راهی نداره .بعضی وقتا کد میخواد بعضی وقتا نمیخوادکسی راهی برای این وریفای ف.بوک پیدا کرده ؟ ما که غیر از همون اکانت اولیه بقیه هیچ کدوم وریفای نمیشه و تلفن میخواد خاک بر سر ...
کراود هم خودشو خلاص کرد راحت !
کرواد دیگه چرت شده.الکی فلگ میکنه
راهی نداره .بعضی وقتا کد میخواد بعضی وقتا نمیخوادکسی راهی برای این وریفای ف.بوک پیدا کرده ؟ ما که غیر از همون اکانت اولیه بقیه هیچ کدوم وریفای نمیشه و تلفن میخواد خاک بر سر ...
کراود هم خودشو خلاص کرد راحت !
یعنی فقط یک اکانت داری پس چرا تسکارو نزدی گذاشتی مونده زیاد شده؟
بلهیعنی فقط یک اکانت داری پس چرا تسکارو نزدی گذاشتی مونده زیاد شده؟
بنام خدادوستان یه مشکل برام پیش اومده، من الان یدونه اکانت دارم که امروز براش فیسبوک ساختم و گزینه لاگین با فیسبوک رو زدم ولی متاسفانه وارد نمیشه و وارد صفحه دیگه ای میشه و میگه یوزر جدید بساز با اینکه اکانت با ایمیلم هست و حتی وقتی سعی میکنم اکانت جدید هم بسازم ارور میده :
We're sorry, but something went wrong.
مرورگر هم عوض کردم نشد برای اطمینان که ببینم اکانت سالمه حتی پسوردش رو هم عوض کردم ولی تغییری نکرد.
کسی راه حلی داره ؟
روش خیلی خوبی هست ! کار کرد مرسی.بنام خدا
بله گاهی این ادا رو در میاره
شما حتما تو هیستوری مرورگرت یکی از تسک هات هس . البته اگه پاکشون نکرده باشی
یکی از همون تسک ها رو باز کن . بعد ایمیل میخاد . ایمیلو بده یه جا پسورد هم میگه sumbit کن . میری داخل
بعد همون show my dashboard رو بوکمارک کن که مستقیما بره داخل دیگه این اداهارو در نیاره
پس لول داری که تعدادش بالاس حکمتش اینهبله
مدتهاست فقط دارم با همین یدونه اکانت استفاده می کنم
چرا دیگه تقریبا همه رو زدم![]()
این تسک رو در تاریخ 2015-01-16 در قدیمیترین اکانتم انجام داده بودم. الان تو دو اکانت دیگه Complete میده . . . کی قرار از این مشکل خلاص بشیم خدا میدونه!89 سنتی فیسبوکو بزنین
اون طور که من متوجه شدم، اولین باری که از یک سیستم برای ساخت اکانت FB استفاده میشه، وریفای نمیخواد، در نتیجه برای ساخت هر اکانت باید از یک سیستم جدید استفاده کرد . . .کسی راهی برای این وریفای ف.بوک پیدا کرده ؟
دیروز تو ۳ اکانت همزمان بازش کردم و انجامش دادم تا الان که مشکلی نبوده . . .کسی این سوروی رو زده ؟
Opinions Aggregation 2
50 سنت
خطریه ؟
تیکت رو دادید دیگه! اونجا که نوشته Disputed یعنی همون تیکت داده شده . . .من این تسک 62 سنتی زدم و فلگ شدم الان باید تیکت بدم تا لول رو بهم برگردونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خودشون بدون تیکت زدن بهم میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 786132