• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ادامه Vampire Hunter D :

4r90d9z.jpg

دو شخصیت دیگر هم که در این داستان بودند :

و اما سری دیگه ای هم ساخته شده با داستانی مشابه منتها این بار داستان نجات دختری است که یک خون آشام به خواستگاریش اومده !!
crazy.gif
و البته این بار این دختر تصمیم به استخدام hanter D می گیره
latest%20iranian.gif

و باز هم شاهد صحنه های نبرد قهرمان داستان و خون آشام ها خواهیم بود ...

و اما آرواره های شخصیت های داستان هم جالب اند :

4udlsma.jpg

پایان سری اول به اینجا ختم می شد ( شبیه فیلم های کابویی !! ) :

و اما پایان این سری به عکس زیر ختم می شود ... ( باز هم شبیه فیلم های کابویی :D) :

کلام آخر و چند نکته :

امیدوارم خوشتون اومده باشه :)

تا یادم نرفته : در این کارتون خونسردی و آرامش و شخصیت hunter D قابل توجه و جالب هست ...

نکته دیگه ای هم که در پست قبل گفتم : یه حس پنهانی به من می گه تهیه کنندگان این کارتون را بیشتر برای مخاطبان دختر ساختند ...

یک بحثی هم در مورد بدهکاری و سود و ... در واقع الان 2 تا کارتون اسپویل شده ولی خودم یکی حساب کردم :p:lol:
لازم به یاد آوری اینکه تصاویر بالا را هم باید در تگ اسپویل می گذاشتم !!:D
راستی بر حسب اتفاق یک پست جالب هم دیدم : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1253172&postcount=5
و
تا هفته دیگه ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
گردش چرخ گردون و گذر روزگار این بود که همچنان زنده باشم ( در واقع فقط خدا رحم کرد ! :f34r:;):lol:) ...
ميدونين برادر

من به اين نتيجه رسيدم خدا شما رو خيلی دوست داره! :lol:;)
راستی بر حسب اتفاق یک پست جالب هم دیدم : http://forum.persiantools.com/showpo...72&postcount=5
خوب شد گفتين;):

بابک و سهراب عزيز

ميشه بگين که چقدر پول جمع شده؟ چقدرش مال منه و چقدر اضافه داريم؟:eek: و اينکه کسی پيشنهادی برای خريد سريال جديد نداره؟:rolleyes: (لطفاً پيشنهاد با لينک خريد بدين! پيشنهاد بدون لينک به درد نميخوره!:wacko:)

==================

برادر دون فان ميگم اين سری انيمه هايی که گرفتين چطور بود؟ از کدوم بيشتر از بقيه خوش تون اومد؟ :rolleyes::)

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب شد گفتين;):

خوب لازمه که یک توضیح بدم : منظورم از لینک به هیچ وجه مسایل مالی و این حرف ها نبود . هرگز ! خودم هم تا به حال در این مشارکت ها حضور نداشتم . پس این حق رو هم هیچ وقت به خودم نمی دم که دخالت کنم ..

منظورم یک غلط املایی جالبی بود که در این پست وجود داره ! البته درسته که شما از فارسی ساز استفاده می کنید و .. . اما به نظرم مهم و جالب اومد ;)
برادر دون فان ميگم اين سری انيمه هايی که گرفتين چطور بود؟ از کدوم بيشتر از بقيه خوش تون اومد؟ :rolleyes::)
اول اینکه لازمه تشکر کنم به خاطر معرفی لیست کارتون ها :happy: همین طور خیلی ممنونم از دوست خوبم که زحمت رایت و ارسال رو کشیدند :blush:

همین طور ضمن تشکر از دوست خوبمون علی عزیز به خاطر ایجاد فروم جدید ...یک خواهشی هم دارم : که لطفا هیچ کدوم از پستها و مطالبی که اینجا می نویسم به فروم دیگه ای منتقل نشه و فقط در همین پرشین تولز باشه !

