• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کارتونای گربه استثنایی و sos کروکو هم جالب بودن!;)

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين كه از سري كارتون هاي Linea ساخته Osvaldo Cavaldoni هستش
به نقل از Annapaquin :
این رو یادتونه:D

LaLinea01.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من يادمه. يك روبوت بود كه با چند تا بچه به سياره هاي مختلف مي رفتند. اون موقع كانال دو نشون مي داد. فكر كنم مال مجارستان بود.

به نقل از Sajjad3 :
خود كارتون رو خيلي يادم نيست
ولي يادمه تو تيتراژ اولش چند نفر اسم ميكروبي رو با آهنگ ميخوندند.
ضمنا اينجا دوتا تاپيك كارتون هست بهتر نيست دوتاش يكجا متمركز بشه

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اينو چي؟ يادتون هست؟ ووك؟
vuk.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين هم از ميكروبي!
mikrobi_start1.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اميدوارم توي اين فوروم كسي باشه كه بچگيش توي سالهاي اوليه دهه شصت گذشته باشه. اون وقت اين كارتون ممكنه يادش بياد. من خودم خيلي چيزي ازش يادم نمي آد جز اين كه يك بچه بود كه با زنبورهاي عسل مي گشت. اون موقع كانال دو فقط روزهاي جمعه عصر برنامه كودك داشت و اين كارتون رو هم اونجا نشون مي داد. بعدا فهميدم كه اسم اين كارتون هست ژو بوم بوم كوچولو يا joe petit boum-boum محصول فرانسه و ساخته يكي از انيماتورهاي معروف فرانسه به اسم ژان ايماژ.
JoePetitBoumBoum.jpg

joe7.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
توي دهه شصت (منظورم شمسيه البته ها!!!)، تلويزيون ايران پر بود از كارتون هاي ژاپني و اروپاي شرقي كه بيشتر لهستاني بودند. مي بينم كه اينجا هيچ كسي از كارتونهاي اروپاي شرقي صحبت نمي كنه كه البته كارهاي خوبي بودند، مثل سري فيلمهاي موش كور يا مول، ساخته زدنك ميلر انيماتور معروف چك، يا بولك و لولك، يا ركسيو يا مدادجادويي و..... عكس چند تا رو گذاشتم ببينم كسي نسبت به اينها هم نوستالژي داره؟

02.jpg

BolekEtLolek.jpg

03.jpg

reksio_02.jpg

snydereuro02.gif

milerzdenek.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
رامین جان .. خدا حفظت کنه ... اون روباه ها و میکروبی رو فوق العاده اومدی
241.gif
... اینجا خیلی بحث شد در این باره و الان تازه خلوت شده :( ... واسه همین اون لولک و بولک و اون موش کوره و بعضیا دیگه تکراری شدن
164.gif
.. اما این دوتا که گفتم رو خیلی دمت گرم ....
74.gif

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين عكس مال Magic roundabout هستش. تا اونجا كه يادم مي آد خيلي قديم، همون اوايل دهه شصت، اين رو هم تلويزيون ايران پخش مي كرد. من فقط از اون شخصيت فنري اش به جا آوردم. كسي يادش مي آد؟
MRA_800_600.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دادلي دو رايت رو همين الان يكي از دوستاي قديمم يادم اورد. البته من دنبال يه چيز ديگه مي گشتم. يك گربه كه لباس مشابه اينو داشت (لباس پليس كانادا) و دنبال يه موش مي كرد. كسي اسمش يادشه؟
misc1015.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اينو چي يادتون مي آد؟
من خيلي دوست داشتم. عنوان اصلي اين سريال كارتوني لهستاني، شواليه آبي پوش بود، ولي نمي دونم اينجا به چه اسمي نشون دادند. يه كارتون بود كه شخصيت هاي اصلي اش حشرات بودند، يك شواليه آبي بود كه عكسش اينجاست و يك خدمتكار كه همراهي اش مي كرد و هر قسمت بايد با يك حشره بدجنس مي جنگيدند!
حيف كه عكس بهتري ازش پيدا نكردم:(
przygody%2520b%25B3%25EAkitnego%2520rycerzyka_1.jpg

