• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب من الان دارم Gundam Seed رو می بینم ... بهتر از چیزیه که توقع داشتم ... حالا تازه قسمت 15 هستم و زیاد نظری ندارم ( یعنی راضیم
download.aspx
) ... ولی یه انتقاد ( کوچولو ! ) : تیتراژ سری کاملا در نقش یه spoiler عمل می کنه ... منظورم اینه که وقتی این پسره ( Kira ) داره با mobile suit های طرف مقابل می جنگه ، من بعنوان یه تماشاگر حرفه ای می دونم که قرار نیست هیچکدوم از طرفین بلایی سرش بیاد
trenchcoat.gif
... چون هردوتاشون توی تیتراژ جزو main cast نشون داده میشن !!!!
flat.gif
.. اما بهرحال جذابه ...
rollingf.gif

تو يه سايت بودم که ديدم رأي گيري کردن که which is ur fav anime?
4_12_7.gif

واقعاً جالبه که اينوياشا بيشتر از 50% رأي آورده!:D البته يکي از رأي هاشم مال خوده منه!
4_1_6.gif
قبول نيست آقا ( يعني خانوم !! ) .. جامعه آماري ، قابل قبول نيست ( 600 نفر کمه ) !! ...
خوب به اين مناسبت جا داره که بگم که کارتن ها و سريال ها صحيح و سالم رسيده ايران و دنيل ديگه ميتونه از هديه بگيرتشون.
36_1_12.gif
thumbsup.gif

پی نوشت : مرسی از پانتی جان و Xing جان بخاطر تبریکشون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
The Twelve Kingdoms

Juuni Kokki

12kingdoms-02_640_480.bmp

خوب اين کارتون يکی از اون کارتون های واجب الديدن هست!:D

Seen in part or in whole by 1448 users, rank: #144
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.6555 (Excellent-.34), std. dev.: 1.6918, rank: #94
Weighted mean: 8.6149 (Excellent-.38), rank: #82
Bayesian estimate: 8.59225 (Excellent-.40), rank: #26

اين کارتون محصول 2002 و 45 قسمت هست. البت بايد بيشتر از اينا ميبود ولی مثله اينکه تهيه کننده ها با کمبود بودجه روبرو شدن و کارتون رو نصفه و نيمه تموم کردن!!!:(:(:( يعنی وقتی تموم شه سرنوشت خيلی از کاراکتر ها بی سرانجام ميمونه که خوب واقعاً حيفه! :( مخصوصاً برای يه همچين کارتون تکی!:eek:

اين کارتون خيلی هيجان انگيز شروع ميشه وسطاش يه کم خسته کننده ميشه و آخرش دوباره جالب ميشه.:p

يکی از نکاتی که خيلی برای من جالب بود و هميشه ميخواستم دوباره برم و چک کنم و هيچ وقت فرصت نکردم، اين بود که در يکی از قسمت های پايانی روی يکی از صحنه ها خيلی خيلی با صدای کم (ولی من گوشامو تيز کرده بودم:D ) سوره حمد پخش ميشه:blink::blink::blink: بايد يه روزی ته و توی اين قضيه رو در بيارم!:rolleyes:

و اما داستان اين کارتون:

خوب اين کارتون ماجرای يه سرزمين افسانه اي هست که از 12 پادشاهی و يه جای .. اوم ... مقدس:) تشکيل شده که در وسط نقشه قرار داره:

43140470.bmp

در اين سرزمين پادشاه ها به طرز جالبی انتخاب ميشن.همونطور که گفتم يه منطقه مقدس يا به قول مترجم ها heaven در وسط اين 12 پادشاهی قرار داره که اينجا تک شاخ ها يا kirin ها بوجود ميآيند، برای هر سرزمين يه تک شاخ. وظيفه اين کيرين ها اينه که بگردن و شايسته ترين فرد رو برای پادشاهی خودشون پيدا کنن و کنار پادشاه بمونن و اونو راهنمايی کنن که اون سرزمين رو درست اداره کنه.اگه پادشاه به راه اشتباه بره، کيرين مريض ميشه و در نهايت با فاسد شدن پادشاه کيرين هم ميميره. با مردن کيرين پادشاهی اون پادشاه از اعتبار مياوفته، و سرزمين به سوی نابودی ميره تا يه کيرين ديگه متولد شه و يه پادشاه ديگه رو انتخاب کنه!:eek: درضمن پادشاه ها عمر جاودانه دارن تا جايی که درست عمل کنن. ولی اگه پادشاه بميره، کيرين الزامن نميميره.

