• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من همين الان قسمت اول بابا لنگ دراز رو دانلود کردم و ديدم. کلی ياده قديما کردم گفتم بد نيست چندتا عکس و ... ازش بزارم.
اسمه اصلی اين سريال[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Watashi no Ashinaga Ojisan[/FONT] است که در ساله 1990 ساخته شد. يه فيلم ديگه هم از روش تو ساله 1976 ساخته شده بود که فکر نکنم هيچ کدوممون ديده باشيمش.
warashi= I
قيد مالکيت = no
watashi no = my
ashinaga=long leg
oji=daddy
برای احترام آورده می شود = san
اينم آموزش ژاپنی :p

الان که داشتم نگام ميکردم ديدم آهنگ اولشو کاملنTV ما عوض کرده بود ولی آهنگ آخر رو فقط موسيقی متنشو پخش کرده بودن.
Opening Theme: "Growing Up" by Mitsuko Horie
Ending Theme: "Kimi no Kaze" by Mitsuko Horie

اينم عکس خانم Mitsuko Horie که هم خواننده آهنگ های اين سريال بودن و هم به جای خوده جودی صحبت ميکردن:

اينم کليپ آهنگ اول (توي توربو آپلود بايد 30-40 سانيه صبر کنيد تا وسط های سفهه لينک دانلود رو بهتون بده). فايل wmv است و تو media player ميتونين نگاه کنين:

http://d.turboupload.com/d/751933/longlegs.wmv.html

يه چيزی بگم؟ ژاپنيش خيلی قشنگ تر از فارسيشه، با اينکه دوبلر های ما يکی از بهترين ها تو دنيان ولی بازم نميتونن نوع بيان ژاپنی رو درست پياده کنن. :(

راستی کيا کتاب "دشمن عزيز" Dear Enemy ادامه بابا لنگ دراز رو خوندن؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر شيان ، سريال رو ديدين يا فيلمشو؟
فیلمو
297.gif

فکر کنم اين فيلمو ديده باشين:

کليپ هايی که قبلاً گزاشته بودم ماله سريال بود ، اينا کليپ های فيلم کنشين (همونی که rating يک رو داره) هستن، راستش من از همشون خوشم اومد به خاطره همين همشونو گزاشتم. :D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
گروه شیطانی برگزار می کند!
3.gif

پس از مسابقه انتخاب دختر شایسته سریالهای غربی اینبار نوبت دختر شایسته کارتون ها رسید!

Grandson04.jpg

لطفا نام و عکس کاندیدای خود را برای ما بفرستید !

مجل ثبت نام از نامزدها
تایپیک سریالهای غربی

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فکر میکنم یکی از نامزدها بتونه این باشه:wub:
image.php
[/URL][/IMG]

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهر لینخو اهنگی که گذاشته بودید عالی بود.:wub: میتونم ازتون خواهش کنم که اهنگ اخری رو هم بذارید.:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
خواهر لینخو اهنگی که گذاشته بودید عالی بود.:wub: میتونم ازتون خواهش کنم که اهنگ اخری رو هم بذارید.:blush:

چشم ، ميگردم اگه پيداش کردم حتماً براتون آپلودش ميکنم.

راستی برادر ويلی، کی رو نامزد کردين؟ من نميتونم عکس ها رو ببينم. به جايه اينکه عکس رو نشون بده منو ميبره free image hosting home page. :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
واي خواهر جون دستت درد نكنه...من عاشق بابا لنگ دراز هستم..ميشه تورنتشو بذاري ما هم دانلود كنيم
اينم تورنت، 12 قسمت هنوز بيشتر بيرون نيومده ولی هر هفته يه قسمت ازافه ميشه.

http://a.scarywater.net/c1anime/

برادر ويلی، من نتونستم online براتون آهنگ آخرشو پيدا کنم :(، سعی ميکنم از رو فايل های خودم تبديلش کنم و براتون آپلودش کنم .

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی ممنون:happy:
راستی این خیلی عالیه که شما دارین ژاپنی یاد میگیرید مارو هم بی نصیب نذارید.;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهر لینخو از زحمتی که کشیدید واقعا متشکرم. اما مشکلی که در اینجا وجود داره اینه که من هنوزم از دایل اپ استفاده میکنم و بنابراین دانلود کردن یک همچین حجمی برای من مشکله.:( با این حال زحمتی که کشیدید قابل تقدیره .بازم ازتون متشکرم.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
خواهر لینخو از زحمتی که کشیدید واقعا متشکرم. اما مشکلی که در اینجا وجود داره اینه که من هنوزم از دایل اپ استفاده میکنم و بنابراین دانلود کردن یک همچین حجمی برای من مشکله.:( با این حال زحمتی که کشیدید قابل تقدیره .بازم ازتون متشکرم.:)
اينو ديگه حتماً ميتونين بگيرين، ولی کيفيت خيلی بد شد ، هالا دفعه بعد يه کم کيفيته تبديلو بالاتر ميبرم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
خیلی ممنون:happy:
راستی این خیلی عالیه که شما دارین ژاپنی یاد میگیرید مارو هم بی نصیب نذارید.;)
خواهش ميکنم :happy:
راستش خيلی کيف داره که بتونين بفهمين چی دارن ميگن و کمتر اهتياج داشته باشين زيرنويس بخونين :D. ولی خيلی خيلی زبان سختيه.:wacko:
و خيلی جالب بود براي من که فهميدم ژاپنی ها مودب ترين آدم های رو کره زمين هستن. يعنی بدترين فهشی که دارن لغت baka که به ابگيليسی stupid ترجمه ميشه. يعنی اگه به يه نفر شما بگين باکا بدترين فشی بوده که ميتونستين بدين و اصلاً معادلی برای لفز های ديگه اي که تو اينگيليسی يا فارسی داريم ، ندارن!!!!
رفتارن هم بسيار بسيار مودب هستن و به قوله خودمون کلاسشون با چينی و کره اي و ... خيلی فرق ميکنه :p

