linghuchong
مدیر بازنشسته
قسمت 8 سريال asatte no houkou:
من همون موقع رفتم بیرون برادرم رو برسونم کلاس زبان ، 5 تا ( نه ، 6 تا ! ) روزنامه فروشی رو پرسیدم .. گفتن نداریم ، گفتن که اصلا بخاطر همون CD ه ، زود تموم شده... البته روز انتشارش یکشنبه اس و طبیعیه که چیزی نموده باشه ...![]()
![]()
بهرحال هرکی داره خبر بده که ما هم دستمون بهش برسه ...![]()
به سلام برادر بابک :happy:
از اين ورا؟!!!!..... :blink::blink::blink:
پس حتما خبرشون بده ....منم 6-7 جا چک کردم نداشتن. ...ولی خبر خوب اینکه یکیشون گفت احتمال داره شنبه دوباره بیارن
هورا ... واقعا چطور میشه تشکر کرد از تو ...من بالاخره امشب ساعت 8-9 شب موفق شدم dvd ها رو به دسته دوستم برسونم:wacko:.
Xiao Ao Jiang Hu 1-10
آه، مرسي از لينک (اين جنگل بامبوش چقدر منو ياد افسانه شجاعان ميندازهاین سریاله جدید بید... شبکه ی TBS ژاپن پخشش میکنه...اینم لینکش:http://www.tbs.co.jp/mito/
دقيقا همينطوره، هم مورد اول و هم مورد دوم)اما نمیدونم دقت کردین یا نه؟برنامه ی تلویزیون روزای عزا خیلی بهتر از روزای جشنه...حداقل حسنش اینه که این کارتونای قدیمیرو به جای اون دست زدنای مسخره نشون میده
دقيقاجالبی این عکسا اینه که خیلیاشو آدم حتی یادش نیست که روزی وجود داشته اما با دیدن یه عکس همۀ خاطرات یهو برمی گرده
آه خواهش مي کنم (حالا نميشه 250 سال عمر کنم؟ 150 سال خيلي کمهیه دنیا ممنون
با آخریش ملبانه زبل خیلی حال کردم انشالله 150 سال عمر کنی.
Bleach Opening Song
Rolling star by YUI eps 98 be ba`d
البته يادت رفته بود اسمشو پاک کنی ولی دختره خيلی خوشگله :happy:
Bokura Ga Ita 1-19
Buffy the Vampire Slayer Season 2-3
Dears 1-12
Death Note - Movie 1
Desperate Housewives 1-23
Evangelion 1-26
Final Fantasy - All Series and Movies
Fruit Basket 1-26
Full Metal Panic - The Second Raid 1-13
Gravitation 1-13, OVA
Hana Yori Dango - Japanese Live Action 1-9
Honey and Clover 1-26
Jewel in the Palace 20-50
Kasimasi - Girl Meets Girl 1-12
La Cardo D'Ore 1-3
Lost 1-25
Love Hina 1-25 , 3 Moves
Mai Otome 1-26
Midori no Hibi 1-13
Noein 1-24
Otome ... Koishiteru 1-5
Prison Break 1-22
Pink Panther DVD 1
Requierm of Ling Sing 1-36
Saiunkoku Monogatari 1-22
Samurai Champloo 1-26
School Rumble 1-26
Scrapped Princess 1-11
Tsubasa Chronicles 1-26
Voice of a Distant Star
Wonderful Days
Xiao Ao Jiang Hu 1-10
سلام ..... واقعا سرعت اینجا خیلی زیاد شده ... من که نمی رسم همشو بخونم ولی واقعا خسته نباشید
یک سری درخواست
* اهنگ OP و EN کارتون D gray man و Death npte بصورت کاملش نه اونی که ز تلویزیون پخش می شه رو یکی اگه لطف کنه پیدا کنه خیلی خوب میشه چون من نیافتم
راستی اون ویدئو که در موردش صحبت کردین دایرکت لینکش (دایرکت که نمی شه گفت البته رپیدش) اینه می تونین بگیرین
JR-F_YUI_-_Rolling_Star__B1B32542
منبعش هم این سایته :
http://www.japanrevolution.com/php/index.php?s=download&sec=videos
* یکی یه چند تا ویدئوی خوب اگه میشه معرفی کنه اگه op یا en کارتون ها باشه که خیلی هم بهتره ولی نبود هم نبود ما کمی حوس ویدئو دیدن کردیم !
لنگار (گوگوا)و رونگار هم بد نبودن!ولي تو اين چيني ها هم فقط شنگو متفاوت بود، بقيه شون که همه لوس و ننر و جيغ جيغو هستند @_@
:lol: از دسته برادر شيان! :lol:در مورد دخترای کارتون کینشنم دارم شدیدا برسی های میدانی می کنم!یکی از دوستامو که عند دختر شناسرو وادار کردم هفت هشت قسمت کینشن ببینه!قبل از اینکه ازش سوال کنم گفت چه دخترای نازی داربه تا حالا ارای داورا یک یک مساوی!![]()
TV size هستش يا آهنگه کامله؟
من خودمم دستم خالی شده اگه چيزی ميخواين بگين که براتون دانلود کنممیگم خواهر مشکل تورنتم هم حل شد دیگه هر چی تورنت تو اون استینت داری رو کن میخوام سپنتا رو به عزا بنشونم![]()
کيفيتش rmvb هست ، اگه کيفيت خوب ميخوای به دانلودت ادامه بده!راستی فریدا خانوم این love hina که فرستادین فرمتش چیه ؟ چون من دارم با کیفت خف دانلودش میکنم نیاز هست یا برم سر پروژه بعدی![]()
دوباره ليستو ميزارم ميگم.:happy:![]()
![]()
حالا کدوماش سریاله کدوماش انیمه![]()
در اين سايت بزرگوار عضو شو و بگير:* اهنگ OP و EN کارتون D gray man و Death npte بصورت کاملش نه اونی که ز تلویزیون پخش می شه رو یکی اگه لطف کنه پیدا کنه خیلی خوب میشه چون من نیافتم
خوب برو تو اين سايتی که لينکشو بهت دادم عضو شو و بعد هم از کارو زندگی بيوفت!!!:lol:یکی یه چند تا ویدئوی خوب اگه میشه معرفی کنه اگه op یا en کارتون ها باشه که خیلی هم بهتره ولی نبود هم نبود ما کمی حوس ویدئو دیدن کردیم !
فکر نکنمراستی اون Spirit اون پیرمرد کوتوله(Jiko-Sama) هم key spirit ؟ اول کارتون یک سری از Jomouto دنبالش بودن اما دیگه بحثی راجبش نشد اون Spirit که بعد Joust داد noa چی بود ؟ چرا درش نمی اره ؟
خواهش خواهش :blush:هورا ... واقعا چطور میشه تشکر کرد از تو ...![]()