اين کارتون داستان 4 پادشاهی و کيرين ها و پادشاه هاشو نشون ميده. اين کارتون، کارتون خيلی جدی اي هست و در عين رنگی بودن تيره هست!:f34r:

چيزه ديگه اي که بايد بدونين lينه که تو اين سرزمين demon هم وجود داره، يعنی تمام موجودات افسانه اي هستن، حالا بد يا خوب:D.

و اما ماجرا از جايی شروع ميشه که يه روز وقتی yoko يه دختر دبيرستانی سر کلاس درس بوده يه مرد جوون جلوش ظاهر ميشه و ازش ميخواد که سلطنت رو قبول کنه!:blink::blink::blink:

و از يوکو ميخواد که همراهش بره و يه شمشير هم به يوکو ميده ولی در همين حال يه سری demon ظاهر ميشن که بهشون حمله ميکنن و يه سری يه ديگه ظاهر ميشن که شروع به دفاع ازشون ميکنن!!!:blink:

در همين حال گردبادی ميياد و يوکو و 2 تا از دوستاش رو ميکشه به درون خودش:

خلاصه يوکو و دوستاش ميرن به سرزمين kingdoms 12 و چون کيرين رو گم کردن يه کمه زيادی با مشگل روبرو ميشن. تو اين دنيا به کسايی که از زمين ميآن kaikyaku ميگن و خيلی بد باهاشون رفتار ميکنن:(. و زبانی هم که اينجاا صحبت ميکنن متفاوته ولی يوکو از اين قضيه مستثناست و ميتونه زبان اين سرزمين رو بفهمه و عجيب تر اينکه رنگ موش هم تغيير ميکنه و يه شکل ديگه ميشه (البته من تغيير چندانی حس نکردم، فقط رنگ چشم و مو! :p ):

بگزريم، چه بدبختی هايی بايد تحمل کنن و اينکه از هم جدا ميشن و ...

v

يه چيز جالبه ديگه شمشيری هست که کيرين پادشاهی يوکو يعنی کيکو keiko بهش داده، هر وقت اين شمشير از قلاف کشيده بشه ، شخصيت صاحبش و طرز فکرشو نشون ميده و يه جورايی جالبه!;) جالب از نوع بد!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تنها چيزی که منو تو اين سريال خندوند، ماجرای دوستی يوکو با يه half demon بود که هميشه به فرم يه موش بود، ولی يه روز به فرم انسانيش که در اومد خيلی جالب بود:lol::

خلاسه اين داستان يوکو رو نشون ميده که چه جوری از يه دختر ترسو به يه پادشاه قدرتمند تنديل ميشه!

جالبه بدونی که اين کارتون رو به romance of three kingdoms هم منسوب کردن!:happy:

و yoko در اين ميآن با پادشاه های ديگه آشنا ميشه و زندگی اونها و اينکه چه جوری به هم کمک ميکنن يا قصد جونه هم رو ميکنن، که بسيار جالبه!:D اينم کيرين ها و پادشاه های ديگه:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من يه دفعه کلي جوابيه نوشتم، براوزرم illegal operation انجام داد بي ادب و ويندوز درشو تخته کرد و همه چيم پريد
monkey.gif
مجبور شدم از اول همه شونو بنويسم
wacko.gif

ميگم پا به پای ما بيا و بخون، اينجوری نميشه!
نميشه، چون وقتي هم که ميخوام پا به پا بيام يا فيبر نوري رو يکي لگد مي کنه، يا اينترنت غش مي کنه (مثل ديشب که سرعتم يهويي اومد زير 1 کيلوبايت، منم رفتم گرفتم خوابيدم!!!).

