• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سمش پین پا بود
سگه که همش زبونش اویزون بود
صبح که خورشید در میومد می رفت بیرون
بعضی وقتا خالاش ازش جا میموندن!
اخی یادش به خیر..
blue20.gif
pimpa

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
من پست رو به عنوان مثال گفتم. وگرنه واسه من سخته برم اداره پست. علت اینم که میگم تهران اینه که قصد دارم با پیک بفرستم
happy.gif

ولی حالا باید دید تعداد بچه های شهرستان چقدره. اگرم کس دیگه ای نبود که قبول کنه بالاخره خودم یه کاریش می کنم
rollingf.gif

فکر کنم شینوبی عزیز هم شرایطشونو بگن خوبه که به یه جمع بندی برسیم
happy.gif

ktoe.gif
شرمنده حواسم نبود زدم شینوبی ادیتش کردم

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
من تابع جمع هستم. شرایط خاصی هم ندارم.
فقط شهرستان نمیتونم بفرستم
قبلا هم گقتم که حاضرم همه رایتها رو بعهده بگیرم. چون برای رایت مشکلی ندارم. اما با اداره دزد (پست) مشکل اساسی دارم
اگه یه نفر (یا چند نفر) دیگه بتونه (بتونن) این کار (پست) رو بعهده بگیرن میتونیم مشکل شهرستانها رو هم حل کنیم :D

ktoe.gif
شرمنده حواسم نبود زدم شینوبی ادیتش کردم

این یعنی چی:blink:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شماهارو نمیدونم ولی من ازسری اولشو بیشتر خوشم میومد.

2uy3pzr.jpg
2akfeyu.jpg

435849j.jpg
2jeejb9.jpg

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک خبر مهم ! یک خبر مهم!

همشهری جوان در شماره این هفته (18 آذرماه) یک ویژه‌نامه توپ درباره "محبوبترین کارتونهای کودکیمان که از تلویزیون پخش شده است" منتشر کرده و از صفحه 28 تا 98 آن (70 صفحه ) به این کارتونها پرداخته است

در بخش‌های :
انیمیشن‌های ژاپنی
انیمیشن‌های هالیوودی
انیمیشن‌های اروپایی
انیمیشن‌های عروسکی
دوبلورهای انیمیشن

قیمت این هفته نامه رنگی هم 200 تومان است، بخرید که خیلی توپه (کلی خاطراتتون زنده می‌شه)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
وای چه ادمای مهربونی!:blush:
همه جمع شدن که فیلمایی که فریدا جون زحمتشو کشیده به دست ماهاهم برسونن!:rolleyes:
شینوبی بزرگ و دنیل و روزبه یا بهروز:happy:
خوب از همه ممنون
7093.gif

بشینیم از الان دلمونو صابون بزنیم!
1613.gif

پاورقی:
باید بگم اگر من رایتر داشتم حتما قبول مسئولیت میکردم!
من رایتر ندارم اما رایترداران را دوست دارم!
4711.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من تابع جمع هستم. شرایط خاصی هم ندارم.
فقط شهرستان نمیتونم بفرستم ...
پس با این حساب میشه شینوبی عزیز تهران رو به عهده بگیرن و من شهرستانو، یا اینکه کلشو من به عهده بگیرم
happy.gif

این یعنی چی:blink:
بهروز جان توی پستش به جای اسم من اشتباهی اسم شما رو آورده بود. همین
blush.gif

شماهارو نمیدونم ولی من ازسری اولشو بیشتر خوشم میومد.

2uy3pzr.jpg

وای ... دانی ...
241.gif

من خیلی دوستش داشتم
241.gif

ولی یادم نمیاد سری اولش کدوم بود دومش کدوم
1655.gif

ویلی جان خدایی من موندم این عکسا رو از کجا گیر میاری
30upn9j.gif

وای چه ادمای مهربونی!:blush:
همه جمع شدن که فیلمایی که فریدا جون زحمتشو کشیده به دست ماهاهم برسونن!:rolleyes: ...

