به نظر من طراحي يه طرفه... امكانات صد طرف .
بعد اكَه بخواهيد با طرحهاي Samsung يا موتورولا مقايسه كنيد همجنين هم جنكَي به دل نميزنه .
بعد اكَه بخواهيد با طرحهاي Samsung يا موتورولا مقايسه كنيد همجنين هم جنكَي به دل نميزنه .
طراحی بينظير / ولی اگر روی يه W800 يا يه W900 ديگه <> کار میکردن خيلی بهتر بود
دیگه جو گیر نشید! یکمی w810 رو تنظیم کردند بدنشو شده این. بینظیر براش دیگه خیلی زیادیه
تا روز قيامت !
حالا يه زماني اين دوتا شركت با هم رقابت داشتن ... ولي الان كَوشي هاي جديد سوني اريكسون مثل همين دبليو 660 وبقيه كَوشيهاي جديد به ان 70 نوكيا هم نميرسن ... ديكَه جاي رقابتي به نظر من باقي نمونده ... هر روز ميكَن ميخواهد كا 850 معرفي بشه بعد يه كَوشي مزخرف به جاش معرفي ميشه ، بس كا 850 كو جرا رو نميشه ديكَه .
به نظر من طراحي يه طرفه... امكانات صد طرف .
:blush:
ميبينم كه طرفداران سونی اریکسون بازهم دست از طرفداریشون برنداشتن :lol:
این گوشی خوشگله درسته .... ولی شما فکر میکنید کسی که مثلا دو سال پیش دبلیو 800 خریده پارسال هم کا 800 خریده بیاد امسال پولش رو حروم کنه یکی از این 10-12 گوشی تکراری که امسال معرفی شده و امکاناتش همه به غیر از کا 810 که عین کا 800 هست رو خریداری بکنه ؟؟؟
به نظر من دیگه سونی اریکسون باید کم کم دست از لجبازی برداری وقبول کنه که توان رقابت رو با نوکیا و سامسونگ نداره .
حالا شما چرا فقط کسایی رو که میخوان گوشی عوض کنن در نظر میگیری همه که مثل من کرم گوشی نیستن...خیلیها میخوان تازه گوشی بخرن....شما در صحبتهای بالا دیزاین رو پشم هم حساب نکردین....تقصیر se هست که از همون اول روی قابلیتهای گوشیهای خودش همه محدودیتها رو برداشت و همه موارد رو enable کرد ....اگر از همون سیاستهای ت**ی که شرکتهای دیگه استفاده میکردن اعمال میکرد الان کاربرانی امثال شما نمیومدن چنین نظراتی بدن!!!!
راستی S500 هم امروز ریلیز شد قیمتش هم 269$ که خیلی خوبه