• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی حالا که حرف از Rating کارتوناست بهتره که بدونین که طبق نظرسنجیه یکی از انیمه وبلاگهای معروف Code Geass هم عنوان محبوبترین انیمه ی فصل پاییزو بدست آورده,اینم نتیجه ی نظر سنجی:

CODE GEASS (35%)DEATH NOTE (24%)Kanon (11%)D.Gray-man (9%)Otome wa Boku ni Koi Shiteru (5%)Other (5%)BLACK LAGOON The Second Barrage (4%)Negima!? (3%)Soukou no Strain (3%)Pumpkin Scissors (1%)Asatte no Houkou (1%)Total Votes: 1279
همه اينا کارتون های باهالی هستن. خوده code geass هم خيلی جالبه!:D جالب تر اينه که از death note بيشتر رأی آورده!:blink::eek::p
راستی برادر ويلی، code geass رو ميبينی يا نه؟:eek:

special0104LG.jpg

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
باز من چند روز نبودم اتفاقای مهم افتاد!!

اول از همه رسیدن انیمه ها و فیلم ها توسط فریدای خیلی خیلی عزیز!!
و به نظر من هم همون طور که شینوبی عزیز گفتن یه تشکر خیلی کمه! کاش راهی برای جبران بود!
ف_____________________ریدا جان ممنون!
4840.gif

شاید اینجا جاش نباشه. اما چون دوستان اینجا مطرح کردن منم همینجا میگم
الان دیگه من سریال Anne of Green Gables و Road to Avonlea رو به لطف فریدا جان دارم و یه بار دیگه هم همینجا ازش تشکر میکنم بخاطر همه زحماتش :blush:

اگه تابحال چیزی نمیگفتم فقط بخاطر این بود که منتظر بودم اول دست خودم برسه بعد بگم. راستش هنوز خودم باورم نشده :lol:

خوب وقتی شینوبی عزیز چیزیو دارن یعنی همه دارنش!!:happy:
راستش من که فکر کنم هنوز دارم خواب میبینم! یه خواب شیرین!
1246.gif

از من بد شانس تر پيدا نميشه! دقيقاً همون چمدونی که توش dvd ها بوده گم شده! حالا فرودگاه گفتم که ميگردن اگه پيدا شد ميآرنش ولی خوب از ديروز که بابام اومده من اينجوريم
برای روحیه دادن باید بگم یه بارم چمدون ما رو تو فرودگاه گم کردن! هنوز پیدانشده!...
905.gif

و اما من ديگه کم کم برم که فردا يه عمل کوچيک دارم. فکر کنم ديگه اهتياجی به داروی بيهوشی نباشه!:p

چی شده خواهر جون!!!!
سلام

آخر شدن هم خودش یه رکورده! فکر کنم من آخرین نفری هستم که کاربر فعال شدن خواهر xing ying تبریک می گم !(بعد از هزار سال مبارک باشه!) و ممنون از بابت شیرینی . :happy:

.
مرسی!
این تبریک های دیر هنگام اتفاقا بیشتر می چسبن!:happy:
شیرنی هم نوش جان!:lol:
فکر نکنم نفر آخر باشی چون من تازه میخوام تبریک بگم به جفتشو

Xing ying جان و سیمور جان مبارکه
cancan.gif
از اخر اول شدن هم برا خودش کلی کلاسه!!!;)
مرسی...
]

راستی هیفه این گروپ فقط واسه زمانی باشه که فروم خراب میشه
تو قسمت عکس گروه میتونیم مانگا آپ کنیم تا بقیه هم استفاده ببرن فک کنم هر چپتر مانگا تو یه آلبوم جا بشه
تایید میشه!;)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همگی
و ممنون
23_30_126.gif

راستش فکر نميکردم اينقدر ناکار شم!:p ولی همون روز اول به ضرب و زور مرفين طاقت آوردم:f34r:. ولی الان بهترم. فقط نوشتن برام يه کم سخته و بدجوری هم حوصلم سر رفته
10_1_19.gif
فکر کنم بشينم يواش يواش سره همتون رو ببرم:D چون کاره ديگه اي فعلاً نميتونم بکنم!:p

:

چی شده لینخو چون؟ یا همون لینخو جون؟:p
عمل چی؟
تو که میدونی دل من طاقت نداره!!!

