• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور من برسرک رو دیدم یک ضرب 25 تاشو پشت سر هم بعد که حالم گرفته شد اومدم 5 قسمت اسپیل تورو خوندمش یه کمی حالم بهتر شد ولی باید برم مانگاشو خودم بخونم حالا تو تا کجا خوندی؟ یعنی مانگاش تا کجا اومده؟
اسپویل جدیدی منتشر نکردی؟
302.gif
الان پیشرفتش در حدی نیست که اسپویل جدید بزنم ... من تا وقتی که میرسن به بندر رو اسپویل کردم ... واقعا بعدش اتفاق خاصی نیفتاده (حالا من شاید 30-40 صفحه عقب باشم ولی فرقی نمی کنه) ... هوآشان عزیز هم که اونور داره ادامه میده ظاهرا ...

اصل قضیه اینه که عطش و هیجان مربوط به پایان بندی انیمه رفع بشه که با خوندن اون اسپویل ها رفع میشه ... خدا رو شکر ...
شیان 3-4 تا برترینش رو بگو برم ببینم البته غیر برسرک و میدوری که دیدم.

راستی من برم پست هایی که قبلا در رابطه با برسرک اینجا زده شده رو ببینم شاید یه چیزایی اضافه کردم خودم :پی
vampire hunter:d هم بسیار زیباست .... هر دو قسمت ...
من به اعتبار تعريف هاي تو ميخوام اينو شروع كنم به ديدن
connie_mini_magnify.gif
من فکر می کردم می خوای بگی "من به اعتبار تعریف های تو ، قید دیدنش رو زدم !" ...
peace.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:D جای بلو خالی هست اینجا . این چند وقته تولد چه بچه های برجسته ای بوده ها. میگیم راستی چرا علی خودش رو بن کرد؟؟؟؟
جان من بيخيال:lol:، الان ميآد تو چشم سيمور هم انگشت ميکنه بی سيمور ميشيم!:D همون دنی رو کور کرده بسه!:p

علی خودشو بن کرد که ديگه نتونه بياد تو فروم:rolleyes:، شايد بشينه سر درسش!:cool: فکر کنم منم بايد همين کار رو بکنم!:wacko:

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جان من بيخيال:lol:، الان ميآد تو چشم سيمور هم انگشت ميکنه بی سيمور ميشيم!:D همون دنی رو کور کرده بسه!:p

علی خودشو بن کرد که ديگه نتونه بياد تو فروم:rolleyes:، شايد بشينه سر درسش!:cool: فکر کنم منم بايد همين کار رو بکنم!:wacko:

:D البته قبلش هممون رو کیک شکلاتی کرده رفته:D
گفتی درس یاد امتحان ها افتادم:wacko:
تا امتحان ها تموم بشه :f34r:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چه باحال ... سریع هم گزارش کار میدی ...;)
میگن بچه های خوب باید تفریحات سالمشونو با دوستاشون قسمت کنن!;)
-4 تا برترینش رو بگو برم ببینم البته غیر برسرک و میدوری که دیدم.

راستی من برم پست هایی که قبلا در رابطه با برسرک اینجا زده شده رو ببینم شاید یه چیزایی اضافه کردم خودم :پی

نام انیمه:Ninja Scroll
رده سنی :18
درجه :A
تعداد قسمتها:فیلم سینمایی
ژانر:سامورایی نینجایی

نام انیمه:Vampire.Hunter.D

درجه :-b
تعداد فیلم سینمایی(محصول 1992)
ژانر:-خون!

