• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی توباکس اولین سایت کسب درآمد اینترنتی زیر نظر وزارت ارشاد

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
شماره شبا چیست و چگونه آن را بدست بیاورم؟
شناسه حساب بانکي ايران که به اختصار "شبا" ناميده مي شود ، شماره اي است 24 رقمي که يک حساب بانکي را به صورت منحصر به فرد در تمام **** بانکي ايران مشخص مي کند .
توباکس برای پرداخت درآمد شما به این شماره نیاز دارد ، شما می توانید این کد را با مراجعه به سایت بانکی که در آن حساب دارید و یا مراجعه حضوری به نزدیک ترین شعبه بانک مورد نظر به دست بیاورید. برای راحتی شما صفحه تولید کد شبا اکثر بانکها را می توانید در لیست زیر مشاهده کنید و از طریق آنها شماره شبای خود را بدست اورید:

دریافت شبای بانک صادرات
دریافت شبای بانک ملی
دریافت شبای بانک ملت
دریافت شبای بانک اقتصاد نوین
دریافت شبای بانک پارسیان
دریافت شبای بانک پاسارگاد
دریافت شبای بانک تجارت
دریافت شبای بانک سامان
دریافت شبای بانک سپه
دریافت شبای بانک سینا
دریافت شبای بانک کشاورزی
دریافت شبای بانک مسکن

برای ثبت نام رایگان در توباکس اینجا کلیک کنید .

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
زیرمجموعه (نفرات) چیست؟

زیرمجموعه ها کاربرانی هستند که تحت عنوان شما فعالیت می کنند و به ازای هر تبلیغی که مشاهده می کنند، مبلغی هم به حساب شما افزوده می شود. در توباکس دو نوع زیرمجموعه داریم:

1. زیرمجموعه مستقیم :
زیرمجموعه مستقیم فردی است که به صورت مستقیم توسط شما به سایت معرفی می شود و به وسیله لینک مخصوص شما در سایت ثبت نام می کند.

2. زیرمجموعه اجاره ای :
زیرمجموعه اجاره ای فردی است که به صورت مستقیم و بدون معرف در سایت ثبت نام کرده باشد و شما می توانید آنها را اجاره کنید.

*نکته: به طور کلی تمام افرادی که در توباکس ثبت نام و فعالیت می کنند زیرمجموعه یک فرد دیگر هستند؛ یا به طور مستقیم توسط فردی به سایت دعوت شده اند و یا بعد ازمدتی توسط فردی اجاره می شوند. این فرایند هیچ تأثیری در فعالیت کاربران ندارد.

برای ثبت نام رایگان در توباکس اینجا کلیک کنید .

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
والا من هم در تو باکس و هم در سایتهای آسمان و آسان یک ماه ثبت نام کردم و توی هرکدوم 50 تا زیر مجموعه گرفتم.... هر 50 نفر حدود 15 تومن تموم شد و برای دوتا از سایتها حدود هر کدوم 4 تومن برای بازیافت زیر مجموعه هزینه مصرف کردم.
بعد از گذشت یکماه پول اجاره نفرات به زور در اومد و حتی هزینه ی بازیافتم هم بر نگشت یعنی سودی نکردم هیچ ضرر هم کردم . تازه موقع برداشت هم خود سیستم 5 درصد از در آمد رو به عنوان کارمزد سیستم برمیداره حالا از همین ضرر هم بازهم مبلغی دیگه رو ضرر دادیم !
علت ضرر کار یا فعالیت سیستم نیست. علتش کم کار بودن اعضا و گشادی اعضاشون هست که چون هر روز کلیک نمیکنن یارو میره 4 روز یه بار میاد کلیک میکنه و وقتی کلیک میکنه 6 تا ( حداکثر کلیک رو نمیکنه) میاد 2 تا 3 تا هرچی عشقش بکشه کلیک میکنه و کلیکاشونم معمولا ارزان قیمته 6 تومنی کلیک میکنن..
با این تفاسیر باید چند روز یکبار بازیافت کنی و هزینه بدی و در مقابل زیر مجموعه ها کم کار هستن و در نهایت ضرر میکنی ! و درصد سود در سایتهای ایرانی خیلی پائینه !!