نه عزيزم شرمنده کتابتو نتونستم بفرستم، 3 تا کيف dvd شده بود. راستش خجالت کشيدم ديگه! ولی خوب اگه قراره خالت تابستون بياد، بابای خودم اهتمالن زودتر بر ميگرده تو بهار. ميدم بابام برات بياره. اين دفعه مشگل جا کمتر داريم!
دشمنت شرمنده، 3 کيف dvd کجا، وان دانه کتاب کجا!! تازه منکه خودم گفته بودمش بذارش کنار ^_^ پدر گرامي رو هم از الان اعلام مي کنم تو زحمت ننداز، بفرست براي همون خاله جانم با هرچيز ديگه اي که ميخواي بفرستي ايران (براي تعطيلات تابستاني رفقا ^0^) تا خاله جانم بياره، تازه بر طبق پيش بيني پيشگوها و ستاره شناسان، آن هنگام زمان سعدتري است براي دريافت مکتوبات و مکشوفات و ملعوبات!!!!
laugh.gif

نوچ من گشتم ولی چيزی پيدا نشد:( البته دنباله ويدئوش نبودم:eek: . حالا اونم ميگردم
قربان دستت خواهر جان، راستي اين عکس dvd هاشه، خواستم سايرين را هم در غم ديدن اينها با خودم شريک کنم
cold.gif
:

308155.jpg

راستي فريدا جان، تو سايت تورنت ژاپني، چيزي ميشناسي؟ چون تو غربي ها که چيزي نيست، تو اون تورنت انجين هاي چيني هم فقط سريال واقعيش وجود داره، پس شايد اگه تورنت انجين ژاپني هم داشته باشيم بشه اينو توش پيدا کرد
79.gif
يکي بياد منو ببره ژاپن حالا
msncry.gif

روی يکی از صحنه ها خيلی خيلی با صدای کم (ولی من گوشامو تيز کرده بودم:D ) سوره حمد پخش ميشه
3672.gif
3672.gif
3672.gif

رو کارتون ژاپني سوره ي حمد گذاشتند؟!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه منطقه ي مسلمون نشين بوده يا مسجد داشته (در اون دوران اصلا اسلام اومده بوده؟!).

برای هر سرزمين يه تک شاخ
پس اين تک شاخ تو آواتارت مال اينه؟

جالبه بدونی که اين کارتون رو به romance of three kingdoms هم منسوب کردن!
اين يک دانه عکسش که شديد منو ياد همون 三国志 ميندازه (از بس دنبال افسانه 3 برادر گشتم همه چي رو San Guo Zhi / San GoKu Shi مي بينم @_@!!!) بعد اين تورنتش کو، کجاست، من نمي بينم، شديدا مي خوامش اينو من!!! يونيکورن داره (هرچند شاخش مثل شاخ اژدها مي مونه!!)، ديمون داره، افسانه اي که هست، به رمانس 3 امپراطوري هم که ميره، واااااااااااااااااااااااااااااااااي يکي منو بگيره
obm.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي فريدا جان، تو سايت تورنت ژاپني، چيزي ميشناسي؟ چون تو غربي ها که چيزي نيست، تو اون تورنت انجين هاي چيني هم فقط سريال واقعيش وجود داره، پس شايد اگه تورنت انجين ژاپني هم داشته باشيم بشه اينو توش پيدا کرد
79.gif
يکي بياد منو ببره ژاپن حالا
msncry.gif
من گشتم، ولی چيزی پيدا نکردم تو تورنت های ژاپنی:(، حالا يه نگاهی توی ebay و بقيه جاها بايد انداخت. من خودم تو فکر خريدن سندباد هستم. چون اينا چيزايی هستن که ديگه هيچ جوری گير نميآن!:(
رو کارتون ژاپني سوره ي حمد گذاشتند؟!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه منطقه ي مسلمون نشين بوده يا مسجد داشته (در اون دوران اصلا اسلام اومده بوده؟!
نه نه اصلاً فکر نکنم در مورد مذهب تو اين سريال حرفی زده باشن ولی بود، کاملن مطمئنم :f34r:!
ولی از اون چيزا بود!:blink::blink::blink:
پس اين تک شاخ تو آواتارت مال اينه؟
آره ;)

اين يک دانه عکسش که شديد منو ياد همون 三国志 ميندازه (از بس دنبال افسانه 3 برادر گشتم همه چي رو San Guo Zhi / San GoKu Shi مي بينم @_@!!!) بعد اين تورنتش کو، کجاست، من نمي بينم، شديدا مي خوامش اينو من!!! يونيکورن داره (هرچند شاخش مثل شاخ اژدها مي مونه!!)، ديمون داره، افسانه اي که هست، به رمانس 3 امپراطوري هم که ميره، واااااااااااااااااااااااااااااااااي يکي منو بگيره
obm.gif
هم اين عکس هم اون عکس های **** سربازا! :eek: البته من حال نداشتم که اسم ها رو چک کنم و ببينم مطابقتی داره يا نه؟!!!:rolleyes:

