• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 3 سريال Busou​ Renkin​ :

445.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی ببينم کی اينجا همه 4 تا کتاب رو خونده؟ زنان کوچک، همسران خوب، مردان کوچک، زباله دانی جو؟؟؟
منم 3 تای اولشو خوندم. آخری ترجمه نشده به نظرم
reading.gif

و چون بسيار vampire دوست هستم ، 2 تا سريال buffy the vampire slayer و angel رو هم نگاه ميکم
منم خون آشامها رو بسیار دوست می دارم
evilgrin.gif

به خصوص از Underworld خیلی خوشم میاد. دراکولای برام استوکر هم قشنگه.

راستی فریدا جان توی لیستت Gundam Seed ، Gundam Seed Destiny ، Vampire Hunter D, Bloodlust بودن ولی دوستت گفت که نداره :(
به خصوص Gundam Seed و Gundam Seed Destiny رو خیلی دلم میخواد ببینم (چون بازی مورد علاقۀ من بر اساس اینا ساخته شده)
اگه ممکنه اینا رو هم توی لیستت بذار. ممنون
blush.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم 3 تای اولشو خوندم. آخری ترجمه نشده به نظرم
reading.gif
چرا هست ولی فکر نکنم گير بياد:(، منم از يکی از دوستام گرفتم خوندم اون موقع ها :rolleyes:
منم خون آشامها رو بسیار دوست می دارم
evilgrin.gif
به خصوص از Underworld خیلی خوشم میاد
underworld که جای خودشو داره :lol:مخصوصاً قسمت اولش که خيلی به من چسبيد :D
راستی فریدا جان توی لیستت Gundam Seed ، Gundam Seed Destiny ، Vampire Hunter D, Bloodlust بودن ولی دوستت گفت که نداره :( به خصوص Gundam Seed و Gundam Seed Destiny رو خیلی دلم میخواد ببینم (چون بازی مورد علاقۀ من بر اساس اینا ساخته شده) اگه ممکنه اینا رو هم توی لیستت بذار. ممنون
blush.gif
به جز Bloodlust که سپهر بهش داده من خودم بقيه رو 100% براش فرستادم ، بايد يه زنگ بهش بزنم ببينم چه بلايی سره dvd هايی که من براش فرستادم آورده!!؟؟؟:blink:
آخر اين هفته يه زنگ بهش ميزنم:eek:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
underworld که جای خودشو داره :lol:مخصوصاً قسمت اولش که خيلی به من چسبيد :D
موافقم
birgits_snill.gif

به جز Bloodlust که سپهر بهش داده من خودم بقيه رو 100% براش فرستادم ، بايد يه زنگ بهش بزنم ببينم چه بلايی سره dvd هايی که من براش فرستادم آورده!!؟؟؟:blink:
آخر اين هفته يه زنگ بهش ميزنم:eek:
بد شد که!! من شدم عامل تفرقه!
8.gif

میگم لطفا یه وقت یه جوری بهش نگی که از دست من عصبانی بشه ! قراره برای من چند تا DVD بزنه
confused.gif

شایدم من منظورشو اشتباه متوجه شده باشم
1656.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آه بچه ها من بسی خوشحالم
36_1_13.gif

يادتونه گفتم تصادف کردم و 2200$ خسارت خورد به ماشين؟!:wacko: همين الان از بيمه زنگ زدن و گفتن که من مقسر نبودم و طرف مقابل 100% مقسر بوده و ...
36_1_33.gif

يوهو... خيال ميکردم 3000$ Grant اي که از دولت گرفتم رو بايد برم بدم ماشين درست کنم:p ، بخير گذشت. آخيششششش
10_1_20.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بد شد که!! من شدم عامل تفرقه!
8.gif

میگم لطفا یه وقت یه جوری بهش نگی که از دست من عصبانی بشه ! قراره برای من چند تا DVD بزنه
confused.gif

شایدم من منظورشو اشتباه متوجه شده باشم
1656.gif
نه نگران نباش اين چيزا باعث تفرقه بين من و هدی نميشه!:p:lol: ماها دوست های قديم نديمی هستيم:D
ولی آخه من اصلاً از رويه gundam همون اولش دو نسخه رايت کردم :eek:، شايد داده به کسی!!!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آهنگ امروز:
Darling از گروه V6. اين آهنگ مال سريال live-action kimi wa petto يا you are my pet هست. من آهنگ های V6 رو هم خيلی دوست دارم. (سريال شو از دوستم بگيرين ببينين حتماً)