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باز هم سلام!!!
كسي اينجا سريالي كارتوني به اسم "راز يك رمز" يادش مي آد؟ يكي توي فكر كنم كتابخانه اش گم مي شد، بعد دو تا كارآگاه دنبالش مي گشتند و آخر سر معلوم شد كه كار، كار يك آفتاب پرسته. يادمه قسمت آخرش هم توي يك كشتي اتفاق مي افتاد كه آفتاب پرسته وقتي دستش رو شد، خودشو مي اندازه توي آب و بي رنگ مي شه تا در بره ولي مي گيرنش. كسي اسم اصليشو مي تونه پيدا كنه؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
در ايام تابستان 77 فيلم سينمايي ، انيميشن و عروسکي را براي مخاطبان کودک و نوجوانش روي آنتن ببرد. "تماشاخانه" عنوان برنامه اي است که از سوم تير هر روز بعدازظهر با نمايش فيلم سينمايي و انيميشن ميهمان خانه ها مي شود و فقط در همين تيرماه 11 فيلم سينمايي ، 12 انيميشن و يک برنامه عروسکي را پخش مي کند. فهرست برنامه هاي کودکانه اين شبکه از اين قرار است : انيميشن "والاس و گروميت" سوم تير ، برنامه عروسکي "شنگول و منگول" چهارم تير ، انيميشن "تام و جري" پنجم تير ، انيميشن "بليزاد" ششم تير ، انيميشن "مرغ دريايي و گربه" هفتم تير ، فيلم سينمايي "نهنگ آزاد 3" دهم تير ، فيلم سينمايي "دختر کوچولو سردرگم" 11 تير ، انيميشن "تايتان" 12 تير ، فيلم سينمايي "تارزن و تارزان" 13 تير ، انيميشن "جزيره گنج" 14 تير ، انيميشن "خرسهاي قطبي کوچولو" 15 تير ، فيلم سينمايي "بچه هاي نابغه" 17 تير ، انيميشن "سياره گنج" 18 تير ، فيلم سينمايي "مينوش" 19 تير، انيميشن "ديويد کاپرفيلد" 20 تير ، فيلم سينمايي "بن مهربان" 21 تير ، انيميشن "بامبي 2" 22 تير ، فيلم سينمايي "آدم کوچولوها" 24 تير ، فيلم سينمايي "تارزان 2" 25 تير ، فيلم سينمايي "کودک قهرمان" 26 تير ، انيميشن "ماموريت در استراليا" 27 تير ، فيلم سينمايي "بازي خطرناک" 28 تير ، انيميشن "مورچه اي به نام زي" 29 تير و فيلم سينمايي "نهنگ آزاد" 31 تير.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
رامین جان ایول :lol: ... حرف نداره کارت ... ;) ...

جواب اون سوالا رو هم نمی دونم ، چون انقدر کوچیک بودم که همون عکسا را هم به زور یادمه ... :D

راستی شبکه 2 بجای بنر ( سنجاب کوچولو ) داره دهکده حیوانات رو نشون میده ( میشا و ... ) :)

یه تبلیغایی هم می کنه درباره اینکه قراره توی تابستون ، کارتونای قدیمی رو نشون بده :happy: ... نقدا رامکال و بامزی رو توی این وله هایی که پخش می کنه تشخیص دادم .... :lol:

زیرنویس جان هم مرسی ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
من تازه واردم ، فکر کنم چند تا از خواهر برادر ها منو از فروم افسانه شجاعان بشناسن. ولی خوب اصل علاقه من ، کارتونه . :D
نميدونم تو ايران چقدر کارتون جديد ميبينين؟ يه سوال، از اين ليست شما کدوم هاشو ديدين؟

Hana Yori Dango (wow) O.O
Rurouni Kenshin (samurai x)
Full Metal Alchemist
Inuyasha
Gundam Seed/Destiny
Hunter X Hunter
Get Backers
Tsukihime
Trinity Blood
Mirage of Blaze
Kyou Kara Maou
Samurai deeper kyo
Great Teacher Onizuka (GTO)
Elfen Lied
Berserk
The Song of Wind and Trees
Kimi ga Nozomu Eien
Naruto
Bleach
Jyu Oh Sei
XXXHolic
Yu Yu Hakusho
Fruit Basket
Ai no Kusabi
His and Her Circumstances
Please (Onegai) Teacher
Please Twins
Full Metal Panic/The Second Raid/FUMOFFU
Vision of Escaflowne
Gravitation
Ranma 1/2
X-1999
Fushigi Yuugi
Ayashi no Ceres
Scrapped princess
I My Me! Strawberry Eggs
Samurai Champloo
Chrono Crusade
Meine Liebe/Wieder
Basilisk
The 12 kingdom
Yami no Matsuei
Loveless
Legend of condor heroes
Peace Maker Kurogane
Mai Hime
Bastard
Saint Seiya
Flames of Recca
DNAngels
Vampire hunter D
Ninja Scroll
Tsubasa Chronicles
Angel Sanctuary
Card Captor Sakura
Sukisho
Chobits
Ai Yori Aoshi
Wolf's rain
Samurai 7
Gundam Wing
Gokusen
Zetsuai & Bronze
Weiss Kreuz
Aishiteruza Baby
3X3 Eyes
Golden Boy
Sailor Moon
Here is Greenwood
Saiyuki Reloaded
Slayers
He is my master
Witch Hunter Robin
Sorsserer Stabber Orephon
Shaman king
VanDread
Rune soldier
Ceres of Stars/Banners of Stars
Magic Knight Rayearth
Bakuratsu Hunters
Ikkitousen
Yu-Gi-Oh
Vampire princess miyu
Heroic legend of Arslan
Saint Beast
Shamanic Princess
Rei Deen
Neon Genesis Evangelion
...