حالا جدی بهترید؟
براتون ارزوی سلامتی زودتر میکنم!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی هیفه این گروپ فقط واسه زمانی باشه که فروم خراب میشه
تو قسمت عکس گروه میتونیم مانگا آپ کنیم تا بقیه هم استفاده ببرن فک کنم هر چپتر مانگا تو یه آلبوم جا بشه
فکر جالبيه!
من که دارم يواش يواش توی آلبوم ها رو پر ميکنم.:D

ميتونيم تو قسمت files يا database هم لينک zip آپلود شده مانگا ها رو بزاريم. من امتهانی يه مانگای کوچيک رو ميزارم. يه چک کنين بعد نظرتون رو بگين.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا جدی بهتریدبراتون ارزوی سلامتی زودتر میک
ممنون شين يين جان:happy:، فعلاً يه کم بهترم ولی زياد هم تعريفی ندارم.:(
ف_____________________ریدا جان ممنون!
خواهش ميکنم:blush:
من کلا عاشق نقاشیم الانم یه نقاشه توپ به پستم خورده!:happy: اما کارتون عالی بود!کاش کمی از اون هنر در من بود
3669.gif
راستی شين يين خودت هم نقاشی ميکنی؟:eek:

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون شين يين جان:happy:، فعلاً يه کم بهترم ولی زياد هم تعريفی ندارم.:(

راستی شين يين خودت هم نقاشی ميکنی؟:eek:

شما هم چی اونجا کم بلا سرتون نمیاد!
یه روز تصادف میکنید ، یه روز....
حالا هم که عمل!
کمی مراقب خودتون باشید بدم نیست!!

اما نقاشی!
بعد از دیدن شاهکار شما ! بهتره بگم چیزی ازش سرم نمیشه!!
نقاشی های من خط خطی کردن های سادن!
خیلی ساده!

مثلا اواتور قبلیم یکی از ( به اصطلاح) نقاشی هام بود!:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بذارین یه کم دلتونو بسوزونم
4628.gif
Noein رو با حداکثر سرعت دیدیم . بسیار چسبید
4637.gif
اکشن، علمی - تخیلی، ماجرایی، رومنس، دوز هیجانش هم بالا بود
2mo15hx.gif
کلی هم مطالب آموزشی راجع به مکانیک کوانتوم و جهانهای موازی و فضا - زمان و گربه شرودینگر داشت
190.gif
خلاصه که خیلی حال داد . دلتون بسوزه
1522.gif
اي دل بسوزون
36_6_1.gif
، دلت ميآد آخه!
4_2_109v.gif
4_1_7v.gif

توصيه به همگی، اين کارتون رو ببينين :D اينم ranking اش از پست قبلی من:p

راستی دستت از بابت ost درد نکنه!:happy:

vlcsnap-71722.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نقاشی های من خط خطی کردن های سادن! خیلی ساده! مثلا اواتور قبلیم یکی از ( به اصطلاح) نقاشی هام بود!:blush:
من نديدم ، من نديدم. بزار منم ببينم.
23_31_4.gif

به هر جهت فکر کنم از ماله من بهتر باشه . من فقط بلدم از روی چيزايی که ميبينم بکشم، هيچ وقت نتونستم از قوه تخيل خودم استفاده کنم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در همینجا اعلام میکنم صنف امامه به سر های انیمه دوست در اینجا پایه گزاری میشه
2mo15hx.gif
من همين جا مخالفت خودم رو با هر گونه صنف امامه به سری اعلام ميکنم. من مخالفم!
36_2_6.gif

:D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بدینوسیله شادمانی خود را از بازگشت پیروزمندانه ملکه انیمه ها به وطن اعلام می داریم
kittyhug4.gif

