GraphX
Registered User
این لینک که هیچ چی باز نمی کنه!
اکسپایر شده
باید تمدیدش کنم
اینو ببین
وب سایت تفریحی تهران فان |فال|اس ام اس|اخبار|سرگرمی
این لینک که هیچ چی باز نمی کنه!
الان من کد رو بدست آوردم! اما کدش رو تو سایدبار می زنم و قبول نمی کنه! کلا سایدبارم یه سری ابزارک های پیش فرض داره که همونطور موندن و تکون نمی خوره! هر ابزارکی می ذارم تغییری ایجاد نمیشه!!!
الان من کد رو بدست آوردم! اما کدش رو تو سایدبار می زنم و قبول نمی کنه! کلا سایدبارم یه سری ابزارک های پیش فرض داره که همونطور موندن و تکون نمی خوره! هر ابزارکی می ذارم تغییری ایجاد نمیشه!!!
آیا به JavaScript SDK هم نیاز هست؟ اصن چی هست؟
دقیقا همین کار رو کردم و جواب نداد! کلا هر چی تو سایدبار می ذارم کار نمی کنهاز ابزارک متن استفاده کن و کد رو داخلش بزار ببین جواب میده
دقیقا همین کار رو کردم و جواب نداد! کلا هر چی تو سایدبار می ذارم کار نمی کنه
این قالب زیبا و دلربای ما هم رفته تو مخ بد :دی
این هم کدش:کدش رو اینجا قرار بده تا یه راه حل واسش پیدا کنم
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D8%AA%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D9%86%D8%A7%D9%81%D9%84%D8%B1/142875102449342" data-width="292" data-height="400" data-show-faces="true" data-border-color="ed000f" data-stream="false" data-header="true"></div>
این هم کدش:
کد:<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/pages/داير-استريتس-و-مارك-نافلر/142875102449342" data-width="292" data-height="400" data-show-faces="true" data-border-color="ed000f" data-stream="false" data-header="true"></div>
عملا هیچ ادیتی روی فوتر و سایدبار نمی تونم انجام بدم!!!با افزونه متن باید جواب بده
موقع دریافت کد فایل آموزشی چیزی نبود؟
عملا هیچ ادیتی روی فوتر و سایدبار نمی تونم انجام بدم!!!
نه!یعنی وقتی ابزارک اضافه می کنی تو سایت نمایش نمیده ؟
نه!
الان دارم قالب رو دوباره نصب می کنم!
فارسیش هم جواب نمیده!!!همین قالبو من فارسی کردم مشکلی نداشت
نصبش کن شاید این مشکلو نداشته باشه
فارسیش هم جواب نمیده!!!
الان من رسما مغزم #$%^&!!!
دوستان یه نفر درست و حسابی بگه هنگامی که میخوایم پست بدیم تو قسمت all in one seo packبه غیر از عنوان باید چیز دیگه ای رو هم پر کرد
یه نفر درست و حسابی بگه هنگامی که میخوایم پست بدیم تو قسمت all in one seo packبه غیر از عنوان باید چیز دیگه ای رو هم پر کرد فقط بگین اره باید پر کرد یا نه چون من اون راهنما رو خوندم ولی درست متوجه نشدم
واینکه ایا باید با Redirects301دامنه رو رو www قفل کرد یا از تنظیمات ورد پرس هم میشه چون من از تنضیمات روwwwگذاشتم
این افزونه رو قبلاً داشتم ولی کار نمی کرد ، افزونه wp-o-matic هم خوبه. هم ساده س هم کاربردی...کسی افزونه
WPRobot 3.2
یا ورژن جدیدترش رو نداره ، نتوستنم پیدا کنم .
این افزونه رو قبلاً داشتم ولی کار نمی کرد ، افزونه wp-o-matic هم خوبه. هم ساده س هم کاربردی...