منم 3 تای اولشو خوندم. آخری ترجمه نشده به نظرمراستی ببينم کی اينجا همه 4 تا کتاب رو خونده؟ زنان کوچک، همسران خوب، مردان کوچک، زباله دانی جو؟؟؟
منم خون آشامها رو بسیار دوست می دارمو چون بسيار vampire دوست هستم ، 2 تا سريال buffy the vampire slayer و angel رو هم نگاه ميکم
چرا هست ولی فکر نکنم گير بيادمنم 3 تای اولشو خوندم. آخری ترجمه نشده به نظرم![]()
underworld که جای خودشو داره :lol:مخصوصاً قسمت اولش که خيلی به من چسبيدمنم خون آشامها رو بسیار دوست می دارمبه خصوص از Underworld خیلی خوشم میاد![]()
به جز Bloodlust که سپهر بهش داده من خودم بقيه رو 100% براش فرستادم ، بايد يه زنگ بهش بزنم ببينم چه بلايی سره dvd هايی که من براش فرستادم آورده!!؟؟؟:blink:راستی فریدا جان توی لیستت Gundam Seed ، Gundam Seed Destiny ، Vampire Hunter D, Bloodlust بودن ولی دوستت گفت که ندارهبه خصوص Gundam Seed و Gundam Seed Destiny رو خیلی دلم میخواد ببینم (چون بازی مورد علاقۀ من بر اساس اینا ساخته شده) اگه ممکنه اینا رو هم توی لیستت بذار. ممنون
![]()
موافقمunderworld که جای خودشو داره :lol:مخصوصاً قسمت اولش که خيلی به من چسبيد![]()
بد شد که!! من شدم عامل تفرقه!به جز Bloodlust که سپهر بهش داده من خودم بقيه رو 100% براش فرستادم ، بايد يه زنگ بهش بزنم ببينم چه بلايی سره dvd هايی که من براش فرستادم آورده!!؟؟؟:blink:
آخر اين هفته يه زنگ بهش ميزنم![]()
نه نگران نباش اين چيزا باعث تفرقه بين من و هدی نميشه!بد شد که!! من شدم عامل تفرقه!![]()
میگم لطفا یه وقت یه جوری بهش نگی که از دست من عصبانی بشه ! قراره برای من چند تا DVD بزنه![]()
شایدم من منظورشو اشتباه متوجه شده باشم![]()
راستی من آخرش اونجلیون رو ندیدم ها ...راستی بگو دنبال چه سريال هايی هستی من شايد بتونم از دوستام بگيرم برات بفرستم چون ميدونم 2-3 تاشون تو کار دانلود سريالن فقط.![]()
چه خووووب ...آه بچه ها من بسی خوشحالم ..... همين الان از بيمه زنگ زدن و گفتن که من مقسر نبودم و طرف مقابل 100% مقسر بوده و ... بخير گذشت. آخيششششش![]()
همين الان از بيمه زنگ زدن و گفتن که من مقسر نبودم و طرف مقابل 100% مقسر بوده و ... بخیر گذشت.
من که کاملن موافقم ، اصلاً فايدش چيه اگه همه ببينن ولی هيچ نظری ندن؟؟؟!!!
راستی کنشين رو تموم کردين؟چطور بود؟
اون وقت اون درصد استفاده که صحبتش شد که مثل اينکه ماله آلن 80 خورده اي بود معلوم مکنه که کدوم اينيسنس قوی تره؟:blink:چون شمشير يو دسته آلن رو ناقس کرد!!!
راستی معلوم ميشه که اصلاً آلن چه شکلی اين اينسنس رو پيدا کرده؟![]()
ميگم ميشه يه نفر بيشتر از يه دونه اينيسنس داشته باشه؟
من همين جور مثله بچه کوچولو ها سوال ميپرسم!:lol:
![]()
سلام برادر ويلی
يه پست زدی ولی قيبش زد!!! چی شد؟
فقط يه روزه ديگه به امتحان مونده، من در حال سکته قلبی هستم، و ای کاش زبونم اينگيليسی بود تازه امروز ميفهمم چقدر مشگل دارم!
خوب بچه جواباتون باشه برای بعده امتحان.
برام دعا کنين
سلام برادر ويلی
يه پست زدی ولی قيبش زد!!!چی شد؟:blink::blink::blink:
فقط يه روزه ديگه به امتحان مونده، من در حال سکته قلبی هستم
، و ای کاش زبونم اينگيليسی بود تازه امروز ميفهمم چقدر مشگل دارم!![]()
![]()
خوب بچه جواباتون باشه برای بعده امتحان.
برام دعا کنين![]()