ye I know I'm anime freaks :p

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از linghuchong :
ye I know I'm anime freaks
اگه واقعا همه اینا رو دیده باشی ، این جمله صحت داره ...
96.gif

من چند تا از اینا رو توی شبکه mangas دیدم
170.gif
... wolf rain قشنگ به نظر میومد و evangelion هم عالی بود ... البته کارتونا رو به زبان فرانسوی نشون میداد ...
179.gif

این evangelion رو داری .. یا میشه گیر اورد ؟
169.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه واقعا همه اینا رو دیده باشی ، این جمله صحت داره ...
96.gif
اينا اونايی هست که ديدم. اين يکی سری رو دانلود کردم ولی هنوز نديدم:
Rahxephon
monster
gun grave
Trigun
Tokyo underground
Read or die
Hikaru no go
Cowboy Bebop
Last Exile
Voice of distant star
Final fantasy
Gankutsuou
Haibane
FLCL
Akira
Hellsing
Lain
.hack//sign
...
and so much more that I cant name them because of Islamic issues (nothing bad but I think the chance for iranian TV to show them r zero).
اين سری هم تو برنامه آينده برای دانلود هستش:

Air
Air Gear
Parakiss
Saikano
Mushishi
Ergo Proxy
School rumbles
Full moon
Honey & clover
Azumanga Daioh
Love Hina
Oh my goddess
Exel Saga
Outlaw Star
NAna
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Higurashi no Naku Koro ni[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]...[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]wolf r
ain قشنگ به نظر میومد

واقعاً قشنگه، و هيچ کارتون ديگی اي مشابهش من تا هالا نديدم.
و evangelion هم عالی بود
راستش يکی از بدترين کارتون ها در نوع خودش يعنی Mecha است اگه gundam seed و gundam seed destiny يا Rahxephon رو ديده باشی اصلاً neon رو به هساب نمياری!
... البته کارتونا رو به زبان فرانسوی نشون میداد ...
179.gif

ميدونم منم خودم پارسال که ايران بودم تو همين کانال بعزی هاشون رو ميديدم. کاچی بذر هيچی بود.
evangelion رو داری .. یا میشه گیر اورد ؟
169.gif
من هميه اينا رو دارم يعنی دانلود کردم، شما ها هم ميتونین فقط با سرعت اينترنت ايران نميدونم چقدر طول بکشه؟؟؟
اينم لينک تورنتش برای دانلود:
http://www.mininova.org/tor/70051 Eng. Sub high seeds and peers
http://www.mininova.org/tor/322750 with less seeds & peers
http://www.mininova.org/tor/114779 English & japanese dub and eng sub
اميدوارم به دردتون بخوره.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جناب seymour فکر کنم يه راهه هل بهتر برات پيدا کردم:
http://www.youtube.com/results?search=evangelion+1&search_type=search_videos&search=Search
ميتونی online تماشا کنی البته دانلودشم ميشه کرد از you tube ولی برنامه اي که نشونش ميده سفهه اش خيلی کوچيکه و از عمرت سيرت ميکنه. :wacko:
اين خيلی بهتر از دانلود تورنته مخصوصاً برای شما هايی که ايران هستين.
:)
و انگيليسی هم که هست ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مثله اينکه اينجا هيچ کس از کارتون های جديد ژاپنی هيچ صحبتی نميکنه !!! :eek:
با اجازه بزرگان مخصوصاً جناب بابک من هر چند وقت يه بار يه کارتون جديد بهتون معرّفی کنم.
از top 10 in the world شروع ميکنم، يکی از مورده علاقه ترين کارتون های من inuyasha هستش :wub: که يه سريال 167 قسمتی يه و 4 تا هم فيلم داره. مانگاش هنوز تموم نشده و ما همه اميدواريم بزودی ادامش هم بياد. اين خلاسه يه ماجراس
:
Higurashi Kagome, after being pulled down a well by a demon, finds herself in Feudal Japan, where she learns that a powerful jewel has been reborn inside her body. After the jewel shatters in an attempt to retrieve it from one of the many demons who was after its power, Kagome must join forces with the half-demon Inu Yasha (also after the jewel's power) to track down the shards of the jewel before its power falls into the wrong hands.