من اين کارتون رو دارم ، براتون دفعه بعد ميفرستم.;)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
The Twelve Kingdoms

[/]​

میگم این خیلی قشنگ به نظر میاد!
412.gif

هم داستانش هم این حالت اسطوره ای و قدیمی داشتنش!
اخه من اونایی که زمان قدیمو نشون میده بیشتر دوست دارم!
399.gif

یه تشکرم به فریدای عزیز برای معرفی خوب و کاملش!
7579.gif

من اين کارتون رو دارم ، براتون دفعه بعد ميفرستم.
422.gif

راستی فریدا جون بالای 1000 پست شدن شما رو با تاخیر تبریک میگم!
500.gif

اواتور امروزتون چه گوگولیه! ( واژه بهتری برای توصیف نیافتم!)
511.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب من الان دارم Gundam Seed رو می بینم ... بهتر از چیزیه که توقع داشتم ... حالا تازه قسمت 15 هستم و زیاد نظری ندارم ( یعنی راضیم
download.aspx
) ... ولی یه انتقاد ( کوچولو ! ) : تیتراژ سری کاملا در نقش یه spoiler عمل می کنه ... منظورم اینه که وقتی این پسره ( Kira ) داره با mobile suit های طرف مقابل می جنگه ، من بعنوان یه تماشاگر حرفه ای می دونم که قرار نیست هیچکدوم از طرفین بلایی سرش بیاد
trenchcoat.gif
... چون هردوتاشون توی تیتراژ جزو main cast نشون داده میشن !!!!
flat.gif
.. اما بهرحال جذابه ...
rollingf.gif
زياد هم لو نداده (البته داده، حق داری!:p ) ولی نه زياد چون (spoiler) با اين وريها هم بعدن ميجنگه!:D
ولی در کل يکی از قشنگ ترين و پر حرف ترين و آموزنده ترين کارتون هاييست که من ديدم! (مجموع 2 سريال با هم ) :happy:

fes_photo.jpg

به جايی که افرن و کاگالی همديگه رو ميبينن رسيدی؟:D
قبول نيست آقا ( يعني خانوم !! ) .. جامعه آماري ، قابل قبول نيست ( 600 نفر کمه ) !! ...
اين چطور؟ اين قبوله؟;)
Seen in part or in whole by 4742 users, rank: #5

inuyasha-fixed.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادیت: سپهر راست میگه، لینکای مربوط به hack sign هیچ کدوم کار نمی کنن :(
مشگل کپی رايتی داشت:blink:، rename کردمشون، الان با HS شروع ميشن . من چک کردم همه لينک ها کار ميکنه. دوباره امتهان بکنين:). حتماً!:D

hack%20sign%20%28clear%20poster%29.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فکر کنم زود تر از اينا بدستتون برسه، خبرش امروز و فردا بهتون ميرسه.:)

سریال آن شرلی قراره برسه؟!! :blink: :blink:

================

Beresk رو تا قسمت 15-16 دیدم ؛ واقعا شیفته اش شدم (بی اغراق)

داستان جذاب، شخصیت پردازی عالی ...؛ شخصیتاش انقدر نسبت به کارتونای دیگه (که من دیدم) بهتر پرداخته شدن که الان دیگه اون قبلیا به نظرم سطحی و ساده میرسن
3313.gif

توی قسمت 13 فکر کنم یه آهنگ زمینه ای داشت که خیلی قشنگ بود؛ ولی دریغ از حتی یه نشون ازش تو نت ... اگه کسی برام پیدا کنه قول میدم یک در دنیا 5/1 در آخرت پاداش بگیره :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اخه من اونایی که زمان قدیمو نشون میده بیشتر دوست دارم!
399.gif
یه تشکرم به فریدای عزیز برای معرفی خوب و کاملش!
7579.gif
خواهش ميکنم، منم اين کارتون های افسانه اي مانند رو خيلی دوست دارم:D
راستی فریدا جون بالای 1000 پست شدن شما رو با تاخیر تبریک میگم!
500.gif
ممنون :happy:
اواتور امروزتون چه گوگولیه! ( واژه بهتری برای توصیف نیافتم!)
511.gif
خوده کارتونش هم گوگوليه! Inuyasha
همينيه که من rating اش رو بالا گزاشتم، پنجمين کارتون معروف دنيا:)! واقعاً حقشه!:lol:

