me-pc
Registered User
هدف تاپیک
نظرتون رو در موردشون بگید تا بفهمم کدوم بهتره یه جورایی مثل تاپیک های انجمن های خارجی که میگن مثلا popcash vs popads
یا نمیدونم مثلا which is best و اینجور چیزا
هدف تاپیک : زیرمجموعه گیری
هدف تاپیک
نظرتون رو در موردشون بگید تا بفهمم کدوم بهتره یه جورایی مثل تاپیک های انجمن های خارجی که میگن مثلا popcash vs popads
یا نمیدونم مثلا which is best و اینجور چیزا
بیا خودمم نوشتم خوبه؟ اول زیر مجموعه گیری بعد:هدف تاپیک : زیرمجموعه گیری![]()
یعنی سایتی هست که بالاتر از 0.8 دلار واسه آی پی ایران حساب کنه؟قبلا پستش تو انجمن بوده ، هیچکدوم ریت جالبی ندارن و پاپ کش شمارش جالبی نداره !
نه درست میگی اما این سایت شمارش در برابر مثلا پراپلر یک چهارم هم نیست ! پس ریت اش ارزشی ندارهیعنی سایتی هست که بالاتر از 0.8 دلار واسه آی پی ایران حساب کنه؟
http://forum.persiantools.com/threa...-ها-پاپ-آپ-پرداخت-های-روزانه-cpm-بالا.706893/لینک بدون رفرال رو کنار لینک های رفرال بگذارید در غیر این صورت تاپیک حذف خواهد شد .
پ.ن : اگر تاپیک دیگه ای دقیقا با همین موضوع داریم لینک بدید تا merge کنم که تکراری نداشته باشیم
من خودم با یکی از وبلاگ ها در پاپ کش روزی 0.5$ درمیارم و با پاپ آدز روزی 0.04$.داداش شما که دست به مقایسه ات خوبه .
یه زحمت بکش ببین بین این سه تا
popads و popcash و popmyads کدوم ریت بهتری چه جهان و چه ایرانی داره .
سپاس گذارم .
popmyads رو چطور تست کردی ؟من خودم با یکی از وبلاگ ها در پاپ کش روزی 0.5$ درمیارم و با پاپ آدز روزی 0.04$.
به نظر من پاپ کش بهترین هست ( البته بعضی ها میگم ریت پاپ ادز بهتره )
شما میتونید پاپ کش و پاپ ادز رو همزمان استفاده کنید.
برای ایران هم ریت پاپ کش 0.4$ - 0.5$ هست
توی انجمن digital point افراردی هستن که سایتشون روزانه 500 هزار ای پی داره و روزانه بیش از 200 دلار درآمد دارن و بازدیدشون هم خارجی هستpopmyads رو چطور تست کردی ؟
تو digital point یکی سند برداشت زده بود خوب پرداختی داشت .
توی انجمن digital point افراردی هستن که سایتشون روزانه 500 هزار ای پی داره و روزانه بیش از 200 دلار درآمد دارن و بازدیدشون هم خارجی هست
این سایت های خارجی شرف دارن تا سایت های ایرانی که به دو هفته نکشیده اسکم میشناره والا
یکی کم کم روزی 200 دلار درامد داشت .
حالا سایتشونم مثلا دانلود واپیپره روزی یکی دوتا پست میزارن .
ولی ما چی![]()
سلام داداش یه سوال تخصصی...سایت پاپ کش به ازای 1000 ای پی انگلستان نزدیک 4 دلار میده. واقعا عالی هست تازه میتوانید از سیستم پاپ آپ دیگر هم استفاده کنید و درآمد تون رو 2 برابر کنید
چرا میشه به درآمد تبدیل کردسلام داداش یه سوال تخصصی...
من تو سایت otohits حدود 300.000 پوینت معادل 30.000 بازدید 10 ثانیه ای دارم.
میتونم به روشی (cpm یا پاپ آپ) به درآمد تبدیلش کنم؟ لینک زیرمجموعه بدید ثبت نام کنم.