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
والا من هم در تو باکس و هم در سایتهای آسمان و آسان یک ماه ثبت نام کردم و توی هرکدوم 50 تا زیر مجموعه گرفتم.... هر 50 نفر حدود 15 تومن تموم شد و برای دوتا از سایتها حدود هر کدوم 4 تومن برای بازیافت زیر مجموعه هزینه مصرف کردم.
بعد از گذشت یکماه پول اجاره نفرات به زور در اومد و حتی هزینه ی بازیافتم هم بر نگشت یعنی سودی نکردم هیچ ضرر هم کردم . تازه موقع برداشت هم خود سیستم 5 درصد از در آمد رو به عنوان کارمزد سیستم برمیداره حالا از همین ضرر هم بازهم مبلغی دیگه رو ضرر دادیم !
علت ضرر کار یا فعالیت سیستم نیست. علتش کم کار بودن اعضا و گشادی اعضاشون هست که چون هر روز کلیک نمیکنن یارو میره 4 روز یه بار میاد کلیک میکنه و وقتی کلیک میکنه 6 تا ( حداکثر کلیک رو نمیکنه) میاد 2 تا 3 تا هرچی عشقش بکشه کلیک میکنه و کلیکاشونم معمولا ارزان قیمته 6 تومنی کلیک میکنن..
با این تفاسیر باید چند روز یکبار بازیافت کنی و هزینه بدی و در مقابل زیر مجموعه ها کم کار هستن و در نهایت ضرر میکنی ! و درصد سود در سایتهای ایرانی خیلی پائینه !!

ببین هر چند روز یبار بزیافت نیاز نیست شما معمولا بعد اینکه نفرات رو برای اولین بار اجاره کردین یه مدت 5 روزه درنظر میگیرید و سپس نفرات غیر فعال رو دوباره بازیافت میکنید و دوباره یه مدت این نفرات رو درنظر میگیرید و دوباره نفرات غیر فعال رو بازیافت میکنید با این روش مطمئن باشید که به گلچینی از نفرات اجاره ای میرسید که میانگین کلیکاشون خیلی بالاست. من الان بعد این مدت تعداد زیادی از نفرات اجاره ایم امکان نداره یه روز هم برام کلیک نکن مگه اینکه یه مشکل یه روز برای طرف پیش بیاد که نه نتونه کلیک کنه و برای همین من اول این نفرات رو ماه به ماه تمدید میکردم و الان سه ماه تمدید میکنم.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
توباکس کلاهبردار واقعی

موجودی حساب بنده رو بدون هیچ دلیلی صفر کردند.

والا من که تا حالا چندین بار برداشت داشتم و بدون مشکل پول رو بهم دادن. میشه یکم توضیح بدین چجور شد که حسابتون رو بستن؟ با پشتیبانی سایت قضیه رو مطرح کردین؟
نکنه چندتا حساب ساخته بودی ناقلا؟;)

peahman

Registered User
لایک‌ها
68
والا من که تا حالا چندین بار برداشت داشتم و بدون مشکل پول رو بهم دادن. میشه یکم توضیح بدین چجور شد که حسابتون رو بستن؟ با پشتیبانی سایت قضیه رو مطرح کردین؟
نکنه چندتا حساب ساخته بودی ناقلا؟;)

چی می گی شما؟
چندین حساب؟مطئن باش کسی بیشتر از من برای این سایت تبلیغ نکرده بود(بنده معاون و مدیر چندین فوروم فارسی هستم)
بنده بیش از 40 تا زیرمجموعه مستقیم داشتم و نزدیک 10 هزارتومن هم تو حسابم بود
ولی گویا ترسیدن از اینکه آمارم داره بالا می ره حساب منو صفر کردن
شما مطمئن باش اگه حس کنن داری ازشون پول مجانی می گیری(بدون خرید نفرات) حسابت رو می بندن)

توباکس کلاهبردار واقعی

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بارها گفتم بازم میگم به نظر من دور این سیستم های فرسایشی و اتلاف وقت رو یه خط قرمز بکشید خیلی از با تجربه ها قبل از شما همه این راه ها رو رفتن و دنبال سایت های کلیکی برای کسب درآمد بودن که در نهایت با شکست مواجه شدن. فکر میکنم درس عبرت خوبی برای ما باشه و کافی هست که دیگه این نوع سیستم ها رو برای همیشه تحریم کنیم...

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
بابا وقتی تو وزارت ارشاد ثبت شده دیگه چی میخوای؟عضویت توش رایگان هست!
من خودم توش سرمایه گذاری کردم پول هم دادم و الانم دارم پول میگیرم!
فقط صبر حلش میکنه عضو شین و توش سرمایه گذاری کنین!

بالا