يه چيزی، مگه از هدی کامل همه چی رو نگرفتی؟:eek: پس چرا ليستت نصفه و نيمست؟؟؟!!!:blink:
مثلاً کنشين ، اينوياشا، يويوهاکوشو، ... رو نداری:blink::blink::blink:!
چون در حال حاضر یه سری از کارتونا دست هدی نبود. قرار شد وقتی دستش رسید بهم بده
rauchen_001.gif

کنشین رو دارما؛ تو لیست هم کنارش قرمزه
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

يه چيزه ديگه فکر کنم اگه يه ليست هم از چيزايی که خودت داری درست کنی ، کار خيلی راحت تر ميشه.;)
راستی اونايی که رنگ بنفش خورده کنارشون خودومان؟:eek:
آره از روزبه - بهروز هم که DVD ها رو بگیرم اسم خودمم تو لیست اضافه می کنم
byebye.gif

راستی فکر کنم اگه کسایی که مسوول توزیع هستن ایمیلاشونو بدن که تو لیست بذاریم خوب باشه . اون بنفشا هم اگه منظورت تو قسمت لیست کارتونای خودته که برای خودم علامت گذاشته بودم یادم رفت پاکش کنم
270.gif
ولی اگه صفحه کارتونای موجود رو میگی نشان از تنبلی منه (چون کنشین رو نمی دونم کدوم فیلماشو دارم و کامله یا نه؛ مدتهاس میخوام برم ببینم چی به چیه ولی حسش نیست)
www_MyEmoticons_com__bathtime.gif

يه چيزه ديگه،:lol: به ليست سريال چينی ها twins of brother رو هم اضافه کن.:p ممنون:happy:

چشب
SEVeyesB08.th.gif

اينم آهنگ soultaker ....
همه زحمتا رو که شما کشیدی ... ما چیکاره بیدیم
blush.gif

آهنگشم قشنگ بود، مرسی؛ ولی چرا شاد بود!
hmm.gif

اي دل بسوزون
36_6_1.gif
، دلت ميآد آخه!
4_2_109v.gif
4_1_7v.gif
آره میاد! چرا نیاد
4fvfcja.gif

البته هدف من فقط تبلیغ و ترغیب بچه ها به دیدن این کارتون بود و هیچ انگیزه خبیثانه ای پشت این عمل نبود
4fwppc8.gif

راستی دستت از بابت ost درد نکنه!:happy:
خواهش ... اونم که زحمت خودت بود
2mo15hx.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در همینجا اعلام میکنم صنف امامه به سر های انیمه دوست در اینجا پایه گزاری میشه
2mo15hx.gif

موافقتم را اعلام می نمایم
approve.gif
2mo15hx.gif

چندی پیش اهنگ op و en کارتون D.Gray-Man رو در خواست نموده بودیم اما گویی پیدا نشد !
هم اکنون این 2 را یافتیم که می توانید از لینک هی زیر ریافت نمایید ==> ...

زحمت شما شایان تقدیر است لیک از چه رو لینک دوم غیر قابل استفاده می باشد ؟
913.gif

Black Lagoon 24 [CC4D0823]

هه هه:D ... اخریشه ...اینوخودت بگیر دانیل
نه تو دلت میاد؟! من؟ اونم با این اینترنت گازوییلی که هر 4 مگ 20 دقیقه طول می کشه دانلود بشه؟
2j11jer.gif

==================
راستی من الان دارم Black Blood Brothers رو می بینم . کارتون خوش ساختیه ولی نمی دونم چرا خیلی ازش خوشم نیومده . فکر کنم برای من زیادی شاده
1670.gif

یه سوال، ژاپنی ها R رو L تلفظ می کنن یا برعکسش؟ آخه تو اسم این کارتون BBB همه L ها رو مثل R تلفظ کردن
1544.gif