please watch here (change the world, opening song of inuyasha, season 1, by V6 (a very famous japanese group)):
http://www.youtube.com/watch?v=6othty1fOvg&search=change%20the%20world
http://www.youtube.com/watch?v=z7hX_JLrepE&search=v6%20change%20the%20world

inuysha is the 4th Popular anime in the world. :thumbsup:

0789312719.01.LZZZZZZZ.jpg

from left to right:

miroku: a monk who is a womanizer and he likes sango but he has a bad habit of going for women butt! and always asks them whether they would like to bear his children ?
sango: a demon slayer, she likes miroku too but always end up slapping him.
shipo: a very cute little demon
inuyasha: his mother was human and his father was a very strong demon.
kagome: she is the reincranation of kikyo, she could travel in time from present to old times, she will be so in love with inuyasha.
kikyo:
a pristtess who loved inuyasha before, she will come back from death and inuyasha doesn't know which one to choose? kagome or kikyo? you can c kikyo and kagome look like each other. and they both have holy powers.
sesshomaru: inuyasha's older brother, who hates inuyasha. he is full demon , vary powerful and he is after inuyasha's sword that can slay 100 demon in one trust.
naruko: the bad guy who is after the jewel.

sango slapping miroku again, a very usual scene. :D the three-tail is Kirara which is sango's demon, that's a good demon.
http://www.youtube.com/watch?v=HxzZ3HrY2A0&mode=related&search=miroku%20sango

inuyasha in human form, once in every month he turns to a full human.:blink:
http://www.youtube.com/watch?v=VGHY4q_n6xk&search=inuyasha%20human

sesshomaru, inuyasha's brother:f34r: the coolest demon ever :wub::wub::wub:
and here is some clips of my beloved sesshomaru:
http://www.youtube.com/watch?v=pEVp0KTzx3U&mode=related&search=sesshomaru
http://www.youtube.com/watch?v=4PN6RhLW83E&mode=related&search=sesshomaru
http://www.youtube.com/watch?v=vJTIA2vjQm8&mode=related&search=sesshomaru

inuyasha and koga fighting over kagome. koga is a full wolf demon and he is in love with kagome so it's natural for them to always fight with each other. :happy:
http://www.youtube.com/watch?v=aRHEGeLAMgw&search=inuyasha%20koga

inuyasha and kikyo
http://www.youtube.com/watch?v=TZU6Rm3oIVA&search=inuyasha%20kikyo

inuyasha= inu (dog) + yasha (demon) a dog demon, u can c inuyasha has dog ears.

this is one of the most exciting and interesting animes that I have ever seen.
strongly recommend to watch :thumbsup::thumbsup::thumbsup::specool:.

Edit
منو ببخشيد که فرمت سفهه رو بهم ريخته بودم ، گفتم که تازه واردم، ولی خوب الان ديگه ياد گرفتم، بابت غلط های ديکته اي هم معزرت ميخوام تقصير از برنامه فارسی سازه منه. اينم چند تا عکس ديگه از اينوياشا:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
من از این به بعد سعی می کنم اخبار پخش فیلم از تلویزیون رو اینجا بذارم :

انیمیشن "والاس و گرومیت" با عنوان اصلی "والاس و گرومیت: نفرین خرگوش انسان" که به عنوان بهترین انیمیشن سال جایزه اسکار را از آن خود کرده، سوم تیر در برنامه تماشاخانه از شبکه تهران پخش می شود. این انیمیشن در ژانر ماجراجویی، کمدی، خانوادگی، علمی و تخیلی در سال ۲۰۰۵ به کارگردانی استیو باکس و نیک پارک ساخته شده و فیلمنامه آن را هم نیک پارک و باب باکر نوشتند.در این انیمیشن که محصول کشور بریتانیا است، پیتر سالیس، رالف فاینس، هلنا بونهم کارتر، پیتر کی، لیز اسمیت، جان تامسون، مارک گاتیس و وینست ابراهیم به عنوان گوینده حضور داشتند.داستان "والاس و گرومیت" درباره خرگوش گیری به نام والاس است که به همراه سگش گرومیت در دهکده ای زندگی می کند که وظیفه اش به دام انداختن خرگوش ها از مزارع مجاور است. والاس دستگاهی اختراع می کند که بتواند از طریق آن به خرگوش ها شتشوی مغزی بدهد تا دیگر به سبزیجات علاقمند نباشند و به مزارع آسیب نرسانند. یک شب والاس تصمیم می گیرد این کار را انجام دهد و ... اینم لینکش :

http://www.imdb.com/title/tt0312004/

اینم چند تا عکس :

gromitR1.jpeg

3t8oo44i84gh9.jpeg

art_3305_id_3.jpeg

بالا