• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اينم يک نسخه کمی جديد تر،فعلاً هنوز بتا هست.
+ امکان نوشتن متن فارسی به compose form اضافه شد
+ امکان استفاده از smiley ها در compose form
اين 2 حالت به صورت پيشفرض خاموش هستند بايد بريد در settings و compose form... رو روشن کنيد تا بيان!
+ منو save to contacts در حالت ديدن سمس در inbox اضافه شد.
+ فشار دادن دکمه call در حالت ديدن سمس در inbox و امکان شماره گيری فرستنده
+ report message ها کمی گويا تر شده اند
! اصلاح مشکل در تنظيمات برای نشان ندادن sms های دريافتی رفع شد.
يعنی با خاموش کردن show original و show SMS smiley... ميتونيد باعث نشون داده نشدن هر گونه sms روی صفحه بشيد!

! چند تغيير جزيی در ui برنامه برای قشنگ تر شدن

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب اينم يک نسخه کمی جديد تر،فعلاً هنوز بتا هست.
+ امکان نوشتن متن فارسی به compose form اضافه شد
+ امکان استفاده از smiley ها در compose form
اين 2 حالت به صورت پيشفرض خاموش هستند بايد بريد در settings و compose form... رو روشن کنيد تا بيان!

+ report message ها کمی گويا تر شده اند
! اصلاح مشکل در تنظيمات برای نشان ندادن sms های دريافتی رفع شد.
يعنی با خاموش کردن show original و show SMS smiley... ميتونيد باعث نشون داده نشدن هر گونه sms روی صفحه بشيد!

! چند تغيير جزيی در ui برنامه برای قشنگ تر شدن
نصب شد اما در هيچ جايي شرت كاتي از برنامت پيدا نكردم. نه در Programs و نه Settings. :blink:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يکبار رست ميخواد،
بعد تو settings مياد!

يک تغيير کوچيک باز تو فايل دادم،بهتره دوباره بگيريد فايل رو!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان نمی دونم چه کرده ای در این نسخه ولی بروی ایکس 800 ویندوز موبایل 6 ، این سخه مانع از باز شدن مسیج ها در برنامه می شود . یعنی وقتی مسیج ها رو می ری توش ، اصلا رو هر کدوم کلیک می کنی باز نمی شن.
اما سیستم نوتیفیکیشن همچنان درست کار می کنه.
لطف کن یک نگاهی بیانداز و اگر امکانش هست یک دست کاری انجام بنما...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
روزبه جان ممنون بابت برنامه خوبتون.
میشه کاری کرد که بخش فارسی ساز نرم افزار غیر فعال بشه* ولی بقیه ی بخشها کار کنند؟ از طریق registry هم کاری نتونستم بکنم.

*متأسفانه نرم افزارتون با حالت conversationه Text messageه WM6.1 مشکل داره و بیشتر متن را بصورت لالالالالا مینویسه و با disable کردن conversation همه چیز را بهم میریزه!
ببینید میتونید messageهارو در همان حالت conversation فارسی کنید؟

با تشکر

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
روزبه جان نمی دونم چه کرده ای در این نسخه ولی بروی ایکس 800 ویندوز موبایل 6 ، این سخه مانع از باز شدن مسیج ها در برنامه می شود . یعنی وقتی مسیج ها رو می ری توش ، اصلا رو هر کدوم کلیک می کنی باز نمی شن.
اما سیستم نوتیفیکیشن همچنان درست کار می کنه.
لطف کن یک نگاهی بیانداز و اگر امکانش هست یک دست کاری انجام بنما...

روزبه جان ممنون بابت برنامه خوبتون.
میشه کاری کرد که بخش فارسی ساز نرم افزار غیر فعال بشه* ولی بقیه ی بخشها کار کنند؟ از طریق registry هم کاری نتونستم بکنم.

*متأسفانه نرم افزارتون با حالت conversationه Text messageه WM6.1 مشکل داره و بیشتر متن را بصورت لالالالالا مینویسه و با disable کردن conversation همه چیز را بهم میریزه!
ببینید میتونید messageهارو در همان حالت conversation فارسی کنید؟