TOP_Trampslikeus_3.jpg
medium_kimiwapet.2.jpg
262584.jpg

اينم گروه V6 :

%EC%9B%A8%EC%9E%85_240x181.gif

اين رقص خيلی معروف شده بوده و اينطور که آکی بهم گفت تو تمام ديسکو هاشون دختر پسر ها اينجوری ميرقصيدن! البته نصف مهبوبيت اين آهنگ هم به خاطر بازی jun matsu که خودش يکی از خواننده های گروه آراشی Arashi هست، بوده.:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی بگو دنبال چه سريال هايی هستی من شايد بتونم از دوستام بگيرم برات بفرستم چون ميدونم 2-3 تاشون تو کار دانلود سريالن فقط.;)
راستی من آخرش اونجلیون رو ندیدم ها ...
shame.gif

آه بچه ها من بسی خوشحالم ..... همين الان از بيمه زنگ زدن و گفتن که من مقسر نبودم و طرف مقابل 100% مقسر بوده و ... بخير گذشت. آخيششششش
10_1_20.gif
چه خووووب ...
waving2.gif

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همين الان از بيمه زنگ زدن و گفتن که من مقسر نبودم و طرف مقابل 100% مقسر بوده و ... بخیر گذشت.

خبر خوبی دادین امیدوارم دیگه هیچ وقت همچنین موردی براتون اتفاق نیفته.:happy:

من که کاملن موافقم ، اصلاً فايدش چيه اگه همه ببينن ولی هيچ نظری ندن؟؟؟!!!:(
راستی کنشين رو تموم کردين؟:D چطور بود؟

ببخشید که اینقدر دیر جواب می دم . هنوز تموم نشده ولی کلی سوال دارم که بعد از دیدن کامل کن شین باید بپرسم! :D فکر کنم تا اون موقع بقیه دوستان هم حتما دیده باشند تا از نظرات خوبشان استفاده کنیم.

Ps : من هم این عید رو به همه تبریک می گم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.:)

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
اون وقت اون درصد استفاده که صحبتش شد که مثل اينکه ماله آلن 80 خورده اي بود معلوم مکنه که کدوم اينيسنس قوی تره؟:blink:چون شمشير يو دسته آلن رو ناقس کرد!!!:eek:
راستی معلوم ميشه که اصلاً آلن چه شکلی اين اينسنس رو پيدا کرده؟:eek:
ميگم ميشه يه نفر بيشتر از يه دونه اينيسنس داشته باشه؟:rolleyes:
:Dمن همين جور مثله بچه کوچولو ها سوال ميپرسم!:lol:

در مورد درصد که برای آلن هم فکر کنم 83 درصد بود گمان نمی کنم ربطی به قدرت ویپنشون داشته باشه بلکه اگر اشتباه نکنم اپیزود دوم بود که اشاره شد این درصد میزان آسونتر یا سختتر بودن فعال شدن ویپن توسط exorcist ها رو نشون میده!.
در مورد سوال دوم من ندیدم جایی تا حالا اشاره شده باشه شاید بعدتر اشاره ای بشه البته نکاتی در مورد کودکیشو چگونگی بدست آوردن قدرت چشمش هست ولی ربطی به سلاحه آنتی آکوماش نداره.
در مورد سوال سوم هم با اینکه من فکر می کنم نمیشه ولی تعداد exorcist ها با تعداد اینیسنسها مطابقت نداره پس این سوال همچنان برای خود من هم مجهوله!!!
33nykx3.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام برادر ويلی:)
يه پست زدی ولی قيبش زد!!!:eek: چی شد؟:blink::blink::blink:

فقط يه روزه ديگه به امتحان مونده
36_1_44.gif
، من در حال سکته قلبی هستم
10_3_1v.gif
، و ای کاش زبونم اينگيليسی بود تازه امروز ميفهمم چقدر مشگل دارم!
4_9_3.gif

خوب بچه جواباتون باشه برای بعده امتحان.:eek:

برام دعا کنين
36_1_38.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام برادر ويلی
يه پست زدی ولی قيبش زد!!! چی شد؟

فقط يه روزه ديگه به امتحان مونده، من در حال سکته قلبی هستم، و ای کاش زبونم اينگيليسی بود تازه امروز ميفهمم چقدر مشگل دارم!

خوب بچه جواباتون باشه برای بعده امتحان.