attachment.php

نام انیمه:Gantz
درجه :a
تعداد قسمتها:26
سلاح:هفتیر

بهترین انیمه تو این کمار بدون هخیچ شکی فیلم سینمایی نیجا اسکروله!
اينطوري كه مي نويسي ملت فكر مي كنن اينجا واقعا داره بحث انيمه هاي ...... ميشه
انیمه های عاشقانه رو که توش شمشیر و هفتیرم هست با بچه ها لیست کردیم!
نام انیمه :Fushigi Yuugi
تعداد قسمتها:50
نام انیمه :Inuyasha
تعداد قسمتها:167
نام انیمه :Full Metal Panic
نام انیمه :Saiunkoku Momogatari
تعداد قسمتها:35
نام انیمه :Fate Stay Night
تعداد قسمتها:25
انیمه:Midori no Hibi
تعداد قسمتها:13
نام انیمه :Utawarerumono
نام انیمه :Shingetsutan.Tsukihime
Zero no Tsukaima
تعداد قسمتها:12
نام انیمه :Claymore
دتعداد قسمتها:25
نام انیمه:Berserk
نام انیمه :Kenichi
نام انیمه :black blood brother
نام انیمه:BLOOD+
تعداد :50
نام انیمه :The Hakkenden
نام انیمه:Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
تعداد :25
نام انیمه:Rurouni Kenshin (اعتماد و خیانت!)
تعداد :فیلم سینمایی
نام انیمه:SHOUNEN ONMYOUJI
تعداد قسمتها:15
نام انیمه:SHOUNEN ONMYOUJI
نام انیمه:Lovely Complex
تعداد قسمتها:24
نام انیمه:TENJOU TENGE
نام انیمه:Basilisk
نام انیمه:Tsubasa Chronicles
تعداد قسمتها:25دو سری
نام انیمه:Black Lagoon
تعداد قسمتها:25دو سری
نام انیمه:Cowboy Bebop
نام انیمه:area 88
نام انیمه:tokko
نام انیمه:Sisters of Wellber
نام انیمه:GunXSword

این لینکش !(یه رایگیری داره کلیک کنید جالبه!;))

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:Dبالای 18 برادر شیان همه جا مشهور است:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی این 4 تا چطوریه؟ یک سری لیست هم از فریدا گرفتم 5 شنبه باحالت صحبت میکنم در بارشون. Gantz رو گفتی بقیه رو بگو :پی
راستی مانگای برسرک و فول متال الکمیست رو داری؟

مانگاي برسرك رو كه ناقص دارم و برات زدم.

Ninja Scroll يه انيمه قديميه ... هم خود انيمه هم زمان اتفاق افتادن داستانش. اگه از سريال هاي رزمي خوشت بياد از اينم خوشت مياد. من خوشم نيومد.

Kimi ga Nozomu Eien رمانتيك سپهر پسنده
1839.gif
در كل بد نيست. ارزش يه بار ديدنو داره. البته به شرطي كه كلا از انيمه هاي رمانتيك بدت نياد.

Elfen Lied انيمه خوبيه. نسبتا خشنه. خيلي حرفي در موردش ندارم كه بزنم :D مختصر اينكه جزو انيمه هاي مورد علاقه من نيست ولي مورد علاقه خيلي هاست.

من هنوز سليقه تو رو نمي دونم آخه
8565.gif
پست هاي بچه ها در مورد اين انيمه ها رو بخوني به نظرم بيشتر كمك كنه ...

خواهش میشه شرمنده نفرمایید
302.gif
بابا يه توضيح بده خب ... خوب بود؟ بد بود؟ :D

من فکر می کردم می خوای بگی "من به اعتبار تعریف های تو ، قید دیدنش رو زدم !" ...
peace.gif
consoling2.gif

snap.gif

(من فحش ندادما ... اسماعيل داد
4fvgdaq_th.gif
)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نام انیمه:Ninja Scroll
درجه :A
تعداد قسمتها:فیلم سینمایی
ژانر:سامورایی نینجایی

درجه :-b
ژانر:-خون!

درجه :a
سلاح:هفتیر

بهترین انیمه تو این کمار بدون هخیچ شکی فیلم سینمایی نیجا اسکروله!

انیمه های عاشقانه رو که توش شمشیر و هفتیرم هست با بچه ها لیست کردیم!
این سه تا رو بقیه هم پیشنهاد دادن پس میذارم تو لیست :پی دستت درد نکنه.

مانگاي برسرك رو كه ناقص دارم و برات زدم.

