خوب می رسیم به معرفی کارتون Trinity Blood
تو اینده ی خیلی دور جنگ بین انسان ها (Terran) و ومپایر ها (Methuselah) در حال شروع شدن واتیکان (به عنوان **** بخشی از انسان) و همچنین New Human Empire (به عنوان امپراطوری ومپایر ها) هر دو علاقه من به صلح هستند و هیچ کدام راغب به جنگ با یکدیگر نیستند اما در اینمیان گروهی وجود داره که نمی خواد اجازه بده این صلح برقرار شه نام این گروه که توسط عده ای از خون اشام ها گردانده می شه Rosenkreuz Ordenهست
این کلیت ماجرا بود ایرادی که به این کارتون وارده شخصیت های بسیار متنوع و همچنین مرموز که شما به طور کامل هیچ کدوم رو نمی تونید بشناسید و شاید این باعث شه که تا قسمت 10 یکم گیج بمونید
اما داستان خوبی داره فضاسازی جالبی هم داره همه چیز مانند یه دنیای جدیده و کلا رو فضاسازی خیلی کار شده
اما می رسیم به شخصیت اصلی به نام Abel Nightroad انسانی بسیار دوست داشتنی و خنده رو که کاملا بیخیال نشون میده و در حالت عادی تنها وسیله یدفاعی که داره یه pistol با گلوله های نقره ایه اما وقتی که به Crusnik تغییر حالت می ده یکم خشن تر می شه و همچنین قوی تر تو قسمت اول سریال می گه
Havo you never thought about something like this ?
Human being eat cows and birds
Vampire suck the blood of those human beings
Then ….
There may be something that lives by sucking the blood of vampires !
I`m a crusnik
A vampire that sucks the blood of Vampires
کلا کارتون جالبیه به همه توصیه می کنم که اینو ببینن اما نیاز به کمی حوصله داره تا از داستان سر در بیارن
Seen in part or in whole by 894 users, rank: #211
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5081 (Very good-.49), std. dev.: 1.9593, rank: #649
Weighted mean: 7.3576 (Good+.35), rank: #698
Bayesian estimate: 7.35822 (Good+.35), rank: #471
یکی از اهنگای این کارتون که من خیلی خوشم می اد ازش البته همه ی اهنگاش رو تحویل می دم با خودش
http://d.turboupload.com/d/955058/02_-_TB_No.21_Kresnik.mp3.html