یه سوال دیگه؛ به نظرتون از کجا میشه نُت آهنگای کارتونا رو پیدا کرد http://*****************/confused-smiley-17435.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب چند وقت پیش اگر یادتون باشه گفتم که سری جدید konan رو که سال 2006 امد بیرون رو گرفتم و تا الان 13 قسمتش امده بیرون که همه رو گرفتم
میشه گفت یکی از قشنگ ترین انیمه های درام و رومنسی بود که من دیدم بعضی ها این انیمه رو هم سطح سری AIR میگیرن (تو بعضی از فروم خارجی دیدم)البته من air رو ندیدم ولی جزو 150 انیمه اولی هست که در انیمه نیوز سطح بندی شده خود این سری هم جزو 100 تایه اولی هست رنکین این سری رو در پایین میتونید مشاهده کنید
هوم.....
4_12_12.gif

خوب من هنوز وقت نکردم konan رو ببينم:( ولی با اين توسيفاتی که تو گفتی حق دارن به air نسبتش بدن!:p

Air

largeAnimePaperwallpapers_AIR_chich.jpg

Seen in part or in whole by 2044 users, rank: #78
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.3675 (Very good+.36), std. dev.: 1.9086, rank: #161
Weighted mean: 8.2176 (Very good+.21), rank: #192
Bayesian estimate: 8.20666 (Very good+.20), rank: #96

خوب اين کارتون ماجرای يه پسری به اسمه يوکيتو هست که طبق يه رسم خانوادگی به دنبال دختری ميگرده که بال داره:blink:، همون طور که مادرش و اجدادش اين کار رو کردن.:eek:

18027327_c266bd1d1d_o.jpg

و اما يه روزی ميرسه به يه شهری که در اونجا با دختری به اسمه ميسوزو آشنا ميشه و چون پول برای ادامه سفرش نداشته پيشنهاد ميسوزو رو قبول ميکنه و با ميسوزو و خالش ميمونه.:)

air.jpg

در اين شهر يوکيتو به غير از ميسوزو، با چند دختر ديگه هم آشنا ميشه و احتمال اينکه هر کدوم از اين دختر ها همون دختری که يوکيتو دنبالش ميگرده باشه، وجود داره!:cool:

air.jpg

اين سريال 13 قسمت که تو اين 13 قسمت به زندگی اين دخترا و اينکه کی هستن ميپردازه و يه جورايی شبيه شخصيت های کارتون konan که روزبه گفت هستن ولی متفاوت.:p

nc05_01.jpg

حالا اصلاً اين دختر بالدر کی هست، برای چی يوکيتو و مادرشو ... دنبالش ميگردن!؟ خودش يه معماست که زياد تو اين سريال مشخص نميشه:eek:،و بايد 2 تا فيلم اين سريال رو ببينين. گرچه با ديدن اونها هم زياد چيزی سر در نميآرين :eek:و کلی چرا و چطور تو ذهن تون ميمونه.:f34r::lol:

من و استاد کارتونيم، 1 ساعت تموم داشتيم سر اين کارتون بحث ميکرديم آخر هم به نتيجه نرسيديم!:lol:

خوب اينم opening اين کارتون:

اينم صحنه هايی از فيلمش::)

AirSummerSpecial1.jpg

AirSummerSpecial4.jpg

AirSummerSpecial6.jpg

AirSummerSpecial7.jpg

AirSummerSpecial8.jpg

فایل های ضمیمه

• AirSummerSpecial1.jpg
    AirSummerSpecial1.jpg
    87.8 KB · نمایش ها: 14
  • AirSummerSpecial4.jpg
    AirSummerSpecial4.jpg
    109.4 KB · نمایش ها: 9
  • AirSummerSpecial6.jpg
    AirSummerSpecial6.jpg
    86.3 KB · نمایش ها: 20
  • AirSummerSpecial7.jpg
    AirSummerSpecial7.jpg
    60.6 KB · نمایش ها: 15
  • AirSummerSpecial8.jpg
    AirSummerSpecial8.jpg
    59.8 KB · نمایش ها: 9