دستت درد نکنه:D
ولی یک عدد لیست کت و کلفت آماده کردم بعدا باهات صحبت میکنم ببینم نظرت چیه :p

Ninja Scroll يه انيمه قديميه ... هم خود انيمه هم زمان اتفاق افتادن داستانش. اگه از سريال هاي رزمي خوشت بياد از اينم خوشت مياد. من خوشم نيومد.
من سریال زمی که اره خیلی خوشم میاد :پی حالا باید ببینم که من از این خوشم میاد یا نه :دی
Kimi ga Nozomu Eien رمانتيك سپهر پسنده
1839.gif
در كل بد نيست. ارزش يه بار ديدنو داره. البته به شرطي كه كلا از انيمه هاي رمانتيك بدت نياد.
انیمه رمانتیک خالی که فکر کنم ندیدم تا حالا میدوری رمانتیک بود؟ پس همون یکی رو دیدم فقط حالا سلیقه سپر چطوریه؟ من از کجا بودنم:p
ولی فکر کنم بره تو لیست B:cool:
Elfen Lied انيمه خوبيه. نسبتا خشنه. خيلي حرفي در موردش ندارم كه بزنم :D مختصر اينكه جزو انيمه هاي مورد علاقه من نيست ولي مورد علاقه خيلي هاست.

من هنوز سليقه تو رو نمي دونم آخه
8565.gif
پست هاي بچه ها در مورد اين انيمه ها رو بخوني به نظرم بيشتر كمك كنه ...
این انیمه رو چند نفر دیگم بهم گفتن که قشنگه :پی
ولی اینایی که گفتی کدومش رو خوشت اومده بود ازش؟ هیچ کدوم رو که خوشت نیومده بود:p

سلیقه من خودمم نمیدونم چیه فقط هر انیمه ای عناصر زاءد و اعصاب خورد کن نداشته باشه من میبینم :پی
کمی هم خشانت و شمشیر بازی و جفتک پرونی هم داشته باشه که خوبه :p

بابا يه توضيح بده خب ... خوب بود؟ بد بود؟ :D

خوب وقتی 25 تاشو یک ضرب دیدم بعد رفتم پشت سرش 7 تا اسپویل مانگاشو خوندم یعنی از نظر من فوق العاده بوده از 5 بهش 4.5 میدم من خیلی خوشم اومد ازش خشونتش هم به جا بودش یعنی چیزی زائد نبود می طلبید اصلا:D
داستانش هم عالی بود در کل خییلی خوشم اومد ولی اگه مانگاش رو نمیخوندم باید یه مانیتور برام میخریدی:wacko:
دعاشو به جون سیمور بکن:p

الان پیشرفتش در حدی نیست که اسپویل جدید بزنم ... من تا وقتی که میرسن به بندر رو اسپویل کردم ... واقعا بعدش اتفاق خاصی نیفتاده (حالا من شاید 30-40 صفحه عقب باشم ولی فرقی نمی کنه) ... هوآشان عزیز هم که اونور داره ادامه میده ظاهرا ...

اصل قضیه اینه که عطش و هیجان مربوط به پایان بندی انیمه رفع بشه که با خوندن اون اسپویل ها رفع میشه ... خدا رو شکر ...

vampire hunter:d هم بسیار زیباست .... هر دو قسمت ...
اره خیلی خوب شد اسپویل کردی رجوع شود به جواب که به دنی دادم:lol:
پس اینم که تو پیشنهاد میدی دیگه نمیشه ردش کرد :lol:رفت تو لیست:cool:

huashan داره نهضت سيمور رو ادامه ميده:D، تو بخش مانگا، تاپيک برزرک، ادامه اش رو اونجا بخون!;)

راستی از بچه های کنکوری به جز آرام کس ديگه اي قبول نشده؟؟؟:rolleyes: من دوز شيرينی خونم پايين اومده!:D:p

رفتم خوندم تاپیکشو :پی
من فعلا دوز شیرینی خونم وضعیتش خوبه:rolleyes:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این سه تا رو بقیه هم پیشنهاد دادن پس میذارم تو لیست :پی دستت درد نکنه.

دستت درد نکنه:D
ولی یک عدد لیست کت و کلفت آماده کردم بعدا باهات صحبت میکنم ببینم نظرت چیه :p

من سریال زمی که اره خیلی خوشم میاد :پی حالا باید ببینم که من از این خوشم میاد یا نه :دی

انیمه رمانتیک خالی که فکر کنم ندیدم تا حالا میدوری رمانتیک بود؟ پس همون یکی رو دیدم فقط حالا سلیقه سپر چطوریه؟ من از کجا بودنم:p
ولی فکر کنم بره تو لیست B:cool:

