• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی تاکتیک های بت زنی و سایت های مطموئن بدون شیلتر$$$$$$$

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
من دیگه چرا چی؟
من که چیزی نگفتم
میگم این روش اصول خاصی نداره
همیشه ستی وجود نداره که امتیازش متفاوت باشه
بعضی بازیا تمام ست هاش امتیازاتش توی یه رنج هست تقریبا
در مورد تنیس من گفتم ضریبش کمه اما در کل خوب بود یادته که خودمم توی انجمن خودمون بهت گفتم این سیستم رو بیشتر روش کار کن و تکمیلش کن

عزیزم میگم که توضیحاتمو خوب بخون منکه نگفتم همیشه ستی وجو داره که امتیازش فرق کنه من اینو گفتم(نتیجه گیری اغلب بازی های بسکتبال یک ست متفاوت دارند یا امیتاز خیلی بیشتری میگرند یا خیلی کمتر...)

فدات:D

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیزم میگم که توضیحاتمو خوب بخون منکه نگفتم همیشه ستی وجو داره که امتیازش فرق کنه من اینو گفتم(نتیجه گیری اغلب بازی های بسکتبال یک ست متفاوت دارند یا امیتاز خیلی بیشتری میگرند یا خیلی کمتر...)

فدات:D
خب وقتی یه بازی سه ست اولش نتایجش توی یک رنج هستن چطور میفهمی ست چهارم همون ستی هست که امتیازش متفاوته یا نه؟

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
خب وقتی یه بازی سه ست اولش نتایجش توی یک رنج هستن چطور میفهمی ست چهارم همون ستی هست که امتیازش متفاوته یا نه؟
نگاه کن اگر لیو فقط نتایجو دنبال کنی حتی بدون نگاه کردنه بازی...
دو سه دقیقه های اول ست اول ست دوم ست سوم رو امتیازشو رو کاغذ بنویس...اگر دیدی سته چهارم تو دو دقیقه ی اولش داری خیلی امتیاز میگیرهخوب معلومه سته گرمیه با امتیاز بالا تموم میشه امانه یهو میبینی تو دو دقیقه اول هیچ امتیازی ردو بدل نمیشه مطمئن باش اون ست امتیازش خیلی کم میشه(تقریبا میشه گفت یه باگی هست تو سیستم بوکی ها که اینقدر هوشمند نیستند بتونند تشخیص بدند زود اور اندر رو روش تنظیم کنند )
دقیقا مث بازی
Miami Heat
87 - 91
Philadelphia 76ers
که واسه دیروزه ست اخرشو ببین
32-19....25-23....21-31....9-18
بی انصافیه اگر باز بگی شانسیه
مثال از این بارزتر؟؟؟؟؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دو سه دقیقه های اول ست اول ست دوم ست سوم رو امتیازشو رو کاغذ بنویس...اگر دیدی سته چهارم تو دو دقیقه ی اولش داری خیلی امتیاز میگیرهخوب معلومه سته گرمیه با امتیاز بالا تموم میشه امانه یهو میبینی تو دو دقیقه اول هیچ امتیازی ردو بدل نمیشه مطمئن باش اون ست امتیازش خیلی کم میشه(تقریبا میشه گفت یه باگی هست تو سیستم بوکی ها که اینقدر هوشمند نیستند بتونند تشخیص بدند زود اور اندر رو روش تنظیم کنند )
دقیقا مث بازی
Miami Heat
87 - 91
Philadelphia 76ers
مثال از این بارزتر؟؟؟؟؟
نه من اونقدرم بی انصاف نیستم :دی
ولی کاش امتیازا رو یه جور دیگه میتونستی بدی
مثلا بجای امتیاز پایانی هر ست اگر میتونی امتیازاتی که توی دقایق اولی در هر ست ردوبدل شده بده البته اگه یادداشت کردی یا یادته

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
نه من اونقدرم بی انصاف نیستم :دی
ولی کاش امتیازا رو یه جور دیگه میتونستی بدی
مثلا بجای امتیاز پایانی هر ست اگر میتونی امتیازاتی که توی دقایق اولی در هر ست ردوبدل شده بده البته اگه یادداشت کردی یا یادته
اگر تونستم یکی دوتا میزارم که توضیحاتم دقیق و دقیق تر بشه
ولی فعلا دارم رو فوتبال کار می کنم ضریبش بهتره اینم تاکتیک خاصی آخ اگه بگیره کمبویی در میاد ضریب بالا
ضریب باختشم به نظرم تا الان از تنیس و بسکتبال کمتره کامل بشه میزارم:general105:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ولی فعلا دارم رو فوتبال کار می کنم ضریبش بهتره اینم تاکتیک خاصی آخ اگه بگیره کمبویی در میاد ضریب بالا
ممنون میشم اگر توی سوابق قبلیت چیزی یادداشت کردی یا یادته بذاری
اگه یادتم نیست یا نداری بازی بعدی که لایو دنبال کردی امتیازات ردوبدل شده دقایق ابتدایی هر ست رو بنویس بذار
بازم ممنون

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ببخشید 5 تا بازی انتخاب کردم و خواستم fold4 بزنم . 3 دلار گذاشتم پیغام داد مبلغ شما کمه . لطفا راهنمایی کنید که حداقل مبلغ باید چقدر باشه ؟

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بی صبرانه منتظر تاکتیک فوتبالی شما هستم

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دقیقا مث بازی
Miami Heat
87 - 91
Philadelphia 76ers
مثال از این بارزتر؟؟؟؟؟

دوست عزیز این روشم جواب نمیده قبلا من رو بسکتبال کلی کار کردم مثلا میبینی 5دقیقه اول کلی امتیاز ردوبدل میشه ولی 5دقیقه بعدیش خوب امتیاز نمیاددرحالی اگه دقت کنی بیشترامتیازاتو 5دقیقه دوم ردوبدل میشه و عکس این قضیه هم اتفاق میفته

بالا