با تشکر

وقت کنم و امولاتور wm6.1 رو بگيرم يک نگاهی بهش ميکنم.
در مورد خاموش کردن فارسی...خوب هدف اصلی اين برنامه فارسی کردن هست ديگه!!
اگر نسخه اي رو ميخوايد که فقط smiley ها رو نشون بده ميتونيد برنامه SmileySMS رو بگيريد.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
روزبه جان سلام و خسته نباشید
اون مشکلی بود که توی Vga ها داشتم برای قسمت Setting و Inbox...کامپوننتها رو هم قرار میگرفت،الان تو قسمت کامپوز میل جدید نیز برای VGA وجود داره !!لطفا بررسی کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
راست می گه ، روزبه خطوط در هم و برهم شدن ، یه فکری به حالشون می کنی
مشکلات دیگه حل شده و سرعت برنامه هم به قبل رسیده .
ولی چرایهو این همه رفت رو حجم ش
بعد می شه که یک لطفی کنی و بگی که دقیقا این متن و این فارسی سازش چطور کار می کنن؟
مثلا با عکس نشان من بی سواد بدهی؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا اول شما يک عکس بزارين ببين چی بهم ميريزه...من که با vga هم تست کردم.
فکر کنم همه مشکلت از in4mobility هست.
چون خودم نصب کردم ديدم اکثر برنامه هام layoutشون خراب ميشن تا Keyboard رو باز نکنم.
و اون لا لا لا رو هم ديدم که بعضی از متن ها اينجوری ميشد.
با exclude ليست هم حل نشد.
منطقاً مشکل از برنامه اونها بايد باشه چون imaginet که هيچ وقت من باهاش اين مشکلات رو نداشتم،بدون اون هم که بهترين حالت هست.
حالا يک امتحان کنيد ببينيد بدون فارسی ساز هم اين مشکلات رو داريد؟

در ضمن به درخواست آقا دانيال گزينه پاک کردن دائم report ها رو هم اضافه کردم.
و همچنين اگر از زنگ phonealarm استفاده ميکنيد با compatibility mode ميتونيد باز هم استفاده کنيد.

برای حجم هم قبلش upx ميکردم فايل ها رو يکجا خوندم که نوشته بود در سرعت لود کردن خيلی تأثير ميزاره و کند ميکنه.
اگر حجمش اذيت ميکنه ميتونيد خودتون فايل en2fa.dll va ya en2farule.dll رو upx کنيد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا اول شما يک عکس بزارين ببين چی بهم ميريزه...من که با vga هم تست کردم.
فکر کنم همه مشکلت از in4mobility هست.
چون خودم نصب کردم ديدم اکثر برنامه هام layoutشون خراب ميشن تا Keyboard رو باز نکنم.
و اون لا لا لا رو هم ديدم که بعضی از متن ها اينجوری ميشد.
با exclude ليست هم حل نشد.
منطقاً مشکل از برنامه اونها بايد باشه چون imaginet که هيچ وقت من باهاش اين مشکلات رو نداشتم،بدون اون هم که بهترين حالت هست.
حالا يک امتحان کنيد ببينيد بدون فارسی ساز هم اين مشکلات رو داريد؟

در ضمن به درخواست آقا دانيال گزينه پاک کردن دائم report ها رو هم اضافه کردم.
و همچنين اگر از زنگ phonealarm استفاده ميکنيد با compatibility mode ميتونيد باز هم استفاده کنيد.

برای حجم هم قبلش upx ميکردم فايل ها رو يکجا خوندم که نوشته بود در سرعت لود کردن خيلی تأثير ميزاره و کند ميکنه.
اگر حجمش اذيت ميکنه ميتونيد خودتون فايل en2fa.dll va ya en2farule.dll رو upx کنيد.

نه استاد ما چه دخالتی می توانیم در برنامه محبوب مان داشته باشیم ، شما اصلا حجم ش را بکن دو برابر ، ولی من که تفاوتی در سرعت حس نکردم.
راستی ، من حرفم را پس می گیرم ، همچنان مشکل هست ، یعنی اس ام اس ها اصلا نه نوتیفای می شود و نه به زبان فارسی قابل رویت ست
یک چکی دوباره می کنی؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خيلی عجيبه من خودمم wm6 نصب کردم و مشکلی نداره...تو emulator هم کار ميکنه.
بعضی وقتا تنظيم برنامه بهم ميريزه ببين تو advanced گزينه show notification bubble روشن هست؟و گزينه inbox forms؟

در آخر اگر بود و کار نکرد.گزينه debug logging رو روشن کن.
چند تا sms به خودت بفرست(1 يا 2 تا) و فايل log رو که تو ريشه ساخته ميشه برای من بفرست ببينم مشکل از چيه

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام روزبه جان
از زحماتي كه كشيدي خيلي ممنونم
عرض شود با نصب اين برنامه بار اول هيچ نوع notification از طريق اين برنامه يا خود wm نداشتم ولي وقتي تنظيمات notificatio رو توي system /notification/ text message غير فعال كردم برنامه En2Fa بخوبي كار كرد ولي متاسفانه بعد از soft reset دوباره اين مشكل عدم notification (هم outlook هم En2 Fa ) بوجود اومد كه با تكرار اين كار بطور معكوس يعني بار دوم برعكس بار اول عمل كردم و اين بارEn2Fa notification غير فعال شد و notification خود wm (outlook) فعال شد و الي آخر اگر نياز هست بنده log file رو خدمتتون ارسال كنم تا قبول زحمت كنيد و بررسي مشكل كنيد .

