• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوتا مشکل
1 توی ویندوز مجازی اکانت جیمیل جدید کراوود جدید نیو باکس جدید ساختم و بعد رفتم تسک بزنم تسک ها حدودی اومدن خلاصه رفتم که بزنم دوباره زد کمپلت ایا به نظر شما این می تون عادی باشه ؟
2 جریان اون تسک ها چیه که اولش قبل از اینکه تسک رو شروع کنیم می گه برو توی ستینگ گوگل اونو رو فعال کن اخه من این کارو می کنم ولی موقع تایید صفحه دوباره یه پیام میاد میگه که هنوز فعال نکردی برو فعال کن مشکلش چیه؟

ببخشید اگر توضیحات نامفهوم بود؟
1-عادیه @
2- آموزش گذاشتم !

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان که ای پی استاتیک اختصاصی نیاز دادن با هزینه کم با من در تماس باشند

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
روزای اول حدود 150 تسک داشتم الان اگه تو صفحتون نگاه کنید تسک های 133 سنتتی 53 و غیره رو میبینید که همه رو زدم الان فقط 30 تا تسک مونده که دیگه غیر قابل انجام هستن و بسنگی داره چه تسک های جدیدی بیاد معمولا surveys میاد که در چند دقیقه تموم میشه و باید آنلاین باشی و وقت بذاری که من نتونستم. بستگی داره چه تسک های جدیدی بیاد. بین 2 تا 5-6 دلار روزانه
ولی دوست عزیز روند لول گیری و اینکه از کجا ای پی گرفتین رو نگفتین ما که دیگه خسته و عاصی شدیم ؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
شما برای گرفتن لول تیکت دادید یا اتوماتیک لول گرفتید
اتوماتیک
ولی دوست عزیز روند لول گیری و اینکه از کجا ای پی گرفتین رو نگفتین ما که دیگه خسته و عاصی شدیم ؟
از دو اکانت لول گرفتم و آی پی های دو تا از دو سرویس دهنده جدا بود. تسک هایی که میاد رو 100 بزن و در انواع مختلف. با انصاف تسک بزن و حداقل یه تسک نوشتاری رو انجام بده تا لول بگیری.
احتمال میدم محتوای یه سری تسک ها رو بررسی میکنن.

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز اولا اشتباه مهرزی کردی که برگشتی ایران:general108: دوما اون راحتی و سادگی و لذتی که اونجا در تسک زدن داشتی دیگر در اینجا نخواهی داشت مگر در خواب ببینی:general107: سوما اینجا همه چی تحریمه و هیچ وقت از ای پی ایران به حساب های که در اون کشور ساختی و داشتی وارد نشو چون خیلی زود مسدود می شوند:rolleyes: و بقیه سوال هایی تخصیصوتون رو بقیه دوستان عزیز و از ما بهترون جواب خواهند داد در ضمن به اینجا خوش اومدی /

خیلی ممنون. نه حواسم هست که حتی با همون پی N هم پی پل یا حساب بانکیمو چک نکنم. فعلاً مشکل سر این کش اوت هست. من کلاً وقتی برگشتم خونه خراب شدم. غیر از نئوباکس، بخاطر سرچ تو Bing هم هر 12-10 روز گیفت کارت 5 دلاری آمازون می گرفتم که الان اونجا هم بخاطر پروکسی به مشکل خوردم.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
اتوماتیک