این انیمه رو چند نفر دیگم بهم گفتن که قشنگه :پی
ولی اینایی که گفتی کدومش رو خوشت اومده بود ازش؟ هیچ کدوم رو که خوشت نیومده بود:p

سلیقه من خودمم نمیدونم چیه فقط هر انیمه ای عناصر زاءد و اعصاب خورد کن نداشته باشه من میبینم :پی
کمی هم خشانت و شمشیر بازی و جفتک پرونی هم داشته باشه که خوبه :p

خوب وقتی 25 تاشو یک ضرب دیدم بعد رفتم پشت سرش 7 تا اسپویل مانگاشو خوندم یعنی از نظر من فوق العاده بوده از 5 بهش 4.5 میدم من خیلی خوشم اومد ازش خشونتش هم به جا بودش یعنی چیزی زائد نبود می طلبید اصلا:D
داستانش هم عالی بود در کل خییلی خوشم اومد ولی اگه مانگاش رو نمیخوندم باید یه مانیتور برام میخریدی:wacko:
دعاشو به جون سیمور بکن:p

خوبه:rolleyes:

اها نینجا اسکرولو اول فیلم سینمایشو ببین!;)

راستی سیمور چرا ناراتو نمی بینه!(همه هری پاتریستایی که بین بچه های انیمه دوست بودن دیدنش ! !)یازده بار رای گیری اینور وانور کردم همیشه بهترین انیمه شد!یه عالمه مانگا داره!ته شخصیت پردازیه! تو اخرین رایگیری از صدوبیست هفت نفر هفتاد ونه تاشون به اون رای دادن!کارکتراش دختر و پسر تورای گیرایا محبوبتریننن!ببین دیگه!;)

فایل های ضمیمه

• naruto.jpg
    naruto.jpg
    72.2 KB · نمایش ها: 5
Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی سیمور چرا ناراتو نمی بینه!
فکر کنم توی همین دوره سربازی ببینمش ... به این علت ساده که زمان بندی ام خیلی واسه فیلم دیدن مساعد نیست و حداکثر 1 ساعت وقت دارم هر شب ... باید شیفت بدم سمت سریال و انیمه ...

خوندن این مانگای رانما (الان v.35 هستم ... سه تا دیگه مونده ... طولانی ترین مانگایی هستش که تا حالا خوندم) باعث شده که حدس بزنم از اینویاشا خوشم بیاد ... شاید اونو ببینم ...

ناروتو رو هم واسه دیدن اول باید از یکی بگیرم ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فکر کنم توی همین دوره سربازی ببینمش ... به این علت ساده که زمان بندی ام خیلی واسه فیلم دیدن مساعد نیست و حداکثر 1 ساعت وقت دارم هر شب ... باید شیفت بدم سمت سریال و انیمه ...

خوندن این مانگای رانما (الان v.35 هستم ... سه تا دیگه مونده ... طولانی ترین مانگایی هستش که تا حالا خوندم) باعث شده که حدس بزنم از اینویاشا خوشم بیاد ... شاید اونو ببینم ...

ناروتو رو هم واسه دیدن اول باید از یکی بگیرم ...

اینایوشا که الان اواتور من یک از کارکتراشه! با رنما!;)تنها انیمه ای که مانگاشو خوندم ولی نفهمیدم اخرش چی شد!
اینایوشا هم مثل نارتو طولانیه برو نارتو ببین!اونور علی دارتش اینور دنیل!و....از من گفتن بود کسی که ناراتو ندیده عین کسی که هری پاتر نخونده!;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینایوشا که الان اواتور من یک از کارکتراشه! با رنما!;)تنها انیمه ای که مانگاشو خوندم ولی نفهمیدم اخرش چی شد!
اینایوشا هم مثل نارتو طولانیه برو نارتو ببین!اونور علی دارتش اینور دنیل!و....از من گفتن بود کسی که ناراتو ندیده عین کسی که هری پاتر نخونده!;)
اخر اینویاشا رو خوندی ؟... اینویاشا که تموم نشده ...

کسی که ناراتو ندیده عین کسی که هری پاتر نخونده!
جمله قصار گفتی دیگه ...

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
اخر اینویاشا رو خوندی ؟... اینویاشا که تموم نشده ...

جمله قصار گفتی دیگه ...