inu.bmp

ai128852n403645.jpg

Inuyasha_indexpic.jpg

logo.jpg

بازم نقاشیه دیگه ای کشیدید؟؟؟
421.gif
یعنی دیگه نقاشی نمیکشید؟
7626.gif
من جای شما بودم و اینقدر هنرمد نقاشیو ول نمیکردم!
آره ولی خيلی تفننی:happy:. هيچ وقت به صورت حرفه اي نکشيدم . ولی ديگه وقت ندارم.:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سریال آن شرلی قراره برسه؟!! :blink: :blink:
آره :)
Beresk رو تا قسمت 15-16 دیدم ؛ واقعا شیفته اش شدم (بی اغراق) داستان جذاب، شخصیت پردازی عالی ...؛ شخصیتاش انقدر نسبت به کارتونای دیگه (که من دیدم) بهتر پرداخته شدن که الان دیگه اون قبلیا به نظرم سطحی و ساده میرسن
(رييس دون فان): تاييد ميشه!:D

berserk04.jpg

توی قسمت 13 فکر کنم یه آهنگ زمینه ای داشت که خیلی قشنگ بود؛ ولی دریغ از حتی یه نشون ازش تو نت ... اگه کسی برام پیدا کنه قول میدم یک در دنیا 5/1 در آخرت پاداش بگیره :D
اين لينکو چک کن ببين توش پيدا ميشه يا نه!:happy:

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
اين چطور؟ اين قبوله؟;)
Seen in part or in whole by 4742 users, rank: #5

:blink: رد خور نداره!
399.gif

همينيه که من rating اش رو بالا گزاشتم، پنجمين کارتون معروف دنيا!;) واقعاً حقشه!:lol:
ندید قبوله!!:happy:
آره ولی خيلی تفننی:happy: . هيچ وقت به صورت حرفه اي نکشيدم . ولی ديگه وقت ندارم.:(
نقاشی تو خونتونه!
جدی میگم ها!
ببخشید گیر دادم اما من کلا عاشق نقاشیم الانم یه نقاشه توپ به پستم خورده!:happy:
اما کارتون عالی بود!
کاش کمی از اون هنر در من بود
3669.gif

آن شرلی میاد ایران!!!!
7495.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Daneel Olivaw :
Beresk رو تا قسمت 15-16 دیدم ؛ واقعا شیفته اش شدم (بی اغراق)

داستان جذاب، شخصیت پردازی عالی ...؛ شخصیتاش انقدر نسبت به کارتونای دیگه (که من دیدم) بهتر پرداخته شدن که الان دیگه اون قبلیا به نظرم سطحی و ساده میرسن

فضای این کارتون رو هیچ کارتونی ندارi با این که تکنیک های روز توش استفاده نشده اما واقعا قشنگه من عاشق شخصیت guts ام خیلی باحال بود البته اون پسره grifth (همین بود؟) هم شخصیت جالبی داره اما تمع قدرتی که داره خیلی بده
فکر نکنم رسیده باشی اما نبرد گاتز با 100 تا سرباز یکی از بهترین قسمتای کارتون
کلا دنیایی داره واسه خودش !

به نظر من کارتونا دو دستن کارتون های قشنگ و دیدنی و کارتون های با ارزش دسته ی اول کارتون هایی هستن مثل FMA . Blood + . Bleach و ... اینا همه کارتون های خیلی قشنگین اما اگه من نمی دیدمشون حسرت نمی خوردم که چیزی رو از دست دادم اما الان که دیدم خوشحالم که کارتون های قشنگی دیدم
اما یه دسته دیگه کارتون ها هستن که ندیدنشون (بسته به سلیقه توی کارتون دیدن) حسرت خوردن داره از جمله Berserk و Wolf Rain من الان کلی حالم گرفته شد که چرا نشسته بودم قبلا Wolf Rain رو ببینم و واقعا از دیدنش لذت بردم
حالا نمی دونم برداشتم چقدر درسته ! اصلا درسته ؟