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابت همه آهنگهاي جديدي هم كه آپلود كرده بودي هم خيلي خيلي مرسي! :happy: راستي عزيزم من اون آهنگهاي Lucy of the Southern Rainbow رو هم كه لطف كرده و آپلود كرده بوديد رو هم دانلود كردم ولي نمي دونم چرا اون آهنگه كه تلويزيون ايران اولش پخش مي كرد توشون نبود؟ من خيلي دنبال اين اهنگ گشتم و هيج جا پيداش نكردم. يه نفر مي گفت آهنگه از ساخته هاي كيتارو آهنگساز ژاپنيه. نظر شما چيه؟
راستش نميدونم اينا آهنگ هايی بود که من داشتم البته احتمال اينکه تلوزيون ايران آهنگ ها رو تغيير داده باشه زياده و منم الان هر چی فکر ميکنم آهنگش يادم نميآد:(!

راستی آهنگ های بچه های کوه آلپ يا آنت رو هم آپلود کردم، اگه خواستی بگيری.;)
راستي بازم مرسي به خاطر آهنگ حنا! تقريبا هرروز بهش گوش ميدم. اهنگش واقعا خاطره انگيزه! :rolleyes:
آره به نظره منم آهنگ opening هنا از همه اينای ديگه قشنگ تره:D
كارتون Alpine Rose رو تا حالا ديديد؟ به نظر من كه اين كارتون 20 قسمتي ارزش يكبار ديدن رو داره
من نديدم ! :(بايد هم قشنگ باشه ولي هيچی ازش پيدا نکردم!:(
راستی خواهر مانگاشو داری؟ يا لينکشو ميدونی؟:eek:

honoo_no_alpenrose_affiche.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه سوال، ژاپنی ها R رو L تلفظ می کنن یا برعکسش؟ آخه تو اسم این کارتون BBB همه L ها رو مثل R تلفظ کردن
1544.gif
دقیقا برعکس !! .. یعنی L رو نمی تونن تلفظ کنن و بجاش میگن R ... فرضا توی همین gundam seed ، بجای نیکول میگه نیکور ... بجای فلی میگه فری ...
Just_Cuz_19.gif

البته در واقع ( از لحاظ فنی ) هر دوتا رو درست نمی تونن بگن و نهایتا یه چیزی میگن که بیشتر شبیه r هستش ..
pinky.gif

ولی خوب فهمیدی ها ...
rainbowf.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بدینوسیله شادمانی خود را از بازگشت پیروزمندانه ملکه انیمه ها به وطن اعلام می داریم
ممنون:happy:
راستی فکر کنم اگه کسایی که مسوول توزیع هستن ایمیلاشونو بدن که تو لیست بذاریم خوب باشه
خوب من از اين لرد سياه و استاد امير اجازه گرفتم، email اين 2 نفر رو فعلاً بزار تا بقيه:
لرد سياه: [email protected]
استاد امير: [email protected]
آهنگشم قشنگ بود، مرسی؛ ولی چرا شاد بود!
hmm.gif
از آهنگ سازش بپرس:D:p
راستی من الان دارم Black Blood Brothers رو می بینم . کارتون خوش ساختیه ولی نمی دونم چرا خیلی ازش خوشم نیومده . فکر کنم برای من زیادی شاده
شاد بودنش مهم نيست، مهم اينه که خون آشامه! :D
آخه من به کی بگم من خون آشام خونم کم شده!!!!!:( چرا يه کارتون ومپايری نميدن بيرون؟؟؟؟:f34r::hmm:
R ها L تلفظ ميشن.
یه سوال دیگه؛ به نظرتون از کجا میشه نُت آهنگای کارتونا رو پیدا کرد http://*****************/confused-smiley-17435.gif
beats me!
4_6_2v.gif

ولی يه سوال : ميخوای بزنيشون؟ با چه سازی؟
4_6_103.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم دنبال عکس های سشومرو ميگشتم که به اين عکس برخوردم!:p
مجلس بزم silver hair ها!:lol:

از راست به چپ: اينوياشا، کوراما و سشومرو! :blink:چی بشه!:blink: فکر ميکنين کی کی رو بکشه؟!!!
36_5_7.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
R ها L تلفظ ميشن.