ممنون :eek::happy:

در مورد انیمه ها : خوب نظرم رو در طول همین ده هفته به طور کامل می گم !!:)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ميدونين برادر

من به اين نتيجه رسيدم خدا شما رو خيلی دوست داره! :lol:;)

خوب شد گفتين;):

بابک و سهراب عزيز

ميشه بگين که چقدر پول جمع شده؟ چقدرش مال منه و چقدر اضافه داريم؟:eek: و اينکه کسی پيشنهادی برای خريد سريال جديد نداره؟:rolleyes: (لطفاً پيشنهاد با لينک خريد بدين! پيشنهاد بدون لينک به درد نميخوره!:wacko:)

==================

خواهر جان اینو باید سهراب بگه چون حسابا دسته اون بود ;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Pretear رو دیدم. قبلا اینجا معرفی شده بنابراین به توضیحی مختصر بسنده می کنیم
rainbowf.gif

2002747233148829116_rs.jpg

ماجرای Himeno، یه دختر 16 ساله که به طور اتفاقی با 7 شوالیه Leafe از سرزمین Leafenia برخورد می کنه و می فهمه با کمک شوالیه ها می تونه به Pretear تبدیل بشه. موجودی که قدرت کنترل نیروهای طبیعی رو داره؛ و تصمیم می گیره در مبارزه با Fenrir ، شاهزاده بدبختی (Princess of Disaster) که قصد نابودی کل دنیا رو داره به شوالیه ها کمک کنه.

کلا داستانش به سبک داستان های قهرمانی کلاسیک بود و چیز جدیدی نداشت ... یه دختر خوب و زیبا و خوش قلب و دست و پا چلفتی، که به جنگ یه دشمن قوی میره و در این راه از کسی که در ابتدا هیچ قدرتی نداره به یه انسان قوی و خودساخته تبدیل میشه، به علاوه مایه های عشق و عاشقی که همیشه توی اینجور داستان ها وجود داره. آخرشم یه مقدار آدمو یاد ماجرای تصلیب می اندازه
eyebrow.gif

پرداختش بد نبود. فکر کنم 10/6.5 بسش باشه . ریتینگ در ANN :

Seen in part or in whole by 1290 users, rank: #249
Median rating: Good
Arithmetic mean: 7.3514 (Good+.35), std. dev.: 1.6809, rank: #931
Weighted mean: 7.2472 (Good+.24), rank: #934
Bayesian estimate: 7.25325 (Good+.25), rank: #671​

یه فایل تصویری 2 دقیقه ای برای اینکه حال و هوای این کارتون دستتون بیاد:

چند عکس و شات:

چند والپیپیر:

Elham_unico

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بد نیست از انیمیشنهای قدیمی بیشتر بگیم. برای نمونه کسی تا حالا انیمشین How Grinch stole the Christmas محصول سال 1966 را دیده؟

انیمیشن unico رو از کدوم سایت می شه پیدا کرد؟ شما میدونید؟:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من الان دارم School Rumble رو می بینم ... واسه خنده و کمدی خیلی خوبه ... اشکالش از نظر من اینه که سریال خودش رو جدی نمی گیره و فقط کمدیه ... تنوع کاراکترها هم عالیه ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من الان دارم School Rumble رو می بینم ... واسه خنده و کمدی خیلی خوبه ... اشکالش از نظر من اینه که سریال خودش رو جدی نمی گیره و فقط کمدیه ... تنوع کاراکترها هم عالیه ...

این School Rumble رو من هر کاری کردم نتونستم از 5 به بعد تحمل کنم. خیلی شوخیاش زیاده از حد و تا حدودی جلفه (به نظر من)
164.gif

الان دارم Claymore رو می بینم ... خشن و جدی و خون آلود
263cylj.gif
تا قسمت 2 که جذاب بوده
1304.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این School Rumble رو من هر کاری کردم نتونستم از 5 به بعد تحمل کنم. خیلی شوخیاش زیاده از حد و تا حدودی جلفه (به نظر من)
164.gif
برو بی سلیقه ! ... ولی کلا انگار این اختلاف سلیقه ما ابدیه ...
wippe.gif

راستی ظاهرا fanbase اش روی اینترنت خیلی قویه ... من چندتا سایت دائره المعارف مانند واسه این سری پیدا کردم ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
Shingetsutan.Tsukihime رو دیدم کار بدی نیست!بیشتر شبیه تاتر می مونه تاتر انیمه ای من تئاتر دوست دارم!