از دو اکانت لول گرفتم و آی پی های دو تا از دو سرویس دهنده جدا بود. تسک هایی که میاد رو 100 بزن و در انواع مختلف. با انصاف تسک بزن و حداقل یه تسک نوشتاری رو انجام بده تا لول بگیری.
احتمال میدم محتوای یه سری تسک ها رو بررسی میکنن.
ممنونم دوست عزیز حالا چندتا سوال پیش میاد ؟
1 ایا ویندوز شما مجازی است ؟
2 اگر ویندوز شما مجازی نیست و اصلی هست چند بار تا حالا توی اون ویندوز اصلی اکانت باز کردی ایا تا حالا براتون مشکلی پیش نیومده ؟
3 من هر بار اکانت جدید باز می کنم با اینکه همه چیز جدیده باز همه کمپلت می زنن ایا علت چی می تونه باشه ؟
4 ایا وی پی ان های شما اختصاصی هستند یا کریو یا ساکس ؟
5 اگر ای پی شما اختصاصی است خواهشا معرفی کنید من و دوستان هم استفاده بکنن ؟
6 چرا اصلا تسک های اکورسی دار نمی یاد جدیدا ؟
7
8
.............

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
2 اگر ویندوز شما مجازی نیست و اصلی هست چند بار تا حالا توی اون ویندوز اصلی اکانت باز کردی ایا تا حالا براتون مشکلی پیش نیومده ؟
3 من هر بار اکانت جدید باز می کنم با اینکه همه چیز جدیده باز همه کمپلت می زنن ایا علت چی می تونه باشه ؟
7
8
.............
بله مجازیه
مشکلی که میگید میتونه به خاطر آی پی باشه که با اون تسک زدید. محدودیتی برای هر آی پی تعریف شده که مثلا هر هفته فقط از این تسک میشه یک بار زد. یا مشکل از کوکی ها هست که اگر در مجازی همه چیز رو از نو بسازید حله.
وی پی ان هام اختصاصی نیست و از هر نوع هست فقط اینکه سایت رو باز کنه و سرعت خوبی داشته باشه بسه.
اومدن اکورسی دار ها شانسیه بستگی به تبلیغ دهندگان داره.
اختصاصی که گرونه نمیصرفه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
7
8
.............

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
بله مجازیه
مشکلی که میگید میتونه به خاطر آی پی باشه که با اون تسک زدید. محدودیتی برای هر آی پی تعریف شده که مثلا هر هفته فقط از این تسک میشه یک بار زد. یا مشکل از کوکی ها هست که اگر در مجازی همه چیز رو از نو بسازید حله.
وی پی ان هام اختصاصی نیست و از هر نوع هست فقط اینکه سایت رو باز کنه و سرعت خوبی داشته باشه بسه.
اختصاصی که گرونه نمیصرفه
ممنون از پاسخ عالیتوت خیلی ببخشید و باز چند تا سوال ؟
1 من می تون از یک ای پی توی چندتا ویندوز استفاده کنم و اکانت باز کنم ؟
2 شما می گین هر نوع وی پی انی استفاده می کنید ایا حتا از کریو هم استفاده می کنید ؟
3 من همه ی جی میل هامو از یک شماره همراه می سازم این مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
4 ایا شما هم مشکل ثبت نام در کراوود را هم دارید چون جدیدا دیگه نمی شه داخلش حساب باز کرد جدیدا مشکل داره؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بله مجازیه
اختصاصی که گرونه نمیصرفه
سلام یه سوال که وقتی توی یک سایت مثلا نئو فیشر رو میزنی دیگه توی زپ باکس مثلا نمیتونی هیچ فیشری رو بزنی و ارور you've complete all your work میده آیا این از قوانین کرود هست یا مشکل میتونه از آی پی باشه شما این مشکل رو دارید ؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
سلام یه سوال که وقتی توی یک سایت مثلا نئو فیشر رو میزنی دیگه توی زپ باکس مثلا نمیتونی هیچ فیشری رو بزنی و ارور you've complete all your work میده آیا این از قوانین کرود هست یا مشکل میتونه از آی پی باشه شما این مشکل رو دارید ؟
اینکه یه فیشر رو توی کانالی بزنی جای دیگه هیچ فیشری رو نشه زد که نیست منتهی اگه به عنوان مثال شما تسکی با ID:555555 رو توی کانال آ زدی دیگه همیشه این آی دی فقط توی همون کانال باز میشه و اجازه دسترسی به بقیه رو نمیده مگه اینکه قبل از انجام give up کرده باشید. دلیلش هم جلوگیری از تقلب هست که یک نفر تسک 1 دلاری رو نره با 20 تا کانال بزنه.
ممنون از پاسخ عالیتوت خیلی ببخشید و باز چند تا سوال ؟
1 من می تون از یک ای پی توی چندتا ویندوز استفاده کنم و اکانت باز کنم ؟
2 شما می گین هر نوع وی پی انی استفاده می کنید ایا حتا از کریو هم استفاده می کنید ؟
3 من همه ی جی میل هامو از یک شماره همراه می سازم این مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
4 ایا شما هم مشکل ثبت نام در کراوود را هم دارید چون جدیدا دیگه نمی شه داخلش حساب باز کرد جدیدا مشکل داره؟
بستگی به سایتش داره بهتره آی پی ها مختلف باشه و در نئو باید مختلف باشه
از کریو هم آره.
جیمیل ربطی به این سایت ها نداره که مشکل پیش بیاد.
خیر مشکلی نیست

