پایان سری اول به اینجا ختم می شد ( شبیه فیلم های کابویی !! ) :
و اما پایان این سری به عکس زیر ختم می شود ... ( باز هم شبیه فیلم های کابویی
کلام آخر و چند نکته :
امیدوارم خوشتون اومده باشه
تا یادم نرفته : در این کارتون خونسردی و آرامش و شخصیت hunter D قابل توجه و جالب هست ...
نکته دیگه ای هم که در پست قبل گفتم : یه حس پنهانی به من می گه تهیه کنندگان این کارتون را بیشتر برای مخاطبان دختر ساختند ...
یک بحثی هم در مورد بدهکاری و سود و ... در واقع الان 2 تا کارتون اسپویل شده ولی خودم یکی حساب کردم
لازم به یاد آوری اینکه تصاویر بالا را هم باید در تگ اسپویل می گذاشتم !!
راستی بر حسب اتفاق یک پست جالب هم دیدم : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1253172&postcount=5
و
راستی بر حسب اتفاق یک پست جالب هم دیدم : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1253172&postcount=5
و