ماها اینقدر هیجان داریم قسمت بعدی چی میشه!فقط با هیجان هر یپاتر قابل مقایست!تنها انیمه بلندی که به قضیه سیاه بودن در صورت لزوم پایبندبوده!

اینایوشا خوب چرا تموم نشده!خداد سال که نباید داستان طول بکشه حالا انیمشو می ساختن همراه مانگات یه چیزی!;)

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
يه عذر خواهی هم از برادر dreamsboy. من يه پستت رو بدون اجازه اون ور با ID خودت کپی کردم!:f34r: اگه نميخوای بگو پاک کنم! اصلاً حواسم نبود به عادت قديمی کپيش کردم!:blush::p
فکر کنم چون به وعده ای که داده بودم(مبنی بر انتقال پستها) عمل نکردم
hanghead.gif
و قاعدتا این یکی هم مشمول همین خلف وعده خواهد می شده است!!،نباید از عادت قدیمیت گله ای داشته باشم.راستش اونور خیلی شلوغ شده و من هم بنابر یک عادت قدیمی! از ازدحام(به هر نوعی) گریزان
hiker.gif
. تا عادت قدیمی من فعلا هرطور که مایل هست! رفتار میکنه،عادت قدیمی تو هم میتونه بر اساس تمایلاتش هرطور که دوست داره عمل کنه!(یه کانتری میوزیک! لطفا
connie_mini_mexican.gif
)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بخشي از شباهت هاي Gantz با واقعيت:

* داستان Gantz با مرگ Kei و Kato توي ايستگاه مترو زماني كه سعي در نجات يه ولگرد مست دارن شروع ميشه، ولي ژانويه سال 2001 ، يه پسر كره اي به نام Lee Soo-hyun كه براي ياد گرفتن زبان ژاپني به ژاپن سفر كرده بود، سرنوشت مشابهي داشت. زماني كه توي ايستگاه مترو منتظر قطار بود، يه نفر ميفته روي ريل و اين پسر به همراه يه فرد ژاپني ديگه تنها كساني بودن كه به كمكش ميرن و كشته ميشن. نكته جالب اينه كه اين تصادف در تاريخ 26 ژانويه 2001 اتفاق افتاد، در حالي كه اولين فصل مانگاي Gantz دسامبر 2000 منتشر شده بود
162fs266536.gif

* مبدا اسم Gantz :

اسم Gantz از روي اسم يه روبوت توي سري تلويزيوني ژاپني Ganbare!! ROBOCON كه بين سال هاي 1994 تا 1997 پخش مي شده گرفته شده (كه قبلا هم يه اشاره اي كرده بودم). اين روبوت قرار بوده در زمينه رفتار درست و قوانين اجتماعي آموزش بده. توي هر قسمت، ماموريتي به روبوت ها محول ميشد كه بسته به عملكردشون آخر كار بهشون امتيازي تعلق مي گرفت، كه نهايت امتياز 100 بود. مسوول امتياز دادن به روبوت ها، روبوت معلم يا همون Gantz بود.

* آپارتمان Gantz :

شباهت توي عكس مشخصه (عكس هاي سمت راست واقعي ان):

attachment.php

* شخصيت ها:

attachment.php

عكس سمت چپ شخصيته به نام Suzuki-Seijin ـه (كه توي مانگا اسمش هست Tanaka-Seijin). سمت راست هم خواننده اي به نام Seiji Tanaka . آهنگي كه Seijin زمزمه مي كنه (Hey, hey, hey, it's a beautiful day) آهنگيه كه سال 1976 توسط Seiji Tanaka خواننده كاور شده.

attachment.php

عكس سمت راست راهبيه به نام Odamudo كه توي ژاپن شناخته شده اس و توي تلويزيون ژاپن در مورد مسائل روحاني و ماوراء الطبيعه صحبت مي كنه و از قرار شخصيتش هم با شخصيت Musou Tokugawa - راهبي كه توي انيمه و مانگا نشون داده ميشه (عكس سمت چپ) - مطابقت داره ...

attachment.php
...
attachment.php

تمام مجسمه هاي خداياني كه توي ماموريت بودا نشون داده ميشن در عالم واقع وجود دارن (عكس هاي سمت راست)، ولي معبد خياليه. تصوير مجسمه هاي كوچيك تر كه توي انيمه و مانگا نشون داده ميشن رو هم مي تونين اينجا ببينين.