تئاتر دوازده قسمتی خونی!
انیمه ها اکثرا و.قایعشون رونه و سریع مثل ناراتو و... ولی این دقیقا همون قدر که سینما و تئاتر با هم فرق دارن با کارای دیگه فرق داره!بین کارا یه مکث ناز هست!کارکتر ها مثل تئاتر محدودن و.. !

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
wippe.gif

راستی ظاهرا fanbase اش روی اینترنت خیلی قویه ... من چندتا سایت دائره المعارف مانند واسه این سری پیدا کردم ...

من رو قمسمت دو قطعش کردم فرستادمش به موزه تاریخ!یه جوری بود ;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
همین کهخ این گفت!در ضمن واقعا خوش به حالت خدمت نمی ری!راستی یه دایی دارم گردن کلفته ولی سر سیاست زیاد میونمون خوب نیست گفته برام معافی جنون می گیره!این اقاهه نشد شاید رفتم دنبالش!
60.gif

شيان داييت گفته نه معافي جنون از نظر كاري بدرد نميخوره اما فوايدي هم داره كه جنگ نميره و با هركي هم ميخواي دعوا كن كسي كاري بهت نداره:lol::lol:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی؟؟:blink:
شیان رو معاف کردن؟؟
کی این اشتباه رو کرده؟کی؟
این کار گروه شیطانیه اعمال نظر کردن.:f34r:;)
این رو بفرستینش پادگانش:p

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
. . . . طبق حکم صادره ملکه انیمیشن از امروز تا ده اسپویل ( معرفی هفته ای یک کارتون ) سرتون رو درد خواهم آورد .:D

این هفته دومین اسپویل معرفی انیمه " Scrapped Princess " هست . خوشبختانه قبلا در اینجا این انیمه معرفی شده بود ...

" برای دیدن کامل عکس ها و wallpaper ها می توانید روی تصاویر کلیک کنید " :)

این انیمه محصول سال 2003 شرکت Bones است. مانگایی هم در سه فصل منتشر شده که شباهت زیادی با انیمه نداره !

ظاهرا داستان در دنیایی خیالی حول شخصیت اولش دختر 15 ساله ای به نام Pacifica می چرخه ...

اما نمی دونم چرا موقعیت این داستان برام مبهم بود ( vampire hunter D هم همین طور بود .. ) نوع لباس ها و نمایش کلیسا و مسایل مذهبی ارائه شده در گفتگوها یاد آور اروپا در دوران قبل از جنگ های صلیبی هست ... بعضی موارد حکایت از عصر مدرن و حتی آینده داره ... همزمان شاهد استفاده از کالسکه و اسب برای رفت و آمد هستیم و بیشتر مبارزات هم با سلاح سرد (شمشیر و نیزه و .. ) هست ..:wacko:

یک قسمت هایی انگار این انیمه ها ساخت کشور های اروپایی هستند ... در جاهایی هم روش غذا خوردن با chopsticks حکایت از ژاپنی بودن داره ...

خلاصه اینکه معجونی ساختند که قابلیت فروش در هر کشوری رو داشته باشه !! :lol:

محور داستان : بر اساس یک پیش گویی قدیمی در 5000 سال پیش که همه بهش معتقدند در غروب آفتاب روزی که پرنسس Pasifica به سن شانزده سالگی می رسه جهان نابود میشه و این دختر که در خانواده اشرافی از پادشاهی Leinwan متولد شده منجر به وقوع بلا یا و تخریب کل جهان هست ... :eek:

یک بار هم در دوران کودکی به دستور پادشاه وقت از صخره و پرتگاهی به پایین پرتاب میشه ... اما تقدیر چنین بود که زنده میمونه و توسط Casull بزرگ میشه ...