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اینکه یه فیشر رو توی کانالی بزنی جای دیگه هیچ فیشری رو نشه زد که نیست منتهی اگه به عنوان مثال شما تسکی با ID:555555 رو توی کانال آ زدی دیگه همیشه این آی دی فقط توی همون کانال باز میشه و اجازه دسترسی به بقیه رو نمیده مگه اینکه قبل از انجام give up کرده باشید. دلیلش هم جلوگیری از تقلب هست که یک نفر تسک 1 دلاری رو نره با 20 تا کانال بزنه.
پس که اینطور ، بعد از هر بار ریست چی مثلا ساعت اومدن فیشرها هر شب 11 ، امشب من با نئوباکس میزنم همشون رو و فردا ساعت 11 که یه بار دیگه میاد میتونم اونارو توی کلیکس سنس بزنم ؟بعد نزاره تو نئو بزنم ؟؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
پس که اینطور ، بعد از هر بار ریست چی مثلا ساعت اومدن فیشرها هر شب 11 ، امشب من با نئوباکس میزنم همشون رو و فردا ساعت 11 که یه بار دیگه میاد میتونم اونارو توی کلیکس سنس بزنم ؟بعد نزاره تو نئو بزنم ؟؟
نه نمیشه هر ID فقط یک کانال. با ریست شدن که ID تغییر نمیکنه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54

بستگی به سایتش داره بهتره آی پی ها مختلف باشه و در نئو باید مختلف باشه
از کریو هم آره.
جیمیل ربطی به این سایت ها نداره که مشکل پیش بیاد.
خیر مشکلی نیست
ایا شما از کریو لول هم گرفتین میشه بگین از چه نوع کانکشنی لول گرفتین ؟ لطفا اگه میشه اسم اون کانکشن رو بگین ممنون میشم؟

عجیبه پس من چرا دیگه نمی تونم توی کراوود ثبت نام کنم؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
ایا شما از کریو لول هم گرفتین میشه بگین از چه نوع کانکشنی لول گرفتین ؟ لطفا اگه میشه اسم اون کانکشن رو بگین ممنون میشم؟

عجیبه پس من چرا دیگه نمی تونم توی کراوود ثبت نام کنم؟
از کریو نه ولی فرقی نداره.
امروز وی پی ان یک ساله گرفتم 50 دلار. اسم سایتش هم نمیشه گفت

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
وی پی ان خارجی خریدی یا ایرانی؟
به احتمال زیاد از اوپن یا ساکس v4 استفاده می کنید درسته؟:rolleyes:
پس با وی پی ان های فروشندهای داخلی لول نگرفتین؟
کارت خیلی درسته دوست عزیز ممنونم از اینکه اطلاعات خوتون رو در اختیار ما می زارین من از شما نهایت تشکر را دارم؟:general707:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا