rezahaghi321
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 92
- لایکها
- 41
اگر به بازی های جنگ های صلیبی مثل Crusader Kings و Stronghold Crusader علاقه دارید، با این مقاله همراه باشید تا 10 تا از همین بازی ها را به شما معرفی کنم.
دوره جنگهای صلیبی از نظر تاریخی اهمیت زیادی دارد؛ به همین خاطر فیلمها و بازیهای بسیاری هم درباره همین دوران ساخته شدهاند. بازیهای استراتژی و تاکتیکی که معمولا به وقایع مهم تاریخی اشاره دارند، از دوران جنگهای صلیبی به عنوان یک موضوع جذاب استفاده میکنند. اما در سایر سبکها نیز بازیهای درخشانی با محوریت شوالیههای صلیبی و نبردهای آنها ساخته شده است. در این مقاله قصد داریم بهترین بازی های جنگ های صلیبی را معرفی کنم.
لیست بهترین بازی های جنگ های صلیبی
نظر شما درباره بازی های جنگ های صلیبی چیست؟ کدام یک از بازیهای فهرست ما را تجربه کردهاید؟
منبع: پلازامگ
دوره جنگهای صلیبی از نظر تاریخی اهمیت زیادی دارد؛ به همین خاطر فیلمها و بازیهای بسیاری هم درباره همین دوران ساخته شدهاند. بازیهای استراتژی و تاکتیکی که معمولا به وقایع مهم تاریخی اشاره دارند، از دوران جنگهای صلیبی به عنوان یک موضوع جذاب استفاده میکنند. اما در سایر سبکها نیز بازیهای درخشانی با محوریت شوالیههای صلیبی و نبردهای آنها ساخته شده است. در این مقاله قصد داریم بهترین بازی های جنگ های صلیبی را معرفی کنم.
لیست بهترین بازی های جنگ های صلیبی
- بازی Kingdom Come: Deliverance
- بازی The First Templar
- بازی Knights of the Temple: Infernal Crusade
- بازی Chivalry: Medieval Warfare
- بازی Ancestors Legacy
- بازی Dante’s Inferno
- بازی Crusader Kings III
- بازی Medieval II: Total War
- بازی Stronghold: Crusader
- بازی Assassin’s Creed
نظر شما درباره بازی های جنگ های صلیبی چیست؟ کدام یک از بازیهای فهرست ما را تجربه کردهاید؟
منبع: پلازامگ