یک خواهر ناتنی و برادر ناتنی هم داره که همواره ازش محافظت می کنند :

خواهر بزرگ پرنسس به نام Raquel که فرزند ارشد خانواده هست و از نیروهایی جادویی هم برخورداره به نوعی نقش مادرانه برای برادر و خواهر کوچکترش داره ...

برادر پرنسس Shannon نام داره که شمشیر زن بسیار ماهری هست که در ادامه داستان با یکی شدن و ادغام با Zerfis تبدیل به موجود قدرتمندی میشه که فقط به محافظت از پرنسس Pasifica فکر می کنه :

اما این Zerfis هم حکایتی داره بس عجیب .. :D

قاعدتا یک وجود روحانی (غیر مادی ) هست مثل یک جور پری ( Fairy ) که معمولا روی دو تا پاهاش وا نمی ایسته !! و همواره موقع راه رفتن از زمین فاصله داره ... شاید بدون بال زدن پرواز می کنه ...

به عکس ها و تصاویری که ماموران ما از این موجود گرفتند دقت کنید ! :

در حالت عادی :

و اینکه موقع رفتن به طور عادی خداحافظی نمی کنه ... بلکه یک جورایی تجزیه میشه و هر جزء به نور تبدیل میشه :

و اما این تصاویر هم هنگام غروب آفتاب توسط ماموران ما گرفته شده و ایستادن غیر معمول ایشون رو نشون میده :

ادامه داستان سفر این سه نفر (برادر و خواهر ) هست و نبردهاشون با مردم عادی از یک طرف ( به خاطر اعتقاد به پیشگویی و قصد کشتن پرنسس ) و از طرف دیگه با نیروهای Peacemakers ...

در ادامه به معرفی بقیه ی شخصیت ها و داستان می پردازم ...

ادامه دارد ...

راستی هنوز غلط املایی به قوت خودش باقی هست

لینک اسپویل قبلی : Vampire hunter D : بخش اول / بخش دوم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چی؟؟:blink:
شیان رو معاف کردن؟؟
کی این اشتباه رو کرده؟کی؟
این کار گروه شیطانیه اعمال نظر کردن.:f34r:;)
این رو بفرستینش پادگانش:p
فرستادنش پادگان ، دیدن داره کل پادگان رو بدآموز می کنه ...
out.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرستادنش پادگان ، دیدن داره کل پادگان رو بدآموز می کنه ...
out.gif

راستی هم ها؟
کافیه 4 تا از اون هنتای ها انیمه نما رو که معرفی میکنه اونجا پخش کنه;) چه شود ؟ :blink::blink:

بدین وسیله از عدم پذیرش شیان به عنوان سرباز از همه افرادی که دخیل در ماجرا بودن تشکر میشه؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هفته دومین اسپویل معرفی

این انیمه محصول سال 2003 شرکت Bones است. مانگایی هم در سه فصل منتشر شده که شباهت زیادی با انیمه نداره !

ظاهرا داستان در دنیایی خیالی حول شخصیت اولش دختر 15 ساله ای به نام Pacifica می چرخه ...

[/URL]

قسمتهایی که مربوط به دنیای قدیم هستن خیلی زیبا هستن ولی اونجاهایی که به رباتها مربوط میشه خیلی جالب نیست

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
wippe.gif

سلام
منم با دنی موافقم خیلی جلفه
147fs229130.gif

البته من از کارای کمدی مثل love hina خوشم میاد ولی این اسکول رامبل دیگه خیلی شورشو در اورده:wacko:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
2 قسمت از کماندار نوجوانو تو یوتیوب گذاشتن.احتمالا ادامشم میذارن.

قسمت اول: 1 2

قسمت دوم: 1 2

پ.ن.راستی انگار به زبون آلمانیه.

بالا