//

موارد مشابه زياده (از جمله شباهت با فيلم هاي حلقه و Matrix) ... بقيه اش رو توي اين سايت مي تونين ببينين.

فایل های ضمیمه

• Apartment.JPG
    Apartment.JPG
    17.9 KB · نمایش ها: 84
  • seijin.JPG
    seijin.JPG
    8.2 KB · نمایش ها: 86
  • odamudo.JPG
    odamudo.JPG
    7.6 KB · نمایش ها: 84
  • statues.JPG
    statues.JPG
    28.1 KB · نمایش ها: 81
  • statues 2.JPG
    statues 2.JPG
    24.8 KB · نمایش ها: 80

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام

خيلي جالب بود!
74.gif

واقعا خواندن پستهاي اين چنيني بسيار لذت بخش است. :rolleyes:

281.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دنی ، من گانتز رو نمی تونم مانگاش رو بخونم به این زودی ها... هنوز تموم نشده که ... منو ببخش ...
hanghead.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خيلي جالب بود!
74.gif

واقعا خواندن پستهاي اين چنيني بسيار لذت بخش است. :rolleyes:

rainbowf.gif

بيشتر اين ورا سر بزن
connie_mini_magnify.gif

دنی ، من گانتز رو نمی تونم مانگاش رو بخونم به این زودی ها... هنوز تموم نشده که ... منو ببخش ...
hanghead.gif

اتفاقا اونور ديدم گفتي تخت گاز و ترافيك و اعصاب خورد شدن و اينا، خواستم بگم از قيد تعهدت آزادت مي كنم كه خودت گفتي ... انقذه كه من بچه خوفيم
pardon.gif

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
یوگی اوه بد نیست من افسانه و فرعون وهرم دوست دارم!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اتفاقا اونور ديدم گفتي تخت گاز و ترافيك و اعصاب خورد شدن و اينا، خواستم بگم از قيد تعهدت آزادت مي كنم كه خودت گفتي ... انقذه كه من بچه خوفيم
pardon.gif
باز که تو جمله های من رو گفتی ... بابا ! " من چقذه بچه خوبی ام " مال منه ...
frantic.gif

مرسی ای بخشنده... اتفاقا توی رانما هم اینطوری بود که مامانه به رانما و پدرش گفته بود که "برید و مرد بشید و برگردید و گرنه باید خودکشی کنید " (هاراگیری) ... حالا از بد روزگار اینا طلسم شده بودن و با برخورد آب سرد به ترتیب تبدیل به یه دختر و یه پاندا میشن !!!! ... در نتیجه تمام طول داستان از دست مامانه فراری ان ...
176.gif

حالا چرا اینو گفتم ؟ ... هممم .. آها .. منظورم اینه که یه قولی دادن و نتونستن پاش وایسن ...
یوگی اوه بد نیست من افسانه و فرعون وهرم دوست دارم!
اینو توی P30world یکی از کاربرها مرتبا از من سوال می کرد در مورد ترجمه اش ... بعدا مشخص شد که از دوستان خوب توی AP ه ... مدیر هم هست اونجا اگه اشتباه نکنم ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
باز که تو جمله های من رو گفتی ... بابا ! " من چقذه بچه خوبی ام " مال منه ...
frantic.gif

...

عمدا تكيه كلامت رو به كار بردم ديگه ... خواستم بعد طنزش بيشتر بشه
nap.gif

اين قضيه گانتز شايد باعث بشه كه من بالاخره برم يه مانگا بخونم!

//

يه خبر انيمه - موسيقيايي خوندم كه برام جالب بود؛ قراره انيمه اي بر اساس رمان مصوري كه از روي اپراي فلوت جادوئي موتزارت نوشته شده، ساخته بشه ... داستان اينه كه شاهزاده اي براي نجات شاهزاده خانمي ميره، ولي مي فهمه كه شاهزاده خانم نميخواد نجات داده بشه ...

نويسنده و كارگردانش Yoshitaka Amano ـه (نويسنده Vampire Hunter D) (اصل خبر اينجا )

خبري بس مسرت بخش بود
brsh.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• MF.jpg
    MF.jpg
    17.1 KB · نمایش ها: 52
بالا