adib samet
Registered User
خب ای پی رو عوض کن.اگه چند تا اکانت با یه ای پی ایران بسازی.مولتی اکانت حساب نمیشه؟گیر نمیدن؟
برای تعویض ای پی به صورت مطمئن بهم پ.خ بده بگم چجوری
خب ای پی رو عوض کن.اگه چند تا اکانت با یه ای پی ایران بسازی.مولتی اکانت حساب نمیشه؟گیر نمیدن؟
ترجمه گوگلهمن ترجمه نکردممجبوری ترجمه کنی ؟
میدونمترجمه گوگلهمن ترجمه نکردم
همین الان اگه 2-3 ساعت رو تسکهای لول دار وقت بذاری حداقل 20تا رو کاسبی!یعنی از وقتی که لول گرفتم بگم شاید درامدم جمعا حتا به 10 دلار هم نرسیده
قبل از لول گرفتن
حداقل فیشر ها و بقیه تسک ها روزی 4 یا 7 دلار رو می داد
کراوود چکار کردی با فیشرهاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شما این تسک جدیدا رو ندیدی ؟ همونی که تو پست قبل گفتم و دیشب هم اومده بود.همین الان اگه 2-3 ساعت رو تسکهای لول دار وقت بذاری حداقل 20تا رو کاسبی!
شاید ولی خوب من که مثل شما لول سه نیستمهمین الان اگه 2-3 ساعت رو تسکهای لول دار وقت بذاری حداقل 20تا رو کاسبی!
قبلا واسم پیش اومده این حالت. اون موقع اگه جواب تو گزینه ها نبود گزینه هیچکدام رو میزدم حالا نمیدونم الان جدیداً چطوریهشما این تسک جدیدا رو ندیدی ؟ همونی که تو پست قبل گفتم و دیشب هم اومده بود.
به نظرم برو اکانت جدید بسازشاید ولی خوب من که مثل شما لول سه نیستم
اگر خدا بخواد قراره یعنی شاید فردا شب لول دو رو بگیرم
خوب بعد اون گزینه هیچکدام رو میزدی مشکلی پیش نمیومد ؟قبلا واسم پیش اومده این حالت. اون موقع اگه جواب تو گزینه ها نبود گزینه هیچکدام رو میزدم حالا نمیدونم الان جدیداً چطوریه
نه اما این چیزی که من میگم مال 2 هفته پیشه الان مطمئن نیستم همونجوری باشه، ممکنه یه دونه از اون No Data Available باشهخوب بعد اون گزینه هیچکدام رو میزدی مشکلی پیش نمیومد ؟
گیر اوردن اختصاصی کمی سختهبه نظرم برو اکانت جدید بساز
من امشب کوییزهای اکانت جدیدم رو به 120تا رسوندم اما فعلا سیستمشون تأخیر داره و 60تاش ثبت شده :general106:
سلام
اگه از وی پی اس استفاده کنیم کرادو مشکلی نداره؟
من با وی پی اس شروع کردم و به سلامتی دیشب level 3 رو هم گرفتم!سلام
اگه از وی پی اس استفاده کنیم کرادو مشکلی نداره؟