اول باید طرح رو ببینم اگر بتونم انجام میدم .با سلام خدمت تمام دوستان,
میخواستم ببینم کسی هست که بتونه یک طرح حاضر و آماده PSD رو توی قالب WordPress ببره؟ دوستانی که توانایی دارن لطفا پیغام بدن چون کارم تقریبا فوریه و ظرف 2-3 هفته آینده بهش احتیاج دارم.
با تشکر.
اول باید طرح رو ببینم اگر بتونم انجام میدم .
اصلا" با فایرفاکس سازگار نیست .ببينيد چطوره : http://www.mrtael.com/persian/index.php?
باشه ...ممنون! دارم روی طرح کار میکنم. به محض آماده شدن براتون ارسال میکنم.
امیدوارم افراد دیگه ای هم باشن که اعلام آمادگی کنند.
شاد باشید.
ببین IE را کلا" ول کن ولی خوب برای اینکه بدونی مشکل از چیه باید بهت بگم که از استایل هست باید یکم ریزه کاری رعایت کنی مثلا" میدونی که میشه CSS را با PHP ادغام کرد و میتونی یکسری شرط ها بزاری مثلا" اگر مرورگر IE بود فاصله این منو با نوار سمت راست اینقدر بشه یا مثلا" بیای 2 استایل تهیه کنی یکی سازگار با IE و دیگری سازگار با FF بعد یک شرط بزاری که اگر FF بود این استایل در غیر این صورت این استایل Load بشه .اول اینکه در سه مرورگر IE , Firefox , Opera یک مقدار متفاوت از هم نشون داده میشه.
مثلا فاصله بین خطوط و فاصله پاراگرافها فرق میکنه تو این مرورگرها.
اینم دقیقا" به همون استایل بر میگرده ، از کادر خارج میشه نمیبینیش .یه مشکل اساسی من در مورد این تیکه کد که در کنار اسم مطالب ارسالی (مثل عکس پیوست) یه آیکون قرار میده .این کد css تو IE درست اجرا میشه اما تو opera , Firefox اصلا نشون داده نمیشه .
برای اینکار باید یک شرط در صفحه single.php بزاری (این صفحه برای نمایش مطالب در یک صفحه اختصاصی است ) شرط باید بگه اگر در صفحه single بود سایدبار ها را حذف کنه یا اصلا" میتونی از تگ های سایدبار استفاده نکنی .مورد بعدی توی قالب وردپرس هستش. من همونطور که تو عکس پیسوت میبینین آخرین مطالب ارسالی هر بخش رو تو صفحه اول گذاشتم و بکمک تیکه کد زیر مقالات رو از صفحه اول حذف کردم :
حالا میخوام که وقتی رو مطالب کلیک میشه توی اون صفحه این لینک باکس ها نشون داده نشه و فقط مطالب نشون داده بشه.
باتشکر.
ممنون از راهنماییت.این ها روش کار بود ، کد نویسی با خودت ، موفق باشید ...