• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی تاکتیک های بت زنی و سایت های مطموئن بدون شیلتر$$$$$$$

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
قصد دارم تو این تاپیک سایت هایی که تازه شی.لتر شدنو بهتون بگم چطوری بدون قند شکن باز کنید...
اولی سایت road هستش ...
http://1o2.ir/us3pj
کسایی که عضو نیستند ثبتنام کنند و کسایی که مشکل شیلترینگ دارند شیلتر شکن لازم نیست لینک بالا بدون ش.یلتر...:D
دوستان اگر ادرس بدون فیلتر سایت های رد بوکرز و پلنت رو هم خواستید پ.خ بدید تا بهتون بدم...

در ادامه همین تاپیک تاکتیک بت زنی میخاستم بهتون بگم
under 10.5 اگر تو تا پیک های قبلی دقت کرده باشند تاکتیک خوبی بود که گفته بودم 95% جوابگو بود اما ضرایبش پایین بود
جا داره بگم که over 8.5 تنیس عالیه ضرایبشم نسبتا خوبه...یه چند تایی رو کاغذ تست کنید بعد که دستتون اومد بزنید...
عکس ضمیمه هم ببینید...(برد باخت به عهده خودتونه:general105:)
تو پستای بعدی یه سری چیزای بدرد بخور در مورد فوتبال و بسکتبال میگم ...:general601:
95563798292168695075.png

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
به به
میبینم که.....

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
دوست عزیز این نظرات شما در مورد تنیس نشان دهنده عدم شناخت شما از بازی تنیس هست :(
دوستان عزیز هیچ سیستم و تاکتیک قطعی برای برد در دراز مدت وجود ندارد:general208: :general208::general208:
یک مثال در مورد بازی تنیس: در ست اول این نتیجه بدست میاد playerA 6-4 playerB خب قاعدتا برای ست دوم بت over8.5 خوب و over7.5 عالی میباشد اما نتیجه ست دوم playerA 6-1 playerB و همین شرط عالی براحتی بازنده است واین اتفاق بارها و بارها افتاده است .
فوتبال هم که اتفاقات عجیب و غریب زیادی میوفته که همه با اون آشنا هستن مثل بازی برزیل- آلمان در جام جهانی :eek::confused:
یا مثلا بسکتبال سه دقیقه به پایان بازی مونده ونتیجه اینه team A 86-78 teamB خوب به نظر میرسه برد تیم A قطعی باشه و نتیجه پایان بازی team A 90-92 teamB :D
یه مثال دیگه در بسکتبال بازی ایران در فینال آسیا بود که با وجود برتری 10 امتیازی ایران در دقایقی از بازی آخر کار ایران بازنده شد:eek: و مثال های فراوان دیگه
دوستان گل من این کار Gamble هست:general405: و سیستم و تاکتیک در این کار جواب نمیدهد و سیستم فقط میتونه مانع از ضررهای بزرگ بشه ونه چیز دیگر:general503: :general208::general208:

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
دوست عزیز این نظرات شما در مورد تنیس نشان دهنده عدم شناخت شما از بازی تنیس هست :(
دوستان عزیز هیچ سیستم و تاکتیک قطعی برای برد در دراز مدت وجود ندارد:general208: :general208::general208:
یک مثال در مورد بازی تنیس: در ست اول این نتیجه بدست میاد playerA 6-4 playerB خب قاعدتا برای ست دوم بت over8.5 خوب و over7.5 عالی میباشد اما نتیجه ست دوم playerA 6-1 playerB و همین شرط عالی براحتی بازنده است واین اتفاق بارها و بارها افتاده است .
فوتبال هم که اتفاقات عجیب و غریب زیادی میوفته که همه با اون آشنا هستن مثل بازی برزیل- آلمان در جام جهانی :eek::confused:
یا مثلا بسکتبال سه دقیقه به پایان بازی مونده ونتیجه اینه team A 86-78 teamB خوب به نظر میرسه برد تیم A قطعی باشه و نتیجه پایان بازی team A 90-92 teamB :D
یه مثال دیگه در بسکتبال بازی ایران در فینال آسیا بود که با وجود برتری 10 امتیازی ایران در دقایقی از بازی آخر کار ایران بازنده شد:eek: و مثال های فراوان دیگه
دوستان گل من این کار Gamble هست:general405: و سیستم و تاکتیک در این کار جواب نمیدهد و سیستم فقط میتونه مانع از ضررهای بزرگ بشه ونه چیز دیگر:general503: :general208::general208:

دوست عزیز تمام فرمایشات شما درسته من هم که نگفتم 100 درصد جواب میده شما یکم به متن بالای من دقت کن متوجه میشی:general105:

در مورد بسکتبال هم بزارید یه چیزی بگم که قصدم توضیح بدم ولی اجازه ندادید دیگه:general112:
تویه بازی بسکتبال 4 تا ست وجود داره که معمولا 3 ست با اختلاف یکی دو امتیاز هم سطح هم میشه ولی یه ست از این چهار تا ست ها با هم فرق داره یعنی امتیاز یا بیشتره یا کمتر که اگر دودقیقه اول ست رو درنظر بگیریم نسبت به ست های دیگه راحت میشه فهمید که این ست با ست های دیگه فرق داره اینجاس که میشه over under مطمئن برداشت
عکس زیر رو هم واسه دوست بالاییمون میزارم که میگه سیستم تاکتیک کشکه...
درضمن برای بت بسکتبال سایت رد بوکرز مناسب میدونم هرکی ادرس بدون شیلتر خواست اینجه بگه پ.خ کنم...:general504:

42410434018702981725.png

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز تمام فرمایشات شما درسته من هم که نگفتم 100 درصد جواب میده شما یکم به متن بالای من دقت کن متوجه میشی:general105:

در مورد بسکتبال هم بزارید یه چیزی بگم که قصدم توضیح بدم ولی اجازه ندادید دیگه:general112:
تویه بازی بسکتبال 4 تا ست وجود داره که معمولا 3 ست با اختلاف یکی دو امتیاز هم سطح هم میشه ولی یه ست از این چهار تا ست ها با هم فرق داره یعنی امتیاز یا بیشتره یا کمتر که اگر دودقیقه اول ست رو درنظر بگیریم نسبت به ست های دیگه راحت میشه فهمید که این ست با ست های دیگه فرق داره اینجاس که میشه over under مطمئن برداشت
عکس زیر رو هم واسه دوست بالاییمون میزارم که میگه سیستم تاکتیک کشکه...
درضمن برای بت بسکتبال سایت رد بوکرز مناسب میدونم هرکی ادرس بدون شیلتر خواست اینجه بگه پ.خ کنم...:general504:

42410434018702981725.png
بی زحمت میشه بیشتر توضیح بدید چون در فوتبال هر چه گذاشتم دود شد رفت هوا

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
بت زدن در بسکتبال از طریق under و over

توی بسکتبال 4 تا ست داریم معمولا تو بیشتر بازی ها از این چهار تا ست 3 تا ست امتیازهای نزدیکی دارند یک ست اختلافه زیادی داره با بقیه ست هامی تونه کمتر باشه یا بیشتر
به طور مثال:
بازی از لیگ کره :
Seoul Thunders
83 - 73
LG Sakers

ست شماری امروز این دو تیم به شرح زیر هست :ست اول 20-24...ست دوم 18-22 ست سوم 27-15...و ست چهارم 18-12
همونطور که مییبینید ست اول در مجموع 44 تا ست دوم 40 تا و ست سوم42 هستش (خوب بالا گفتم که سه ست امتیازهای نزدیکی دارند )
اما ست چهارم در مجوع 30 هستش خیلی پایین تر از ست های اول دوم سوم ...
نتیجه گیری اغلب بازی های بسکتبال یک ست متفاوت دارند یا امیتاز خیلی بیشتری میگرند یا خیلی کمتر...مثال:
Charlotte Hornets
106 - 111
Phoenix Suns
(31-27, 30-27, 26-29, 19-28)
.....................................................................................................................................................................................................
خوب حالا چطوری ما ازین پیش بینی استفاده کنیم اصلا از کجا بفهمیم کدوم ست قراره با بقیه فرق کنه...
اینجاس که نتایج بازی رو لیو ببینید از سایت ب ت 365 ...
ست هارو چک کنید که تو دو دقیقه یا سه دقیقه اول ست ها چقدر امتیاز ردو بدل میشه اونی ستی که میبیند تو این چند دقیقه اولی داره زیاد یا کم تر از ست های دیگه امتیاز میگیره مطمئنا....ست با مجموع امتیازهای متفاوت هست
پس اگر کمتر بود under بگیرید
اگر زیادتر بود over بگیرید....
سوالی بود در خدمتم
بازم میگم چند بار بزنید روی کاغذ تا قلقش دستتون بیاد ...این روش 100 در100 نیست ولی کمک می کنه...هرکیم باخت مسئولش خودشه...
پیشنهادم اینه که یه ده دلار کنار بزارید روزی یک دونه بزنید طمع نکنید...

