PersianWP
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 13
لطفا اگه امکان داره اموزش ساخت پوسته وردپرس هم بزار هم با فتوشاپ اسلاید هم باشه
ممنون
حتماً
در دستور کار گروه قرار میدم که به زودی شروع کنن
لطفا اگه امکان داره اموزش ساخت پوسته وردپرس هم بزار هم با فتوشاپ اسلاید هم باشه
ممنون
تبریک و خدا قوت
سلام و خسته نباشید
امکانش هست به گروه وردپرس پارسی ملحق بشیم ؟؟!!
سلام
روش نصب این اسکریپت روی وردپرس چطوریه لطفا توضیح کامل بدین
فهرستهای متحرک بسیار زیبا با CSS3 | تمپ ها
بعد از به روز رسانی از نسخه قدیمی مشکل به وجود اومده که می خوام رفع بشه :
یه قالب نصب کردم که تصاویر بند انگشتی میاره. برای یه سری از پست ها میاره برای یه سری نمیاره!این مشکل هم نیاز داره تا حل بشه(پست هایی که در وردپرس قدیمی ارسال شده تصاویر بند انگشتی رو درست لود می کنه)
قیمت برای رفع این دو مشکل؟
ضمنا در قسمتی از سایت که در قالب جایگاهش با عنوان سرمقاله نشان داده شده ، همیشه جدید ترین پست ارسالی نشان داده می شه. می خوام این جدید ترین پست فقط از یک دسته خاص خوانده بشه
برای این مورد هم قیمت بدید
با تشکر
اگر نظر من رو می خواهید این تاپیک رو ببندید تا هم خودتون هم بقیه رو سر کار نگدارید!!!!
کلا هدفتون از این تاپیک چیه؟؟؟؟
دوست عزیز این تاپیک به منظور معرفی هست و نه دریافت سفارش
در مورد مشکلتون هم به یکی از یوزر های معرفی شده پی ام بزنید و باهاشون هماهنگ کنید
در ضمن نظر شما رو در مورد تاپیک نخواستم که نظر میدید :|
دفعه پیش هم همینجا سافرش رو دادم که بعد از 3-4 روز پاسخ دادید و پی ام هم دادم که ظاهرا پی ام های بنده به دست شما نرسیده!
کسان دیگری هم اینجا سفارش دادند و شما جوابشون رو دادید
اتفاقا هم بد هم نشد.... ادب شما در پاسخ گویی جالب بود
متشکرم و موفق باشید
سفارش که امکان نداره به شما بدم! چون هم چند بار به اعضای شما در اینجا و یاهو پی ام دادم اما انگار دوستان وقت پاسخ گویی ندارند!
الان که می خواهید مشتری جذب کنید به این سرعت پاسخ گویی می کنید وای به حال وقتی که پول رابگیرید و ....
الان هم با اینکه می دونستید من مشتری هستم و به آقا ایر هم پی ام دادم و کسی جواب نداد باز پیگیری نکردید.
پ.ن : همه جای دنیا پیمانکار دنبال مشتری هست اما انگار توی ان مملکت همه چیز بر عکسه!
سالی که نکوست از بهارش پیداست
فکر نکم یک جمله پاسخ که : تا فلان تاریخ پاسخی داده نمی شه. زیاد زمان ببره! که من که درخواست دادم هر روز چند بار نیام سر بزنم ببینم که پاسخی اومده یا نه!این دیگه میل شماست
نمیدونم دانشجو هستید یا نه اما لازم به ذکره که الان فصل امتحاناس
در ضمن هدف اصلی ما در درجه اول گسترش وردپرس هست و در درجه دوم درآمد داشتن
چه بسا خیلی هم از جیب هزینه کردیم و خواهیم کرد
گذر زمان نشون میده که این سال نکوست یا نیست
موفق باشی دوست عزیز
سلام
من میخوام توی ckeditor فونت های b اضافه کنم. مثل این سایت
css3 - adding @font-face to CKEditor - Stack Overflow
هم عمل کردم اما اتفاقی نمی افته. لطف می کنید اگر راهنماییم کنید. خیلی شدید نیاز دارم