parsa_teen
Registered User
دکمه فیسبوک میزنم ولی چیزی نمیاد
حتما بلاک شده با افزونه گاستری برو اکتیوش کن
توی منوی گاستری بالا سمت راست برو گزینه فیسبوک رو فعال کن بعد رفرش بزن درست میشه شاید افزونه پاپ اپ داری که نمیزاره پنجره باز بشه غیرفعالش کندوستان منم دکمه ابیو میزنم چیزی نمیاد افزونه گاستری نصب کردم باز تغییری نکرد.دوستانی که تسک زدن ادرسی دارن که از طریقه خوده فیس بوک لاگین کردو تسک زد؟دقیقا مثله قبلا که از طریقه خوده کراد لاگین میکردیمو کاری به نئوباکس نداشتیم.
کمک کنید که اوضاع بحرانیه.
افزونه بلاک پاپ اپ ندارم .فیسبوک هم فعال کردم متاسفانه باز جواب نداد.دقیقا این مشکل همونه که قبلا هم موقع ثبت نام کراد داشتیم.دکمه بعضی وقتا کار میکرد بعضی وقتا کار نمیکرد.الان صبحی دکمه کار میکرد الان کار نمیکنه!!!!!!ممنون حلش میکنم.توی منوی گاستری بالا سمت راست برو گزینه فیسبوک رو فعال کن بعد رفرش بزن درست میشه شاید افزونه پاپ اپ داری که نمیزاره پنجره باز بشه غیرفعالش کن
دقیقا برای من هم همینجوری شد.
اکانت اول چیزی نخواست دوتای بعدی خواست!
جالب اینجاست که ثبتنام برای هر اکانت رو از طریق ویندوز مجازی و آیپی اختصاصی کاملا جدا از هم انجام دادم دقیقا همونطور که برای کراد و نئو انجام داده بودم . . .
نمیدونم چرا برای اکانتهای دوم و سوم تأییدیه خواست!!!
شاید راندومه.شایدم از یه جایی بو میبره. باید روش کار کرد .
------------------
این Complete دادن تسکهای اکانتها هم دردسری شده! نمیدونم اینبار دیگه از چه طریقی مولتیبودن اکانتها لو رفته . . . :general602:
ظاهرا باید به فکر اکانت لولدار جدید باشم . . .
چه اروری میده؟ پیغامش دقیقا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمیل رو هم داخل کادر میزنم ارور میده
لعنت بر پدرو مادره کراد که همش دردسر برامون درست میکنه.من الان هر کاری میکنم نمیتونم تسک بزنم تا روی تسک کلیک میکنم عکس زیر میاد چه طوری باید با فیسبوک وارد بشم اکانت جدید باید بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمیل رو هم داخل کادر میزنم ارور میده
مشاهده پیوست 785051
چه اروری میده؟ پیغامش دقیقا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اکانتی که تأییدیه میخواست بدون دادن شماره تلفن مشکلش حل شد؟بالاخره موفق شدم البته دور زدن نه قانونی حلش کردم
Thank You
Thanks for taking the time to complete this security check. You can now log back into your account.
For more information about our policies, please review the Facebook Community Standards.
نه با دادن شماره از امریکا تونستم فعلا دوتا اکانتو فعال کنمیعنی اکانتی که تأییدیه میخواست بدون دادن شماره تلفن مشکلش حل شد؟