siavash-61
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 444
با ابزارک کار میکنه که قالب من از ابزارک پشتیبانی نمیکنه.
بله درسته با ابزارک کار میکنه
خودم از این پلاگین استفاده میکنم. متاسفانه پلاگین دیگه ای سراغ ندارم من.
با ابزارک کار میکنه که قالب من از ابزارک پشتیبانی نمیکنه.
سلام
من برای قسمت کامنت ها یه افزونه میخوام
میخوام وقتی جواب یه کامنت رو میدی زیر همون جوابش بیاد یا تو خود کامنت همون بیاد رنگش هم فرق داشته باشه
سلام
من برای قسمت کامنت ها یه افزونه میخوام
میخوام وقتی جواب یه کامنت رو میدی زیر همون جوابش بیاد یا تو خود کامنت همون بیاد رنگش هم فرق داشته باشه
با روش زیر میتونی استایل نظرات ادمین رو عوض کنینیاز به پلاگین نیست با طراحی میشه انجام داد
بهتره از قالب هایی که قسمت نظراتشون به این شکل که میخواید هست الگو بگیرید و کد هاشونو رو ببینید
بهترین پلاگین واسه ریدایرکت نات فاند ها
وردپرس
معرفی کنید لطفا
بهترین پلاگین واسه ریدایرکت نات فاند ها
وردپرس
معرفی کنید لطفا
wordpress.org/extend/plugins/404-redirection
خودم باهاش کار میکنم و چیز خوبیه
یه دونه نات فاند هم نداشتم
اما روشی که امیر محمد تو http://forum.persiantools.com/t264177-page3.html گفته هم روش خوبیه و البته میتونم بگم بهتره چون از پلاگین استفاده نمیشه .
افزونه ای هست تو ورد پرس که نصب کنیم
دیگه اتوماتیک خودش اگر لینکی از سایت دیگر تومطلبمون بود رو لینک کنه به سایت ما و همچنین اگر میخواهیم لینک بدیم به یک سایت دیگر اولش ادرس سایت ما باشه بعداز 10ثانیه دایرکت بشه به سایت مورد نظر مثل همین کاری که بیشتر فروم ها انجام میدهند
مثلا یک مطلب از یک سایتی برمیدارم توی ان مطلب ان طرف ادرس سایت خودش بین متن ها جاداده افزونه ای است که اتوماتیک ان ادرس برداره به این صورتی که گفتم بذاره؟
دنبال پلاگینی هستم که کلمات ورودی از موتورهای جستجو برای هر پست رو زیر پست درج کنه منتها میخوام فارسی رو ساپورت کنه و هر کلمه رو به پست لینک کنه ...
نمونه:
مقاله: آموزش دانلود فیلم و کلیپ از یوتیوب (Youtube) | WinBeta.Net
توی سایدبار سمت راست "ديگران جستجو كرده اند" فقط من دنبال اونیم که لینک بزنه به پست ..
ممنون میشم کمک کنید.
دنبال پلاگینی هستم که کلمات ورودی از موتورهای جستجو برای هر پست رو زیر پست درج کنه منتها میخوام فارسی رو ساپورت کنه و هر کلمه رو به پست لینک کنه ...
نمونه:
مقاله: آموزش دانلود فیلم و کلیپ از یوتیوب (Youtube) | WinBeta.Net
توی سایدبار سمت راست "ديگران جستجو كرده اند" فقط من دنبال اونیم که لینک بزنه به پست ..
ممنون میشم کمک کنید.
ببین این اونیه که میخوای : wordpress.org/extend/plugins/google-search-display
یا ابن : wordpress.org/extend/plugins/recent-google-searches-widget
فکر کنم این افزونه به درد تون بخوره ، سرچ های ورودی به سایت شما رو نمایش میده ،WordPress › SEO SearchTerms Tagging 2