اختیار داری
blush.gif

فریدا جان انقدر زحمت کشیده برای ما که حالا حالاها مدیونیم
biggestgrin.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آه، مرسي از لينک (اين جنگل بامبوش چقدر منو ياد افسانه شجاعان ميندازه !!)
خواهش میکنم...:happy:
امان از دست این افسانه ی شجاعان!:lol: ;)

راستی این شبکه ی TBS ژاپن بیشتر کارتونایی رو که خواهر فریدا معرفی کردن پخش میکنه.به اینجا یه سری بزنین:http://www.tbs.co.jp/anime/

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر کسی امکانش رو داره هر چند صفحه ای که میتونه از این مجله اسکن کنه تا کسانی مانند من که مجله گیرشون نیومده هم استفاده کنند.و اگر امکانش رو دارید همش رو اسکن کنید و بعد کسی pdf کنه تا همیشه ماندگار بمونه.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
وای ... دانی ...
241.gif

من خیلی دوستش داشتم
241.gif

ولی یادم نمیاد سری اولش کدوم بود دومش کدوم
1655.gif

30upn9j.gif

سری اولش همونی بود که یه خواهر و برادره بودند اسم برادره فکر میکنم آلکس بود...

30upn9j.gif

ها این سکرت بید...
evilgrin.gif

نه شوخی کردم!:p راستش بیشتر اینارو اتفاقی و به صورت جداگانه پیدا کردم ولی یکی دو تا سایت مرجع هم هستن مثلا Anime click که اینام انصافا عکسای خوبی دارند و اساسی دوز نوستالژی خون آدمو میبرن بالا!
rainbowed.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک خبر مهم ! یک خبر مهم!

همشهری جوان در شماره این هفته (18 آذرماه) یک ویژه‌نامه توپ درباره "محبوبترین کارتونهای کودکیمان که از تلویزیون پخش شده است" منتشر کرده و از صفحه 28 تا 98 آن (70 صفحه ) به این کارتونها پرداخته است

در بخش‌های :
انیمیشن‌های ژاپنی
انیمیشن‌های هالیوودی
انیمیشن‌های اروپایی
انیمیشن‌های عروسکی
دوبلورهای انیمیشن

قیمت این هفته نامه رنگی هم 200 تومان است، بخرید که خیلی توپه (کلی خاطراتتون زنده می‌شه)
84.gif
84.gif
84.gif

دقیقا همین الان بدستم رسید...
271.gif

227.gif
227.gif
227.gif
freu.gif
freu.gif
freu.gif
freu.gif
263.gif
263.gif
263.gif
263.gif

39.gif
39.gif
39.gif

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اگر کسی امکانش رو داره هر چند صفحه ای که میتونه از این مجله اسکن کنه تا کسانی مانند من که مجله گیرشون نیومده هم استفاده کنند.و اگر امکانش رو دارید همش رو اسکن کنید و بعد کسی pdf کنه تا همیشه ماندگار بمونه.

تعداد عکس‌ها در هر صفحه زیاد است بنابراین فایل‌هایی که در مرحله اسکن تولید می‌شوند خیلی حجیم‌اند.

لعنت بر این سایت همشهری که با تغییر سرور و سایتش کل آرشیو روزنامه و همین‌طور هفته‌نامه جوان همشهری را حذف کرد.

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کنشين 3 تا فيلم داره که اينی که شماا گزاشتين يکی از فيلماست که کاملن از سريال مجزا هستن:). اون 2 تا فيلم ديگه رو هم گرفتين ديگه نه؟
:

اگه این قسمتها هم مربوط به فیلم میشن . از اول همراه بقیه قسمتهای کنشین بودن ولی من متوجه نشده بودم !;)