با تشكر فروان.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام روزبه عزيز
مشكلي كه در پست قبلي عرض كردم با uninstall كردن فارسي ساز حل شد من برنامه شما را هم با عربايزر هم با اينفور موباليتي روي imate jam ,eten m600+ plus تست كردم در هر 4 مورد يه سري مشكلاتي را ايجاد مي كرد كه با برداشتن فارسي ساز اين مشكل حل شد .
از برنامه خوبت خيلي ممنونم.
با تشكر.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان اولا که در تاپیک گفتگوی آزاد بچه های پاکت پی سی ، واقع در سر ساب فروم ، بچه ها کلی تولدت رو تبریک گفته اند
دوماً مشکل من با برنامه ات متاسفانه لحظه به لحظه عمیق تر می شه ، نمی دونم ایراد کجاست ، ولی اصلا هرچی تیک می زنم سیو نمی شه ، از برنامه با اوکی بیرون می یام و دوباره همون تنظیمات قبلی هست ، که نوتیفیکشین رو آف کرده و بابت ندیدن اس ام اس ها ، هزینه سنگینی پرداخت کردم:(
نمی دونم حتی نمی تونم لاگ ها رو هم آن کنم که برات بفرستم
بعد می شه خواهش کنم در مورد گزین های زیادی که اضافه شده ، باعکس یک توضیحی بدی؟
ممنون

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
روزبه جان اولا که در تاپیک گفتگوی آزاد بچه های پاکت پی سی ، واقع در سر ساب فروم ، بچه ها کلی تولدت رو تبریک گفته اند
دوماً مشکل من با برنامه ات متاسفانه لحظه به لحظه عمیق تر می شه ، نمی دونم ایراد کجاست ، ولی اصلا هرچی تیک می زنم سیو نمی شه ، از برنامه با اوکی بیرون می یام و دوباره همون تنظیمات قبلی هست ، که نوتیفیکشین رو آف کرده و بابت ندیدن اس ام اس ها ، هزینه سنگینی پرداخت کردم:(
نمی دونم حتی نمی تونم لاگ ها رو هم آن کنم که برات بفرستم
بعد می شه خواهش کنم در مورد گزین های زیادی که اضافه شده ، باعکس یک توضیحی بدی؟
ممنون

پس از عرض خسته نباشيد من كليه مطالب بالا رو تاييد ميكنم چرا كه منم با مشكل عدم save مواجه هستم...
اون مشكلي رو هم كه گفتم كامپوننت ها رو هم قرار ميگيرند توي قسمت compose message (زمان نوشتن يك مسيج جديد و وارد شدن به قسمت جديد برنامه)مطرح هست فقط فراموش نكنيد كه من VGA هستم و ممكن مشكل از اينجا باشه!!
تولدتون مبارك،خسته نباشيد!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشيد که اينهمه دير امدم.
بيشتر اين قضيه sms های فارسی و گرون شدنشون باعث شد که برنامه رو برای کار راحت تر و فرستادن راحت تر اين sms ها update کنم.
حقيقتش خيلی ورژن smileysms از اون موقع بيرون دادم،و در حق en2famail ظلم کردم،اما خوب برنامه شده نسخه 1.61 :)
تغيراتی که يادم هست به اين شکل هستن :
1.برنامه امکان داشتن چند نوع skin رو داره.
2.يک سکين iphone به برنامه اضافه شده.
3.آيکون های مناسب wm6 اضافه شدن.
4.vga,qvga هر کدوم آيکون مناسب خودشون رو خواهند داشت.
5.گزينه زوم اضافه شده.
6.مشکل save کردن setting ها برطرف شد.
7.امکان کپی-پسته کردن متن ها از درون فرم ها ايجاد شد.
8.سرعت شروع برنامه کمی سريع تر شد.
9.و....

اگر حس و حال دارين اميدوارم بتونيم با کمک هم چند تا skin خوب در بياريم،skin ايفنه بيشتر
واسه اينه که بگم با برنامه ميشه چه کارهايی کرد

لينک دانلد

Download WM05-WM06-WM6.1 version
کد:
http://rapidshare.com/files/125496742/En2FaMail_1.61u.cab

Download PocketPc 2003 version
کد:
شرمنده.ديگه وقت برای درست کردن نسخه های مخصوص اين دستگاه ها رو ندارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان نصب کردیم و بسی لذت بردیم از اسکین ش ، منتهی من که بلد نیستم ولی دیگرانی که گرافیست باشند می توانی یک راهنما برای تولید اسکین برایشان بنویسی؟
در ضمن ، این گزینه ریپلای رو چرا جاشو عوض کردی برادر؟ نمی گی یک عده عادت کرده بودند با کلید های نویگشین بروند سراغ ش؟:happy:

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
روزبه جان خسته نباشی ایندفعه گل کاشتی نسخه ی 1.6 معرکه بود
البته بگم من هنوز وقت نکردم همه ی امکاناتش رو مورد بررسی قرار بدم ولی
تا اونجا که دیدم خیلی باحال بود مثلا skin خیلی باحال شده فقط یه سوال compose form چرا اینجوریه
یعنی اینکه چه طوری ازش استفاده کنیم و اصلا چه استفاده هایی میشه ازش کرد؟

ممنون

Last edited:
بالا