قالب شرکتی تیسون کاملا رایگان
پیش نمایش نسخه فارسی tisson.shinyrev.ir
دانلود نسخه فارسی + انگلیسی + psd از اینجا
پیش نمایش نسخه فارسی tisson.shinyrev.ir
دانلود نسخه فارسی + انگلیسی + psd از اینجا
در صورت تمایل میتونم براتون طراحی کنمیه قالب واسه سایت موزیک میخوام کسی میتونه کمکی بکنه ؟ اگه قالب خیلی شیک و خوب باشه حاضر به خرید قالب هستم.
بله وردپرس کاملا مناسب هست.از طریق پ.خ با بنده در ارتباط باشیدمنظورم از سایت موزیک اشتباه نشه ،یک سایت خواننده پاپ هست که میخواد شرح کار و حال و دمو موزیکاش رو بذاره با یک قالب زیبا و ساده و سبک. آیا ورد پرس گزینه مناسبی واسه این کار هست ؟
آموزش آرتاباز رو دیدید؟میدونم کسی از این طرفا رد نمیشه ولی خوب بزار یه سوال هم من بپرسم
کسی آموزش فارسی سازی قالب نداره ؟ یکی دوتا از نت گرفتم بدرد نمیخورد
نه , لینک بدید لطفاآموزش آرتاباز رو دیدید؟
به نظرم مناسبترینش همونه
کدوم؟این قالب ورد پرس هست ؟ اسمش چیه ؟ از کجا میشه دانلود کرد ؟
بله برای وردپرس هست ، اگر توجه کنید لینک زیرش گذاشتم میتونید از لینک زیر دانلود کنیدهمین که عکسش رو گذاشتن ؟ دو تا پست قبلتر از این
اینم فایل css قالب : اینجااستایل قالبتون رو اینجا بذارید
آدرس سایتتون رو بفرماییداینم فایل css قالب : اینجا
در تصویر بالا که گذاشتم , بازی xbox 360 دسته اصلی هست و بازی های free و ... زیر مجموعه دسته xbox 360 هست.
بطور واضح تر من میخوام که زیرمجموعه ها کمی جلوتر از دسته های اصلی قرار بگیرند.
دوست عزیز نمی دونم جواب سوالتون رو گرفتین یا نه من اتفاقی از این انجمن دیدن کردم، شش سالی هست کارم RTL کردن قالب های وردپرس و استفاده از افزونه های اونه. کار شما رو یه پلاگین راه می اندازه که با جست جو در سایت وردپرس با اسم Sub cat می تونید پیداش کنید. وگرنه که همونطور که دوستمون گفتن باید از CSS انجام بدید.هرچند که میدونم کسی سال تا سال از اینجا رد نمیشه ولی خوب پرسیدن ضرر نداره.
کسی میدونه قسمت دسته بندی قالب وردپرسم رو چطور مثل عکس زیر کنم ؟
توی قسمت css وقتی در قسمت سایدبار راست , قابلیت text-indent رو اضافه میکنم همه دسته ها با هم فاصله میگیرند
با css نشد , وقتی کد text-indent رو اضافه میکنم همه دسته ها با هم فاصله میگیرند . ممنون بابت معرفی پلاگین , سرچ میکنم ببینم چطورهدوست عزیز نمی دونم جواب سوالتون رو گرفتین یا نه من اتفاقی از این انجمن دیدن کردم، شش سالی هست کارم RTL کردن قالب های وردپرس و استفاده از افزونه های اونه. کار شما رو یه پلاگین راه می اندازه که با جست جو در سایت وردپرس با اسم Sub cat می تونید پیداش کنید. وگرنه که همونطور که دوستمون گفتن باید از CSS انجام بدید.