چرا من لیست رو نمی بینم ... کجاس .. دو بار این 5 صفحه اخیر رو گشتم ... البته نقش " بی عینکی " رو دست کم نگیر ...فقط هیچکس در مورد لیست نظر نداد. اصلا نگاش کردین یا نه؟.![]()
پروژه سنگین دستم بود ( دو روز کار ، 60 تومن ) ... تموم شد ... شانس آوردم که عینکم بعد از تموم شدنش شکست ..راستی کسی از سيمور خبر نداره؟ نيستش!!!:blink:
اول از همه دستت درد نکنه خيلی فوق العاده بود مخصوصاً که دسته بنديشون هم کرده بودی! خيلی جالب شده بود.
فکر کنم فقط من يه کارتون که خودمم يادم رفته بود که فرستادم رو جا انداختی: rune soldier
چون توی صفحه 107 بودچرا من لیست رو نمی بینم ... کجاس .. دو بار این 5 صفحه اخیر رو گشتم ...
سلام سلام به همگی
خوبين؟ منم بد نيستم فقط يه کم زير بار کارای دانشگام مردمو دارم به خودم لعنت و نفرين ميفرستم که آخه دکترا گرفتنت چی بود؟؟؟
نونت کم بود آبت کم بود؟
خلاصه حتی فکر ول کردنش هم از تو مقزم گذشته ولی هی زورم ميآد ميگم نصفه راهو اومدی بقيه اش رو هم برو خودتو خلاص کن. ولی فکر 2 سال ديگه درس خوندن خيلی آزار دهندس!!!!![]()
![]()
بگزريم ، خيلی خيلی از همگی بخصوص پانتی جون، شين يين عزيز، دنيل، سپهر و رييس دون فان عضو نامرئی تاپيک که از وقتی من اومدم کم پيدا شدن، ممنونم که به فکر من بودين.![]()
![]()
خوب ببينم چی کار ميتونم بکنم:happy:
من خودمم ندارم اگر داشتم مضایقه نمیکردم!کی ميتونه يه نسخه از اين همشهری جوان رو برای من هم بگيره و به هديه بده؟ آخه منم ميخوام
يه چيزه ديگه، بابای من داره 5 دی بر ميگرده اينجا، به خاطر همين ميخواستم ازتون خواهش کنم که ، از بهروز، ساحل و بقيه کسايی که قراره برام من چيزی بفرستن ، قبل از اين تاريخ, کارتون ها و ... رو به دسته هدی برسونن که حساب کتاباشم هدی بکنه و بتونه به موقع به دست پدرم برسونه. (چقدر من پر روم؟؟؟)
سلام
خواهر Xing Ying برای شما هم پیدا کردم فقط امیدی ندارم که به دستتان برسه!![]()
به محض اینکه مطمئن بشم پست کارش درست شده می فرستم که یک وقت گم نشه. :happy:
دیدین راست گفتم دیروز که من نبودم لینخو برگشت و بود!
برای من اصلا مشکلی نیستولی جناب Daneel Olivaw اگر می توانن زحمتش را بکشن خیلی هم ممنون می شم ^_^
آره خودممراستی جناب Daneel Olivaw می توانم یک سوال از شما بپرسم؟ شما در واقع R .Daneel Olivaw هستید؟ چون این اسم خیلی اشناست. ^_^
آره انگار بیربط هم نیست![]()
شوخی کردم![]()
راستی شین ین جان شما انگار پست قبلی منو ندیدین![]()
چون من یه جا گفته بودم که اون یه دونه اضافه رو هنوز دارم و می تونم برات بفرستم![]()
!!Yen Yen سلام( ببخشید ناقص جواب می دم) بر می گردم درستش می کنم فقط خواستم بگم ان مجله را فکر کنم همان طور که جناب Daneel Olivaw گفتن که می توانن بفرستن شاید بهتر باشه اخه من هنوزم که هنوزه یه بسته را درست نتوانستم بفرستم این یکی که دیگه اصلا برگشت هم نخورد به طور کلی غیبش زده
منم ميخوام جديده؟
خوب من بالای پست لينکايی که ادامه سری هايی که من فرستادم هست يه ستاره ميزنم، خوبه؟
مب گم اين همشهري جوان انگار يه نيم نگاهي هم به تاپيکهاي کارتوني و انيمانه ي ما تو پي تي هم داشته ها!! چون يه سري از عکس هاش خيلي آشناست!!
اتفاقا منم وقتی دیدم به همین فکر افتادم![]()