ادیت: سپهر راست میگه، لینکای مربوط به hack sign هیچ کدوم کار نمی کنن

حقانیت ما ثابت شد ! خرسندیم

====

Wolf`s Rain

wolfsrain41024.jpg

دیروز این کارتون رو تا اخر دیدم انتظار همچین پایان خاصی رو داشتم شاید اولین بار بود (با برسرک دومین بار) که راضی از اخر کارتون پا شدم (برسرک رو نصفه نیمه راضی بودم)
شخصیت پردازی ها و فضاهای کارتون فوق العاده بود و داستان خیلی خوبی هم داشت همه چیز جدید بود هیچ چیز تکراری ندیدم
نقطه قوتی که داشت این بود که شبیه هیچ کارتونی نبود داستان کاملا مستقلی داشت و کلا کارتون برای خودش شخصیت داشت داستان تا اخرین قسمت برام جذاب باقی موند و نمی تونستم حدس بزنم که قراره چه اتفاقی بیافته
یکی از ایراد هایی که این کارتون داشت پرش فضاها بود یعنی این گرگ ها که با هم حرکت می کردن یه لحظه تو برف بودن اما یکی دیگشون که جلوتر افتاده بود داشت تو بیابون می رفت البته داستان کمی این وضعیت رو توجیه می کنه اما دیگه افراط زیادی توش شده بود
از دیگر نقاط قوت این مجموعه می توان به شخصیت های متعادل این مجموعه اشاره کارد یعنی تو این کارتون هیچ کس سوپر قهرمان نبود .... هیچ کس نبود که همه چیز رو بدونه و بقیه رو تو خماری بزاره .... همشون حرف می زدن و هیچ کس نبود که تمام طول کارتون ساکت باشه و فقط بقیه رو نجات بده ... همه شخصیت ها با توجه به ابعاد شخصیتی که داشتن طبیعی بودن
این بود برداشت ما ز این کارتون

wolfsrain61024.jpg

فریدا گفته بودی یه جا تو این کارتون خندیدی یحتمل تو همون بار نبود که اون مامورهمست کرده بود ؟ !

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

عجب! :blink:

اين لينکو چک کن ببين توش پيدا ميشه يا نه!:happy:

ایول بابا ... کارت درسته! اونی که من میخواستم همون gatsu بود
241.gif

راستی لینک قبلی رو هم درست کردی ... ممنون
gulpollen.gif

فضای این کارتون رو هیچ کارتونی ندارi با این که تکنیک های روز توش استفاده نشده اما واقعا قشنگه من عاشق شخصیت guts ام خیلی باحال بود البته اون پسره grifth (همین بود؟) هم شخصیت جالبی داره اما تمع قدرتی که داره خیلی بده
فکر نکنم رسیده باشی اما نبرد گاتز با 100 تا سرباز یکی از بهترین قسمتای کارتون
کلا دنیایی داره واسه خودش !
شخصیت Guts که خیلی باحاله اما به نظر من Griffith از اونم باحالتره ... یه شخصیت خیلی پیچیده .. همون جاه طلبیش هم به نظر من از نکات جذاب شخصیتشه؛ یعنی شخصیتش سفید یا سیاه نیست، خاکستریه ... به خصوص یه وقتایی یه نگاه های شیطانی می کنه که جالبه که چقدر با شخصیت معمولا مهربونش در تضاده . یا مثلا اینکه برای پول حاضر شده بود تن به چه کارایی بده :D

اون قسمت نبرد با 100 نفر رو هم دیدم. با این که اغراق آمیز بود ولی واقعا نفس گیر بود! تا اینجا دومین اپیزود جالبش همون بوده به نظرم
looksmiley2.gif

به نظر من کارتونا دو دستن کارتون های قشنگ و دیدنی و کارتون های با ارزش دسته ی اول کارتون هایی هستن مثل FMA . Blood + . Bleach و ... اینا همه کارتون های خیلی قشنگین اما اگه من نمی دیدمشون حسرت نمی خوردم که چیزی رو از دست دادم اما الان که دیدم خوشحالم که کارتون های قشنگی دیدم
اما یه دسته دیگه کارتون ها هستن که ندیدنشون (بسته به سلیقه توی کارتون دیدن) حسرت خوردن داره از جمله Berserk و Wolf Rain ...
حالا نمی دونم برداشتم چقدر درسته ! اصلا درسته ؟

درست و غلطش رو نمی دونم ولی منم این که میگی رو الان دیگه قبول دارم
goldshine.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
با تشکر صمیمانه از زحمات خواهر فریدا . دویدی ها به نیمه را رسید ، و سه شنبه اینده به امید خدا به ایران میرسد. :specool: :thumbsup:

بالا