ما تا ان جا که حافظه مان یاری می کند در FMA هر دو صدای R وL به خوبی تلفظ می شدند Edward Elric و Alphonse Elric .... فکر نکنم این کلیت داشته باشه

Elricbros002.jpg

حالا یکی به من بگه Tsume و Tsukasa این واج اولشون چجوری تلفظ می شه ؟ من خودم کشتم نتونستم مثله اینا بگم !

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
من نديدم ، من نديدم. بزار منم ببينم.
23_31_4.gif

به هر جهت فکر کنم از ماله من بهتر باشه . من فقط بلدم از روی چيزايی که ميبينم بکشم، هيچ وقت نتونستم از قوه تخيل خودم استفاده کنم!:(

راستش هرچه گشتم تو کامپیوترم یافت نشد!!

دوباره اسکن می کنم میزارم!;)
اما فرق من و شما شاید همینه:

شما ته نقاشید! حالا شاید یکم تخیلتون کم تر باشه ( شاید اونم!;) !
اما من:
فکرم پر از طرحه!
پر!
اما نقاشیم افتضاحه!
شایدم باید برم کلاس نیدونم!:happy:

من و استاد کارتونيم، 1 ساعت تموم داشتيم سر اين کارتون بحث ميکرديم آخر هم به نتيجه نرسيديم!

شما که خودت استادی!
ببین اون چیه که شما بهش میگی استاد!!!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستش فکر نميکردم اينقدر ناکار شم! ولی همون روز اول به ضرب و زور مرفين طاقت آوردم. ولی الان بهترم. فقط نوشتن برام يه کم سخته و بدجوری هم حوصلم سر رفته فکر کنم بشينم يواش يواش سره همتون رو ببرم چون کاره ديگه اي فعلاً نميتونم بکنم!
اوه خداي من پس اين عجب عملي بوده
175.gif
ببين اصلا خودتو ناراحت نکن، هرچي ميخواي بگو من برات تايپ مي کنم، مي بيني که من دست به تايپ هاي طولانيم خيلي خوبه
30.gif
ولي حتما تا فردا عالي عالي ميشي و انرجيک همچون گذشته مي بينيمت، تازه جرآت داري تا فردا خوب نشو، راهب بوجيه رو ميفرستم سراغت با اون 6 تا برادر خل و چل حسابي انرژي درمانيت کنند سر کيف بياي
55.gif
http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

اهتمالن يا بابای خودم يا خاله خودت زحمتشو ميکشه.:p
Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
بازم تشکر، تشکر
172.gif
281.gif

يعني هنوز پيدا نشده؟!! ولي غصه نخور، حتما پيدا ميشه، مگر اينکه يکي با چمدون خودش عوضي گرفته باشه و برده باشدش و الانم نشسته باشه تمام دي وي دي هاتو تماشا کردن و کيفور شدن که نه چک زديم نه چونه، انيمه اومد تو خونه
obm.gif
ولي صد در صد پيدا ميشه، من چمدون خالمو يک هفته هر روز ميرفتيم فرودگاه (چون گفته بودند با هر پروازي که از لندن بياد - توقف خاله ام تو لندن خراب شده بود >_< - ممکنه چمدون شمام بياد) و بالاخره رسيد، فقط دليل گم شدنش اين بود که چمدونه خيلي بزرگ و سنگين بود و شونصد تا ليبل سنگين است و با احتياط حمل شود و غيره خورده بود روش، ملت فکر کرده بودند لابد شمش طلا تو اين چمدون گذاشتند!!!!

freu.gif
freu.gif
freu.gif
freu.gif

اديت:
تا اينارو من بنويسم يک صفحه ي بلند بالا اضافه شد به اينجا که!!

اينم صحنه هايی از فيلمش::)
خواهر جان عزيز، Photobucket بدبخت در ايران ناکار شده، شانار شده، قابل استفاده نمي باشد، عکس ها ضربدر هستند، ديده نمي شوند
msncry.gif

راستش هرچه گشتم تو کامپیوترم یافت نشد!!
دوباره اسکن می کنم میزارم
ولي من دارمش
191.gif

.

بالا