وقتی که دیدن کنشین رو شروع کردم اولین قسمتی که دیدم همین قسمت بود . و فکر کردم که قسمت اول از 95 قسمت هم هست! به خاطر همین گفتم " انگار داستان عمیق و جالبی قرار شروع بشه."
قبلا به جز کارتونهای کانال 1 و 2 کارتون دیگه ای ندیده بودم به خاطر همین این صحنه های _ کمی خشونت آمیز_ با آن تصوری که از انیمیشن و کارتون داشتم متفاوت بود!:wacko:
حالا نگفتین چه گروه سنی و چه کسانی رو به عنوان مخاطب این کارتونها ی جدی در نظر می گیرن؟ _ حتما من نمی تونم مخاطب این کارتونها باشم فکر کنم برای من پلنگ صورتی یا مورچه و مورچه خوار مناسب تر باشه!:p :lol: :lol:

راستی کسی اینجا عکسهایی از مورچه و مورچه خوار نداره؟ دوبله واقعا خوب و جالبی هم داشت:rolleyes:

تا یادم نرفته یک تشکر مخصوص از خواهر بزرگ (پرشیانا) به خاطر عکسهای خاطره انگیزی که گذاشتن. .:happy: با دیدن عکسها یه مدتی در دوران بچگی سیر می کردم و کلی تجدید خاطره شد...

در مورد خانوم های کنشين باهاتون موافق نيستم!:eek: فرض کنين هيچ کدوم تو سريال نبودن! فکر کنم نصفه اين چيزی که الان خنديدين ، ميخنديدين:p! به هر جهت وجود ويزل و فاکس و ... تو داستان ضروری هست!!!:D:p;) :eek:

منظورم از اینکه کنشین فیلم هم داره یانه . سینمایی یا یک قسمتی نبود! بلکه فیلمی که آدمیزاد در اون بازی می کنه .:f34r: :lol: _ مثل همین سفر های "میتی کامون" که هم انیمیشن و هم فیلم داره.

در مورد شخصیتهای خانم در کنشین به نظرم می شد شخصیتهای محکمتر . مستقل تر و تاثیر گذار تری معرفی کنن. اصلا این شخصیتها در سایه قهرمانان مرد داستان تعریف می شن. مثلا هیچ کدوم از شخصیتها قابل مقایسه با شخصیت جما در یک داستان دیگه نیستن. در مورد Megumi خیلی فداکار بود و بسیار هم عاقلانه رفتار کرد . کلا از بقیه دختر های کنشین بهتر به نظر می رسید( یعنی ضایع نبود;) )

شخصیت بعدی که اصلا نتونستم دلیل عشقش به Makato Shishio رو درک کنم :

البته نه به خاطر سوختگی به خاطر اینکه چه جوری میشه عاشق کسی شد که اینقدر وحشیانه یک تکه از گوشت کتف کنشین رو با دندان جدا می کنه و می خوره !:eek: :blink: :wacko:

لابد همین روحیه لطیف لرد شیشیو:blink: بود که باعث شد عاشقش بشه:D

در ضمن این هم یکی از همون قسمتهای خشونت آمیزه که گفتم ...:f34r: :p

اگه این شخصیتها (دخترها) در کنشین نبودن اصلا شاید در کل قسمتها کسی نمی خندید ! از این نظر صد در صد با شما موافقم . باید بگم از این صحنه های فانتزی ( فکر کنم Chibi ) و دعواهای اونها با پسرها خیلی خیلی خوشم اومد! و به خاطر همین صحنه ها بود که در تماشای بیشتر قسمتها کلی خندیدم و اغلب نیشم تا بناگوش باز بود این طوری :

بقیه سوالها رو گذاشتم برای بعد تا کمی عکسها و مطالب رو دسته بندی کنم.:)

پی نوشت : فکر کنم قبلا معنی آی دی ام رو پرسیده بودید . .. کتاب سینوهه رو که حتما خوندید ;) ... خوب حتما می دونید طرفداران روش فکری آتون این اسم رو به آخر اسم خودشون اضافه می کردن . . . حالا من فقط همین اسم رو به تنهایی انتخاب کردم. :f34r:

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من همین الان به چندتا دکه سر زدم.همشون همشهری جوانو داشتن!ولی جلوی دید نبود!
یه کمی بگردی گیرت میاد.

بالا