راستی برادر ويلی کارتون آواترتون رو ديدين؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از linghuchong :
خواهش ميکنم :happy:
راستش خيلی کيف داره که بتونين بفهمين چی دارن ميگن و کمتر اهتياج داشته باشين زيرنويس بخونين :D. ولی خيلی خيلی زبان سختيه.:wacko:
و خيلی جالب بود براي من که فهميدم ژاپنی ها مودب ترين آدم های رو کره زمين هستن. يعنی بدترين فهشی که دارن لغت baka که به ابگيليسی stupid ترجمه ميشه. يعنی اگه به يه نفر شما بگين باکا بدترين فشی بوده که ميتونستين بدين و اصلاً معادلی برای لفز های ديگه اي که تو اينگيليسی يا فارسی داريم ، ندارن!!!!
رفتارن هم بسيار بسيار مودب هستن و به قوله خودمون کلاسشون با چينی و کره اي و ... خيلی فرق ميکنه :p

راستی برادر ويلی کارتون آواترتون رو ديدين؟
موافقم:hmm:
راستش باید بگم متاسفانه ندیدمش:( ولی جسته و گریخته گوشه و کنار یه چیزایی دربارش خوندم.راستشو بخواین از بعضی جاها سر در نیاوردم.حالا نظرتون دربارش چیه؟راستش تازگیا میخواستم یه اواتار جدید بذارم.
اینم official site شه.
راستی بابت اهنگ خیلی ممنون.:happy: گرچه موفق به باز شدنش نشدم.اون فرمتارو با چه برنامه ای میشه دید؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از BRADER SHIAN :
دختر مهربون به عنوان سومین کاندیدا ثبت نام شد!:)
اون دوتای دیگه کین؟تاپیکش کجاست؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
راستی بابت اهنگ خیلی ممنون.:happy: گرچه موفق به باز شدنش نشدم.اون فرمتارو با چه برنامه ای میشه دید؟
تو real player باز ميشه، اگه ندارين از لينک پايين دانلود کنين:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش باید بگم متاسفانه ندیدمش:( ولی جسته و گریخته گوشه و کنار یه چیزایی دربارش خوندم.راستشو بخواین از بعضی جاها سر در نیاوردم.حالا نظرتون دربارش چیه؟راستش تازگیا میخواستم یه اواتار جدید بذار
يادم رفت، ميخواستم بگم تو youtube تمام قسمت هاش (6 قسمت) کامل هست و ميتونين نگاه کنين.

راستی از من ياد بگيرين روزی يه آواتر عوز ميکنم. :D

هالا يه نفر به من بگه که کيفيت فايل rm ، آهنگ آخر بابا لنگ دراز , چقدر بد بود و آيا ميتونستين زيرنويس ها رو بخونی يا نه؟:eek:
دارم امتهان ميکنم و اگه فايل ها زياد بزرگ نشن، براتون کارتون ها رو آپلود ميکنم البته اگه همه از اين کار خوششون بياد و بخوان!!؟؟؟ :confused::worried:

ميگم بيخود نيست فوروم افسانه شجاعان بيشتر رأی رو آورده، بقٔيه فوروم ها ، از جمله اينجا، خيلی سوت و کورن!!! :sleepy::sleepy::sleepy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
اون دوتای دیگه کین؟تاپیکش کجاست؟
1. پنی
2. جودی ابوت!
در مورد تایپیک نظر سنجیم تا چند ساعت دیگه تایپیک ایجاد می شه!
در ضمن انشرلی با موهای هویجی هم به جمع کاندیدا ها پیوست!:)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از linghuchong :
تو real player باز ميشه، اگه ندارين از لينک پايين دانلود کنين:

خیلی ممنون.به کل فراموشش کرده بودم.چون زیاد ازش خوشم نمیومد دفعه ی پیش که ویندوزم به کل نابود شد دیگه سراغش نرفتم که دوباره نصبش کنم.ولی انگار دوباره باید برم سراغش.;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از BRADER SHIAN :
1. پنی
2. جودی ابوت!
در مورد تایپیک نظر سنجیم تا چند ساعت دیگه تایپیک ایجاد می شه!
در ضمن انشرلی با موهای هویجی هم به جمع کاندیدا ها پیوست!:)
برادر شیان ایندفعه نظرسنجی رو قانونمندش کنید. مثلا یه مهلت یه هفته ای بدین برای معرفی نامزدها بعد برای رای گیریم یه زمانی تهیه کنید.فکر می کنم اینجوری بهتر باشه.;)
ضمنا تبلیغم یادتون نره!:guitar: :lol:

بالا