برام دعا کنين

ایشالله که بدون مشکل رد می شه :) ...... من اخر نفهمیدم این چه امتحانی همش ازش حرف می زنی ولی باید چیز سختی باشه :cool:
می خواستم یه سوالی بپرسم حالا می زارم پس فردا که سکته رو رد کرده باشی :D ..... من می گم هیجان برای ادمای پا به .... گذاشته بده هی بگو نه بعدم بشین بلیچ نگاه کن :D اخرش وضعت می شه همین ;)

عکس دیوا رو گزاشتی بشدت یاد او صحنه ای افتادم که هاجی دستشو کرد تو شکمه سلمون شما بعد خون ریخت رو زمین ... خیلی اون قسمت باحال بود کلی اتفاق افتاد ......بعدم این اهنگه که دیوا می خوند پخش شد .... من نمی دونم چرا هر وقت تو خونه اهنگ می رسه به این خونواده منو یجوری نگاه می کنن :D

حالا می زارم اگه کسی خواست دانلود کنه :
http://d.turboupload.com/d/1130067/15_-_Diva.mp3.html

===
من خیر سرم می خواستم پست نزنم اخه این چه وضعیه ؟ :D

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام برادر ويلی:)
يه پست زدی ولی قيبش زد!!!:eek: چی شد؟:blink::blink::blink:

فقط يه روزه ديگه به امتحان مونده
36_1_44.gif
، من در حال سکته قلبی هستم
10_3_1v.gif
، و ای کاش زبونم اينگيليسی بود تازه امروز ميفهمم چقدر مشگل دارم!
4_9_3.gif

خوب بچه جواباتون باشه برای بعده امتحان.:eek:

برام دعا کنين
36_1_38.gif

سلام

چیز مهمی نبید.میخواستم یه چیزیرو امتحان کنم!
electricf.gif

با اینکه نمیدونم چه امتحانی دارید ولی مطمئنم که خیلی خوب از پسش برمیاین.پس بیخودی نگران نباشین.
4hi6hiu.gif

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم
قبل از هر چیز از زحمات استاد linghuchong بی نهایت تشکر می کنم که با مطالب و فعالیتاشون گرمی خاصی به این بخش دادن

چند وقت پیش من انیمیشنی که البته به صورت فلش هست تحت نام Ninjai نینجای کوچک پیدا کردم که بعد از دو ماه تونستم مجموعه کاملش رو پیدا کنم
البته توی قالب یه سایت بود که بالاخره با کمی تلاش تونستم از قالبش جدا کنم و رو هارد ذخیره کنم
انیمیشن خیلی قشنگیه با حجم کم و خیلی کوتاه ولی زیبایی زیادی داره
خب من برای وبلاگم این رو توی هاستم آپلود کردم و گفتم بدنیست اینجا هم بذارم تا دوستان ببینند
همون طور که گفتم حجم کمی داره و کل مجموعه شاید به نیم ساعت نرسه ولی ارزش دیدن رو داره
قسمت های اول به صورت انیمیشن با دسته ولی قسمت های پایانی زیبا تره
امید وارم از دیدنش لذت ببرید
برای دانلود کامل مجموعه و یا مشاهده ی آنلاین اینجا کلیک کنید.

اینم چند تا عکس از این انیمیشن :

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی بچه ها یه انیمیشنی تازگیا تو امریکا اکران شده به اسم Open Season که چیز جالبی به نظر میرسه مخصوصا اینکه یه افتتاحیه ی عالی 23میلیون دلاری داشته و الانم 4 هفتست که بین 5 فیلم جدول پر فروش ترین ها قرار داره.
2i1cfgy.gif

اینم لینکش برای اطلاعات اضافی اگه خواستین:
http://www.imdb.com/title/tt0400717/

43faln9.jpg

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان یک کارتون چند قسمتی بود که شبکه دو جمعه‌ها به نام اردک کوچولو پخش می‌کرد (همون که پدرش هم یک موش کور بود) کسی می‌داند اسم اصلی چیه؟ سایتی، عکسی از اون سراغ دارید؟

اون قسمتش را من خیلی دوست داشتم که درباره حفاری برای نفت وسط دریا بود و الماس سر مته شکست و اونها برای تعمیر از گودال حفاری شده پایین رفتند و بعد متوجه شدند که در حقیقت بالای سر سرزمینی قرار گرفتند که یک تمدن پیشرفته از موجودات در آن زندگی می‌کنند و در حقیقت سرمته بخاطر سپر دفاعی بالای این سرزمین شکسته و.......

بالا