Soheil.ptc
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 96
بله یا میپره یا بیشترش از کار میفته.اگه الان من برم اکانتم ببینم فیشر اومده ولی نزنم و دو روز دیگه سر بزنم فیشرها پریده؟
بله یا میپره یا بیشترش از کار میفته.اگه الان من برم اکانتم ببینم فیشر اومده ولی نزنم و دو روز دیگه سر بزنم فیشرها پریده؟
کلا مشکل دارنچقدر کوئیز اومده.یه اکانت دیگه بسازیم![]()
اره قاطی داره.یه لینک رو تو یه تسک میگه مقاله نیست تو یه تسک دیگه میگه هستکلا مشکل دارن
غلط الکی میگیره
10 تا هم فرستاده کوئیزاره قاطی داره.یه لینک رو تو یه تسک میگه مقاله نیست تو یه تسک دیگه میگه هست![]()
با یه ای پی دیگه ثبت نام کندوستان لطف می کنید بگید اگه دکمه ثبت نام کار نمی کرد تو کراود چه کار باید بکنم
ببخشید می دونم گفته شئه ولی از صبح هر چی گشتم پیداش نکردم
ممنون
اره از دیروز همین طوریهوی پی ان کریو خیلی کند شده
برای شما همینطوره دوستان؟
تو هیچ سایتی نمیره
صفحه اول رو به سلامت رد کنی بقیه دیگه راحته.من فقط یکی رو رد کردم دارم میزنمخب این مقاله ها همه از دم ایراد دارن . ارور 404 رو هم میگه مقاله س
نزنین . در بهترین حالت 75 درصد شد . البته یه اکانت تست مخصوص همین کارا داریم
با فر گیت برو یه چند باری ریفرش بده . بعد با ای پی که مدنظرته ثبت نام کندوستان لطف می کنید بگید اگه دکمه ثبت نام کار نمی کرد تو کراود چه کار باید بکنم
ببخشید می دونم گفته شئه ولی از صبح هر چی گشتم پیداش نکردم
ممنون
همشون مشکل داره حتی صفحه های بعد، من 6 صفحه رد کردم بازم Expelled شدم و فقط درصدم رو رسوند به 79 !با یه ای پی دیگه ثبت نام کن
اره از دیروز همین طوریه
صفحه اول رو به سلامت رد کنی بقیه دیگه راحته.من فقط یکی رو رد کردم دارم میزنم![]()
متاسفانه به نظر می رسه که آی پیتون لو رفتهدوستان این چرا اینجوری شده لول 3 نداده فلگ هم نخورده
کسی میدونه؟![]()
![]()