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یعنی همیشه ست چهارم با باقی ست ها متفاوته؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی همیشه ست چهارم با باقی ست ها متفاوته؟
اصلا روش مطمئنی نیست
من احساس میکنم دوستمون کاملا شانسی تا حالا برده
نمیشه ستی که امتیازش متفاوته تشخیص داد

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
نه نگفتم ست چهارم هر ستی میتونه باشه

اشکان جان شما دیگه چرا؟
منکه گفتم روش صد درصدی نیست
و اینکه اگر بخونی متوجه میشی که گفتم چند بار رو کاغذ بزن تا حساب کار دستت بیاد با یکی دوتا زدن که نمیشه برادر من
در ضمن رو روش تنیس هم یادمه شما گفتی بودی ضریب کمه ولی الان خیلیا رو میبینند دارند میزنند سوده خوبی میکنند...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه نگفتم ست چهارم هر ستی میتونه باشه

اشکان جان شما دیگه چرا؟
منکه گفتم روش صد درصدی نیست
و اینکه اگر بخونی متوجه میشی که گفتم چند بار رو کاغذ بزن تا حساب کار دستت بیاد با یکی دوتا زدن که نمیشه برادر من
در ضمن رو روش تنیس هم یادمه شما گفتی بودی ضریب کمه ولی الان خیلیا رو میبینند دارند میزنند سوده خوبی میکنند...
من دیگه چرا چی؟
من که چیزی نگفتم
میگم این روش اصول خاصی نداره
همیشه ستی وجود نداره که امتیازش متفاوت باشه
بعضی بازیا تمام ست هاش امتیازاتش توی یه رنج هست تقریبا
در مورد تنیس من گفتم ضریبش کمه اما در کل خوب بود یادته که خودمم توی انجمن خودمون بهت گفتم این سیستم رو بیشتر روش کار کن و تکمیلش کن

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من دیگه چرا چی؟
من که چیزی نگفتم
میگم این روش اصول خاصی نداره
همیشه ستی وجود نداره که امتیازش متفاوت باشه
بعضی بازیا تمام ست هاش امتیازاتش توی یه رنج هست تقریبا
در مورد تنیس من گفتم ضریبش کمه اما در کل خوب بود یادته که خودمم توی انجمن خودمون بهت گفتم این سیستم رو بیشتر روش کار کن و تکمیلش کن
چطوری ؟
تو انجمن اومدم چند بار خبری نبود سولدوز خانم که لاین نمیزاره انگار !؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
چطوری ؟
تو انجمن اومدم چند بار خبری نبود سولدوز خانم که لاین نمیزاره انگار !؟
قرار هم نیست لاین بذاره
بچه ها همه غیرفعالن
هرکس میندازه گردن بقیه
خیلیا مثه شما کوچکترین حرکتی نکردن

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
قرار هم نیست لاین بذاره
بچه ها همه غیرفعالن
هرکس میندازه گردن بقیه
خیلیا مثه شما کوچکترین حرکتی نکردن
خوب عزیز من باید چند نفر پایه باشن و همه تو کار مشارکت کنن تا به نتیجه برسیم من هر وقت میام انجمن یکی دو نفر بیشتر آنلاین نیست میگی چیکار کنم ؟؟؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خوب عزیز من باید چند نفر پایه باشن و همه تو کار مشارکت کنن تا به نتیجه برسیم من هر وقت میام انجمن یکی دو نفر بیشتر آنلاین نیست میگی چیکار کنم ؟؟؟
شما هرموقع میای فعالیتت رو بکن
نه اینکه چون کسی اون لحظه آنلاین نیست شما هم بی سروصدا بری

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
شما هرموقع میای فعالیتت رو بکن
نه اینکه چون کسی اون لحظه آنلاین نیست شما هم بی سروصدا بری
میگم بیاین چند نفری با کمک هم کار کنیم نه اینکه تکی بیایم لاین بزاریم !

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
میگم بیاین چند نفری با کمک هم کار کنیم نه اینکه تکی بیایم لاین بزاریم !
وقتی تکی بیایم لاین بذاریم بقیه بیان استفاده کنن و اونام لاین بذارن درواقع با کمک هم کار کردیم دیگه
با کمک هم کار کردن یعنی چی؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
وقتی تکی بیایم لاین بذاریم بقیه بیان استفاده کنن و اونام لاین بذارن درواقع با کمک هم کار کردیم دیگه
منظورم اینه با مشارکت هم و تحلیل درست حسابی یه کمبوی درست حسابی بزنیم نه اینکه تکی بزنیم یا علاوه بر اینکه تکی بزنیم در کنارش با مشورت هم یه کمبوی خفن بزنیم اوکی ؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
آی دی یاهوتو پ خ کن اونجا راحت تر میشه حرف زد فردا ادت میکنم !

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منظورم اینه با مشارکت هم و تحلیل درست حسابی یه کمبوی درست حسابی بزنیم نه اینکه تکی بزنیم یا علاوه بر اینکه تکی بزنیم در کنارش با مشورت هم یه کمبوی خفن بزنیم اوکی ؟
نه داداش نمیشه
لاین هرکس اون کمبو رو خراب کنه همه چی میفته گردنش بدبخت باید در بره!
آی دی رو پخ میکنم ولی امشب نیستم

بالا